Cena €24.47 €50.97

Pilns apraksts

Apraksts:

AIZSARGĀT JŪSU APROCE: koka aproce displejs stāvēt ir gluda, virszemes un stabilu bāzi, lai aizsargātu jūsu rotaslietas no bojājumiem, skrāpējumiem vai nobrāzumi.

MODERNS DIZAINS: Vienkāršs modes un eleganto izskatu, lai jūsu rotaslietas vairāk spīdīgs un unikāls.Liels veikals logs un mājas lietošanai.

MULTIFUNKCIONĀLA: Vairāku slāņu skatīties turētājs, lai saglabātu jūsu kaklarotas, rokassprādzes, aproces un skatīties kopā, lai viegli organizācijas un displejs.

VIEGLI UZSTĀDĪT: Nāk ar stiprinājuma skrūves viegla montāža un demontāža.

LIELISKA DĀVANU IZVĒLE: rotaslietas, uzglabāšanas organizators ir lieliska dāvana sievietēm un vīriešiem, dzimšanas dienas, svētki un festivāli.

Specifikācija:

Materiāls: Koks

Izmēri:

3 Kārta: 33cmx11.5cmx26cm/12.99inchx4.53inchx10.24inch

4 Slānis: 33cmx14.5cmx33cm/12.99inchx5.71inchx12.99inch

5 Kārta: 33cmx19cmx41cm/12.99inchx7.48inchx16.14inch

Pole: 31cmx3cm/12.20inchx1.18inch

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Aproce Turētājs

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Uzstādīšana: Pastāvīgās
  • Materiāls: Koka
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Keramikas Sālsūdenim Vīraks Rakstītājs, Viena Krāsa Glazētas Porcelāna, Sadzīves Dekoru Rotājumi, ķirbju Formas
€27.47 €18.68

(vienu krāsu, glazētas porcelāna sālsūdenim vīraks deglis, vīraks ielikt, sadzīves apdare, rotājumi, ķirbju sēņu formas keramikas sālsūdenim vīraks deglis postenis informācija: stāvoklis: 100% pavisam jaunu produkts: ķirbju sēņu formas keramikas vīraka kvēpināmais trauks sālsūdenim materiāls: keramika aina: mājas mēbeles, reliģisko mēbeles, gaisa attīrītāji paketē)

Izskatās arī
Impala, Plakātu Mājās Drukāt Vintage Mākslas Telpā Attēls Smieklīgi Mūra Sienas Gleznojums, Interjers Apdare Mūsdienu Bez Rāmja
€20.97 €6.29

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
XK Ziemeļvalstu Ciets-Koka Bāra Krēsli Vienkāršu Mūsdienu Augsta Ķebļa Jauna, Ķīniešu Stila Gaismas Luksusa Rūpniecības Stila Salas Izkārnījumos
€274.61 €205.97

(【 名称] aicina 实木吧椅 【品牌] aicina 爱家家居 【产地] aicina 家具之乡-上海奉贤 【定制周期] aicina 现货3天左右,定制7天左右 【推荐理由] aicina 企业工厂非一般小作坊可比, 颜色尺寸均可定制 【运输] aicina 德邦物流和安能物流随机发货,也可指定物流 【尺寸] aicina 长宽高43x43x88cm 坐高75(尺寸不合适可定制) 【材质])

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Nieciņš Kardināla Putns, Koka Rotājumi, Dekori Kāzu Boho Ziemassvētku Rotājumi Kristāla N2D1
€2.21

(aprakstīt: nosaukums: maz putns ziemassvētku eglīte sarakstā specifikācija: viens putns, divi putni materiāls: koks izmērs: 9*10*0.75 cm/3.54*3.94*0.30 jo kardināls ir simbols atmiņas par mīļoto cilvēku jūs pazaudējuši. šis ornaments ir izgatavots ar augstas kvalitātes koka.nāk ar lenti un krelles.virve ir piestiprināts, lai karājas. komentāri: 1.)

Izskatās arī
Uzmanieties Aizsargs Samoyed Suns Uz Nodokļa Dzelzs Plakātu, Gleznu Skārda Zīme Vintage Sienas Dekori Kafejnīca, Bārs Krogs Mājas Alus Apdare Amatniecības
€7.35

(metāla zīmes šedevru kolekcija ja jums ir nepieciešams vairāk stilu, jūs varat ievadīt mūsu veikalā, lai pārbaudītu.mēs arī var pielāgot, lai jūs.iezīmes:(1).profesionālās kvalitātes metāla / skārda zīme (2).alvas pierakstīties iepriekš urbti caurumi, lai viegli karājas (3).izmantot dekorēšanai bārs, veikals, garāža, kafejnīcā, mājās un citās vietās. (4).attēls)

Izskatās arī
1PC Jaunu Keramikas Svece Īpašnieks Vasks Izkūst Eļļas Degļu Difuzoru Smaržas Renes Aromterapijas Krāsns Svečturis Mājas Apdare
€0.81 €0.51

(keramikas materiāls, maza un smalka, ir rīks, turot sveces, torņa vīraks, siltuma izturīgs un izturīgs. eļļas degļu ir liels degšanas jūsu mīļākās smaržas, vienlaikus nodrošinot dekoratīvu akcentu jebkurā telpā. ir nepieciešams strādāt ar eļļas degļi, šī svece īpašnieks var glabāt jūs no plaucēšana. lielisks partneris ēteriskās eļļas degļi. var izmantot kā)

Izskatās arī
1PC Dabas Balts Selenīta Roku Cirsts Ģipša Sirds Kristāla Dziedināšanas Akmens Apdares Cat Eye Ģipša Cirsts Sirdis Dāvanu
€8.50 €0.45

(laipni lūdzam huowa juvelierizstrādājumu veikals paldies jums par ierašanos.mēs ceram, ka jums patiks visām precēm.es arī novēlu jums laimīgu katru dienu.labu veiksmi katru dienu! produkta lietošana var izmantot mājas dekorēšanai, partijas apdare, rotaslietas, dzimšanas diena dāvanas, jaunais gads, dāvanas, rokdarbi, kolekciju, roku darbs preces nosaukums 1pc dabas balts)

Izskatās arī
Sandalkoka Vīraks Degļu Burvīgs Keramikas Kaķis Vīraks Turētāji, Multifunkcionāla Mājas Dekori Aksesuāri Nūjas Konusi Keramikas
€5.51 €4.40

(sandalkoka vīraks degļu burvīgs keramikas kaķis vīraks turētāji, multifunkcionāla mājas dekori aksesuāri nūjas konusi keramikas apraksts: izveidot rāms un nomierinoša ar mūsu vīraka nūju turētājs. burvīga karikatūra kaķis formas piebilst, rotaļīgu pieskārienu uz jebkuru vietu. izgatavots no augstas kvalitātes keramikas materiāls, kas nodrošina izturību un drošību. daudzfunkcionāls)

Izskatās arī
Disney Cartoon Lilo & Stitch Plakātu Audekla Apgleznošana Sienu Mākslas Īss Insultu Bildes Cute Sienas, lai Bērnu Istabas Dekors Dāvanas
€14.20 €7.38

(piezīme 1. cena ir par vienu gabalu, katras izmērs atbilst dažādu cenu un citu attēlu, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai izvēlētos lielumu, un attēlus. 2. visi produkti nesatur rāmji vai papildu robežām, attēla attiecība, tiks koriģēts saskaņā ar izmēru iegādājāties (nedaudz saspiestu vai apgriezts). 3. visi produkti ir profesionāli iespiestas ar piemaksu tintes uz augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Foto Rāmis Ziedu Vāze Akrila Taisnstūris, Elements Skaidrs, Hidroponiskas Ziedu Vāze Restorānvagonos Tabulu, Mājas Birojam
€10.77 €8.62

(iezīme 1、unikāls dizains: skaista kombinācija rāmja un vāze padara šo akrila vāze patiess mākslas.tās caurspīdīga materiāla un stilīgs dizains izveidot aizraujošu garšu, padarot jūsu ziedi parādās peldēt vidū gaisa.ideāls dekorēšanas jūsu birojs, biroja vai jebkuras vietas, ka vajadzības touch of elegance. 2、akrila materiāls: izgatavots no akrila, šī vāze ir viegls, izturīgs, shatterproof,)

Izskatās arī
Marokas Radošo Kombināciju Sienas Karājas Plāksne Rotangpalmas Zāle Aušanas Ēdienus Piliens Kuģniecība
€3.40 €2.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ar plašu diapazonu pievilcīgu faktūru un modelis, mūsu sienas grozi var viegli iet kopā ar jebkuru iemīļoto dekoru stilu. mūsu kokvilnas sienas grozi ir izgatavoti no vietējām dabas materiāliem, piemēram, zāles, rotangpalmas, un pinumu. jūs varat aizpildīt savu tukšo sienu ar mūsu uzkrītošā grozu sienas dekoru kopa:)

Izskatās arī
1PC Dabas Fluorite Sešstūra Kristāla Kolonnas Punktu Dziedināšanas Zizli Minerālu Kristālu Mājas Apdare, Akmens Studiju Telpu Dekorēšana
€5.34

(laipni lūgti manā veikals produktu ieviešanu nosaukums:crystal sleja krāsa: krāsains produkta iespējas: dabas kristāli meli dziļi pazemē vai alās, bieži notiek ģeoloģiskos procesus, piemēram, vulkānu izvirdumi un zemestrīces.vēlu vulkāna izvirdums, liels skaits cieto minerālu kristalizācijas kondensācijas veidošanās vulkāniskie ieži, atlikušo ūdens plūst caur sākumā)

Izskatās arī
MUZITY Keramikas Vāze Radošās Dizaina Ledus Plaisa Zilā Vāze Mājas Apdare Žāvētu Ziedu Vāze
€21.87

(informācija produkta nosaukums: muzity keramikas vāze radošās dizaina ledus plaisa zilā vāze mājas apdare žāvētu ziedu vāze materiāls: keramika krāsa:zila/melna dizains: a/b/c/d/e izmērs: kā rādīt attēlu parādīt attēlu)

Izskatās arī
3D Aitu Sveķu Veidnes DIY Keychain Kulons Aromatizētas Sveces, Padarot Roku darbs Ziepes Apmetums, Silikona Veidnes Kūka Dekorēšanas
€7.13 €4.85

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis silikona pelējuma pazīmes aitu mugursoma kulons dizains, kas nozvejas acs un piebilst pieskārienu cuteness projektu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, tas pelējums ir drošs, nav toksisks, un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu. papildus tam, lai padarītu keychains un mugursoma kuloni, šis pelējums var)

Izskatās arī