Cena €283.63

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OHHWAVE
  • Veids: Skimboards
  • Gadījumā Cilvēki: Vīrieši
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vīriešu Peldēt Šorti Peldkostīmi Riepas Žāvēti Ātri Valdes Peldvietu Peldkostīmu Vīriešiem, Peldēties Uzvalku Aukliņu Bikses Ar Kabatām 2023 Sporta
€4.40 €0.45

(modname=ckeditor vīriešu peldēt šorti peldkostīmi riepas žāvēti ātri valdes peldvietu peldkostīmu vīriešiem, peldēties uzvalku aukliņu bikses ar kabatām 2023 sporta)

Izskatās arī
1 Iestatiet Gaisa Vārstu Adapteri Piepūšamās Sūkņa Adapteri ABS Kajaks Gaisa Vārstu Savienotāju Piepūšamās Padomju Kuģi, Laivas, Kajaki Piederumi
€5.40 €2.75

(funkcijas: *saderīgs ar lielāko daļu piepūšamo dēļi.tas arī darbojas ar laivas un kajaki, ka arī izmantot halkey-roberts vārstu inflāciju.viegli sasniegt 20 psi ar kompresoru vai riepu sūkni.jābūt ļoti uzmanīgiem, lai vairāk palielinātu jūsu kuģa vai kuģiem un pārbaudiet jūsu kuģa spiediena bieži. *tas ir tikai adapteris.ātrums, kādā vējdēlis piepūsts ir atkarīgs no sūkņa izmantot. *riepu)

Izskatās arī
Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
Kajaku Airi T, Rokturi, Airi Rīkoties ar Kanoe Laivu, Sērfot Bradāt Daļas, Sērfošanu Rīkoties ar Bradāt, lai Dinghy Ūdens Sporta Zvejas Laivas
€3.00 €1.53

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: airi rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pe materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, izturīgs, viegls un izturīgs. 【ergonomisks dizains] aicina: aira t rokturis ir ergonomisks, nonslip un ērti turēt. 【viegla uzstādīšana] aicina: surf bradāt roktura nomaiņa, viegli uzstādīt un lietot.pārnēsājams un viegli lietojams. 【size] aicina:)

Izskatās arī
8Pcs Bostonas Vārstu Nomaiņa Universālā Gaisa Vārsts Piepūšamo Plostu Baseins Laivu, Kajaku Nomaiņa
€13.25 €8.35

(8pcs bostonas vārstu nomaiņa universālā gaisa vārsts piepūšamo plostu baseins laivu, kajaku nomaiņa derīguma termiņš: izgatavota no premium augsta blīvuma plastmasas, stingra, korozijas izturība un izturīgs, lai izmantotu. vienvirziena vārsta: tas vārsts, kas ir vienvirziena inflācijas vārstu, piemērots strauju inflāciju. pārsega dizains: kompakts dizains ar dzinēja pārsegs nodrošina)

Izskatās arī
90 Grādu TPU Kaitborda Pūķi Uzpūst Gaisa Ieplūdes Remonts
€3.17 €1.75

(apraksts: premium tpu 90 grādu kitesurfing kaitborda pūķi standarta sūknis , viegls un izturīgs. veids ļauj gaisa ievadiet kamēr sūkņu bet apstājas, no gaisa nāk. universal fit un var piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūšļa, viegli un ērti lietot. var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās inflāciju . liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing)

Izskatās arī
31x Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplekts 9M Virvju Takelāžas O Gredzenu Montāžas Aparatūra
€17.39 €9.57

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī
Gaisa Vārsts Astoņstūra Gāzes Vārsts Intex Piepūšamās Laivas/jilong Zvejas Laivu/ Airbed 2-in-1 38g/set Melna PLASTMASAS
€1.28 €0.62

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska 2-in-1 inflācijas vārstu bostonas skrūves vārstu tāpēc, ka tur ir daudzas sērijas ietvaros katrs zīmolu, pat ja pats modelis vārsti ir arī dažādu, lūdzu, skatiet, vai oriģinālo vārstu saskan vai izmērītu pirms pasūtījuma. (ārējais diametrs, skrūvju)

Izskatās arī
1Pair Snorkelēšana, Daivings Spuras Pieaugušo Elastīgu Komfortu Peldēšanas Pleznas Zemūdens Kāju Flipper Niršanas Aprīkojums Ūdens Sporta Dropship
€109.35 €32.81

(apraksts: nosaukums: peldēšanas pleznas izmērs: s r xl materiāls: pp, tpr svars: 1.6-2.5 kg iepakojums: pāris spuras + pāris nerūsējošā tērauda paralīze jostas iepakojuma saraksts: 1 pāris x peldēšana spuras piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta. manuālā mērīšana,lūdzu,)

Izskatās arī
1 Pāris Kajaku Airi Alumīnija Sakausējuma Sabiezējumu Plastmasas Piepūšamās Laivas Airi
€11.33

(specifikācija: nosaukums: alumīnija laivu paddlecolor: melna, whiteblade izmērs: par 39*18 cm/15.35*7.08 inhand saimniecības diametrs: aptuveni 30mm/1.18 intotal garums: aptuveni 132cm/52inmaterial: alumīnija alloyapplication: piemērots piepūšamās laivas, piepūšamās laivas, uzbrukumu laivas, kajaki un citu boatspacking saraksts: 1 pāris no kajaku airiem)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
Surf Vasks Labvēlīgu Combo Viegls Anti-slip Vasks Universālā Skimboard Skeitborda Vējdēlis Sērfošanu Valdes Piederumu, 2gab/komplekts
€17.48 €14.51

(apraksts piezīme:vējdēlis anti-slip vasks ir sadalīti: bāzes vasks,aukstā ūdens vasks,vēsu ūdeni vasks,siltā ūdens vasks,tropu ūdens vasks (atbilstoši atrašanās vietai ūdens temperatūru izvēlēties). 1.izgatavoti no kvalitātes materiāla, izturīgs, lai ilgi lietot. 2.labs anti-slip sniegumu, palīdzēs jums baudīt sērfošanu. 3.viegli darboties, sniegt lielu izmantošanas pieredzi,)

Izskatās arī
Jauns Bērnu Bērnu Peldēšanas Veste Karikatūra Peldēšana Iesācējs Drošības Vestes Bērniem peld Kakla Aizsardzību Dizaina glābšanas vestes
€47.39 €28.43

(jauns bērnu bērnu peldēšanas veste karikatūra peldēšana iesācējs drošības vestes bērniem peld kakla aizsardzību dizaina glābšanas vestes bērnu pārnēsājamo peldēšanas veste piemērots: bērni, zēni, meitenes izmērs: s/m/lxl virsmas materiāls: neoprēna+neilona spēcīgs materiāls: epe, peldspējas kokvilnas krāsa: tumši zila, rozā piemērots: iesācējiem)

Izskatās arī
Nirt Zeķes Ūdens Kurpes Peldēšana Zeķes Ātri Žāvēšanas Smaiļošana Beach Izturīgs, Elpojošs un Viegls, Elastīgs
€3.51 €2.11

(apraksts: elpojošs materiāls: niršanas zeķes izgatavotas kvalitātes gumijas materiāla, elastīgs un elpojošs, quick dry pretslīdes zole: vīriešiem, sievietēm, niršanas zeķes ar rakstu gumijas zole, nodrošina lielisku saķeri, aizsargā jūs no slīdēšanas efektīva polsterējuma aizsardzība: pludmales zeķes nodrošina aizsardzību jūsu bērniem kājas tiek ievainots ar karstā smilts,)

Izskatās arī
Basām kājām Taku basām kājām, Kurpes Kurpes Vīriešiem Gadījuma Dāmas Sieviešu Pārgājienu Ūdens Kurpes Ūdens Sneaker Apavu Cilvēks Leguano Saguaro
€49.84 €24.92

(kindest un svarīga piezīme: pirms veicat pasūtījumu, jums ir jābūt uzmanīgiem, lai novērtētu jūsu pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem) un pēc tam jums būtu jāpievērš lielāka uzmanība, lai mūsu izmēru tabulas.jūs varat atrast piemērotu izmēru, jūs mūsu izmēru tabulas.visbeidzot, jums izlemt, kāda izmēra jūs pērkat.)

Izskatās arī
2MM Neoprēna Wetsuit Vīriešu Surf Zemūdens Niršanas Tērps, Aprīkojums Zemūdens Zvejas Spearfishing Kitesurf Peldkostīmi hidrotērpu Iekārtas
€36.62 €29.30

(modname=ckeditor apraksts izcelsmes valsts: ķīna materiāls: 90% scr neoprēna un 10% neilons biezums: 2mm izmēri: s–3xl iepakojuma saturs importa neoprēna: silts, elpojošs un ātri žāvēšanas, palīdzēt uzlabot peldēšanas ātrumu un samazinātu velciet ūdens. sadalīt divos gabalos dizains: wetsuit top niršana ar kapuci un wetsuit veste bikses, kā bildē redzams,)

Izskatās arī
Metāla cam Sprādzes Sprūds Sprādzes Stiprinājums ar Skrūvēm Jostas Piederumi Slēdzenes Smaiļošana Sērfinga Auto Jumta Bagāžnieks Sērfot Bagāžas
€5.65 €3.50

(apraksts: tips: sasaista siksnas cam sprādzes materiāls: izgatavots no 304 nerūsējošā tērauda, izturīgs, spēcīgs, un laba izturība. augstu kvalitāti-unikālo dizainu, precizitāti liešana, vienmērīgu izskatu, ilgs kalpošanas laiks. plaši izmantots: metāla sprādzes ir piemērots jumta saites uz leju ar kajaki, kanoe, utt. vienkārša lietošana: viegli pievilkt un viegli)

Izskatās arī
Alumīnija Roku Truck Enkura Trolejbusa Kajaks Daļas, Piederumi Locīšanas Jūras Komplekts Zvejas Laivu, Plostu
€38.56 €18.89

(apraksts kajaks enkura komplekti portatīvo salokāmo enkuru, boju, lai kanoe, kajaku plosta funkcijas enkurs ir viegli izmantot, uzglabāšanas draudzīgi, un vidi, jebkāda veida.jūras enkurs|paredzēti ārā: no līdz no zvejas kajaks mēs esam jums attiecas.ultra enkurs|tas ietver arī pp piepūšamās glābšanas boja un nerūsējošā tērauda snap āķa, lai ātri un viegli veidot savienojumus.kanoe)

Izskatās arī
Augstas Izturības Trīs Dzenskrūves Elektrisko/ Velcēšanas Motoru
€6.93 €4.37

(apraksts: augstas izturības trīs dzenskrūves lāpstiņu - izturīgs un viegli izmantot karbonādes nezāles ļoti labi palielināt jūsu ātrums efektīvi bez miklajās jo nezāles pat seklumā un kaķu astes. ietver instalēt riekstu, un uzgriežņu atslēgu, lai propelleru maiņa un instalācija darba et44l et54l d65 elektriskā/ velcēšanas motoru specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Portatīvo Alumīnija Sakausējuma Zemūdens Tvertnes Uzpilde Adapteris Skābekļa Cilindru, Niršanas Aprīkojums Skābekļa Cilindru Adapteri
€23.80 €16.66

(1.izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, anti-rūsas un izturīgs. 2.aizpildīt nelielu skābekļa balonu ar skābekli no liela akvalangs. 3.vienkārši darboties, padarot niršanas kļūst viegli, nav nepieciešams veikt lielu akvalangs. 4.maza izmēra un viegls, viegli pārvadāt un izmantot. 5.portatīvo un praktiski, būtiski piederumu niršanai. materiāls: alumīnija)

Izskatās arī