Cena €2.75 €5.40

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Saderīgs ar lielāko daļu piepūšamo dēļi.Tas arī darbojas ar laivas un kajaki, ka arī izmantot Halkey-Roberts vārstu inflāciju.Viegli sasniegt 20 PSI ar kompresoru vai riepu sūkni.Jābūt ļoti uzmanīgiem, lai vairāk palielinātu jūsu kuģa vai kuģiem un pārbaudiet jūsu kuģa spiediena bieži.

*Tas ir tikai adapteris.Ātrums, kādā vējdēlis piepūsts ir atkarīgs no sūkņa izmantot.

*Riepu sūkni/kompresors veikt, lai uzpūst, tāpēc ieteicams izmantot roku sūkni, lai uzpūst plate, līdz tas kļūst grūti, lai uzpūst, tad, izmantojot adapteri, lai atjaunotu spiedienu.

*Noņemiet pārsegu un pagrieziet centrs pin paplašinātās/aizvērtā stāvoklī, lai nodrošinātu to, vārstu blīvslēgi, kas inflāciju.

*Ievietojiet vārstu adapteri vārsts, piemēram, jūs varētu ielikt sprauslas uz sūkņa šļūteni.jebkuru standarta

Specifikācija:

Materiāls:ABS .

Krāsa: zila.

DAUDZUMS: 1gab.

Iepakojuma Lielums: 14*9*3 cm.

Svars: 59g.

Komplektā Ietilpst:

5gab/set*Gaisa Vārstu Adapteri .

Piezīme:

1 reālā krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: GIYO
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
8Pcs Bostonas Vārstu Nomaiņa Universālā Gaisa Vārsts Piepūšamo Plostu Baseins Laivu, Kajaku Nomaiņa
€13.25 €8.35

(8pcs bostonas vārstu nomaiņa universālā gaisa vārsts piepūšamo plostu baseins laivu, kajaku nomaiņa derīguma termiņš: izgatavota no premium augsta blīvuma plastmasas, stingra, korozijas izturība un izturīgs, lai izmantotu. vienvirziena vārsta: tas vārsts, kas ir vienvirziena inflācijas vārstu, piemērots strauju inflāciju. pārsega dizains: kompakts dizains ar dzinēja pārsegs nodrošina)

Izskatās arī
Laivu Drain Plug Kajaks Sveces Scupper, Universāls Rezerves Aizbāzni Maziem ventilatoriem
€14.25 €6.27

(apraksts vai jūs joprojām meklējat praktisku kajaks drenāžas spraudni?pēc tam, mūsu kajaku drain plug ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.tie var efektīvi novērstu ūdens iekļūšanu laivu laikā airu.viegli uzstādīt un piemērotas profesionālai un personīgai lietošanai.viegli rīkoties un darboties ar regulējamu rotācijas griezes momentu .šīs vienkāršās un praktiskās rīks būs labs palīgs jūsu darbā)

Izskatās arī
31x Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplekts 9M Virvju Takelāžas O Gredzenu Montāžas Aparatūra
€17.39 €9.57

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Siksna, Gumijas Gredzens, Siksna Siksna Sērfošanu Drošības Josta Siksnu, Ūdens Sporta Drošības Iekārtas Īss Valde
€2.48 €0.99

(šis ultra-izturīgs bradāt valdes siksna ir ideāls, lai nodrošinātu jūsu bradāt valdes vai citas peldēšanas apmācību iekārtas.ar regulējamu, viegla tekstūra un garantēta ne lauzt, tas siksniņu pasargās jūsu zvejas rīku, droši un droša. specifikācijas: nosaukums: savienojuma sprādzes materiāls: neoprēna svars: apmēram 10g krāsa: melna īpašības: viegls,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Laivu Klāja Viru Mount Aparatūras Kalnu Formas Kuģa Saulessargs Laivu Tentu Piederumi Laivas Nojumes Uzstādīšanu
€7.63 €3.43

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas laivu tentu piederumu?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālie laivu piederumu jāatbilst jums nepieciešams.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. iezīme - krāsa: melna. - materiāls: nerūsējošais tērauds - izmērs: aptuveni 5.5x4.5x3.1cm/)

Izskatās arī
Kajaks Autonoma Kāpnes, Drošu Un Uzticamu Gumijas Laivu Tīra Neilona Josta Kāpnes 3 Solis Iekāpšanas Trapu, Lai Iatable Laivu, Kajaku
€24.14 €10.87

(apraksts: mūsu kajaku autonoma kāpnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona materiāla, tāpēc tas ir izturīgs, spēcīgs, saule-izturīgs un viegls.tas ir piemērots bērniem kāpelēt, pacelt kastes un divstāvu gulta, kāpelēt. specifikācija: produkta nosaukums: laivu autonoma kāpnes materiāls: neilons izmērs: aptuveni 85*2cm/33.46*0.78 gadā iepakojuma saraksts: kayak)

Izskatās arī
Ar garām Piedurknēm ādas Ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums Sieviešu 2MM Neoprēna Bikini Wetsuit & Diving Ganāmpulka Sērfošanu, Snorkeling Peldkostīmi Vasaras
€45.78 €22.89

(sieviešu 2mm neoprēna bikini wetsuit & diving ganāmpulka garām piedurknēm ādas ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums, sērfošanu, snorkeling peldkostīmi vasaras)

Izskatās arī
2016 Chaparral VRX 223 Vilces Mat Kāju Paliktni, pašlīmējošās Sporta Kabīnes Peldēšanas platforma, Kabīnes Pamatni Pielāgojamu
€1 639.48 €1 311.58

(2016 chaparral vrx 223 peldēt platforma kabīnes laivu mat 1、eva grīdas ir 1/4 (6 mm) biezs divu toņu mat.jūs varat izvēlēties krāsas, faktūras un mākslīgās teak iespējas. 2、papildu pielāgotu tekstu, logo, var būt iekļauts uz eva grīdas. 3、visu maršrutēšanas logo un parādītu beveled malām izvēlētā grunts krāsu.visi eva grīdas nāk ar jūras pamatnes līmi. 4、visu eva grīdām,)

Izskatās arī
Jauns Bērnu Bērnu Peldēšanas Veste Karikatūra Peldēšana Iesācējs Drošības Vestes Bērniem peld Kakla Aizsardzību Dizaina glābšanas vestes
€47.39 €28.43

(jauns bērnu bērnu peldēšanas veste karikatūra peldēšana iesācējs drošības vestes bērniem peld kakla aizsardzību dizaina glābšanas vestes bērnu pārnēsājamo peldēšanas veste piemērots: bērni, zēni, meitenes izmērs: s/m/lxl virsmas materiāls: neoprēna+neilona spēcīgs materiāls: epe, peldspējas kokvilnas krāsa: tumši zila, rozā piemērots: iesācējiem)

Izskatās arī
Pavisam Jaunu Niršanas Iemuti Elpošanas Caurule, Anti-Novecošanās Anti-Alerģiski 1gb Silikona Trubiņa Anti-novecošanās Anti-alerģija
€20.56 €8.23

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *iemuti iekoda pie mazu punktiņu, viegli iekost *izgatavoti no silikona, nav toksisks, antialerģiska un anti-novecošanās *zobu formas nodevis piemērota pēc mērcēšanas karstā ūdens specifikācijas : *materiāls:s ilicone *krāsa:bule,melnās,baltās,rozā(kā)

Izskatās arī
Regulējams Niršanas Fin Sprādzes - Ātri Atbrīvot Siksna, lai Atvērtu Papēža Pēdas Pleznas - Pleznas Nomaiņa
€4.62 €1.85

(par samaksu: mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.visi maksājumi, kas veikti par pack24.lv apstrādā alipay. 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un)

Izskatās arī
2gab/Iepak Kajaku Airi Klipus Kajaku Piederumi, Plastmasas Airi Airu Turētājs Klipu Turētājs, Lai Kajaku Kanoe Airu Laivu, Kanoe
€0.86 €0.48

(funkcijas: *1 pāris kajaku airi turētājs, plastmasas airi klipus montāžas turētājs par kanoe melns * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot * * šīs bradāt turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.tas viegls un pārnēsājams, viegli uzstādīt un lietot.lieliska iespēja, lai jūs. *tas)

Izskatās arī
Drifta Peldēt Vilkt Virvi, Kajaku Piegādes Makšķerēšanas Piederumi, Laivas Boja Bumbu Elastīga Siksna Lielākajiem Profesionālo Ierīču Pvc enkurs
€10.21 €4.60

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu un par saprātīgu cenu boja, tad jūsu pētniecības šeit.kas tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.izmantojot augstas klases materiāli, praktiskās un.nav viegli deformēt, kas sniedz jums daudz ērtības. funkcijas laivu peldošo bumbu spilgtu krāsu, nav viegli izbalināt, viegli atrast mērķis, ļoti profesionāla un perfekta boja bumbu.|laivu)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Kajaks Dziesmu Mount Piederumi Zvejas Laivu, Kajaku Dzelzceļa Piederumi, 4 Pack
€22.73

(produkta iespējas: [kajaku airi turētājs sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls, lai uzturētu jūsu bradāt droši noglabāts, kamēr jūs esat uz ūdens. [kajaks sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls montāžas jūsu bradāt turētājs tieši uz jūsu kajaks ir celiņu sistēma. [kajaku airi turētājs]: perfectfor saglabājot jūsu airiem droši savā vietā, kamēr jūs esat zveju. [jābūt,)

Izskatās arī
Flipsky Efoil Mehānisko Ūdensizturīgs Brushless Inrunner 7070 Mehānisko 110kv 4300w Par Sērfošanu Laivu Zemūdens Dzinekli, Hidro Efoil
€182.84

([xlmodel]-[foto]-[0000] apraksts max strāva: 100.a nominālā strāva:45a spriegums:6-20s maks. griezes moments : 9.5 m n. nominālais griezes moments:3.8 m n. pretestība(r): 64.5 mohm mehānisko struktūru: 12n/14.p diametrs *garums (mm): 70*70 vārpstu (mm): 10mm kārtas vārpstas krāsa:melna materiāls:abs+metāla iepakojuma)

Izskatās arī
Fish Finder Mount Bāzes Viegla Uzstādīšana Piegādēm Zvejas Stieņa Turētājs Āra Kanoe Piepūšamās Laivas Laivu Tiešo Nomaiņa
€11.75 €6.46

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: augstas kvalitātes fish finder montāžas plates ir izgatavotas no augstas kvalitātes pp materiāla, kas ir izturīgs un stabils, un to var izmantot dažādiem laika apstākļiem, ar ilgu kalpošanas laiku. 【360 grādu rotācijas] aicina: portatīvo fish finder turētājs var pagriezt par 360 grādiem, un leņķi var regulēt, lai pilnībā apmierinātu jūsu)

Izskatās arī
2+1 Vējdēlis Fin Uzstādīšanas T1 UPSURF NĀKOTNES Bāzes Sērfošanu Spuras Dzinekli, Šūnveida Quilhas stikla šķiedras Performance Core Sērfošanas Piederumu
€113.77 €30.72

(detaļas performance core konstrukcija ar roku, kas stiklšķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums. 1.viena cilnes fin lodziņā saderīgi. 2.iepakojums: 3 gabali uz vienu komplektu. 3.izmērs:t1. 4.krāsa:melns,balts,sarkans,zils,dzeltens.(pēc izvēles) 5.materiāls:stiklšķiedra+honeycomb.)

Izskatās arī
3mm niršanas cimdi sabiezējumu silts, nodilumizturīga, griezt, durt-pierādījums, CR Kevlar cimdi, zivju zvejas cimdi
€33.24 €19.95

(produkta informācija: biezums:3mm dzimums:vīrietis/sieviete funkcija:keep warm,neslīdoša, samazināt pretestību,scratch pierādījums,anti-slīdēšanas dažādu occations: daivings/surfing/peldēšana/drift/aksesuāri/izjādes)

Izskatās arī
Izturīgs Piepūšams Peldošs Krēsls Baseins Peldošo Bumbu Peldēšana Gredzenu Baseins, Rotaļlietas, Baseins, Ūdens Pool Puse Baseins Rotaļlietas
€22.12 €13.94

(izturīgs piepūšams peldošs krēsls baseins peldošo bumbu peldēšana gredzenu baseins, rotaļlietas, baseins, ūdens pool puse baseins rotaļlietas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mūsu vasaras baseins bojas ietver 2gab piepūšamo baseinu pludiņiem ziedu nūdeles, ūdens sauļošanās krēslu, izmērs: 6.5x150cm. lietošanas ērtums.baseins krēslu ir viegli izmantot, tas ir viegls,)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Plecu Pārvadātājs Siksnas, Polsterēta Auduma Jostu Kajaks Uzglabāšanas Linga, lai Longboard Sērfošanu Paddleboarding Transports
€13.78 €7.57

(apraksts: bradāt valdes plecu siksna: regulējama polsterēta plecu siksna ar aira turētājs cilpas, lai paddleboard, kajaks, valdes uzskaites, transports, iet. quick release: heavy duty, ātrās atbrīvošanas sprādzi on, off, un regulējams josta, lai veiktu bradāt, sērfotājiem augstums, un kuģa lielumu. polsterēta siksna: viegls un izturīgs, ērti pārvadāt, un noņemams, bez slīdēšanas virsma)

Izskatās arī