Cena €4.56 €7.23

Pilns apraksts

Apraksts:

IZMĒRS: Jūras Laivu ar Izliešanas korķi, der 1" hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas

PREMIUM MATERIĀLS: Garboard Drain Plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša.

IZMANTOŠANAI PAR LIELĀKO LAIVU: Nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis, akas, ledus lādes, kajaki, jahtas, utt.

VIENKĀRŠA UZSTĀDĪŠANA: Uz skrūvēm drain plug ir viegli uzstādīt ar stiprinājuma skrūves iekļautas.

AMATS: Laivu Transom drenāžas spraudni, lai apturētu ūdens iekļūšanu, un lai drenāžas ūdens no iekšējās korpusu laivu.

Komplektā Ietilpst:

1 Laivu Drenāžas Spraudni

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey2: Jūras laiva ar Izliešanas korķi, 1 collu Nerūsējošā Tērauda
  • laivu aprīkojums: kajaks
  • piepūšamās laivas: jūras laivu piederumi
  • Modeļa Numurs: Drenāžas Spraudni
  • kajaku piederumi: laivu motoru
  • Laiva piederums: zvejas kajaks
  • Āra Aktivitātes: Drifta
  • zvejas kajaks: piepūšams kajaks
  • Zvejas Laiva: Laivu
  • MainKey3: apaļā garboard transom laivu plug skrūves tipa
  • MainKey5: laivu piederumi korpusa Santehnikas Piederumi cietie
  • MainKey4: vītņu drenāžas izvada plug motorlaivu metāla
  • laivu sēdeklis: Laivu elektromotors
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Laivas piepūšamās: kajaks
  • MainKey6: twist spraudnis laivu nomaiņa
  • Laivu Piederumi: Laivu piederumi
  • MainKey1: Laivu Drenāžas Spraudni
  • Kanoe: piepūšamo laivu piederumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3/4gab Piepūšamās Laivas PVC Plāksteris Laivu Aksesuāri Piepūšamās PVC Laivas, Plostus, Laivas Kanoe, Kajakus, Sērfinga
€7.18 €3.59

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *piemērots pvc piepūšamās laivas, plosti, laivas, kajaki, kanoe laivas, sērfinga dēļi *viegli lietot un instalēt specifikācija: *materiāls: pvc *krāsa: melna, balta, zila un zaļa (kā bildes šovs) *izmēri: apm. 9cm (kā bildes šovs) *svars:)

Izskatās arī
Jauns 350*8*8mm Niršanas Stick Indikators Stick Ar Siksnu Alumīnija Sakausējuma Ērti Trokšņa Veidotāja Tvertne Klauvēkli
€5.25 €2.10

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * * šīs niršanas indikators stick ir funkcijas, piemēram, mērīšana, norāde, sitamie izruna, peldspēju atbalstu, utt.tas ir multi-funkcionāla un praktiska nelielu objektu, viegli veikt apkārt *to var aizstāt rokās, lai izpētītu dažādus nezināmas radības uz jūras)

Izskatās arī
Eva Putu Laivu Anti-slip Pašlīmējošas Paklāji Grīdas segums 1993-2002 Sea-Doo Explorer Laivu Piederumi
€381.49 €347.16

(pwc jaudas vilces sporta paklāji ir atšķirībā no kaut pwc nozare ir redzējis.ar plašāku krāsu un rakstu izvēli pieejami, nekā jebkad agrāk.dažādu logo var būt iegravēts, piemēram, komandas logo, personas vārds, veikala logo ,ar thecustomize sērija jums ir kontrolēt.jums vairs nav tikai izvēlēties tikai no standarta griezumiem un krāsām.izvēlēties jūsu modeli un pēc tam izvēlieties top krāsa un grunts)

Izskatās arī
Vējdēlis Vārstu Adapteri Daudzfunkcionāls Bradāt Valdes Uzpūst Adapteri Uzstādīt Gaisa Sūknis Uzpūst Savienotāji Komplekts
€5.57 €3.28

(apraksts: nosaukums: vējdēlis vārstu adapteri materiāls: neilons+sakausējuma apaļā apvienotās: piemērots piepūšamās gultas un piepūšamās ūdens tvertnes kvadrātveida apvienotās: piemērots sup airi, utt. iepakojuma saraksts: vējdēlis vārstu adapteri x 1 mazo uzgriežņu atslēga x 1 gaisa sprauslas x 4 piezīme: dažādi displeji)

Izskatās arī
1 Pāri Roku Pleznas Praktiski Izturīgs Peldēšana Spuras Pieaugušajiem Bērniem, Profesionālās Roku Pleznas Iesācējs
€6.76 €2.36

(svarīga informācija materiāls:abs, tpu, silikona iepakojuma lielums: 14,8 cm x 10.8 cm/5.83 x 4.25 (apm.) apskats: tas ir viegls, ērts un izturīgs peldēt fin, un tās augsta blīvuma konstrukcija nodrošina labāku saķeri un stabilitāti gan rokām, kamēr peldēšana. šī peldēšana fin ir 3d ergonomisks dizains, kas samazina plecu nogurumu un uzlabo peldēšana spēku)

Izskatās arī
Laivu Drain Plug Kajaks Sveces Scupper, Universāls Rezerves Aizbāzni Maziem ventilatoriem
€14.25 €6.27

(apraksts vai jūs joprojām meklējat praktisku kajaks drenāžas spraudni?pēc tam, mūsu kajaku drain plug ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.tie var efektīvi novērstu ūdens iekļūšanu laivu laikā airu.viegli uzstādīt un piemērotas profesionālai un personīgai lietošanai.viegli rīkoties un darboties ar regulējamu rotācijas griezes momentu .šīs vienkāršās un praktiskās rīks būs labs palīgs jūsu darbā)

Izskatās arī
Standarta Akvalangu Nirt Mikrofonu Turētājs Putekļu Klp 2. Posms Regulators Astoņkāji Turētājs Klips, Ūdens Sports Daivings Daļas
€3.32 €1.50

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *lieliski piemērots saimniecībā, astoņkāji regulatoru vieta *iekļaujas regulators iemuti *spilgti oranžā/dzeltenā krāsa padara to viegli, lai atrastu *bloķē iemuti atvēršanu, lai saglabātu to, kas brīva no smiltīm un netīrumiem *ideāls, lai pieslēgtu)

Izskatās arī
Virvi Piesien Pie Radžu Lieljaudas Laivu Doks Radzes Noteikt Kontroles Virves Kāta Radžu Virves Radzes Laivu Radzes Stiprinājuma Virvi, Lai
€1.15 €0.57

(apraksts: augstas kvalitātes neilona materiāla, ļoti izturīgas un videi draudzīgas ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves,viegli montēt viegli nomainīt bojātās viens no karoga kārts, un tur virvi no pūš vējš. liels izmantošana stiprinājuma virvi, lai kāta, mazas laivas, markīzes, tarps un vairāk specifikācija: vienuma tips: virves radžu nosaukums: laivu)

Izskatās arī
Ar garām Piedurknēm ādas Ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums Sieviešu 2MM Neoprēna Bikini Wetsuit & Diving Ganāmpulka Sērfošanu, Snorkeling Peldkostīmi Vasaras
€45.78 €22.89

(sieviešu 2mm neoprēna bikini wetsuit & diving ganāmpulka garām piedurknēm ādas ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums, sērfošanu, snorkeling peldkostīmi vasaras)

Izskatās arī
Surf Vasks Labvēlīgu Combo Viegls Anti-slip Vasks Universālā Skimboard Skeitborda Vējdēlis Sērfošanu Valdes Piederumu, 2gab/komplekts
€17.48 €14.51

(apraksts piezīme:vējdēlis anti-slip vasks ir sadalīti: bāzes vasks,aukstā ūdens vasks,vēsu ūdeni vasks,siltā ūdens vasks,tropu ūdens vasks (atbilstoši atrašanās vietai ūdens temperatūru izvēlēties). 1.izgatavoti no kvalitātes materiāla, izturīgs, lai ilgi lietot. 2.labs anti-slip sniegumu, palīdzēs jums baudīt sērfošanu. 3.viegli darboties, sniegt lielu izmantošanas pieredzi,)

Izskatās arī
30 Grādu Margas Kārta Bāzes 22Mm Jahtu Klāja Margu Bāzes Kārta Šķībi Caurules Sēdekļa stiprinājumu Vairākas Kolonnas Leņķis
€25.97 €5.19

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. produkta apraksts: 1. super bull pulēšana, lielisku jūras ūdens koroziju 2. izturīga, labas kvalitātes, cēls un elegants, piemērots dažādu jahtas 3. precizitātes cast, kas izturīgs pret koroziju, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa:)

Izskatās arī
3mm Wetsuit Cimdi Siltuma Anti Slip Neoprēna Niršanu Cimdi Sērfošanu Cimdi Spearfishing Peldēšana Raftings Smaiļošana
€7.60 €3.01

(funkcijas: ideāls roku aizsardzībai - šīs neoprēna cimdi ir salīmētas blind šūtas, stingru, bet elastīgu, nodrošina ideālu aizsardzību jūsu roku dažādos ūdens sporta veidos, turēt rokās drošas pret jebkuru bīstamu priekšmetu vai radības. paturēt rokās siltu - niršanas cimdi ir izgatavoti no premium neoprēna, kas ir siltuma un pārklāti ar mīksta elastīga auduma, nepārtraukti turēt)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Lodziņā Profesionālās Astes Spuras Kaste ar Groove Bāzes Ūdens Sporta Paddleboard Veikbords Longboard Rezerves Daļas
€42.10 €25.26

(apraksts: 【paketi] aicina ietilpst 1gab vējdēlis plug fin, brīnišķīgs aksesuārs surfboarding. 【kvalitātes materiāls] aicina vienotā centrs astes spuras kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, spēcīgs un izturīgs, var uz ilgu laiku izmantot. 【viegli lietojams] aicina longboard vējdēlis centrs spuras kaste ir viegli uzstādīt un lietot.labas nomaiņa, tiešā aizstāt veco vai)

Izskatās arī
Portatīvo Siltuma Dzesētāja Soma Dzērienu Dzesētājs Organizators Alumīnija Folijas Siltuma Kaste Ūdensizturīgs Ledus Iepakojuma Pusdienas Kaste Kajaks
€55.21 €18.22

(portatīvo siltuma dzesētāja soma dzērienu dzesētājs organizators alumīnija folijas siltuma kaste ūdensizturīgs ledus iepakojuma pusdienas kaste kajaks apraksts: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes 600d oxford audums. 2. tas var būt jūsu iecienītāko dzērienu un ledus. 3. piesūcekni dizainu, spēcīgu adsorbcijas spēku, var būt stingri adsorbcija uz klāja. 4. sniedz strukturālu)

Izskatās arī
Magnētiskā Bultiņas Atpūtas, Profesionālās Alumīnija Sakausējuma Loka Šaušana Parkošanās Priekšgala Bultas Atpūtas, Nomaiņa Accesso
€5.33

(apraksts: šī tērauda stieples magnētisko bultiņas, pārējais ir izgatavots no alumīnija sakausējuma materiāla, spēcīgāku, nodiluma pretestības, un izturīgs. specifikācijas; nosaukums: tērauda stieple, magnētisko bultiņas stāvēt materiāls: alumīnija sakausējuma izmērs: par 6.5*2*1.3 cm/2.56*0.79*0.51 jo iepakojuma saraksts: tērauda stieple, magnētisko)

Izskatās arī
Kāju Pumpis Piepūšamo Gaisa Vārstu Augsta Izturība Šļūtenes Adapteri Airu Laivu Piederumi
€0.76 €0.53

(kāju pumpis piepūšamo gaisa vārstu augsta izturība šļūtenes adapteri airu laivu piederumi, 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.tā attiecas uz visu veidu sešu caurumu, astoņi-hole vārsts, ir ļoti noderīgs sīkrīku krāsa: melna materiāls: pvc izmērs: viens izmērs garums: 7cm (2.76), kā diametrs: 1.9 cm (0.75 gadā) daudzums:1gab. piezīme:lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
9MM/12MM FCS Spuru Papildu Fin Taustiņu, Vējdēlis Skrūvi Longboard Bīdāmās Fin Skrūvju & Fin Plāksnes Rezerves Komplekts Sērfošanu Valdes Skrūves
€3.42 €2.12

(funkcija: iepakojums ietver: 3 fin skrūves un fin atslēga, kas darbojas ar fcs.tērauda fin atslēga ar cilpu viegli pievienot jūsu atslēgu gredzens. specifikācija: materiāls: nerūsējošais tērauds tips skrūves: 9mm(6 gab.) / 12mm(3pcs) (pēc izvēles) iepakojuma svars: 9g /0.3 oz iepakojums saraksts: 1 * fin taustiņš 3 * fin skrūves piegāde: 1.mēs garantējam, sūtīt preces ārpus)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Vilcināties Japāņu Nerūsējošā Tērauda Tehnisko Virves Turētājs Pozicionēšanas Caurumu Stiprinājuma Sprādzes Niršana Ar Akvalangu
€5.05 €3.59

(specifikācijas: 100% jauns un augstas kvalitātes nosaukums: stiprinājuma sprādzes izmērs: aptuveni 68*18*2mm materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba svars: apmēram 9,5 g piemērots bīdāmās sprādzes niršanu pretsvaru jostas turētājs. nerūsējošā tērauda materiāls, izturīgs, gaismu, anti-korozijas. efektīvi novērš nejaušas atbrīvojot)

Izskatās arī
Freediving Maskas Anti-Miglas 120 Grādu Skatu Maza Tilpuma Zemūdens Niršanu, Aizsargbrilles, Rūdīts, Snorkeling Brilles
€22.98 €13.79

(apraksts: sveķu: niršanas brilles ir izgatavotas no sveķiem, stikla lēcu, kuras ir ērti valkāt. plaša lauka acīs: vienvirziena spoguli, var veikt jomā redzi plašāk un skaidrāk.foto rāmis pieņem pu cepšanas krāsas process, ar gludu un tīru virsmu. regulējams: garums brilles var pielāgot saskaņā ar izmēru individuālās galvas, lai samazinātu spiedienu uz galvu. 3d dizains: niršanas)

Izskatās arī
Aksesori Selancar Olahraga dan Rekreasi Sirip Papan Selancar Sirip Tiga Potong untuk FCS 2 Sirip Sarang Lebah Karb Ukuran S/M/L
€45.94

(kāpēc izvēlēties mūs: 1 .mums ir ražošana, kas specializējas vējdēlis spuras 8 gadus. 2.eco-friendly 3.pieņemamu cenu 4.apmierinošs pirms pārdošanas apkalpošana un pēc-pārdošanas pakalpojumi 5.atbalsta oem un odm. 6. krāsu un modeļu var tikt pielāgota. pārdevējs solījums >>>>>sūtījums prece tiks piegādāta noteiktajā 1-5 darba dienā)

Izskatās arī