Cena €8.03 €10.17

Pilns apraksts

Augstas Kvalitātes Misiņa L150mm Cieto Āmuru DIY rokas Āmurs, Pulksteņu Remonts Āmuru Ādas Āmuru, Rokas Instrumentu Daļas

Precizitātes CNC apstrādes centrs ražošana

Misiņa miniatūras āmuru

15 mm diametrā, apmēram 40 mm augstums, vara rokturis 6 mm diametrā, kopējais garums 150 mm

Labas ražošanas tehnoloģiju, passivation ārstēšanas, anti-oksidācijas

Krāsa:zelta

Materiāls:misiņš

Iepakojuma Saturs:

1 * āmurs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: NOYAFA

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Profesionālu Šuvēju Šķēres Vintage Šūšanas Šķēres no Nerūsējoša Tērauda Šuvēju Šķēres Auduma Drēbes, Rokdarbi Kuteris DIY Rīks
€8.37 €4.19

(apraksts: ergonomisks dizains, kas palīdzētu samazināt audums viegli. šķēres izmērs: šūšanas šķēres pasākums: 26.6 cm/ 10.47 collas ;24.2 cm/ 9.52 cm ;20.3 cm/ 7.99 collas šķēres materal: premium nerūsējošā tērauda asmeņi ar vara pārklājumu rokturis,rustless un ilgstošai lietošanai izliekts rokturis dizains šķēres: izliekts rokturis pieder auduma dzīvoklis,var sniegt)

Izskatās arī
8inch lieljaudas Metināšanas Knaibles Augsta Oglekļa Tērauda Metināšanas Instruments Efektīvai Precīzu Dropship
€11.10 €5.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaunā multi funkcionāls, metināšanas knaibles izgatavotas no augsta oglekļa tērauda, nodrošinot tīru un precīzu samazinājumu.piemērots profesionālu metinātāju un diy entuziasti līdzīgi, šīs knaibles nodrošina efektīvus metināšanas spējas. izgatavots no augsta oglekļa tērauda, šie metināšanas knaibles funkciju precīza)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Materiāls Stikls Plastmasa Dimanta Failus 3pcs Ērts Dzīvoklis Nonslip Plastmasas Sudraba + Melns Trīsstūris
€0.72 €0.37

(funkcijas: *dimanta vīle ir ideāli piemērots smalku detaļu darbu.tas ļauj precīzi iesniegšanas grūti sasniedzamām vietām uz metāla, koka, plastmasas, utt. *failus, kas ir pārklātas ar rūpnieciskie dimanti, lai radītu cieta abrazīvo virsmu pieejama. *cieta abrazīvu virsmu, efektīvi failu un formas tērauda, stikla, flīžu, akmens, metāla utt. *nonslip plastmasas tuvās rokturis)

Izskatās arī
F50 Locīšanas Portatīvo Sešstūra Uzgriežņu atslēgu Komplekts Metāla Metriskās 5/6/8/9/10/12mm Skrūvgriezi un Uzgriežņu atslēgu Rokā Instruments, Sešstūra uzgriežņu Atslēgu
€9.16 €4.58

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes unikāls ergonomisks vidū ieliekta kapu dizains, īkšķis var novietot tā, lai ērti darbību. apkures ārstēšanu, augsta cietība; liels griezes moments, stingrs un izturīgs. salokāms, kompakts dizains veikalu 6-disku iekšēji. slim-rokturi ērtai saķeri braucot skrūves un uzgriežņi. gaismas svara, maza izmēra, ērts, lai)

Izskatās arī
367D Skrūvgriežu Komplekts 98 Skrūvgriežu daļas ar neslīdošu Elektronika Instruments Multi Biti Viedtālrunis 115 1
€6.46 €4.46

(funkcijas: ootdty tiem, skrūvgriežu komplekts ietver vairāk līdzekļu, visi nepieciešamie instrumenti, lai dažādas darba vietas, kas atbilst jūsu dažādām vajadzībām.elastīga vārpsta ir iekļauts, ideāls electronics ja šahta ir grūti iegūt. ideāls remonts, planšetdatoru, klēpjdatoru, mobilās ierīces, rokas pulksteņi un brilles un citas elektroniskās ierīces. nāk ar pārvadāt)

Izskatās arī
2024 Jaunu Pagarināts 7Inch KABEĻTELEVĪZIJAS Kabeli, Slēdzenes Terminator Rīku Kabeļtelevīzijas 75Ohm Anti-Theft Bloķēšanas Taustiņš TV Rīks
€2.84 €2.39

(funkcijas: ootdty ; izgatavots no cietā platic un metaldurable, ilgstošu un viegli izmantot. tā funkcijas cietu atsperu tērauda ausis,ko izmanto, lai atbrīvotos no kabeļu izbeigšanu, slēdzenes. šis rīks piedāvā uz šādu veidu terminators par tirgus modeļiem : ptp59 un ptp59lr modelis par par viewsonics modelis: tr75 specifikācijas: krāsa: sudraba, zila. materiāls:)

Izskatās arī
Profesionālās asknaibles 5 6 8Inch Vadu Noņemšanas Rīks, Sānu Kuteru Kabeļu Asumiem Nipper Elektriķi DIY Remonts, Rokas Instrumenti,
€20.61 €10.30

(profesionālās asknaibles 5 6 8inch vadu noņemšanas rīks, sānu kuteru kabeļu asumiem nipper elektriķi diy remonts, rokas instrumenti, funkcijas : 1. rūpniecības kvalitātes, virsmas apdare un instrumentu nodaļas vadītājs rūsas profilakses, terapijas. 2. līderi ir grinded daudzas reizes, lai nodrošinātu griešanas malas ir asas un nav viegli roll. 3. pavisam jaunu 55 # tērauda kalti)

Izskatās arī
1 gab. Pātagot Taisni Nazis Mataste Apvalku, Dimanta Griešanai Govs Ādas Segumu Uzglabāšanas Soma Āra Naži Bikses Gadījumā
€6.23 €4.24

(1 gab. pātagot taisni nazis mataste apvalku, dimanta griešanai govs ādas segumu uzglabāšanas soma āra naži bikses gadījumā)

Izskatās arī
1gb Metāla Kārba Skrūvgriezis 1/4 Laukumā Interfeiss E-formas Plūmju Ziedu čaula Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Pastu Izliekts Stienis, Rokas Instrumenti,
€3.24 €2.01

(funkcijas: *jaunas un neapgūtas *e10 / e12 / e14/ e16/ e18/ e20 / e22/ e24 var izvēlēties *1/2 laukumā saskarne par 12,5 mm *pret koroziju, augsta cietība, spēcīgs un izturīgs *lietot ar sprūdrata uzgriežņu atslēgas pastu, izliekts stienis specifikācijas: produkta nosaukums: socket skrūvgriezi materiāls: metāla krāsa: kā parādīts attēlā modelis:)

Izskatās arī
20 Gab. Baltas Rokas Kvarca Sienas Pārvietošanas Mehānismu Remonta Rīku Daļas
€41.01 €29.53

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! izturīgs,vienkāršs dizains,viegli veikt pulksteni ,ideāls nomaiņa izslēgt mikrofonu, kad pastaigas, augstas precizitātes, kvalitātes un lēts.piemērots bezrāmju krāsošana, diy, apkopes, mazu galda pulksteni. materiāls: plastmasas un metāla krāsa: melna + balta daudzums: 20 gab baterijas)

Izskatās arī
Spēcīgs Magnētiskais Skrūvgriezis Krusta Augstas Cietības Rokas Elektrisko Urbi, Skrūves Elektrisko Skrūvgriežu Komplekts 65 70 90 150mm Rokas Instrumenti
€1.20 €0.53

(spēcīgs magnētiskais skrūvgriezis krusta augstas cietības rokas elektrisko urbi, skrūves elektrisko skrūvgriežu komplekts 65 70 90 150mm rokas instrumenti apraksts: materiāls: s2 sakausējuma tērauda krāsa: melna krāsa: 1/4 collu sešstūra (6.35 mm) funkcijas: 1. augsta stingrība un izturība 2. nodrošināt stingrāku fit un mazāk izspiesties 3. piemērots roku un)

Izskatās arī
7 Gabalus RC Modeli, Skrūvgriežu Komplekts, labošanas Rīks, Hex Skrūvgriezi (no 1,5 līdz 2,5 mm 3 mm 4mm 5.5 mm)
€22.35 €11.84

(apraksts: 7 veidi, apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām piemērots dažāda veida rc helikopteri , automašīnas, laivas, utt. izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, stipra, izturīga, izsmalcinātu izskatu; anti-slip rokturi, viegli turēt un darboties un augstas kvalitātes specifikācija: materiāls: tērauds krāsa: melna garums: apm.108mm/4.25)

Izskatās arī
11Pcs M1-M3.5 Mini Skrūvi Piesitiet Iestatīt Puses Vītni Vadu Pieskaroties Vītņu Krāni Uzbrukums
€7.78 €6.84

(apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmanto mehāniskās apstrādes rieksti vai citi bieži vītne uz mašīnas. mašīna pieskarieties parasti izmanto, lai atsauktos uz krānu, no ātrgriezējtērauda. piemērots pieskaroties darbgaldu. pieņemot ātrgaitas tērauda ar augstu nodiluma un pret koroziju izturīgiem, kas ir izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas)

Izskatās arī
1set Portatīvo Vienu Caurumu Perforators 4.5 mm lieljaudas Caurumu Maliņu Aplīmēšanas Caurumošanas Plier Rokas
€10.06 €4.52

(trīs soļi caurumošanas caurumu pagrieziet pozicionēšanas mēroga vadības rokturi sānos caurumu urbšana atrast to vēlamajā pozīcijā vieta materiāliem, kas nepieciešami, lai būtu štancēti caurumošanas zonas un novietojiet caurumošanas nazis ar caurumošanas stāvoklis 3. turiet rokturi un nospiediet uz leju, stingri, lai pabeigtu kalšanas process darbības uzstādot aizsardzības)

Izskatās arī
Termiskās Apstrādes Process, Betona, Akmens, Akmens Sadalītāju, Betona Konglomerāta Betona, Granīta Klints Sadalītāja Akmens Bazalts
€35.95 €17.98

(funkcijas: *vieglāk sadalīt akmeņiem, granīts, marmors,betona,utt. *augstas kvalitātes tērauda, termiskās apstrādes procesu, augstas cietības un stingrības. *blīves ir izgatavoti no augstas cietības tērauda, termiski apstrādāta procesu, lai palielinātu stingrību. *izmantojot šo rīku, lai sadalīt akmens ar roku, piemērots sadalīšana grūti akmens, akmens, granīta, marmora,)

Izskatās arī
3/5Pcs Adatu Degunu Knaibles Uzstādīt Oglekļa Tērauda Long Reach Taisnas Knaibles 25°/45°/90° Izliekts Deguns Plakanknaibles O-Veida Loku Atslēdznieks
€84.46 €22.82

(detaļu saraksts: 3pcs: 1 x adatu degunu knaibles 1 x 45° lieces knaibles 1 x 90° lieces knaibles vai 5pcs: 1 x 25° lieces knaibles 1 x 45° lieces knaibles 1 x 90° lieces knaibles 1 x taisnas knaibles, 1 x o-formas aplis knaibles izcelt apraksts: [adatu degunu knaibles set] 3pcs knaibles komplektā ietilpst 1 x adatu degunu knaibles, 1 x 45° lieces knaibles, 1 x 90° lieces knaibles.)

Izskatās arī
Realmote Profesionālā Automātiskā Stieples Vaska Noņemšanas Knaibles Kabeļu Crimper Kuteris, Attvaicējot Gofrētu Rokas Instrumentu
€15.65 €8.45

(realmote profesionālā automātiskā stieples vaska noņemšanas knaibles kabeļu crimper kuteris, attvaicējot gofrētu rokas instrumentu multitool funkcijas: knaibles struktūra, kas izgatavoti no cinka sakausējuma materiāls žokļi indukcijas cietēšanas, attvaicējot fast lane pievienots regulējams summa mastu, lai nodrošinātu, ka katram lentes garums maksājuma 1) mēs)

Izskatās arī
SK5 Tērauda Elastīgas Roku Kokapstrādes Griešanas Vienu Griezīgs Japāņu
€8.50 €6.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī vienpusējs griezējs ir jābūt par jebkuru diy entuziasti vai galdnieks. ar savu sk5 tērauda griešanai un trīs sided slīpēšanas zobi, tas kuteris ir izturīgs un viegli izmantot. ērti un bez slīdēšanas gumijas rokturi ir ideāli piemērots sievietēm, kuras vēlas strādāt pie saviem projektiem ar vieglumu. piemērots)

Izskatās arī
Mehāniķis Akmeņu IRock 5 Stikla Pārkāpj Pildspalvu Pārkāpj Rīku IPhone X-11 Huawei Mobilo Telefonu Aizmugurējā Stikla Vāciņš Slēdzim
€10.82 €5.52

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes sakarā ar dažādām pozīcijām aizmugurējo vāciņu ar dažādu spēku, jaudu, tas ir ieteicams, ka kameras modulis iphone11 un iepriekš modeļus var izmantot, tieši par remontu. (ieteicams izmantot pēc noņemot fotokameru, face id, akumulatoru un mātesplati). tas ir ieteicams, lai pielāgotu astes pavasarī stikls aizmugurējais vāciņš no citiem modeļiem,)

Izskatās arī