Cena €1.88 €3.55

Pilns apraksts

Red:

Apraksts:

Der lielākajai daļai niršanas maskas

Viegli pielāgot, lai labāko fit.

Novērš matu sapīšanās

Mīksts un ūdensnecaurlaidīgs neoprēna materiāli

Paredzēta galīgā ērti un baudu

Kopējais Izmērs: 33 x 8,5 cm/ 13 x 3.3 cm (Garums x Platums)

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Niršanas Maska Siksna Melnā Krāsā:

Apraksts:

Der lielākajai daļai niršanas maskas

Viegli pielāgot, lai labāko fit.

Novērš matu sapīšanās

Mīksts un ūdensnecaurlaidīgs neoprēna materiāli

Paredzēta galīgā ērti un baudu

Kopējais Izmērs: 33 x 8,5 cm/ 13 x 3.3 cm (Garums x Platums)

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Niršanas Maska Siksna, Pelēks:

Apraksts:

Der lielākajai daļai niršanas maskas

Viegli pielāgot, lai labāko fit.

Novērš matu sapīšanās

Mīksts un ūdensnecaurlaidīgs neoprēna materiāli

Paredzēta galīgā ērti un baudu

Kopējais Izmērs: 33 x 8,5 cm/ 13 x 3.3 cm (Garums x Platums)

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Niršanas Maska Siksna

Specifikācijas

  • MainKey3: nirēji
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • MainKey4: zemūdens piederumi
  • Zīmola Nosaukums: Tooyful
  • MainKey1: daivings
  • MainKey2: Niršanas Neoprēna Siksna
  • Modeļa Numurs: Niršanas Siksna
  • MainKey5: zemūdens niršanas piederumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

24mm Laivu T Rīkoties ar Sērfošanu Valdes Saķeri, Rezerves Daļas, Piederumi
€3.74 €2.06

(apraksts: 【augstu materiālās] aicina: stand-up airi t rokturis ir izgatavots no pvc, ar trīs caurumiem, viegla, bet izturīga un izturīga. 【size] aicina: kanoe airi t rokturi iekļaujas 24mm/0.94 collu bradāt stienis.viegli uzstādīt un lietot. 【bradāt roktura nomaiņa] aicina: liels risinājums, jauka meklē rokturi, kas ievieto pie pretējās beigās kanoe vai vējdēlis vārpstu. 【ergonomisks)

Izskatās arī
Uzlīmes PVC Remonts Plāksteris 100x5cm Piederumi Piepūšamās Laivas/gultas Ūdens Sporta Kajaks Plostu Kanoe Karstā Pārdošanas
€1.54 €0.96

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *laivu remonta uzlīmes ir viegli izmantot, jūs varat samazināt tos mazākos izmēros, lai atbilstu jūsu vajadzībām *var izmantot, lai labotu to gabali, un caurumi piepūšamās laivas, plosti, kajaki, kanoe, piepūšamās dīvāni un atpūtas krēsli un ūdens rotaļlietas. specifikācija: *materiāls:)

Izskatās arī
Niršanas Wetsuit Vīriešu garām Piedurknēm Peldmēteļi, par Treniņu Rotaļu Snorkeling
€149.45 €89.67

(apraksts: 【siltumu un elpojošs] aicina: niršanas wetsuit pieņem augstākās kvalitātes, ādai draudzīga materiāla, 3 slāni, biezums 5mm, neoprēna siltumu, augsti elastīgs audums ērts, elpojošs, lielāku elastību. 【pilnīgu aizsardzību] aicina: uz wetsuit ir izstrādāta ar garām piedurknēm, lai aizsargātu cilvēkus no saules apdegumiem, novērš ķermeņa atdzišanu ūdenī, sniedzot jums brīnišķīgu)

Izskatās arī
Vējdēlis Vilces Pad Klāja Pad Ne Slīdēšanas Pret Nodilumu Izturīgs Spēcīgu Saķeri Longboard
€12.93 €7.50

(apraksts: 【premium kvalitātes] aicina vējdēlis vilces spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, bez slīdēšanas, ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs un izturīgs. 【augstas veiktspējas] aicina eva sērfošanu vilces spilventiņi ir ar anti slip tekstūra, palielinot berzi, tās nedrīkst būt slidenas, labāk virzienā kontrolē. 【viegli lietojams] aicina vējdēlis klāja)

Izskatās arī
Pārrobežu Jaunais Vilnis Uzrādi COB Lukturu Āra Velo Gaismas USB Uzlādes Nakts Gaitas Gaismas LED Spēcīgu Gaismas Lukturu
€5.95

(produkts ir cenu robeža, lūdzu, skatiet detalizētus attēlus zemāk par īpašu cenu robežas led :3 led 200lm taustes slēdzis: spilgta gaisma -> medium light -> nospiediet un turiet nospiestu, lai flash ātri sajust slēdzis akumulatoru veids: litija polimēru bateriju 1200mah darbības spriegums: 3.0 v-4.5 v ūdensizturīgs pakāpe: iedarbību ipx4 (nedrīkst būt iemērc ūdenī) korpusa)

Izskatās arī
Sporta Ūdensizturīgs Kajaks Kabīnes Pārsegs Izturīgs Dubultās Šūtas Regulējams Aizsargs Piederumi, Āra Okeāna UV50 Bloķēšana
€20.01 €14.21

(materiāls: neilons izmērs/svars: s: 95x55cm 205g m: 120x60cm 215g l: 140x62cm 225g xl: 155x63cm 240g produkta iespējas: 1: aizsardzības pārklājums var novērst kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un insektiem. 2: regulējamas siksnas ir ļoti piemērots smaiļošana. 3: izgatavota no poliestera materiāla, izturīgs, elpojošs)

Izskatās arī
Ūdenslīdēju elpošanas Trubiņa Aizsargājošu Uzmavu Snorkeling Saglabāt Siltu Triecienizturīgs Izturīgs Aizsardzības Vāks Peldēt, Ūdens Sporta, Niršanas Aprīkojums
€9.20 €5.07

(apraksts: ūdenslīdēju elpošanas trubiņa aizsargājošu uzmavu: ūdensizturīgs un triecienizturīgs, smalks roku sajūta, super peldspēju. augsta kvalitāte-izgatavoti no neoprēna materiāls, izturīgs ilgu laiku. motīvs: nodiluma izturīgs un izturīgs, tas aizsargājošu uzmavu saglabātu siltumu, saules aizsardzības, izturīgs pret skrāpējumiem. praktisks aksesuārs: perfekts aprīkojums)

Izskatās arī
JUNHAIINS DiveShark Rūdīts Stikls Freediving Maska Snorkeling Komplekts Salokāms trubiņa J-tipa ar Kameras Kronšteinu
€78.44 €73.84

(okeāns, divers ir ierobežotas, jo viņu kustībām, tāpat kā zivs, atstājot ūdeni.tātad, ja cilvēks ir saimniecības gopro kameru savā rokā, viņi nevarēs, lai rezerves, lai viņu rokās, lai brauciena attālumā jebkuru haizivis vai delfīnus, kas nāk, lai netraucētu tos.tāpēc, gopro niršanas brilles ir parādījušies.tas ir niršanas brilles ar iebūvētu gopro kameras bāzes, kas var uzņemt fotogrāfijas bez)

Izskatās arī
Pontonu Laivu Fenderi Klipu Regulētājs Klipu Pontonu Laivu Piederumi ,Nostiprināšanas
€2.74 €1.51

(apraksts: 【augstas veiktspējas] aicina: laivu fender klipus var pielāgot nostāja, fenderi viegli un ātri, ar augstu efektivitāti un ērtības. 【pieteikums] aicina: pontonu laivu fender klipus, kvadrātveida caurules 1 -1.25 , un arī novietot uz visvairāk pontonu laivu bamperi amputēšana. 【premium un uzticamu] aicina: laivu bufera klips ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla,)

Izskatās arī
Eva Putu Laivu Anti-slip Pašlīmējošas Paklāji Grīdas segums 1993-2002 Sea-Doo Explorer Laivu Piederumi
€381.49 €347.16

(pwc jaudas vilces sporta paklāji ir atšķirībā no kaut pwc nozare ir redzējis.ar plašāku krāsu un rakstu izvēli pieejami, nekā jebkad agrāk.dažādu logo var būt iegravēts, piemēram, komandas logo, personas vārds, veikala logo ,ar thecustomize sērija jums ir kontrolēt.jums vairs nav tikai izvēlēties tikai no standarta griezumiem un krāsām.izvēlēties jūsu modeli un pēc tam izvēlieties top krāsa un grunts)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
4/1gb Jūras 316 Nerūsējošā Tērauda, Pulētas, Metinātas D-Gredzenu Trīsstūris Āķis Ātrās Saites Klipu Sprādzes Niršana ar Akvalangu, Sērfošana Laivas 6*33mm
€2.64 €2.11

(apraksts: 100% pavisam jaunu. izturīgs un viegls. izgatavota no jūras pakāpes 316 nerūsējošā tērauda, kas izturīgs pret koroziju un ir izturīgs. lieliski piederumi niršana ar akvalangu, sērfošana, tūrisms ,kā arī āra aktivitāšu un jūras nozarēs. krāsa: sudraba materiāls:316 nerūsējošais tērauds izmērs:(dia.x w x h): apm. 6 x 33 x 29mm / 0.23 x 1.30)

Izskatās arī
Golfa Disku Vadītāja Mini Praksi, Pīrāgus, Diski Aksesuāri Midrange Rotaļlietas Bērniem
€48.32 €22.23

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu disku golfa disku komplekts, tad jūsu pētniecības nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.pieņēma augstākās kvalitātes materiāla, praktisks un izturīgs ilgu laiku, izmanto, nav viegli, lai saņemtu deformētas, un dos jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls:pe,tpe -izmērs:)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
Surf Vasks Labvēlīgu Combo Viegls Anti-slip Vasks Universālā Skimboard Skeitborda Vējdēlis Sērfošanu Valdes Piederumu, 2gab/komplekts
€17.48 €14.51

(apraksts piezīme:vējdēlis anti-slip vasks ir sadalīti: bāzes vasks,aukstā ūdens vasks,vēsu ūdeni vasks,siltā ūdens vasks,tropu ūdens vasks (atbilstoši atrašanās vietai ūdens temperatūru izvēlēties). 1.izgatavoti no kvalitātes materiāla, izturīgs, lai ilgi lietot. 2.labs anti-slip sniegumu, palīdzēs jums baudīt sērfošanu. 3.viegli darboties, sniegt lielu izmantošanas pieredzi,)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Gaisa Vārstu Deflācija Drošības Vārsts Izplūdes Vārsts Gaisa Uzgalis Kajaks Raftings Laivu Piederumi Dropshipping
€4.61 €2.58

(motīvs: 1. viegli uzstādīt, labu sniegumu un ilgi kalpo dzīvi. 2. ventilācijas vārsts, automātiska izlaišana no gaisa kuģa, kas pie noteikta spiediena samazina spiedienu kuģa iekšpusē, lai aizsargātu kuģi. 3. labas nomaiņa piepūšamās laivas, laivu, airbed, kanoe, baseins, plostu, gumijas dinghy, utt.. apraksts: nosaukums: piepūšamā laiva gaisa vārsts krāsa:)

Izskatās arī
Laiva ar Izliešanas korķi, Nerūsējošā Tērauda 1 collu ar Skrūvēm Kārta Laivu Transom Drenāžas Spraudni, lai Kuģis Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Piederumi
€14.57 €7.57

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Kajaks Dziesmu Mount Piederumi Zvejas Laivu, Kajaku Dzelzceļa Piederumi, 4 Pack
€22.73

(produkta iespējas: [kajaku airi turētājs sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls, lai uzturētu jūsu bradāt droši noglabāts, kamēr jūs esat uz ūdens. [kajaks sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls montāžas jūsu bradāt turētājs tieši uz jūsu kajaks ir celiņu sistēma. [kajaku airi turētājs]: perfectfor saglabājot jūsu airiem droši savā vietā, kamēr jūs esat zveju. [jābūt,)

Izskatās arī