Cena €91.57 €183.12

Pilns apraksts

Apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam:

1. Labākās Cenas - Augstvērtīgs Audums, Papildu Pielāgošanas Meistarību, Precīzus Mērījumus un Pilnīgu QC sistēmu.

2. Pasūtījuma Pakalpojums - Visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.

3. Savlaicīgu Piegādi - Sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas.

4. Skriešanās, lai ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai uzzinātu vairāk.

Krāsu Diagrammas

Šifona

Satīns

Organza

Zīda Piemēram, Satīns

Veikts pasākums

Mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri.

1. Krūtis = ___ cm/collas.

2. Vidukļa = ___ cm/collas.

3. Gurni = ___ cm/collas.

4. Augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas.

5. Dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas.

6. Ja jums ir kādas citas īpašas prasības, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Lūdzu, izlasiet norāda turpmāk rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Piezīmes:

A. produkts nesatur nekādus piederumus, piemēram, cimdus, kāzu plīvuru vai apakšsvārki, cena ir par vienu kleitu tikai.

B. ietekmē daudzi faktori, piemēram, griešanas prasmes dažādu šuvēju, fotogrāfija, apgaismojums, kameras leņķi un dažādu elektronisko displeju, tur var būt nelielas atšķirības starp kleitu jūs saņemt un bildes iepriekš.Lūdzu atļaut dažas nelielas atšķirības, kas ir normāla parādība, jo mūsu kleitas ir atdarinājumi, paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

C. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams.

D. Mēs iesakām jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.Lūdzu, skatiet mērīšanas instrukcijām un mērīt sevi uzmanīgi.

E. Kleitu var veikt Pielāgoto Izmēru, Krāsu, Dizainu.

F. Visas kleitas nav noliktavā, ražošanas sākas pēc tam, kad pasūtījums ir apstiprināts.

Q: Apstrādes laiks un piegādes laiks?

A: vispār, mūsu apstrādes laikā ap 15-20 dienu, jāsteidzas, lai ir pieejami pārāk.Piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties.

J: vai jūs Varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu?

Specifikācijas

  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Faktisko Attēlu: No
  • Grūtniecēm:
  • Kāzu Kleitu Audums: satīns
  • Apdare: Plisēt
  • Piedurknes Stils: Pie Pleca
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Krāsa: baltā kāzu kleita
  • Siluets: Bumbu Kleita
  • Zīmola Nosaukums: SONDR
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Modeļa Numurs: 128
  • CN: Dzjansu
  • Atpakaļ Dizainu: Backless
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Stils: Classic
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Balts Elegants Sirēna Vakara Kleita Ar Garām Piedurknēm Viena Pleca, Balles Kleita Roku Darbs Ziedu Vizuļi Formālā Puse Kleita Pielāgošana
€271.29 €217.03

(laipni lūgti mūsu veikalā par mums laipni gaidīti katru patiesu klientu, kas vaicā, vai iegādāties mūsu kleitas!mēs pārdodam mūsu kleitas par zemu cenu, jo mums ir sava rūpnīca. mēs palīdzēsim jums pie neticami cenu.lūdzu, jautājiet sīkāku informāciju.mums ir ļoti liela kolekcija kāzu, līgavas, un vakara/balles kleitas! mēs centīsimies mūsu labāko, lai padarītu jūsu)

Izskatās arī
Sexy Blue Sirēna, Balles Kleitas, Vizuļi Frēzēšana Spalvu Strapless Vakara Tērpi Pasūtījuma Izgatavotu Tērpu De Soirée
€305.20 €274.68

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
OIMG Korejas Sirēna Balli Maxi Kleitas Pie Pleca Ruched Satīna Korsete Ruffles Vienkāršu Vakara Tērpi Formālā Puse Kleita
€152.45 €82.32

(laipni lūdzam omig veikals , labākais ražotājs 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 7-10 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Luksusa Balts O-Veida Kakla Fāzēm Mirdzoša Garām Piedurknēm Tauriņš Kāzu Kleitu 2024. Gadam Bumbu Kleita Grīdas Garums Slaucīt Vilcienu Līgavas Kleita
€527.26 €316.36

(laipni lūgti manā veikalā produkta parādīt pasūtījuma izgatavotu (mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu no mūsu krāsu diagrammu,dažādu auduma ir dažādu krāsu diagrammas,jūs varat sazināties ar mūsu veikalā klientu apkalpošanas pārbaudīt krāsu skaits) tur ir daudz stilu, no kuriem izvēlēties, jūs varat noklikšķināt uz attēla,)

Izskatās arī
Elegants Sārto Viena Pleca Fāzēm Satīna vakarkleita Pilna Piedurknes ar Šķēlumu Sirēna Slaucīt Vilcienu вечернее платье
€190.75 €97.28

(laipni lūgti mūsu veikalā !elegants sārto viena pleca fāzēm satīna vakarkleita pilna piedurknes ar šķēlumu sirēna slaucīt vilcienu вечернее платье produkta parādīt izmēri kā custom made izmēra kleitu, mums ir vajadzīgi izmēri, kā turpmāk: krūtis:_________cm/collas viduklis:_________cm/collas gurni:_________cm/collas plecu pie grīdas(bez)

Izskatās arī
Sexy Bodycon Samta Kleita Sievietēm Eleganto Luksusa Lapas Formu Appliques Vizuļi Dizaina Garām Piedurknēm Dzimšanas Dienas Vakara Kokteilis Puse
€240.27 €192.21

(laipni lūgti mūsu veikalā ! ievads : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,labāko pārdošanas/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā daļa no mūsu)

Izskatās arī
Elegants Princese Kāzu Kleitas Pie Pleca Fāzēm Kristāla Līgava Balles Kleitas Pielāgotus, Halāti De Mariée
€370.83 €330.04

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mēs esam profeional rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
LISM Graciozs Black Off Ir Vakara Kleita Saūda Arābija Ar Gara Šifona Bolero Strapless Grīdas Garums ir Oficiāls pasākums Kleita
€130.50 €91.35

(laipni lūdzam lism veikals 1. labākais pirmās puses-rūpnīcas cenu - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.plz ziņu vai piezīme klientu apkalpošanas...(pielāgotu krāsu, pielāgoto izmēru,)

Izskatās arī
Viisher Rozā Saitn Sirēna Vakara Kleitas ar Cape Elegants Sieviešu Oficiālās Balles Kleitu Grīdas Garums Dubajas arābu Puse Kleitas
€158.71 €71.43

(pirkt piezīmes 1. visi mūsu kleita (izņemot tādus, kas speciāli marķēti) nesatur piedurknēm, plīvuri, apakšsvārki un citi saistītie piederumi, lūdzu, sazinieties ar mums, ja nepieciešams 2. sakarā ar dažādiem monitoriem, būs nelielas krāsu atšķirības starp kleitu un krāsu kartē, lūdzu, saprast, 3. mēs piegādāt preces noteiktajā laikā un piegādāt preces laikā.ja jums ir īpašas)

Izskatās arī
Aedmgh Bumbu Kleita Royal Kāzu Kleitas 2024. Gadam Mīļotā Off Plecu Apmetni De Mariee Fāzēm Appliques Vintage Vestido De Novia
€625.07 €437.55

(silts padomi, pirms jums iegādāties preces, mēs ne tikai padarītu kāzu kleitas no standarta izmēra,bet arī piedāvāt jums custom-made pakalpojumi.ja jūs izvēlēties custom produktiem,lūdzu, sniedziet mums ar savu izmēru parametri.(kā parādīts attēlā zemāk) lūdzu, izlasiet šīs piezīmes rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar)

Izskatās arī
Smaragda Princese Quinceanera Kleita Mirdzoša Kristāla Bumbu Kleita Pie Pleca Appliques Krelles Vestidos De 15 Años
€294.26 €279.54

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
2 Gabali, Dimants-dimanta Jostu Diamond-studded Aplikācijas Kāzu Kleitu Jostas
€35.86

(izmērs akmens ķēdes garums 46cm, platums-4cm kopējais garums: 270cm kāzu jostas,)

Izskatās arī
Forevergracedress Royal Blue Vakara Kleitas 2019 Augsta Kakla Frēzēšana Garām Piedurknēm Oficiālā Puse Kleitas Plus Lieluma Pasūtījuma
€402.55 €221.41

(paziņojums :ja jūs vēlaties, lai šī kleita custom size un pielāgotu krāsu,jūs varat izvēlēties, izlases lielumu un krāsu, ja jums vietu pasūtījumu ,tad atstāt ziņu, lai mums par savu pielāgoto izmēru un krāsu .tātad, mēs varam redzēt, krāsu un mērījumi vēlaties, kad mēs saņemam pasūtījumu. ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu padarītu kleitu, lūdzu nosūtiet mums mērījumu sarakstu, kā)

Izskatās arī
Pie Pleca 2024. Gadam Mīļotā Tilla Balles Kleitas, Sievietēm, Mežģīņu Aplikācijas Princese Ilgi Bumbu Kleita ar Šķēlumu Vakara Puse Kleita
€187.74 €103.26

(gadījumos: split balles kleitas, pusaudžiem tilla princešu balli kleitu ilgi bumbu kleita oficiāli-line vakara kleitas ir ideāls sieviešu formālās kleitas,balles kleitas,balles kleitas, formālu vakara puse kleitas, sieviešu kāzu kleitas, grezna, izlaiduma balli, vidusskola kronēšanas balles kleitas, balles kleitas, formālās kleitas un vakara kleitas, kāzu kleitu vai citiem oficiāliem gadījumiem.)

Izskatās arī
OLOEY Putekļainās Šifona Ilgi, Balles Kleitas, Mīļotā Mežģīņu Aplikācijas Sadalīt Plus Lieluma Vakara Tērpi arābu Sievietes Kāzu Puse
€141.80 €96.43

(laipni lūdzam oloey veikals , labākais ražotājs 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 7-10 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Elegants Plus Lieluma Māte no Līgavas Kleitas Samts-line O-veida kakla Ilgi Sievietes Kāzu Viesu Kleitu Mežģīnes Ruching فساتين السهرة
€163.77 €81.89

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4.)

Izskatās arī
Pieticīgs-Line Tiesa Vilcienu Backless V-veida Kakla Kāzu Kleitu 2022 Modes Mežģīnes garām Piedurknēm Frēzēšana Vērtnes Kāzu Kleitas Līgavas
€322.92 €145.31

(produkta parādīt: izmēri: custom izmēri: ja jums ir nepieciešams pielāgot kleitu krāsu un izmēru ,lūdzu, ņemiet vērā, man savu krāsu un lielumu, kā zemāk: *krāsu ______________ *krūtis__________collas/cm *viduklis __________collas/cm *gurni __________collas/cm *plecu pie pleca (mērot no aizmugures)_______collas/cm *dobi līdz stāvs _______collas/cm *jūsu)

Izskatās arī
Pilna-line 6 Stīpu Apakšsvārki Sievietēm Underskirt Slīdēšanas Krinolīns Kāzu Kleitas
€5.20 €4.42

(1.mēs nosūtīsim paketes, kas atrodas 3 darba dienā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti. 2.mēs izvēlamies dažādu shiping metodes, atkarībā no dažādiem reģioniem. 3.ja jums ir vajadzīgas citas pārvadājumi, piemēram, ems, ups, dhl, utt.lūdzu, sazinieties ar mums, mēs izvēlēties loģistikas pēc jūsu pieprasījuma. atgriešanās politiku ja prece ir bojāta, jūs varat atgriezt)

Izskatās arī