Tagi: Kabatas HF Antena

Cena €39.25 €41.32

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: LPF-200
  • Zīmola Nosaukums: AISANRAY
  • Vienuma Tips: Adapteri
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

  1. / Anon - 2024-01-10

    Labi, antenas, šķiet, ir darba, viss ir kārtībā.

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mao Wang Jūra Bezvadu VIENS Bruņinieks Melnās TWS Bluetooth Austiņas MW-B2 Smart Taisnība Bezvadu Austiņas Austiņas Ar Uzlādes Kaste
€142.21

(mūsu politika maksājuma lai nodrošinātu abu pušu interesēm, mēs pieņemam tikai pack24.lv darījuma apmaksai, pirms jūs maksājat, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese maksājumu atbilst adrese, jums ir nepieciešams, mums uz kuģa. piegāde mēs nosūtīt produkti 3 darba dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina jūsu maksājumu.lielākā daļa produktu, mēs piedāvājam bezmaksas)

Izskatās arī
Metāla Sienas Stiprinājums Stand Surround Skaņas Turētājs Glabāšanas Piederumi Sony SA-RS3S Audio Skaļrunis
€40.52 €24.72

(funkcijas: var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi nāk ar nepieciešamo skrūves uzstādīšanai teicamu kvalitāti, izsmalcinātu informāciju ar saprātīgu cenu izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodilumizturīga specifikācija: materiāls: metāla krāsa: melna daudzums: 1 gadījumā modelis: sony sa-rs3s piezīme:)

Izskatās arī
2X Skaļrunis Soma Gadījumā Vāks B&O Beoplay A1 Skaļrunis Ceļojumu Pārvadātājs Aizsargātu Segtu Bluetooth Skaļruni Soma Gadījumā
€18.65

(2x skaļrunis soma gadījumā vāks b&o beoplay a1 skaļrunis ceļojumu pārvadātājs aizsargātu segtu bluetooth skaļruni soma gadījumā postenis tips: somas funkcija: portable,augstas kvalitātes lietošana: b&o beoplay a1 skaļrunis izmērs: aptuveni 15x5.5cm produkta tips: skaļruņu gadījumā, soma krāsa: melna materiāls: neilons iepakojuma saturs: 2 gab.)

Izskatās arī
2 Gab Par JBL CLIP4 Silikona Gadījumā seguma Apvalks, Anti-Fall Silikona Skaļrunis Gadījumā JBL Klipu 4, Dzeltens & Sarkans
€15.68

(2 gab silikona gadījumā, ja: 1 gab. dzeltena un 1 gab. sarkanā krāsā izgatavots no augstas kvalitātes un videi draudzīgs materiāls, mīksts un izturīgs lietošanā. tas nodrošina aizsardzību jūsu ierīci pret skrāpējumiem, putekļiem izturīgs un triecienizturīgs. ērts, lai atvērtu gadījumā, drošu fit un viegli noņemšanas.uzlādes caurums ir rezervēts, jūs varat uzlādēt skaļrunis)

Izskatās arī
LN008427 8 Kodolu 99% 7n Tīra Sudraba 24k Zelta Pārklājumu Austiņu Kabeli Ultrasone Tribute7 paraksts pro t7 GOLDPLANAR GL600
€743.85 €185.96

(sānu mūzikas atskaņotājs, ko mēs varam piedāvāt 3.5 mm 3 polu (stereo) kontaktdakšu, 3,5 mm 4 polu līdzsvarotu kontaktdakšu, 2,5 mm, 4 polu līdzsvarotu kontaktdakšu, 4.4 mm vīriešu līdzsvarotu plug, xlr 4 polu male plug, xlr 4 polu sieviešu kontaktdakšu, dual xlr 3 polu vīriešu spraudni, dual xlr 3 polu sieviešu kontaktdakšu, 6,5 mm male plug, 4 in 1 plug l formas, spraudnis, 3 in 1 plug straight plug, iphone)

Izskatās arī
10PCS AD8330ARQ SSOP-16 AD8330ARQZ IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€36.60 €35.86

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
Deju Kaķis Bezvadu Austiņu Stāvēt Pildspalvu Turētājs Austiņu Turētājs AirPods 1&2 un Pro Desktop Displejs (Balts)
€1.72 €1.44

([interesanti austiņu stāvēt]: parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [saderīgs ar airpods, utt.] piemērots karājas airpods 1&2 un pro, un vairāk, bluetooth austiņas. [labākā dāvana]: radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi Dzesēšanas Gēla Spilvenu Life 2 Austiņu Iekļautās Uzlabotu Komfortu un Trokšņu Izolācija Ausu Kausi
€14.43 €9.82

(funkcijas: ootdty uzlabo jūsu klausīšanās pieredzi ar dzesēšanas gēls ausu spilventiņi, kas ir paredzēti, lai superior komfortu un uzlabota skaņas kvalitāte. izgatavots no trokšņa izolācijas putas un dzesēšanas želeja, šie nomaiņa segtu spilveni nodrošina ilgstošu izturību un ērtai nēsāšanai. ideāli piemērots mūzikas entuziastiem, un tiem, kuri vēlas optimālu skaņas)

Izskatās arī
Trokšņa Izolējošas Ausu Spilventiņi, lai WH1000XM5 Austiņas Iekļautās Spilvenu Lēna Atveseļošanās Atmiņas Putu Earcups Laba Skaņas Kvalitāte
€12.38 €6.07

(funkcijas: ootdty jauninājumus jūsu austiņas ar olbaltumvielu ausu spilventiņi!pieredze uzlabota komforta un jaunu izskatu jūsu austiņas. kas ar izturīga materiāla, ikdienas lietošanai, šie ausu spilventiņi ir paredzēti, lai pēdējā.say goodbye, lai problēmu pastāvīgi nomainīt savu ausu spilventiņi. paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas,)

Izskatās arī
H9000 Iekļautās Par Rapoo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€9.85

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
Ādas draudzīgu čaula Oladance PLŪSMAS Gadījumā Anti-scratch Segtu ShellsNon-slip
€8.00 €6.55

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli falloff.nav nepieciešams veikt offthe austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes)

Izskatās arī
Luksusa Electroplated Marmora Austiņas Case For Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Pumpuri Dzīvot 2 Lieta Bluetooth Austiņas Aizsargs Vāciņu
€8.77 €6.05

(saderīgs modelis: samsung galaxy pumpuri / pumpuri live / pumpuri pluss paziņojums: 1.dropshipping atbalstu!vairumtirdzniecības atlaide atbalstu! 2.krievijas draugi, lūdzu, atstājiet mums pilns nosaukums, jo russain politiku, paldies! 3.ja jums ir jebkādas problēmas ar pasūtījumu, jūs varat atstāt ziņu, lai pastāstītu mums , un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu)

Izskatās arī
Vēnu Finder Piemērots Klīnika Infrasarkano Ierīci Instruments Slimnīcas Atklāšanas Medicīnas Vēnu Finder
€2 064.43 €2 002.50

(#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-5{font-size:18px}#detail_decorate_root .magic-6{white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-9{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:607.311320754717 px}#detail_decorate_root .magic-11{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:615.4465004022526)

Izskatās arī
Equalizers Preamplifier Amp Aktīvs Skaļrunis, 3,5 mm 6.35 mmJack Audio Kabelis
€74.97

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi pasaulē izņēmuma skaņas kvalitāti ar sk01 austiņu pastiprinātāju, kas nodrošina jaudīgu, amplifikācijas un skaidrs, audio signālus. paredzēti mūzikas cienītājiem, spēlētājiem, un filmu mīļotājiem, kas vēlas skaņas efektus, šo pastiprinātāju nodrošina detalizētu skaņu pārpublicēšana bez izkropļojumiem. ideāls lietošanai, pastiprinātājs)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Austiņu Silikona Gadījumā Karikatūra Astronauts Pārredzamu Mīkstā seguma
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
VR Piederumi Aizsardzības Vāks Oculus Meklējumos 3 VR Touch Kontrolieris Silikona Vāciņu, Rokturi, Rokturis ar Šarnīrs(Balts)
€14.21 €10.52

(1. roktura vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, kas var efektīvi novērst, sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem.anti-slip izciļņiem uzlabot justies un jūtas. 2. regulējama stūres josta ļauj jūsu rokās, lai atpūsties, nometot pārzinis.augstas kvalitātes pu materiāla ir super izturība, un neilona uzlīmes dizains ļauj viegli pielāgot garumu siksnas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 3.)

Izskatās arī
Portatīvo Sporta Austiņas 9d Surround Skaņas Rievots Austiņas Ar Mikrofonu ar Vadu Austiņas ar Vadu Earbuds 3,5 mm auss
€6.32 €3.79

(portatīvo sporta austiņas 9d surround skaņas rievots austiņas ar mikrofonu ar vadu austiņas ar vadu earbuds 3,5 mm auss apraksts: produkta nosaukums: vadu austiņas piedziņa: 10mm interface type: 3.5 mm/type-c plug norādot: visi norādot kabeļa garums: 1.2 m stieples: kristāla vadu mikrofons: plastmasas maksimālā jauda: 10 mw ragu pretestība:)

Izskatās arī
Portatīvo Ceļojumu Gadījumā, ja Runātājs Uzglabāšana UE Wonderboom 3 Skaļruņu Aizsargs J60A
€10.76 €8.28

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas quailty eva materiāla, nodiluma izturīgs, triecienizturīgs, ūdensizturīgs un izturīgs. nodrošina labu forprotection skaļruņa no pilienus, triecieniem,skrāpējumiem, putekļiem un nobrāzumi. gluda, bet spēcīgu rāvējslēdzēji ērtai atvēršanai un aizvēršanai. speciāli izstrādāti ue wonderboom)

Izskatās arī