Cena €0.66 €1.32

Pilns apraksts

Motīvs:

304 nerūsējošā tērauda skrūves, kas izturīgs pret koroziju

Nav rūsas

spēcīga un izturīga

10pcs/Set Fin Grub Skrūves Daļas Vējdēlis Sērfošanas Dēlis Veikbords Skrūves Spuras

Specifikācija:

Produkta nosaukums: skrūves

Materiāls: 304 nerūsējošā tērauda

Produkta krāsa: sudraba

Izmērs: aptuveni 8x5x5mm

Neto svars: aptuveni 7.g

Iepakojuma Saturs :

S apkalpes *10

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bradāt Soma Ceļojumu Bradāt Gadījumā, Airi, Ūdensnecaurlaidīgs Uzglabāšanas Soma Ceļojumu Kajaku Airi Soma Laivas, Laivu Braucienu
€26.87 €9.67

(ar izcilu meistarību un ērts rāvējslēdzējs dizains, atvēršana un aizvēršana ir brīze.šī soma stāv līdz nodilumu, vienlaikus nodrošinot polsterējums aizsargā no skarbajiem ietekmi. specifikācija: nosaukums: aira soma materiāls: audums-oxford audums, pildījums-epe pērļu kokvilnas produkta izmērs: garums aptuveni 60 cm/23.62 gadā platums apmēram 25cm/9.84 gadā neto)

Izskatās arī
Pavisam Jaunu Niršanas Iemuti Līdzeklis Elpošanas Caurule, Anti-Novecošanās Niršana ar Akvalangu Moldable Silikona 5*7cm Trubiņa Anti-novecošanās
€13.98 €7.55

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *iemuti iekoda pie mazu punktiņu, viegli iekost *izgatavoti no silikona, nav toksisks, antialerģiska un anti-novecošanās *zobu formas nodevis piemērota pēc mērcēšanas karstā ūdens specifikācijas : *materiāls:s ilicone *krāsa:bule,melnās,baltās,rozā(kā)

Izskatās arī
Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Āķis Wall Mount Pakaramais Vējdēlis Organizators Teleskopiskie lieljaudas Turētājs Turētājs, Garāža, Nojume Āra Doks
€64.84 €38.26

(apraksts: kvalitatīvs materiāls: laivu uzglabāšanas plaukts ir izgatavots no dzelzs, vienkārša uzstādīšana, izturīgs un spēcīgs. kajaks sienas piekare: teleskopiskā garuma regulēšana (62cm-102cm/24.41-40.16 collu), nesošais 50kg, var salocīt, ietaupot vietu. dizains: par vai ārpus izmantot, droši uzglabāt un viegli piekļūt jūsu kajaks. plaši izmanto: tas var arī izmantot,)

Izskatās arī
Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
Laivu Airi, centrālās Slēdzenes sistēma, Izgatavota no Izturīga Plastmasas Materiāla, kas Nodrošina Vienmērīgu Airēšanas Kustības, kas ir Ideāli piemērots Jūras Laivas, 2 Gabali
€12.27 €5.16

(produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: *)

Izskatās arī
Kajaks Autonoma Kāpnes, Drošu Un Uzticamu Gumijas Laivu Tīra Neilona Josta Kāpnes 3 Solis Iekāpšanas Trapu, Lai Iatable Laivu, Kajaku
€24.14 €10.87

(apraksts: mūsu kajaku autonoma kāpnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona materiāla, tāpēc tas ir izturīgs, spēcīgs, saule-izturīgs un viegls.tas ir piemērots bērniem kāpelēt, pacelt kastes un divstāvu gulta, kāpelēt. specifikācija: produkta nosaukums: laivu autonoma kāpnes materiāls: neilons izmērs: aptuveni 85*2cm/33.46*0.78 gadā iepakojuma saraksts: kayak)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēšanas Pludmali, Valkāt Bikses Valdes Vīriešu Peldbikses Iekāpšanas Klāja, trenažieru ZĀLE Skriešanas Bikses Peldkostīmu Peldēties uzvalku Īss Homme Zwem
€10.66 €0.66

(izmērs:m,l,xl,xxl . izmērs cilvēks ±1cm m l xl xxl boxerwaist platums dzīvoklis pasākums 35cm 37cm 39cm 41cm fit ķermeņa viduklis(cm) 66-80cm 79-89cm 88-96cm 95-102cm garums pusē cm 36 cm 37cm 38cm 39cm viduklis (collas) džinsi izmērs 28-30' 30-32' 32-34' 36-38' izmērs)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
Jaunu Full Sausā Elpošanas Caurulīti Maska Šķidro Silikonu Niršanas Maska Pieaugušo Niršanas Aprīkojums
€37.19 €26.03

(jaunu full sausā elpošanas caurulīti maska šķidro silikonu niršanas maska pieaugušo niršanas aprīkojums)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
Jūras Acu Gala Klāja Viru Žokļa Slaidu Ātri Atbrīvot no Nerūsējošā Tērauda, Viegli lietojams, Izturīgs Klp Ārējo Acs Beigām Laivu Lapotnes Piederumi
€12.91 €7.48

(apraksts: 【materiāls] aicina izgatavoti no jūras pakāpes nerūsējošā tērauda, spēcīgs un izturīgs jūras apstākļos. 【savietojams] aicina šo laivu montāžas hardwares ir par bimini augšu. 【diametrs] aicina universālā der 25mm/1inch caurules vai caurules. 【viegli lietojams] aicina šo laivu aksesuāri ir viegli uzstādāmi, izturīga, viegla un asaru izturīgs. 【pulēta])

Izskatās arī
6 Pack Kajaks Skrūves, Uzgriežņi Kajaks Daļas Zvejas Laivu Piederumi, Laivu Rail Mount
€5.98 €3.28

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina šo kajaku dzelzceļa sliežu skrūves sliežu uzgriežņi izgatavoti no abs, plastmasas konstrukcijas, spēcīgs un izturīgs, lai izmantotu. 【viegli uzstādīt] aicina vienkārši instalēt ar skrūvgrieži (iepakojumā nav iekļauts skrūvgrieži), tas ir ātri un ērti. 【labāko nomaiņa] aicina tas ir ideāls montāžas aparatūru rezerves komplekts sliežu)

Izskatās arī
Izdzīvošanas Multi-Instruments Karte | 22-in-1 Bugs, kas Maisa Kempings Rīku Best Multitool Kempings Un Wilder
€1.91

(aprakstīt: 1. 22 multi-instrumenti multifunkcionālas izmanto par 1 tuksnesī izdzīvošanas karte seifa izmēra multitool 2. šī parocīgiem seifs līdzeklis satur visu, kas jums ir nepieciešams, lai izdzīvotu, ja jums kādreiz satikt kādu ārkārtas situāciju 3. noderīga dāvana sieviešu, vīriešu, tēti, tēvi, bērni izdzīvošanas rīku 4. piemērots kempings, makšķerēšana, medības,)

Izskatās arī
Drifta Peldēt Vilkt Virvi, Kajaku Piegādes Makšķerēšanas Piederumi, Laivas Boja Bumbu Elastīga Siksna Lielākajiem Profesionālo Ierīču Pvc enkurs
€10.21 €4.60

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu un par saprātīgu cenu boja, tad jūsu pētniecības šeit.kas tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.izmantojot augstas klases materiāli, praktiskās un.nav viegli deformēt, kas sniedz jums daudz ērtības. funkcijas laivu peldošo bumbu spilgtu krāsu, nav viegli izbalināt, viegli atrast mērķis, ļoti profesionāla un perfekta boja bumbu.|laivu)

Izskatās arī
3mm niršanas cimdi sabiezējumu silts, nodilumizturīga, griezt, durt-pierādījums, CR Kevlar cimdi, zivju zvejas cimdi
€33.24 €19.95

(produkta informācija: biezums:3mm dzimums:vīrietis/sieviete funkcija:keep warm,neslīdoša, samazināt pretestību,scratch pierādījums,anti-slīdēšanas dažādu occations: daivings/surfing/peldēšana/drift/aksesuāri/izjādes)

Izskatās arī
Izturīgs Piepūšams Peldošs Krēsls Baseins Peldošo Bumbu Peldēšana Gredzenu Baseins, Rotaļlietas, Baseins, Ūdens Pool Puse Baseins Rotaļlietas
€22.12 €13.94

(izturīgs piepūšams peldošs krēsls baseins peldošo bumbu peldēšana gredzenu baseins, rotaļlietas, baseins, ūdens pool puse baseins rotaļlietas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mūsu vasaras baseins bojas ietver 2gab piepūšamo baseinu pludiņiem ziedu nūdeles, ūdens sauļošanās krēslu, izmērs: 6.5x150cm. lietošanas ērtums.baseins krēslu ir viegli izmantot, tas ir viegls,)

Izskatās arī
2MM Neoprēna Wetsuit Vīriešu Surf Zemūdens Niršanas Tērps, Aprīkojums Zemūdens Zvejas Spearfishing Kitesurf Peldkostīmi hidrotērpu Iekārtas
€36.62 €29.30

(modname=ckeditor apraksts izcelsmes valsts: ķīna materiāls: 90% scr neoprēna un 10% neilons biezums: 2mm izmēri: s–3xl iepakojuma saturs importa neoprēna: silts, elpojošs un ātri žāvēšanas, palīdzēt uzlabot peldēšanas ātrumu un samazinātu velciet ūdens. sadalīt divos gabalos dizains: wetsuit top niršana ar kapuci un wetsuit veste bikses, kā bildē redzams,)

Izskatās arī
Zivju Mount Viegla Uzstādīšana Bāzes Portatīvo Kajaks Piederumi
€11.06 €5.86

(apraksts: augstas kvalitātes materiāls: zivju mount ir izgatavota no premium neilona, triecienizturīgs, izturīgs pret skrāpējumiem un izturīgs. 360° regulēšana: ir arī ar 360° regulējams griešana par ērtu izmantošanu. vienkārša uzstādīšana: zivju mount turētājs var ātri demontēt un izmantot. plaša pieteikumi: zivju turētājs ir universāla laivu, kajaku, jūras, utt. komplektā)

Izskatās arī
Anti-Miglas Un Ūdensizturīgs Retro Stila Freediving Maska Zemūdens Niršanas, Zvejas Maska Niršanas Aprīkojums
€37.21 €17.86

(tā ir viena objektīva zemūdens niršanas maska classic retro ovālas formas.šis classic retro stila freediving maska ir pārtaisīt no populārākajām niršanas maska '50s. tas ir aprīkots ar skrāpējumiem izturīgs rūdīts stikls, lai gan skaidrības un drošības, un gumijas svārki un siksnu lielu zīmogu un komfortu. nāk ar viegli regulējamas sprādzes. liels zemūdens fotogrāfija maska, iecienīts)

Izskatās arī