Cena €35.81 €53.45

Pilns apraksts

Laipni lūdzam Yeele Foto Fona Veikalā.

● Mēs esam rūpnīcā un ir daudz skaistu fotogrāfiju backdrops par jebkuru reizes.

● Mēs sniegt pielāgotus backdrops, pielāgot jūsu mīļākie attēlu, izmēru, pievienot tekstu un tā tālāk.

● Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs saņemam atpakaļ uz jums drīz.

Par pielāgošana

● Mēs sniegt pielāgotus backdrops, pielāgot jūsu mīļākie attēlu, izmēru, pievienot tekstu un tā tālāk, Mums būs paraugus, lai jums, kamēr jūs esat apmierināti ar to.

● Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma laikā vai 2 stundu laikā pēc pasūtījuma. (Mēs parasti pilnīga drukāšanas un sākt piegāde 24 stundu laikā)

Par Lielumu ● Mūsu izmēri ir platums x augstums, vienība ir cm.Piemēram, 300x200cm ir 300cm plašu un 200cm augstas.

Par Materiāla

● Mēs esam profesionāla fona ražotājs, mums ir Divi materiālus, vinila un poliestera.

Viny materiāls

● Nav ūdensizturīgs; tai ir mazāk laukumā, ● Var izmantot tikai fotogrāfijas fons; ● Maksimālais bezšuvju platums 300cm; ● Y ou var čuguna tā, lai novērstu krokas, izveidot var uzlabot ● Piemērota lietošanai iekštelpās, piemērots vienu reizi izmantotu.

Poliestera Materiāls

● Mīksts, labāk ● Var jāmazgā un jāgludina, Ne laukumā, pēc mazgāšanas ● atvāžamiem, viegli pārvadāt ● Ekonomikas cenas, labāku kvalitāti! ● Var izmantot gan iekštelpu un āra fotogrāfija; ● Var izmantot, un tiek uzglabāti ilgu laiku.

Apaļi Fona

● Kārtas fona ir izgatavoti no poliestera. ● Diametrs neietver ārējās malas.

Par krāsu

● Lūdzu, ņemiet vērā, ka ir daudz dažādu displeja izšķirtspēja starp katru datoriem, tāpēc krāsu parādīts ekrānā, iespējams, ir hromatiskās aberācijas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no šādas situācijas, paldies par jūsu sapratni.

● Ja jums ir kādas problēmas, kad saņēmis, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.

Novēlu jums ir apmierināti ar iepirkšanos mūsu veikalā!

Paldies ļoti daudz!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Yeele
  • Veids: Spray Krāsoti
  • Materiāls: Vinila
  • Iepakojums:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Skatuvisks
  • CN: Henan

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Universālā 49mm Metāla Skrūves Izsakās Īsi Objektīva Pārsegs Melns Kameras Foto Piederumu, par Nikon Canon Sony DSLR Kameras
€5.37 €3.76

(apraksts: universāls metāla skrūves izsakās īsi blende, sudraba blende ir paredzēts, lai novērstu nevēlamu klaiņojošu gaismas iekļūšanu objektīvs paplašinot un ēnojumu beigām objektīvs.ar paplašināto objektīvs beigām, jums būs arī gūt labumu no papildu aizsardzību no nejaušas ietekmes. ir divi dažādi filtra vītne uz šo blende , un viena no tām ir tāda pati kā filtra vītnes)

Izskatās arī
Zilas Debesis Balts Mākonis Fotogrāfijas Fons Ideāli Piemērots Jaundzimušā Pavasarī Bērni Bērniem Lidotājs Dzimšanas Dienas Svinības Baby Dušas Fona
€14.64

(1:krāsu atzīmēti zem attēla ir tikai kods, nevis pareizo krāsu attēlu, krāsu attēlu, kas attiecas uz faktisko attēlu, kas redzams uz veikalu 2:šo veikalu atbalsta pircējiem, lai pievienotu nepieciešamo teksts uz attēla.pircējiem ir nepieciešams tikai atzīmēt precīzu tekstu, kas ir jāpievieno, ja pasūtījuma.veikalā būs pielāgot to saskaņā ar jūsu prasībām 3:par hromatiskās aberācijas:)

Izskatās arī
NL-770S divjoslu Mobilā Radio Antena VHF UHF 144 430MHz 150W Auto Radio Antenas PL259 Savienotājs
€14.12 €8.48

(apraksts šo rāciju antenas ir izgatavots labākai radio signālu recieving un pārskaitīt,un saglabātu stabilu paziņojumu. viegli likts uz walkie-talkie, un jūs varat viegli veikt to off, nomaiņa. antena ir spēcīgs un smags, ir izturīga antenu izmantot daudzos gadījumos, piemēram, būvniecības feild, pazemes raktuves. šī divvirzienu radio antena ir mazs un īss,ērts, lai veiktu vienu)

Izskatās arī
PULUZ 1/4 Collas Skrūves Caurumu Statīva stiprinājuma CNC Adapteris GoPro HERO9 Black / HERO8 Black / Max / HERO7, DJI OSMO Rīcības, Xiaoyi
€5.33 €4.69

(apraksts puluz 1/4 collas skrūves caurumu statīva stiprinājuma cnc adapteris gopro hero9 black / hero8 black / max / hero7, dji osmo rīcības, xiaoyi un citiem pasākumiem kameras 1. vieglo svaru un mazos izmērus, to ir ērti nēsāt līdzi un lietot. 2. vienkārša konstrukcija, to ir viegli darboties bez jebkādām grūtībām. 3. 360 grādu rotācijas, pielāgoties jebkura skata leņķi,)

Izskatās arī
Ball Head Mini Statīvu Lampiņu Adapteri Klipu Skava Salokāms Pagriežot Turētāju DSLR Ceļojumu Kamera ar Zibspuldzi
€0.99 €0.60

(apraksts: regulējams leņķis: leņķis mini statīvu bumbu galvas var regulēt no 30 grādiem līdz 90 grādiem, ar 1/4 skrūvi interfeiss, piemērots digitālajām fotokamerām un spoguļkamerām.maču ar statīvu, monopod, astoņkāji stends, gaismas stāvēt, utt. kvalitatīvs materiāls: kameras statīvs bumbu galva ir izgatavota no izturīga materiāla ar lielisku meistarība, profesionālās un izsmalcinātu. soda)

Izskatās arī
EOSM6 Vertikālā Ātri Atbrīvot L Plāksne/Turētājs Turētājs Roktura adapteris canon ef-EOS m-M6 kamera RP statīvs melnā un sudraba
€18.39

(funkcijas: 1. visas metāla materiālu, unibody dizains, cnc precīzijas apstrādi, virsmas anoda anti-oksidācijas ārstēšana. 2. ātri mainās no ainavas uz portreta režīmā bez pielāgojot iestatījumus. 3. droši skrūvi uzstādītas pusē, lai novērstu pilienu kamera nejauši. 4. ar standarta saskarne, kas ir saderīgs rrs / arca-swiss / kirk / wimberley / markins / sunwayfoto / kangrinpoche)

Izskatās arī
mini desktop statīva Selfie nūju turētājs, alumīnija sakausējumu Stieples stiprinājums kabatas kamera FIMI PALMU kabatas kameras gimbal Piederumi
€13.92 €11.97

(mini desktop statīva selfie nūju turētājs, alumīnija sakausējumu stieples stiprinājums kabatas kamera fimi palmu kabatas kameras gimbal piederumi funkcijas: materiāls: pc rīkoties & metāla stienis - savietojams ar lielāko rīcības kameras - galda statīvs, zemes augšējā statīva un selfie stick funkcijas - augstums regulējams no 120mm līdz 230mm -viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
Lineārā Polarizatoru Filmu LCD/LED Polarizētās Filtrs Polarizācijas Plēve Lapa Polarizācijas Fotogrāfiju 5GAB
€12.91 €5.94

(lineārā polarizatoru filmu lcd/led polarizētās filtrs polarizācijas plēve lapa polarizācijas fotogrāfiju 5gab labas kvalitātes lineārās polarizatoru filmu 3d brilles/spogulis/magic show /projektoru tā ir svarīga sastāvdaļa, lai palīdzētu parādiet attēlu,kas ir plaši piemērota jebkurā jomā. polarizatoru filmu nav jāmaina katru reizi,ja vien polarizatoru filma ir skrāpējumi; ja)

Izskatās arī
Rūdīta Stikla Filmas Insta360 IET 3/2 Rīcības Objektīvs Ekrāna aizsargplēvi, lai Insta 360 GO2 Anti-pirkstu Nospiedumu Putekļu necaurlaidīgs
€4.84

(par pakalpojuma pašā dienā piegāde pasūtījumi tiek piegādāti 24 stundu laikā, parasti mēs kuģis tajā pašā dienā.bezmaksas deklarāciju par preces ar brīvās atgriešanās etiķetes, jūs varat atgriezt produktu bez iemesla.mēs esam šeit, lai palīdzētu mums saglabāt augsti apmācīti produktu speciālisti uz rokas, lai atbildētu uz visiem jūsu jautājumiem.tātad, jūs varat man uzticēties, un veikals ar)

Izskatās arī
Laimīgs 30. Dzimšanas dienu Banner Fona Puse Rotājumi Melnā Zelta 30. Dzimšanas dienu, Fotogrāfijā Fona, Melnā Zelta Grupa Krājumi
€10.07

(mūsu veikals, kas nodrošina pielāgojamību, lai jūs varētu nopirkt apmierinošs preces, ja nepieciešams, jūs varat sazināties ar klientu apkalpošanu, klientu apkalpošanas pateiks jūsu idejas patiesi dizainerim, tā, ka jums palikt mājās, lai saņemtu jūsu vajadzībām.)

Izskatās arī
Mehofond Fotogrāfijas Fona Boho Pampas Kempings Lācis Baloni Bērniem 1. Dzimšanas dienas svinības Kūka Sagraut Dekoru Fons Foto Studija
€16.30 €9.13

(materiāla apraksts līmplēves:salīdzinoši plānas, gaišāku krāsu, piemērots vienu reizi izmantošanu, nedrīkst mazgāt, var izlīdzināt atpakaļ pie zemas temperatūras, kas piemēroti lietošanai iekštelpās.poliesteris:krāsu ir salīdzinoši tumša, materiāls ir salīdzinoši mīksta, var mazgāt, to var izlīdzināt, var tikt izmantoti atkārtoti, izturīgs, piemērots iekštelpās un āra. vinila)

Izskatās arī
Mocsicka Ziemas Meža Ledus Sniega Apdare, Fotogrāfijā Fona Kokiem Spīd Dzeltenas Neona Gaismas Fotogrāfijas Backdrops Studijas Aksesuārus
€18.59 €11.15

(produkta apraksts fotogrāfijas fona (sabruka pēc noklusējuma). fona stāvēt un klipus nav iekļauti. ja jums ir nepieciešama papildu caurumi, pievienot kabatām, satīt un nosūtiet, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. (vai noklikšķiniet uz attēla zemāk, lai iegādātos) par materiāla mēs esam profesionāla fona ražotājs.mums ir divi materiāli, kokvilnas un poliestera. kokvilnas)

Izskatās arī
EOS R3 R6 R7 R8 acu aizsargs Okulāru Mīksta Silikona Pagarināts Kameras Eye Cup Skatu meklētājs Īpašu Izstrādāta Canon EOS Sēriju Mirrorless
€23.54 €15.31

(>>>apskats kiwifotos ke sēriju ilgi kamera acu aizsargs ir speciāli izstrādāta, lai izvēlētos kameras.tā piebilst, komfortu acis un samazina kontaktu no deguna, lai uzraudzītu.izgatavots no premiumabs plastmasas un silikona materiāla, tas ir mīksts un izturīgs, allowingmore ērtu skatīšanās, kad kamera tiek turēta uz aci.vienkārši slaida, uzstādīt, acu aizsargs stiprinājumiem, lai kameru skatu droši)

Izskatās arī
Great Gatsby Kāzu Svinības Fona Fotogrāfija Backdrops Banner Dzimšanas Dienu Apdare Pasūtījuma Fons Foto Baby Duša
€35.68

(pielāgot, kā jūsu pieprasījumu.lietošana: šis ir digitāli radīts fons ir lielisks portretu fonā visu vecumu cilvēkiem.tas ir arī lieliski piemērots, lai demonstrētu veikals displejiem un interjera dizains, kā arī fotografēt vēl dzīvi, pasākumiem un produktiem.tas fons ir ideāli piemērots dažādiem notikumiem, piemēram, bērnu dušas, kāzām, skolu proms, personām, līgavas dušas un svētku galda.tas arī)

Izskatās arī
Ulanzi Spogulis ar kasti Universālā Viedtālrunis Selfie Vlog Spogulis, Savietojams Ar IPhone, Samsung Foto Video Selfie Vlog Accessorie
€2.89 €0.45

(funkcijas: mazs apaļš spogulis ir paredzēts viedtālrunis selfie un vlog. ar šo spoguļi, jums nav jāuztraucas par iespēju zaudēt mērķa tālruņa kameru. pieņem ūdens galvanizācijas process, funkcijas vienotu spoguļattēls un distortionless. nano uzlīmes dizains ļauj jums, lai restick uz tālrunis vai tālrunis gadījumā, mazgāt ar ūdeni, lai atkārtoti. komplektā ir kaste,)

Izskatās arī
AVMATRIX PVS0403U Multi-Formāta Video Iive Straumēšanas Komutatoru 2xSDI 2xHDMI Ieejas 10.1 collu Ekrāns Reālā Ražošanas Laiks
€878.40

(avmatrix hvs0402u pārskats 【10.1 collu ips fhd displejs] aicina uz pvs0403u ir aprīkots ar 10,1 collu monitoringu reālā laika, ekrāns.lietotāji var pārraudzīt 4 ieejas kanāli, pvw un pgm tajā pašā laikā bez nepieciešamības ārējo monitoru, kas ir ļoti ērti. 【savienot vairākas ierīces] aicina šo video komutatoru funkcijas 2 kanālus sdi ieejas un 2 kanāli hdmi ievadi.tā atbalsta, kas savieno)

Izskatās arī
Laimīgs 20. Dzimšanas dienas Banner Fona Rožu Zelta Konfeti Baloni Fonu Priekā līdz 20 Gadiem Puse Rotājumi Piederumi
€14.64

(laipni lūdzam guoli fons veikalā! mēs piedāvājam mazo vairumtirdzniecības un pielāgotus pakalpojumus, un jebkuru attēlu jūs sniedzat var izdrukāt (filmu plakāti, multiplikācijas filmu personāžus, utt.). ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani, un es būšu priecīgs atbildēt uz tiem 24 stundu laikā.)

Izskatās arī