Cena €14.94 €21.34

Pilns apraksts

Jauki Trušu Ezis Rotājumi Multi-lomu Augi, Puķu Podi, Skaista, Radoša Sukulenti Stādāmā puķu pods Dārza Piederumi

Apraksts:

Materiāls: Sveķi

Tips: Ezis, Trušu

Produkta Izmērs: 17.5x11x11cm

Stādīšanas Vietas Izmērs: 8x6.5x6.5cm

Iepakojums: Kaste

Neto Svars: apmēram 600g

Izmanto: ūdens stādīšanas konteineru, pildspalvu turētājs, sulīga poda.

(Augi nav iekļauts)

Specifikācijas:

1. Izgatavots no sveķu materiāls,ar ūdens caurlaidība, bet ātruma ūdens noplūde ir lēns, tāpēc to ir ieteicams lietot mazāk laistīšanas un daudzas reizes laistīšanas metodes.

2. Salds Trušu ģimenes dizains puķu pods, varat augu dažādu veidu ziedi/sukulenti/kaktuss/garšaugi.Šis pods ir tiesības dekoratīvie podi jūsu galda, grāmatplauktā, ēdamgaldu, viesistaba, balkons, dārzs.

3. Top trušu māte ir, kam ir mugursoma ārā, lai atrastu pārtiku bērniem.Sīki daudzfunkcionāls trušu puķu pods var arī Otu, Podu,Uzglabāšanas Pot.Var izmantot kā glabāšanas, pildspalvu turētājs, stādīšana, apdares.

Paketē Iekļauts:

1* Creative Augi, Puķu Podi,

Piezīmes:

Stādīšanas padomi:

Mitrās augu,piemēram, Zaļo redīsi,Chlorophytum,Monstera,var laista kā parasti.

Sausuma tolerantu augu,piemēram, Alvejas,Kaktusa,Sukulenti,izmantot mazāk laistīšanas un daudzas reizes laistīšanas metodes.

Lūdzu, tiesnesis summa laistīšanu atkarībā no augu lieluma, tipa, vietējā klimata, gadalaika, augsnes attiecība, pods, materiālu un izmēru, un gaisa cirkulācijas vidē.

Jūs varat izmantot nelielu koka nūju, lai pārbaudītu mitrums augsnes un izlemt, ja jums ir nepieciešams, lai ūdens augiem.

Tas ir ieteicams, lai mainītu

Specifikācijas

  • Izmantot Ar: Flower/Zaļo Augu
  • Iestatīt Tipu: no
  • Atbalsts: dropshipping, Whoelsales
  • Dizains: Trusis, ezis
  • Apdares: Epoksīda Pārklājumu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: DHR7A8M
  • Veids: stādītājs
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Stils: karikatūra
  • Lietošanas Stāvoklis: Rakstāmgalda
  • Materiāls: sveķu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kāzu Viesu Grāmata | Tumši Zils un Balts | 50 Loksnes Papīrs | Krāsu Izvēli | Dizains: A028
€74.77 €61.31

([ kā pasūtīt ] kad esat izvēlējies savu grāmatu lielumu un lapas iespējas, lūdzu, turpiniet, pievienojot grāmatu, lai jūsu grozā vai iegādāties to tagad.būs atzīmē lodziņu, lai izmantotu ievadot nepieciešamo informāciju, kas attiecas uz šo dizainparaugu.pārliecinieties, lai iekļautu šādu: vāka krāsa/teksta krāsa 1. pāris vārdi, 2. kāzu datums 3. citējot, vai)

Izskatās arī
Lieldienu Koka Pērlīšu Vainags Ar Pušķis Fāzēm Daudzpakāpju Renes Apdare Lūgšana Lodītes A0KE
€4.07 €2.45

(funkcijas: ootdty izturīgs: lieldienu koka pērlītes, izgatavotas no dabiskas koksnes materiāla, ar veļas pušķi, naudas sodu meistarība, nav viegli, lai izjauktu, kreka vai izbalināt. klasisks dizains: koka pērlīšu piespraudes iezīme klasiskās lieldienu elements ar spilgtām krāsām un lieldienu tēmu dizainu. svētku rotājumi: kad karājās pie sienas vai rotā uz paplātes, to var)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglītes Bumbas, 50gab 4cm Lielās Ziemassvētku Balle Multicolor Bumbu Rotājumi, Eglīšu Rotājumi noteikts Mājas Puse
€19.69 €14.97

(materiāls:plastmasa izmērs:diametrs 4cm ziemassvētku ziemsvētki koks mirdzēt nieciņiem bumbiņas ornamentu rotājumi piemērotas dekorēšanai viesnīcā, restorāns, upscale restorānu,biroju ēkas,savrupmāju un tā ziemassvētku vitrīna ainavas izkārtojumu , atbilst personalizētu klientu vajadzības . pakete ietver:50gab/lodziņā ziemassvētku rotājumu bumbas karājas sakarā)

Izskatās arī
Lielu Balonu Arku Komplekts Kolonnas Stāvēt Bāzes Karkasa Komplekts, Kāzas, Dzimšanas dienas svinības Dekoru 60cm
€5.52 €4.04

(balonu arku komplekts apvienot var palīdzēt jums iegūt balona izmēru vēlaties, ļauj iegūt acij tīkamu un skaistu balonu arkas viegli, kas, balonu arkas piemērots vasaras puse, jubilejas, gradācijas, svētku svinēšana, puses dod priekšroku, utt.vislabākā kvalitāte tirgū: atšķirībā no tiem, kam nedēļas stabi, šo balonu arkas bija jāpārveido ar labāku materiāls, ko var atkārtoti izmantot daudzas reizes.tas)

Izskatās arī
Spiediena Regulators Automatizēto Taimeris 3/4" Vītne, lai Pilienu Apūdeņošanas Sistēma, Apūdeņošanas Filtrs Dārza Šļūtenes Sieviešu Zemas Plūsmas Vārsts
€3.57 €1.96

(apraksts: 【stabilu spiediena kontrole] aicina: spiediena regulators, kas nodrošina stabilu un konsekventu spiediena kontrole, piemēroti izmantošanai ar pilienu sistēmu, pilienu līnijas, un starojuma avotiem, vai jebkuru pieteikumu, ja zems ūdens spiediens ir nepieciešams. 【izturīga konstrukcija] aicina: izstrādāts ar piemaksu, plastmasas materiāli, ūdens spiediena reduktoru regulators sola ilgtermiņa)

Izskatās arī
Halloween Candy Somas 50GAB Briesmīgs Bat Jaunums Goodie Maisiņš Ar Kaklasaiti Ausis Halloween Kostīmu Piederumi Šokolādes Cepumi
€6.83 €3.90

(get gatavs būt cutest locekli jūsu halloween puse vai kopienas gadījumā ar mūsu ļoti gudrs auss, somas.izstrādātas ar slotu un citu jauku attēlu, tas ir ideāls jautras dāvanas, vai vienkārši atstājot savu brīvdienu silts.greifers jūsu tagad un izceļas! specifikācijas: izmērs: aptuveni 13,5*22 cm/5.31*8.66 collas svars: aptuveni 130g iepakojuma saraksts: 50gab*halovīni)

Izskatās arī
15pcs/Daudz Ziemassvētku Kulons Balts Sublimācijas Keramikas Kulons Rotājumu Pārklājumu Pielāgot, Ziemassvētku Rotājumi Piederumi 3 Collu
€32.82 €21.33

(15pcs/daudz ziemassvētku kulons balts sublimācijas keramikas kulons rotājumu pārklājumu pielāgot, ziemassvētku rotājumi piederumi 3 collu specifikācija: posteņa nosaukums: ziemassvētku sublimācijas keramikas ornaments krāsa: kā picture rādīt materiāls: keramika izmērs: 7.3x7.3cm lietošana: svētku dekorēšana & ziemassvētku dāvanu uzmanību: ja)

Izskatās arī
3d Pūķis Aploksnē 2024 Gads Dragon 3d Multiplikācijas filmu Pūķis Aploksnē Zelta Ķīnas Pavasara Svētki Naudas Maiss Viegli Atvērt Aploksnes
€1.38 €0.83

(3d pūķis aploksnē 2024 gads dragon 3d multiplikācijas filmu pūķis aploksnē zelta ķīnas pavasara svētki naudas maiss viegli atvērt aploksnes apraksts: 3d sarkanā aploksnē, kas paredzētas pavasara festivāls gadu pūķis. burvīga karikatūra dizaina un gudrs forma pievienot touch cuteness, lai jebkurā gadījumā. 3d funkcija rāda modelis trīsdimensiju veidā, un padarot to acij tīkamu. izgatavots)

Izskatās arī
30pcs Ziemassvētku Mini Santa Cepures Sudrablietas Ietilpst Galda piederumu Turētājiem Tiny Ziemassvētku Cepures Amatniecības
€8.10 €4.13

(apraksts mūsu mazais ziemassvētku cepures var uzlabot ziemassvētku justies kā ideāls un jauks puse dekoriem.burvīgs foto aksesuārus ziemassvētku ģimenes sanākšana, svinības, banketi, utt.tie ir labi rotājumu izvēle jūsu sudraba, galda piederumi, mazas lelles, pudeles uz ziemassvētkiem. funkcijas - krāsa: sarkana. - materiāls: audums. - izmērs: 13.00x6.00x1.00cm/5.11x2.36x0.39in. -)

Izskatās arī
Halloween Lukturi Bērniem 90 Grādu Grozāms Bez Slīdēšanas Lukturīti Projektors Interaktīvā 24 Bildes Lukturīti Rotaļlietas
€7.67 €3.83

(šajā halloween lukturīti puses labā, iezīmes, 24 spooky halloween attēlus un palīdz bērniem saprast, optika.mainīt attēlu, velkot lukturīti pogu!ar labu saķeri un izturīgs dizains, tas ir ideāls, lai triks-vai-ārstēšanā vai spooky piedzīvojumiem. specifikācija: nosaukums: halloween lukturīti projektoru izmērs: aptuveni 11,5 cm/4.52 gadā iepakojuma saraksts: 1*helovīna lukturītis)

Izskatās arī
10Heads Rožu Pušķis Mākslīgā Zīda Ziedu DIY Kāzu Puse, Ziedu Ķekars Mājas Dzīvojamās Istabas Galda Dekori Viltus Ziedi 1GAB.
€1.31 €1.00

(produkta apraksts: nosaukums: laimes rozes svars: 40g/stick materiāls: zīds, plastmasas krāsa: atsauces dati displejs (tur nebūs krāsu atšķirība) struktūra: 10 vadītāji/5 dakšiņas/filiāles piemērots ainas: kāzas, mājās, ofisa, viesnīcu, puse atgādināt: 1. sakarā ar dažādu gaismas fotografēšanas un dažādu parāda, būs hromatisko aberāciju. 2.)

Izskatās arī
Sienas Dzīvoklis Ziemassvētku Eglīte Izgaismotas Eglīšu Forma Kulons Ar Cilindrs Zvaigžņu Koku Formas Dekori Ar Ziemassvētku Vecīti Un Zvani
€36.52 €18.26

(aizzīmju punktiem: 1.svētku dekori: iedegties jūsu mājas ar šo ziemassvētku koku formas, ko izgaismo sienas ziemassvētku eglīte, kas piedāvā santa claus, zvani, un citas klasiskās ziemassvētku elementi. 2.pacelt atmosfēru: dižoties burvīgo skaistumu ziemassvētki ar mūsu izgaismotas sienas ziemassvētku eglītes, kurā dabas koka rāmja, reāli priežu čiekuriem un zariem, un dzirkstošais zvaigzne)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Sniegpārsliņas Svečturis Ziemassvētki Koku Formas Svece Īpašnieks Priecīgus Ziemassvētkus Mājas Rotājumi, Jaunā Gada Galda Rotājumi
€4.22 €3.03

(produkts : ziemassvētku koka svečturis daudzums : 1gab. materiāls : koks,koka izmērs : kā attēlu krāsa : koks krāsa lietošana : ziemassvētku navidad puse mājas rotājumi, jaunā gada dāvanas. sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. paziņojums : 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.)

Izskatās arī
2024 Cute Ziemassvētku Lācis Sniegavīrs Briežu Lelle Apdare Dāvana Lelle Ziemassvētku Eglīte Karājas Ornaments Jaunā Gada Xmas Mājas Apdare
€5.54 €2.11

(haki ziemassvētku deju kulonu; santa sniegavīrs luncināties un lācis; ziemassvētku rotājumi funkcijas: 1. burvīga ziemassvētku rakstzīmes: mūsu deju kulons funkcijas, santa , sniegavīrs, un lācis, pievienojot svētku garastāvoklis, lai jūsu mājās. 2. dīvains dizains: šīs burvīgs rakstzīmes, šūpošanās un dejas, radot un dzīvespriecīgu atmosfēru jūsu ziemassvētku svinības. 3.)

Izskatās arī
Karikatūra Sveķu Klavieres Puķu Pods Gudrs Vāze Kaktuss Sulīgs Pundurkociņš Augi Podos Ziedu Kompozīcijas, Dārza Dekorēšana Aksesuāri
€26.81 €17.43

(mēs atbalstām dropshipping, sazinieties ar mums, un mēs nodrošināsim saviem labākajiem pakalpojumu. ja jums ir vairumtirdzniecības, mēs dos jums atlaides produkta parametri: materiāls: sveķi izmērs: kā parādīts attēlā zemāk produkti ietver: 1gb ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu. piezīme 1:1 inch = 2.54 cm, 1)

Izskatās arī
1~6PCS Vasaras Okeāna Šūnveida Bumbu Mazā Nāriņa Bērniem Meitene Viena 1. Dzimšanas dienu Zem Jūras Tēma Cietās Bērnu
€32.14 €19.29

(1~6pcs vasaras okeāna šūnveida bumbu mazā nāriņa bērniem meitene 1. dzimšanas dienu zem jūras tēma cietās bērnu apraksts: materiāls: papīrs meistarība: rokdarbi forma: apaļa krāsa: zila , violeta, gaiši violeta, gaiši zila, zaļa, dzeltena, zaļa, slīpumu zivju zvīņas stils: karikatūra, amerikāņu stilā amats: diy specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
5gab Kolibri Spāre tauriņš Likmes Dzelzs Ceļš, Terases Rotājumi Tauriņš Dārzs, Mieti Pagalmā, Telpās Ceļš
€8.41 €4.46

(apraksts: dažādi stili : 5 kolibri spāre tauriņš tiks likts iepakojumā, visa veida modeļi ir laba izvēle dārza dekori ārpus, jūs varat arī izmantot tos, iekštelpās, lai pievienotu izskatās podos. piemērots izmērs : augstums augu likmes ir 15 , pietiekami, lai jūs, lai tie tos ziedu, augu pot, vai visiem stūriem no telpas. multi izmanto : šie tauriņš likmes ir ļoti piemērots mājas,)

Izskatās arī
1Pc Žurnāls-Krāsu Koka Ziemassvētku Biezumu Kulons Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Dāvanu Paketē, Apdare, Mājas Puse, Svētku Dekori
€0.59 €0.40

(funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: šie ziemassvētku rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes koksnes, kas ir videi draudzīgs, nav toksisks un izturīgs, un to var droši izmantot, lai rotā jebkurā jomā jūsu mājās. 2. īpaša konstrukcija: koka piekariņi ir rūpīgi izstrādāta, lai klāt ziemassvētku elementus ar spēcīgu svētku atmosfēru, pievienojot jautri un dzīvīgu atmosfēru,)

Izskatās arī
Dārza Vērpjot Saites 20/30/50m Augu Saites Portatīvo Dārza Augi Kāpšanas Fiksētiem Kabeļu Līnijas Potēšanas Saistošu Stiepli, Auklu ar Kuteri
€6.93 €3.60

(motīvs: saites iebūvēts griezējs, ko var nogriezt, ātri un droši. kompakts un praktisks dizains, tas var būt hung up, kad to neizmanto, ietaupot telpu un viegli atrast. to var izmantot, lai piesaisti un noteikt kāpšanas augu, skaisti un nav kaitīgs augiem.to var izmantot arī par piesaisti, elektropreces, vadi, rotaļlietas, pārtika, somas, utt. apraksts: materiāls: pvc izmērs:)

Izskatās arī