Cena €4.37 €8.73

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Uzvalks 1: Airpods Pro2
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Uzvalks 2: Airpods 3
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Atbalsts: Vairumtirdzniecības dropshipping
  • Iezīme: Karikatūra Sirds
  • Iepakojums: No
  • Uzvalks 3: airpods 2 1

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ausu Spilventiņi Auss Spilveni Razer BlackShark V2 Austiņas Iekļautās Bloka Trokšņa Earmuff, Uzlabot Skaņas Kvalitāti
€7.07 €5.02

(funkcijas: ootdty ootdty jauninājumus jūsu austiņu spilventiņi ar šo mīksta un elastīga aizvietotājus. šie spilveni nodrošina ērtu piemēroti un efektīvi izolēt ārējo troksni, lai uzlabotu klausīšanās pieredzi. piemērots visiem lietotājiem, šie spilveni ir saderīgas blackshark v2 (2023 edition) austiņas. ideāls spēļu, mūzikas un filmu, šie spilventiņi)

Izskatās arī
1~10PCS Auklas HD560S Kabelis, Austiņas Nomaiņa Kabeļu augstas precizitātes Kabeļi OCC Stieples Auklas Audio Kabelis
€64.17 €32.08

(1~10pcs auklas hd560s kabelis, austiņas nomaiņa kabeļu augstas precizitātes kabeļi occ stieples auklas audio kabelis apraksts: produkta nosaukums: audio kabelis produkta veids: 6.35 mono līnijas līnijas garums: 1.8 metri materiāls: 26awg alvotas vara vadu + matēts vides aizsardzības gumijas + metāla korpusu stieples: od 6.0 mm izmanto: lieto dvd, stūres pastiprinātājs,)

Izskatās arī
8 Iestatīt Skaļruņu Statīvu Kājas Pēdu Spilventiņu Alumīnija Sakausējuma Metāla Tapas Konuss Grīdas, Kāju Nagu Melns
€19.33 €11.99

(funkcija: var izmantot, lai hifi skaļruņiem, vai arī runātājs rāmis to var likt zem skaļruņa, vai saskaņā ar triecienu valdes un anti-šoka rāmis tas ir beigu punkts uz zemes, var samazināt kaitīgo vibrācijas var piesārņojuma likvidēšanai starp zemi un skaļrunis, iegūt skaņas efektu izskats ir absolutly klasiskās un augsta profila specifikācija modeļa numurs: m23*20 kopējais garums nagu: 20mm kāju paliktņa)

Izskatās arī
H37E Ērti Ausu Spilventiņi Austiņas Iekļautās Telpu Q45 Austiņas Aksesuāri
€15.94 €7.34

(funkcijas: ootdty pieredze komfortu ar mūsu iekļautās austiņas, kas izstrādāta, lai nodrošinātu labāku valkā pieredzi un mazināt spiedienu uz auss laikā ilgi klausīties. baudīt uzlabotu skaņas izolāciju un uzlabotas mūzikas baudījumu ar mūsu kvalitātes sūklis materiāls iekļautās.tie efektīvi bloķēt ārējo troksni, ļaujot jums pilnībā iegremdēt sevi jūsu mīļākie melodijas. paredzētas)

Izskatās arī
4X Auss Spilventiņu Putu Ausu Spilventiņu " Memory Foam Nomaiņa Auss Spilvenu BOSE Quietcomfort15 QC2 QC15 QC25 QC35 AE2, Ae2i
€10.47

(materiāls: āda +atmiņas putas, izturīgas un elastīgas,kas var efektīvi bloķēt troksni, kas nāk no ārpuses,sniedzot jūs ērti klausīties. spilveni saskaņot ar montāžas amata iekšā austiņas, ausu kausi, snap viegli savā vietā. pašlīmējošas daļa uz muguras, viegli uzstādīt.aizstāt savu iepriekšējo spilventiņu polsterējums, un padarīt jūsu austiņu izskatās jauns. savietojams)

Izskatās arī
Smieklīgi Ir par Noteikumiem AirPods Gadījumā Gaisa Pod Pro2 3 2 1 Pro Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Sirds Segtu Būtiska
€6.78 €3.39

(piezīme: tur ir atlaides kupona $1 vairāk nekā $5 iegādāties mūsu veikalā, un ir papildu atlaides faniem, kuri seko mūsu veikalā. jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide. apkopojot mūsu veikalā, mēs sniegsim jums par prioritāti, lai nodrošinātu preču)

Izskatās arī
Novatoriskas Spēles Gaitu Maksimālu Aizsardzību Spožo Modes Nepievelk Putekļus Austiņas Gadījumā, Uzlabota Funkcionalitāte, Augsta Kvalitāte Top Rated
€2.46 €1.48

(novatoriskas spēles gaitu maksimālu aizsardzību spožo modes nepievelk putekļus austiņas gadījumā, uzlabota funkcionalitāte, augsta kvalitāte top rated apraksts: produkta nosaukums: austiņas aizsardzības gadījumā materiāls: silikona krāsa: melns, balts, tumši zils, sarkans, tumši zaļš, dzeltens, debesis zilas, rozā stils: universal specifikācijas: 1.100%)

Izskatās arī
Cietā Lietā Ceļojuma Soma Uzglabāšanas Kārba ar Rokturi, Siksnu Skaļruņu Aksesuāri
€5.35 €3.47

(funkcijas: ootdty paredzēts skaļrunis. viegli piekļūt jūsu skaļrunis ar rāvējslēdzēju atvēršanu. uzglabāšanas soma tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavots no ūdensizturīga eva ārējais materiāls, nodilumizturīga un traipu izturīgs. iebūvēts augsta blīvuma eva materiāla, augsta cietība, padara sevi vairāk izturīgs pret spiedienu, vienmērīgi)

Izskatās arī
10PCS AD8330ARQ SSOP-16 AD8330ARQZ IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€36.60 €35.86

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Bezvadu Lavalier Mikrofons Trokšņa Samazināšanas Audio Ierakstu Atloks Mic Ar Ciparu Displejs Uzlādēšanas Kaste
€28.35 €22.39

(mikrofons ir piemērots broadcast video, reģistrācija, konferences, youtube, facebook dzīvot, vlog, tik tok, twitc, utt. tipa c: interfeiss ir savietojams ar ipad gaisa 4, mini6, ipad pro 11/ipad pro 12.9 un android tālruņiem un tabletēm ar otg funkcija.izmantojot, lūdzu, ieslēdziet otg funkcija labāk ierakstīšanas efektu. / ios: saskarne ir piemērots iphone7/7/8 plus, xr/xs/xs max, 11/11 pro/11)

Izskatās arī
Trokšņa Samazināšanas Pīt Nomaiņa Audio Kabelis QC35 II QC35 QC35II Austiņas Ar Mikrofonu Mikrofona skaņas Izslēgšanas Slēdzis
€21.25

(mikrofons ir īpaši veidota jūsu quietcomfort 35 (qc35) un klusu komfortu 35ii (qc35 ii), jauninājumus jūsu mūzikas austiņas uz profesionālo spēļu austiņas spēļu straumēšanas, youtube, radio, skype zvanus, zoom tikšanās un mūziku. šis mikrofons ir cardioid uztveršanas sistēmu, kas ietver skaidru, vienmērīgu un kraukšķīgus skaņu priekšā mikrofons un nomāc nevēlamo fona troksni.liels spēlētājiem)

Izskatās arī
Mini Kubs Mic Trokšņa Slāpēšanas Izkliedētā Ārējais Mikrofons Iebūvēts Čips Rīcības 2 3 4 Sporta Kameras
€24.93 €16.70

(funkcijas: ootdty izkliedētā ārējais mikrofons, piemērots rīcības 2/3/4 sporta kameras, ielikt un spēlēt. viegls dizains, mini mazs kubs, vienkāršu un izsmalcinātu dizainu, vieglo svaru, bez papildu slogu. aprīkots ar profesionālu audional apstrādes čipu, tas var dot iespēju trokšņa samazināšanas apstrādi ar vienu pogas, faktiski atzīstot, oriģinālo skaņu. iebūvēts)

Izskatās arī
Sākotnējā 800W DPS-800RB A/C 03X4368 03X3822 Servera Barošanas Slēdzis RD640 RD630 RD530 RD430X Slēdzis Barošanas Lādētājs
€86.42 €43.20

(sākotnējā 800w dps-800rb a/c 03x4368 03x3822 servera barošanas slēdzis rd640 rd630 rd530 rd430x slēdzis barošanas lādētājs)

Izskatās arī
Trokšņa Izolējošas Ausu Spilventiņi, lai WH1000XM5 Austiņas Iekļautās Spilvenu Lēna Atveseļošanās Atmiņas Putu Earcups Laba Skaņas Kvalitāte
€12.38 €6.07

(funkcijas: ootdty jauninājumus jūsu austiņas ar olbaltumvielu ausu spilventiņi!pieredze uzlabota komforta un jaunu izskatu jūsu austiņas. kas ar izturīga materiāla, ikdienas lietošanai, šie ausu spilventiņi ir paredzēti, lai pēdējā.say goodbye, lai problēmu pastāvīgi nomainīt savu ausu spilventiņi. paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas,)

Izskatās arī
Piemērots Pumpuri Gaisa 5 Triecienizturīgs Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti Putekļu Mazgājams Silikons, Mīksto Segumu
€3.70 €2.77

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. nosūtīt anti-zaudēja āķis, viegli pārvadāt, nav - nav, aizņem vietu, un jums nav bail zaudēt-to, kad jūs iet. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.ir-nav nepieciešams novilkt piedurknēm)

Izskatās arī
USB Mikrofonu Konferences Mikrofons Ar Trokšņu Samazināšanas Funkciju, Sarunas, Tiešsaistes Konferences, Video Konferences,
€17.24 €11.37

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! augsta skaņas kvalitāte, konferenču mikrofons ir iebūvēts trokšņu mazināšana procesors un skaņas kontūra ir skaidra un tīra.jums)

Izskatās arī
12Pcs 40X20mm Alumīnija HIFI AMP Skaļrunis Izolācija Stāvēt Vinilplašu APK Pēdu Spilventiņu (Melns)
€36.63 €24.54

(jauns cnc mehāniski virsma: anodēta,smilšu strūklu ar noņemama neslīdoša gumijas gredzens piemērots skaļruņu,pastiprinātāju,instrumenti,iekārtas,diska,cd / dvd atskaņotāju,apk utt. diametrs: 40mm augstums: 20mm montāžas skrūvju caurumu diametrs: 4,5 mm vienuma tips: banānu dzimums: vīrietis modeļa numurs: ft4020b krāsa:melna materiāls:alumīnija iepakojuma)

Izskatās arī
Gradientu, Krāsu Bezvadu Austiņas Stereo Sporta, Mūzikas Austiņas Ar Mikrofonu Hifi Bass Anti Trokšņa Spēle Austiņas
€23.97 €11.99

(gradientu, krāsu bezvadu austiņas stereo sporta, mūzikas austiņas ar mikrofonu hifi bass anti trokšņa spēle austiņas apraksts: versija: v5.1 pārraides attālums: 10m skaļruņa izmērs 40mm dienesta laiks: 4-6 stundas gaidīšanas laiks: 5-8 minūtes automātiskā izslēgšanas akumulators: 200mah uzlādējams litija akumulators materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
BT350 Mūzikas Uztvērējs 2 in1 Bezvadu Bluetooth saderīgu 5.0 Uztvērējs, Raidītājs Adapteris 3,5 mm Jack Uztvērējs Auto Audio rīks
€5.07 €2.74

(bt350 mūzikas uztvērējs 2 in1 bezvadu bluetooth saderīgu 5.0 uztvērējs, raidītājs adapteris 3,5 mm jack uztvērējs auto audio rīks apraksts productmaterial: plastmasa + metāls produkta krāsa: melns interface type: 3.5 mm bluetooth saderīga versija: bluetooth-compatible4.1 pazīmes: atbalsts, lai pieslēgtu austiņas, kas savieno mobilo telefonu, kas savieno skaļruņi,)

Izskatās arī
Nomaināms Atmiņas Sūklis Ausu Spilventiņi Austiņu Iekļautās par H9/WH-G900N/H7 Austiņu Ledus Zīda Ausu Spilventiņi Earcups Piederumu
€11.90 €8.57

(funkcijas: ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! izgatavots no augstas kvalitātes dzesēšanas želejveida materiāla, izturīga un elastīga, lai varētu stundām ērti klausīties. piemērots h9/wh-g900n/h7 austiņu. dzesēšanas ausu spilventiņi piedāvā dzesēšanas efekts, kas palīdz novērst svīšanu un diskomfortu laikā ilgstoši klausoties. ērti)

Izskatās arī
Stereoskopisks Diamond Modeli, Krāsu, Lietu Vāku, lai AirPods 1 2 3 AirPods Pro Pro 2
€8.22 €5.75

(materiāls: tpu pakete ietver: 1 x airpods uz lietu & karabīne 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes speciāli paredzētas apple airpods 1/2/3 vai airpods pro / pro 2 austiņas, aizsargāt savu austiņu pret triecieniem, pilieniem, un šoks nodrošina pilnu aizsardzību jūsu austiņas lādēšanas gadījumā. precizitātes lieti dizains, ideāls fit. aizsargā virsmu pret nulles atzīmes)

Izskatās arī