Cena €75.08 €144.39

Pilns apraksts

LITEDENT 4D Plus DAUDZSLĀŅU CIRKONIJA GRUPU

Specifikācijas

  • Temats: Medicīnas Zinātne
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

14/23 19/26 24/29 29/32 34/35 40/38 50/42 Sieviešu, Vīriešu, Boro. Stikla Kopīgu Stikla Samazinot Pārsūtīt Adapteris Stikla Laborotary
€3.59 €3.23

(materiāls:borsilikāta stikla max darba tempeartue:200 c katra cena par 1 gab!!)

Izskatās arī
Dropship Izglītības Matemātikas Plakātu Toddler Agrīnās Mācīšanās Plakātu Diagrammas Numuri 0-100 Plakātu par Baby Room Klasē Sienas
€1.73 €1.00

(1pc bērnu sienas karti izglītības izglītības mācību plakātu diagrammas ootdty bērnu sienas karti izglītības izglītības mācību plakātu diagrammas,papildus tabulas,summas, rēķināt ,childs plakāts pavairošanas laukums 1 - 12 reizes galdi bērnu sienas karti izglītības rēķināt childs plakātu mākslas drukāt diagr. pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: par)

Izskatās arī
Bagāžnieka Tāfeles Rādītāju, Teleskopiskie Klasē Rādītāju Nūjas Profesionālus Rokas Vadītāji Skolotājiem Klasē
€3.64 €0.51

(apraksts: izturīgs un ilgstošs metāla konstrukcijas. bagāžnieka dizains viegli nēsāšanu un glabāšanu. regulējams garums ērti sasniegt ar baltās tāfeles vai ekrāni. gluda un āķis-bezmaksas, lai nebojātu virsmu. gudrs pirkstu formas dizains, kas atspoguļo bērnu uzmanību un padara mācīšanos jautru. posteņa nosaukums: pirkstu rādītāju stick materiāls:)

Izskatās arī
18Pcs Ilgi Galvu Dziļā Bedrē, Marķieri, Daudzfunkciju Garu Degunu Marķieri Dziļi Urbi Caurumu Galdnieks Zīmes Ūdensizturīgs Marķieris, Pildspalva
€18.74 €11.62

(18pcs ilgi galvu dziļā bedrē, marķieri, daudzfunkciju garu degunu marķieri dziļi urbi caurumu galdnieks zīmes ūdensizturīgs marķieris, pildspalva ļoti gara, smalkas apaļas padoms, ērti lietot. ūdensizturīgs, smudge-pierādījumu un ātri žāvēšanas, nav viegli izgaist. rakstīt uz alumīnija, lokšņu metāla, betona, akmens, dzelzs, tērauda, stikla, koka, plastmasas utt. ideāls)

Izskatās arī
1PC Plastmasas Skaidrs Testa mēģeņu 6 Caurumi Stāvēt Laboratorijas Mēģenē Stāvēt Plauktā Skolas Piegādes Laboratorijas Iekārtu 16.7*8*3cm
€1.02 €0.68

(motīvs: testa mēģeņu, ir visvienkāršākā ķīmijas eksperimentu instruments plastmasas caurules materiāla stabilitāte, izturīgs caurules var ievietot testa mēģeņu, eksperimentu, lai novērotu parādību to arī var izmantot kā konteineru pildspalvu, un izmantot novietojot galda karote specifikācija: materiāls: plastmasa izmērs: 16.7*8*3cm krāsa: caurspīdīga paketē)

Izskatās arī
Tastatūras Taustiņu, Sazinieties ar Gumijas, Silikona spilventiņu Korg Triton LE,TR61,TR76,TR88,QS8,PA588,MS-2000
€5.45 €5.18

(tastatūras taustiņu, sazinieties ar gumijas, silikona spilventiņu korg triton le,tr61,tr76,tr88,qs8,pa588,ms-2000 apraksts: stāvoklis :oem jauna ,augstas kvalitātes gabals gumijas ietver 12keys ,par 61 taustiņu klaviatūru ,ir nepieciešams, lai 5gab par 88keys tastatūras izmantošanu ,ir nepieciešams, lai 7pcs 12 taustiņi +1x4 atslēgas ompatible ar korg : triton le tr61 tr76 tr88 qs8 pa588 ms-2000)

Izskatās arī
100 ml Šūnu Kultūru Kolbas Noliec Ar Skrūvējamu Vāciņu Parauga Pudele Laborary Stikla Izstrādājumi
€1.39 €1.31

(produkta vienība:100 ml šūnu kultūru kolbas noliec ar skrūvējamu vāciņu parauga pudele laborary stikla izstrādājumi materiāls:borsilikāta stikla tilpums:100 ml katra cena par 1 gab! uzmanību:bilde ir tikai atskaites! mums arī ir citi relavent produktiem.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!)

Izskatās arī
Izliektās Ķirurģijas Šķēres pretrūsas Medicīnas Šķērveida Ārsts Izmanto Šķēres Operācijas Piegāde
€5.49 €2.74

(apraksts tas ir ķirurģiska šķērveida ar izsmalcinātu meistarība.izgatavots no nerūsējošā tērauda, šī šķērveida ir izturīga un ilgstošu izmantošanu.funkcijas nav viegli rūsas un grūti deformēt, šķēres ir ļoti izmantot ķirurģija.tas ir par slimnīcas izmantošanu. funkcijas -krāsa: sudraba -materiāls: nerūsējošais tērauds -izmērs: 13.00x4.50x0.50cm/5.11x1.77x0.20in -izgatavots)

Izskatās arī
Objektu zvejas rīkus pārraides principu auto diy samontēti mini rotaļu auto modelis bērnudārza roku darbs materiāls pakete bērnu dāvanu
€7.00 €6.65

(barošanas avots: aaa baterijas (nav iekļautas) viens, lai viens komplekts materiāls: plastmasa + elektroniskās daļas + koks izmērs: 175*55*40 mm)

Izskatās arī
6X Zils Plastmasas 21 Caurumi Kaste Plaukts Turētājs 50 ML Centrifūgas Mēģenēs
€38.02 €21.29

(6x zils plastmasas 21 caurumi kaste plaukts turētājs 50 ml centrifūgas mēģenēs produkta nosaukums : centrifūgas mēģenes materiāls : plastmasa piemērots : 50ml caurules; caurumu skaits : 21 cauruma izmērs : 30 x 30mm / 0.12 collas x 0.12 collas (l*w) kopējais izmērs : 25 x 11 x 7cm / 9.8 cm x 4.3 cm x 2,7 collu (l*w*h) krāsa : zila neto svars : 137g/gab centrifūgas)

Izskatās arī
Bloki 4x4Inch Rakstīt par Noslaukiet Saliktas Cube 96BA
€6.89 €4.48

(funkcijas: ootdty piemērots: to var izmantot kā rokas par mācību līdzekli un pārskatot matemātiskās koncepcijas studenti pie bērnudārza un augstāk.noapaļotām malām, ir drošāki un nav izraisīt traumas. rakstīt un noslaukiet dizains: šis dizains ļauj izmantot atkārtoti, un ir paredzēti, lai būtu tukšs bez ciparu apzīmējumi un var būt rakstveida un noslaucīja. izskats dizains:)

Izskatās arī
1Set Lab Kombinētās Immunohistochemical Kasetnes Antigēna Remonts Kārtridži Ar Plastmasas Krāsošana Plaukts
€12.57 €8.80

(1set lab kombinētās immunohistochemical kasetnes antigēna remonts kārtridži ar plastmasas krāsošana plaukts produkta nosaukums: krāsošana plaukts materiāls: polipropilēna specifikācija: 24-gabals, kas (aptuveni 330ml ir pilna) krāsa: balta vai pelēka daudzums: 1set mērķis: izmanto, lai uzsūktu slaidi ar dažādiem reaģentiem.slaidi 25*75 var uzglabāt.)

Izskatās arī
4 Gab. Ūdens Želeja Ar Pērlītēm Piederumi Ūdens Želeja Ar Pērlītēm Subpackage Pudeles, Plastmasas Piltuve Ananāsu Pudele
€6.28 €3.95

(produkta apraksts glabāšanai, hidrogela, bumbiņas, jūs varat glabāt tos savā kabatā vai somā un ņem līdzi. motīvs: krāsa: caurspīdīga materiāls: plastmasa izmērs: 11*7.5 cm paketē iekļauts: 4 x ūdens želeja ar pērlītēm subpackage pudeles piezīme: lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsas var būt nedaudz)

Izskatās arī
Koka Puzzle Bloki Ģeometriskā Tangram Spēles Spēle Montessori Rotaļlietas
€7.06

(funkcijas: ootdty toddler koka puzzle komplekts nāk ar 7 gabali, magnētisko koka blokus vairākas formas un vienā rokasgrāmata, lietotāja instrukcija&risinājumu.ir dažādi veidi, kā spēlēt ar šo komplektu, kas veicina jaunradi, vienlaikus padarot skaisti raksti un mākslas darbi koka puzles ir arī slīpēts un lakots, precīzi izstrādāts koksne ir burr-bez maksas, jauka apdare, kas nav ievainots)

Izskatās arī
Zīmēšanas Gaismas Kastes, Ultra-plānas A4 Led Gaismas Pad Regulējamu Spilgtumu Izsekošanas Gaismas Kaste, lai Rhinestones Glezna Bērniem
€21.05 €14.31

(zīmēšanas gaismas kastes, ultra-plānas a4 led gaismas pad regulējamu spilgtumu izsekošanas gaismas kaste, lai rhinestones glezna bērniem apraksts: portatīvo un lietotājam draudzīgu led gaismas kastes mākslinieku, visu līmeņu un vecumu. aprīkots ar usb datu kabeli, lai ērti zīmēšanas jebkurā laikā, jebkurā vietā. regulējamu spilgtumu ar trīs līmeņos: 40, 70 un 100. piemērots)

Izskatās arī
Āra Satiksmes Konuss Piedurknēm Nomaiņa Izturīgs Universāls Satiksmes Konusveida vāks ar Kabatām Brīdinājuma Zīmi Apmācības
€7.50 €4.87

(jūs varat rakstīt siltu norāda uz a4 formāta papīra, un pēc tam nodot papīru caurspīdīgās kabatas šīs konusveida zīmi, lai atgādinātu citiem šo skolu drošības zīmes ir izgatavotas no neilona, virsma ir nodilumizturīga un apkopta tā daļa, kas būs saistīta ar konusveida pieņem sabiezējumu robežu dizains, var tikt lietots uz ilgu laiku apelsīnu uzmanību zīme var tikt atkārtoti)

Izskatās arī
Saules Sistēmas Modeli, kas Bērnu Agrīnās Mācīšanās CILMES Rotaļlieta, Zinātne Astronomijas Komplekti Dropship
€32.17 €22.84

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: šis augstākās kvalitātes puses brauc modelis ir noderīgs, lai pētītu planētu attiecības zeme, mēness un saule. var saprast cēloņus skaits parādībām, piemēram, zemes rotācija. to, ka šis modelis ir arī par mācību pamatjēdzieniem a specifikācija: tips: debess instruments materiāls:)

Izskatās arī
Anatomijas Modelis Rīkles Anatomija Modelis Cilvēku Orgānu Mācību Prop Dropship
€33.61 €23.86

(funkcijas: ootdty šī cilvēka rīkles anatomija modelis parāda pamata anatomijas detaļās, elpošanas un vokālās orgānu.paplašinātās 2x modeli cilvēka kakls ļauj jums skaidri redzēt visas svarīgākās anatomiskās struktūras cilvēka rīkles. cilvēka anatomijas balsenes modelis featured numurēti daļas.ideāls rīkles un balsenes slimību pētniecības un klīnikās.profesionālā anatomijas)

Izskatās arī
UEETEK 48pcs Bērniem Plastmasas Paraugu Paraugi Mikroskopu Sagatavoti Slaidi Dzīvniekus, Kukaiņus, Augus, Puķes, Stereo Mikroskopi
€23.73 €9.26

(apraksts ir četras dažādu krāsu paraugu paraugi.katrs paraugs paraugs satur virkni mikroskopu slaidi bērni pētījums.sarkans krāsa slaidus, jūs varat atrast spārnu, antenas, kāju, baltās spārnu, baltās antenas, baltās kājas, spāres spārnu, spāre vēdera, spāres kājas, bišu spārnu, medus bišu antenu un medus bišu kāju.zaļā krāsa smaidiņiem, jūs redzēsiet lapu, kukurūzas stumbrs, lotosa saknes,)

Izskatās arī
VEVOR asins nolaišana Prakses Komplekts IV Venipuncture Intravenozās Mācību Augstas Simulācijas Roku Komplekts Studentiem Medmāsas un Profesionāļus
€144.20 €72.10

(produkta apraksts asins nolaišana prakses komplekts šī profesionālā prakse iv komplekts ir precīzu vēnu anatomija un rada ļoti reālu praktizējošu pieredzi.lateksa asinīm kuģa var atkārtoti izmantot simtiem atkārtotas punkcijas.šī venipuncture prakses komplekts nāk ar pilnu piederumi: iv stāvēt, šķidrumu tvertnes, šļirču, tourniquet, tauriņš adatu, utt.piemērots studentiem vai praktikantu uz prakses)

Izskatās arī
1:1 Funkcionālās Anatomijas Dzīves Izmēra Cilvēka Anatomija Skelets Plecu Locītavu, Kaulu, Muskuļu Modeļa Mācību
€28.88 €20.21

(funkcijas: * plecu locītavu stils: pleca stils ir elastīga un var parādīt dažādas reālas kustības.pleca locītavu var parādīt paplašināšanu, locīšana, iekšējo un ārējo rotāciju, utt. * mijiedarbība un mācīšanās: katru plecu modelis pievērš lielu uzmanību detaļām, ražošanā un montāžā.šī anatomijas modelis ir ļoti piemērots lietošanai *biroji, anatomija klasēs vai mācību)

Izskatās arī