Cena €3.90 €4.64

Pilns apraksts

Viegls, spēcīgs un izturīgs Universālā darbojas visos sniega un ūdens pūķiem nomaiņa savienotājs šļūtenes, lai kaitborda pūķi vārsti Lielu pārnesumu piederumi kitesurfing un kaitborda krāsa:Melna Materiāls:neilons izmērs:Šļūtenes garums: 20CM Iepakojuma Saturs: 1 x šļūtenes 1 x saišķis virvi 1 x stiprināšanas Tikai iepriekš paketes saturu, kas nav iekļauti.Piezīme: Gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu postenis nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Kite Šļūteni un Skavas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bradāt Soma Ceļojumu Bradāt Gadījumā, Airi, Ūdensnecaurlaidīgs Uzglabāšanas Soma Ceļojumu Kajaku Airi Soma Laivas, Laivu Braucienu
€26.87 €9.67

(ar izcilu meistarību un ērts rāvējslēdzējs dizains, atvēršana un aizvēršana ir brīze.šī soma stāv līdz nodilumu, vienlaikus nodrošinot polsterējums aizsargā no skarbajiem ietekmi. specifikācija: nosaukums: aira soma materiāls: audums-oxford audums, pildījums-epe pērļu kokvilnas produkta izmērs: garums aptuveni 60 cm/23.62 gadā platums apmēram 25cm/9.84 gadā neto)

Izskatās arī
Stand Up Paddle Board Iesācējiem Drošas Konstrukcijas Veikbords Piepūšamās Vējdēlis Jogas SUP Dēlis
€482.61 €337.83

(izmērs: 320*80*15cm materiāls: pvc zīmējumu)

Izskatās arī
Sup Vējdēlis Kamera Mount Turētājs Doks Līmi Bradāt Valdes Sērfošanu Turētājs Āra Sporta Piederumi
€2.37 €1.42

(apraksts: nosaukums: action camera dock materiāls: pvc svars: 45g darbības joma: sp piepūšamās vējdēlis iepakojuma saraksts: 1 x kustības kameras bāzes piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas. 2. jo atšķiras dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Jauns-Portatīvo Baseins Vakuuma Lai Virs Zemes Baseins Ar Sukām Un Maisa, Spa džakuzi,Piepūšamie Baseini&Strūklakas(ASV Standarts)
€18.04 €13.35

(jauns-portatīvo baseins vakuuma lai virs zemes baseins ar sukām un maisa, spa džakuzi,piepūšamie baseini&strūklakas(asv standarts) šis mini baseins vakuuma tīrīšanas komplekts ir izgatavots no premium un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina maksimālu izturību.tas ir ideāls, lai virs zemes baseins, peldēšana muļķis, rāmis piepūšamie baseini, piepūšamās baseins, dārzs, spa, džakuzi,)

Izskatās arī
Kajaku Airi T, Rokturi, Airi Rīkoties ar Kanoe Laivu, Sērfot Bradāt Daļas, Sērfošanu Rīkoties ar Bradāt, lai Dinghy Ūdens Sporta Zvejas Laivas
€3.00 €1.53

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: airi rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pe materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, izturīgs, viegls un izturīgs. 【ergonomisks dizains] aicina: aira t rokturis ir ergonomisks, nonslip un ērti turēt. 【viegla uzstādīšana] aicina: surf bradāt roktura nomaiņa, viegli uzstādīt un lietot.pārnēsājams un viegli lietojams. 【size] aicina:)

Izskatās arī
Fanny Pack Jostas Soma Pack Ūdensnecaurlaidīgs Viegla Jostas Soma Āra Sporta Vīrieši Sievietes
€2.94

(specifikācija:nosaukums: sporta āra fanny pack izmērs: par 26*11*1/10.24*4.33*0.39 inpackage izmērs: aptuveni 12*18*3cm/4.72*7.09*1.18 inweight: par 80gcolor: melna, rožu redpacking saraksts:1*fanny pack piezīme:1. sakarā ar dažādu fotografēšanas iekārtas un displejus, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēlā.2. rokasgrāmata mēra, var būt pielaide 1-3mm, kas ir normāli.)

Izskatās arī
Neoprēna Wetsuit Vīriešiem Niršanu Pilns Uzvalks Spearfishing Peldkostīmi, Snorkeling, Sērfošanu Viens Gabals, Kas Ziemā Saglabāt Siltu Peldkostīmu
€67.39 €47.18

(vīriešu/sieviešu viengabala garām piedurknēm wetsuit-3mm neoprēna materiāls: neilons + neoprēna, biezums 3mm dizains sērfošanu, ziemas peldēšana, niršana ar akvalangu, snorkeling,kombinēts, stand-up paddle iekāpšanas, zveju, okeāna atpūtas, utt.ūdens sporta veidiem. izmērs rokasgrāmata:)

Izskatās arī
Vējdēlis Vasks Skrāpējas Ķemme Blacklig Sērfošanu Tīru Noņemšanas Plastmasas Slēpju Skrāpi
€7.34 €3.67

(apraksts uz vējdēlis vaska noņemšanas ķemme ir must ir līdzeklis, lai sērfošanas cienītājs .ar savu inovatīvo vasks skrāpi dizains nodrošina vieglu noņemšanas vaska slāņi no sērfinga dēļi, ietaupot laiku un pūles.turklāt vaska šūnu funkciju, kas ļauj lietotājiem, lai uzturētu un saglabātu savu sērfinga dēļi, nodrošinot optimālu veiktspēju. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:8.00x4.00x0.50cm/3.14x1.57x0.20in -laika)

Izskatās arī
Kajaks Autonoma Kāpnes, Drošu Un Uzticamu Gumijas Laivu Tīra Neilona Josta Kāpnes 3 Solis Iekāpšanas Trapu, Lai Iatable Laivu, Kajaku
€24.14 €10.87

(apraksts: mūsu kajaku autonoma kāpnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona materiāla, tāpēc tas ir izturīgs, spēcīgs, saule-izturīgs un viegls.tas ir piemērots bērniem kāpelēt, pacelt kastes un divstāvu gulta, kāpelēt. specifikācija: produkta nosaukums: laivu autonoma kāpnes materiāls: neilons izmērs: aptuveni 85*2cm/33.46*0.78 gadā iepakojuma saraksts: kayak)

Izskatās arī
2X Bumbu Mount Ar Fish Finder Un Universāla Montāžas Plāksne, Kajaku Piederumi
€36.19

(2x bumbu mount ar fish finder un universāla montāžas plāksne, kajaku piederumi 1.lielāka bumbu dizains nodrošina daudz lielāku spriegošanas spēks ir lielāks, aksesuāri. 2.piedāvā nevainojamu pilnu klāstu kustībā 3.paredzēts pieņemt lielu zivju finders produkta nosaukums: navigācija, fish finder un citu daudzfunkcionāls platformas krāsa: melna materiāls: neilons + silikona izmērs:)

Izskatās arī
Kajaks Rokturus ar Skrūvēm Pad Acu DIY Viegls Kanoe Rīkoties ar Kajaku Pārvadāt Roktura, Laivu Āra Bagāžas Kajaks Piederumu
€14.20 €8.81

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina šo kajaku rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes izturīga pvc materiāla, uzticams, lai greifers. 【ergonomisks dizains] aicina laivu pusē mount veikt rokturi ar ergonomisku dizainu, sniedz ērti justies, vairāk izturīgs rokturis. 【iezīme] aicina mūsu kajaku rokturi ir divreiz caurumi, garums 29cm/11.42 collu, un viegli uzstādīt.iepakojumā)

Izskatās arī
Jaunu Visu Oglekļa Sailboard, zemūdens Spārniem Pūķis, zemūdens Spārniem Ūdens Sērfošanu, vindsērfinga
€415.67

(iegādāties jebkādu zemūdens spārniem un saņemt divus bezmaksas centrs pīlāriem, kopā trīs izmērs centrs pīlārs var mainīt, sazinoties ar mums, ar 60/70/80/90 iespējām kāpēc izvēlēties mūs: 1 .mums ir ražošana, kas specializējas vējdēlis spuras 8 gadus. 2.eco-friendly 3.pieņemamu cenu 4.apmierinošs pirms pārdošanas apkalpošana un pēc-pārdošanas pakalpojumi 5.atbalsta)

Izskatās arī
Regulējams Niršanas Fin Sprādzes - Ātri Atbrīvot Siksna, lai Atvērtu Papēža Pēdas Pleznas - Pleznas Nomaiņa
€4.62 €1.85

(par samaksu: mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.visi maksājumi, kas veikti par pack24.lv apstrādā alipay. 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Lodziņā Profesionālās Astes Spuras Kaste ar Groove Bāzes Ūdens Sporta Paddleboard Veikbords Longboard Rezerves Daļas
€42.10 €25.26

(apraksts: 【paketi] aicina ietilpst 1gab vējdēlis plug fin, brīnišķīgs aksesuārs surfboarding. 【kvalitātes materiāls] aicina vienotā centrs astes spuras kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, spēcīgs un izturīgs, var uz ilgu laiku izmantot. 【viegli lietojams] aicina longboard vējdēlis centrs spuras kaste ir viegli uzstādīt un lietot.labas nomaiņa, tiešā aizstāt veco vai)

Izskatās arī
6 Pack Kajaks Skrūves, Uzgriežņi Kajaks Daļas Zvejas Laivu Piederumi, Laivu Rail Mount
€5.98 €3.28

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina šo kajaku dzelzceļa sliežu skrūves sliežu uzgriežņi izgatavoti no abs, plastmasas konstrukcijas, spēcīgs un izturīgs, lai izmantotu. 【viegli uzstādīt] aicina vienkārši instalēt ar skrūvgrieži (iepakojumā nav iekļauts skrūvgrieži), tas ir ātri un ērti. 【labāko nomaiņa] aicina tas ir ideāls montāžas aparatūru rezerves komplekts sliežu)

Izskatās arī
Centrs Mount Peldēšanas elpošanas Trubiņa par
€15.76 €7.72

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes silikona gumija, praktiska un izturīga. tubuss ir konusveida konstrukciju, kas var samazināt velciet un uzlabot peldēšanas ātrums. peldēšanas elpošanas caurules ir vienvirziena skalošanas par vārstu.kad ūdens iekļūst elpošanas trubiņa,jums tikai nepieciešams, lai izelpot, lai drenāžas)

Izskatās arī
Vīriešu, Sieviešu, Ūdens Sporta Apavi Pludmali Peldēties Piecu Pirkstu Kurpes Purngalu Gumijas Apavi
€22.96

(vīriešu, sieviešu, ūdens sporta apavi pludmali peldēties piecu pirkstu kurpes purngalu gumijas apavi izmēri izmērs padomi:mūsu apaviem ir eur standarta izmērs.lūdzu atļaut apstiprināt 0.5-1cm toleranci. 1cm=0.39 collas par sūtījumu prece tiks piegādāta noteiktajā 1-5 darba dienā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.parasti preci ieradīsies ietvaros 20-50 darba dienu laikā)

Izskatās arī
Izturīgs Atsperu skavas Daļa 10pcs 6mm Black Telts Kajaks Slēdzenes Caurule Metāla Airēt Polam Profesionālās Push Klipu
€0.71 €0.39

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *lietot drošus telts stabi, bradāt dēļi, vai citu bloķēšanas caurules *to var ātri snapped uz apaļas caurules, tops ar pērlītēm ir fiksēts un aizmugures vainagu pole nebūs nesakarīgs specifikācija: *)

Izskatās arī
2GAB Spuras Sērfot Ūdens Sporta Sērfošanas Piederumi 2 Spuras Reaktīvie Sērfot Fin Reaktīvie Neilona Sērfa Spurām
€15.99 €13.43

(shortboard, funboard vai longboard.piepildīta neilona, kas padara fin spēcīgs un izturīgs.tips: 2 spuras krāsa:melna materiāls:pvc iepakojuma saturs: 2 x sērfa spurām tikai iepriekš paketes saturu, kas nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu postenis nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
Neilona Un Neilona Vienu Trīsi Vienu Trīsi Aizkari Mājas Suns Garāžas Kajaki Trīšu Sistēmas, Kanoe Mikro Skriemeļi
€3.42 €1.88

(motīvs: mikro skriemeļi, palaist tikai uz lodīšu gultņu sistēma, lai ātri griešana un atbrīvot nodrošina lielāku efektivitāti un stabilitāti, saskaņā ar jebkuru slodzi, ar gludu virsmu ātrai virves uzstādīšana spēcīga neilona ir liels spēks, un ir rūsa, nodiluma un korozijas izturīgs strukturālās, viegls aprīkojumam aparatūras. viegli uzstādīt, ideāls kajaki,)

Izskatās arī