Cena €44.38

Pilns apraksts

Apraksts:

Veiktspēja: Neoprēna Wetsuit Šorti ar Kabatām Regulējams Vidukļa Jostas Peldēšana, Snorkeling Bikses, super stiept nodrošina komfortu un izturību.

Materiāls: galvenais korpuss ir izgatavots no neoprēna, Tas ir labu elastību un ir mīksts un ērts.

Dizains: vidukļa un kāju ir paredzēti ar lipīgu, ko var noregulēt tā būs, piemērots visām ķermeņa tipu, kas ir ērts un praktisks.

Iezīmes: Tur ir lielas ietilpības glabāšanas kabatas abās pusēs.kas ir apstrādāta ar hemming, lai novērstu objektus no pazaudēt, skaists un izturīgs.

Universāls: To var strādāja ar ūdenslīdēju kostīms, par wakeboarding, smaiļošana, sērfošanu, snorkeling, citiem ūdens sporta veidiem!

Specifikācija:

Materiāls: Neoprēna

Izmēri:

S:

Garums: 36 cm-38cm/14.17 collu-14.96 collas

Viduklis: 80cm-86cm/31.50 collu-33.86 collas

M:

Garums: 38cm-40cm/14.96 collu-15.75 collas

Viduklis: 86cm-91cm/33.86 collu-35.83 collas

L:

Garums: 40cm-43cm/15.75 collu-16.93 inch

Viduklis: 91cm-100cm/35.83 collu-39.37 collas

XL:

Garums: 43cm-45cm/16.93 inch-17.72 collas

Viduklis: 100cm-107cm/39.37 collu-42.13 collas

XXL:

Garums: 45cm-47cm/17.72 collu-18.50 collas

Viduklis: 104cm-111cm/40.94 collu-43.70 collas

Komplektā Ietilpst:

1 Wetsuit Šorti

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

3. Novēlu jums brīnišķīga tiešsaistes iepirkšanās!

Specifikācijas

  • MainKey4: Peldēt Stumbrus Snorkeling Peldēšana Daivinga Kanoe
  • Dzimums: Vīrieši
  • Zīmola Nosaukums: Footful
  • Sporta Veids: peldēties
  • Vienuma Tips: Hidrotērpi
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Modeļa Numurs: Wetsuit Šorti
  • MainKey2: Wetsuit Bikses Sieviešu Vīriešu 2,5 mm, Premium Neoprēna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • MainKey1: Wetsuit Šorti
  • MainKey3: Zemūdens peldēšanas Šorti ar Kabatas Wetsuit Šorti
  • MainKey6: Zvejas Nirt Bikses Sērfa Dēli Ūdens Sports
  • Modelis Tips: Cietie
  • MainKey5: Sērfošanu Zvejas Peldēt Īsu Apģērbu Pludmale, Āra
  • Materiāls: Neoprēna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elastīga Bungee Šoks Vadu Stieples Gala Āķi Stiept Stīgu Virvi Kempings Telpās
€6.85 €4.59

(apraksts: 【, ko jūs saņemsiet] aicina: ir 1 elastīgās virves, 10 bungee šoks vadu āķi, 10 stieples gala āķi, 10 bungee bumbas. 【stiept šoks vadu] aicina: bungee virves absorbē triecienu, kas palīdz transporta un turiet vienumu, un tas ir pārnēsājams, viegls un viegli veikt. 【stabils, izturīgs] aicina: elastīgās virves komplekts var nodrošināt savu ierīču jūsu kajaks laivu, utt.liels)

Izskatās arī
Vējdēlis Vilces Pad Klāja Pad Ne Slīdēšanas Pret Nodilumu Izturīgs Spēcīgu Saķeri Longboard
€12.93 €7.50

(apraksts: 【premium kvalitātes] aicina vējdēlis vilces spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, bez slīdēšanas, ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs un izturīgs. 【augstas veiktspējas] aicina eva sērfošanu vilces spilventiņi ir ar anti slip tekstūra, palielinot berzi, tās nedrīkst būt slidenas, labāk virzienā kontrolē. 【viegli lietojams] aicina vējdēlis klāja)

Izskatās arī
Standup Paddleboard SUP Remonta Komplekts Piepūšamās Kajaks Laivu, Plostu Vējdēlis ar Ielāpi un Līme N58B
€2.10 €1.62

(standup paddleboard sup remonta komplekts piepūšamās kajaks laivu, plostu vējdēlis ar ielāpi un līme n58b ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piemērots remonta piepūšamo laivu vējdēlis kajaki. viegli pārvadāt, vienkāršs un praktisks, tas ir labs palīgs āra ūdens sporta veidiem, lai atrisinātu problēmas! materiāls: līme un plāksteris krāsa: izlases)

Izskatās arī
Piepūšamās Paddleboard Mugursoma Stand up Paddle Board Ceļojumu Soma, Mugursoma Pieaugušo Premium Piederumi Pārvadātāja Kajaku sērfošanas dēli
€9.07 €5.44

(apraksts: universal fit: 42cmx30cmx92cm/16.54inchx11.81inchx36.22inch, bradāt dēļi mugursoma ir bradāt dēļi, ar regulējamo plecu siksnu. izturīgs materiāls: soma ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, nodiluma izturīgs, elegants izskats un viegla. dizains: somas papildus rokturi pikaps, pārvadāt, vai pakārt to uz augšu, ja jūs esat ceļojumā, ir polsterētas plecu siksnas ar lielu regulēšanas)

Izskatās arī
Sieviešu Stabilu Modes Peldkostīmu Viengabala Bodysuit Brīvdienas Beachwear Tradicionālo Peldkostīmi Rāvējslēdzēju Aizdari
€7.11 €5.06

(funkcijas: ootdty ar garām piedurknēm, priekšā peldēšanas kostīms, kas ir izgatavoti no krāšņs viegls & soft polyester materiāls. viens gabals tīrtoņa krāsu sērfošana, peldēšana kostīms, rāvējslēdzēju aizdari, lai labāk turētos, atbalstu un komfortu. ar krūšu pad un bez tērauda atbalsts, ar garām piedurknēm, gaiši pull-par stilu, labu elastīgi un ātri sausas. sexy)

Izskatās arī
1 each Vējdēlis Virves Plug Vējdēlis Plastmasas Sērfot Troses, Skrūves Drošu Ūdens Sporta Paddleboard Stud Sērfošanas Piederumu
€1.89 €1.14

(apraksts: nosaka:tas ir tas, ko izmanto, lai novērstu kāju virves vējdēlis stingri, veikt pārlūkošanu drošāku. viegli uzstādīt:vienkārši un praktiski, un viegli uzstādīt. sērfošanu:lielu izvēli sērfošanas mīļotājiem, aizsargāt tos droši izturīgs:produkts ir izgatavots no neilona plastmasas, kas ir piemērots ilgtermiņa lietošanai jūras ūdenī, un tam ir ilgs kalpošanas)

Izskatās arī
Ūdenslīdēju elpošanas Trubiņa Aizsargājošu Uzmavu Snorkeling Saglabāt Siltu Triecienizturīgs Izturīgs Aizsardzības Vāks Peldēt, Ūdens Sporta, Niršanas Aprīkojums
€9.20 €5.07

(apraksts: ūdenslīdēju elpošanas trubiņa aizsargājošu uzmavu: ūdensizturīgs un triecienizturīgs, smalks roku sajūta, super peldspēju. augsta kvalitāte-izgatavoti no neoprēna materiāls, izturīgs ilgu laiku. motīvs: nodiluma izturīgs un izturīgs, tas aizsargājošu uzmavu saglabātu siltumu, saules aizsardzības, izturīgs pret skrāpējumiem. praktisks aksesuārs: perfekts aprīkojums)

Izskatās arī
Kompakts, Snorkelēšana, Daivings Dive Peldēšanas Pleznas Rīku Iekārtas
€22.11 €11.72

(apraksts: openadjustable dizains der atkarīgs no kājas izmēra, kas nozīmē, ka jūs varat dalīties ar jūsu ar jūsu ģimenēm un draugiem viegls un viegli pārnēsājams; viegli uzvilkt un novilkt. zinātnisko projektu, samazinot pretestību, kanalizācija, noderīgi rīki, peldēšana iesācējiem mācību vai apmācību. modes unikālo piesaista acis piemērots peldēt apmācība,)

Izskatās arī
1 Iestatiet Gaisa Vārstu Adapteri Piepūšamās Sūkņa Adapteri ABS Kajaks Gaisa Vārstu Savienotāju Piepūšamās Padomju Kuģi, Laivas, Kajaki Piederumi
€5.40 €2.75

(funkcijas: *saderīgs ar lielāko daļu piepūšamo dēļi.tas arī darbojas ar laivas un kajaki, ka arī izmantot halkey-roberts vārstu inflāciju.viegli sasniegt 20 psi ar kompresoru vai riepu sūkni.jābūt ļoti uzmanīgiem, lai vairāk palielinātu jūsu kuģa vai kuģiem un pārbaudiet jūsu kuģa spiediena bieži. *tas ir tikai adapteris.ātrums, kādā vējdēlis piepūsts ir atkarīgs no sūkņa izmantot. *riepu)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Laivu, Virvju Kāpnes Lieljaudas Poliestera Līnijas Jūras Kāpšanas Virve Pieaugušajiem Piepūšamās Laivas Pontonu Laivu
€32.36 €22.65

(aizzīmju punktiem: 1. [ izturīgs izmantojiet ] izgatavots no neilona un nerūsējošā tērauda, ar šo laivu, virvju kāpnes ir izturīgs un izturīgs.jūs varat atkārtoti izmantot to daudz sezonu, neuztraucoties par to, fedings vai pārkāpj. 2. [ viegli lietojams ] šī papildu laivu trepes var novietot uz laivu ar 2 āķiem, nekādi instrumenti nav nepieciešami.tas ir ērti un ātri uzstādīt un salocīt,)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Miglas Peldēšanas Brilles Pieaugušo Zemūdens Niršanas Maska Silikona Freediving Brilles Zemūdens Glābšanas Snorkeling Maska
€21.20 €10.60

(pieaugušo zemūdens niršanas maska silikona freediving brilles zemūdens glābšanas snorkeling maska ūdensizturīgs miglas peldēšanas brilles ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ★mīksta un augstas kvalitātes silikona diafragma, siksna un locītavās, nav toksisks un bez garšas, anti-novecošanās un izturīgs pret koroziju.nodrošina lielisku komfortu. ★pieņem)

Izskatās arī
31x Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplekts 9M Virvju Takelāžas O Gredzenu Montāžas Aparatūra
€17.39 €9.57

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī
2x Regulējams Bimini Top Siksnas ar Cilpas, Āķi Pad Acu Siksnas Bimini Siksnas Laivu Top Siksnas Nojumi Pinumu Siksnas Kuģa Laivu
€3.87 €2.33

(apraksts: 【regulējams] aicina: regulējams bimini top siksnas ar garumu no 28. 60 .piešūta cilpa, lai nodrošinātu ar cauruli, izmērs ir 4.7 (12cm), slēdzēju āķus, kas paredzēts savienošanai ar acu siksnas. 【pakete ietver] aicina: jums tiks parādīts 2gab regulējams bimini siksnas un 2gab nerūsējošā tērauda acu siksnas un 4gab skrūves izmantot. 【neilona siksnas] aicina: bimini topi)

Izskatās arī
Ar garām Piedurknēm ādas Ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums Sieviešu 2MM Neoprēna Bikini Wetsuit & Diving Ganāmpulka Sērfošanu, Snorkeling Peldkostīmi Vasaras
€45.78 €22.89

(sieviešu 2mm neoprēna bikini wetsuit & diving ganāmpulka garām piedurknēm ādas ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums, sērfošanu, snorkeling peldkostīmi vasaras)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
3X Drošības Aizsargs Ķivere 11 Elpošanas Caurumiem Ūdens Sporta Kajaku Kanoe Sērfot Paddleboard - Zils
€91.30 €60.26

(3x drošības aizsargs ķivere 11 elpošanas caurumiem ūdens sporta kajaku kanoe sērfot paddleboard - zils regulējams plecu siksna ar sprādzi.zoda pad viegli un noklikšķiniet uz pievienot / gaili cilpas. 11 ventilācijas caurumi, elpojošs. regulējams mini sprūds aizmugurē ķivere par perfektu fit.uzcelta ausu aizsardzība.iekšējais putu veidots ūdensizturīgs. piemērots smaiļošana, kanoe,)

Izskatās arī
Ātri Atbrīvot Vējdēlis Vidukļa Siksna 11ft Satītas SUP Airi Valdes Pavadā QR Josta SUP Piederumi
€22.59

(postenis apraksts: - esi drošs, raizes mazāk būtiskajām ātri atvērt drošības jostu, vienmēr gatavs piedzīvojumu uz ūdens - viegli izmantot un pārvērst jūsu potītes siksna, lai jūs var atbrīvot no vidukļa, vienkārši pievienojiet visus potītes siksna aproces josta - ātri atbrīvojot, lai tad, kad ūdens ir spēcīgs, un jūs nevarat sasniegt savu potīti bīstama situācija gluds)

Izskatās arī
Zivju Mount Viegla Uzstādīšana Bāzes Portatīvo Kajaks Piederumi
€11.06 €5.86

(apraksts: augstas kvalitātes materiāls: zivju mount ir izgatavota no premium neilona, triecienizturīgs, izturīgs pret skrāpējumiem un izturīgs. 360° regulēšana: ir arī ar 360° regulējams griešana par ērtu izmantošanu. vienkārša uzstādīšana: zivju mount turētājs var ātri demontēt un izmantot. plaša pieteikumi: zivju turētājs ir universāla laivu, kajaku, jūras, utt. komplektā)

Izskatās arī
F1FD 1Pc Bungee Doks Līnijas Laivu Krāsains Dockline Pietauvošanās Tauvu Laivu Accessary
€12.10 €4.84

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes bungee doks līnijām ir izgatavots no augstas izturības bungee cord,pe,pp materiāla rakstīšanas kopā,uzticama un izturīga. bīdāmās korekcija abos galos ir ātri amputēt.tie absorbētu triecienu, lai laivas, radzes, doki, piloni un citu aparatūru. tas ir brīnišķīgs, elastīgs doks līnijas, tas ir ideāls, lai ātri un)

Izskatās arī