Cena €18.65

Pilns apraksts

2X Skaļrunis Soma Gadījumā Vāks B&O Beoplay A1 Skaļrunis Ceļojumu Pārvadātājs Aizsargātu Segtu Bluetooth Skaļruni Soma Gadījumā Postenis Tips: Somas

Funkcija: Portable,Augstas Kvalitātes

Lietošana: B&O BeoPlay A1 Skaļrunis

Izmērs: APTUVENI 15x5.5CM

Produkta Tips: Skaļruņu Gadījumā, Soma

Krāsa: Melna

Materiāls: Neilons

Iepakojuma Saturs:

2 gab. x Bluetooth uzglabāšanas maiss

2 gab. x karabīne

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Shell
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6 Kanālu Audio Mikseris Mini Stereo Mikseris Profesionālās Skaņas Mikseri 6.35 MM Zema Trokšņa līmeņa USB Mikseris Ierakstu Studija,Melns
€44.00 €28.17

(audio mikseri apkopo skaņu no dažādiem avotiem (ģitāra, bass un tastatūra) par monitoringa stāvokļa novērošanai vai maiņu.katra kanāla lineārās mikseris ir neatkarīga skaļuma kontrole, neatkarīgas ieejas ligzdas un skaļuma kontrole katrā kanālā, un vienu izejas no pastiprinātāja.tas maisījumi vairākus kanālus uz viena sliežu ceļa, kas piemērots jūsu tastatūras, klaviatūras, mazās skatuves uzstādījumus,)

Izskatās arī
Smieklīgi Ir par Noteikumiem AirPods Gadījumā Gaisa Pod Pro2 3 2 1 Pro Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Sirds Segtu Būtiska
€6.78 €3.39

(piezīme: tur ir atlaides kupona $1 vairāk nekā $5 iegādāties mūsu veikalā, un ir papildu atlaides faniem, kuri seko mūsu veikalā. jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide. apkopojot mūsu veikalā, mēs sniegsim jums par prioritāti, lai nodrošinātu preču)

Izskatās arī
Cietā Lietā Ceļojuma Soma Uzglabāšanas Kārba ar Rokturi, Siksnu Skaļruņu Aksesuāri
€5.35 €3.47

(funkcijas: ootdty paredzēts skaļrunis. viegli piekļūt jūsu skaļrunis ar rāvējslēdzēju atvēršanu. uzglabāšanas soma tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavots no ūdensizturīga eva ārējais materiāls, nodilumizturīga un traipu izturīgs. iebūvēts augsta blīvuma eva materiāla, augsta cietība, padara sevi vairāk izturīgs pret spiedienu, vienmērīgi)

Izskatās arī
Bezvadu Lavalier Mikrofons Trokšņa Samazināšanas Audio Ierakstu Atloks Mic Ar Ciparu Displejs Uzlādēšanas Kaste
€28.35 €22.39

(mikrofons ir piemērots broadcast video, reģistrācija, konferences, youtube, facebook dzīvot, vlog, tik tok, twitc, utt. tipa c: interfeiss ir savietojams ar ipad gaisa 4, mini6, ipad pro 11/ipad pro 12.9 un android tālruņiem un tabletēm ar otg funkcija.izmantojot, lūdzu, ieslēdziet otg funkcija labāk ierakstīšanas efektu. / ios: saskarne ir piemērots iphone7/7/8 plus, xr/xs/xs max, 11/11 pro/11)

Izskatās arī
2 Gab. Ādas Ausu Spilventiņi Austiņas Elpojošs Spilvenu Iekļautās Austiņas Nomaiņa Bose QC1 Austiņas Aksesuāri
€2.20 €1.31

(apraksts: uzticams materiāls: austiņu spilvens ir izgatavots no pu ādas materiāla, kas ir droši un nodiluma izturīgs ilgi lietot. trokšņa slāpēšanas: austiņu spilvena, var samazināt trokšņus, kas ir nepieciešams aksesuārs jūsu austiņas. vienkāršs stils: austiņas spilventiņu nāk ar stabilu izskatu, kas ir universāls un pilns ar vienkāršu skaistumu. viegli uzstādīt: nē)

Izskatās arī
Ādas Spilvenu Iekļautās par QUIETCOMFORT QC35 Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Iekļautās Austiņas Ausu Spilventiņi
€6.07 €4.43

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ausu spilventiņi uzlabo precizitāti, un nodrošināt efektīvāku un skaidru skaņu. ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! viegli uzstādīt un noņemt bez instrumentu un viegli izmantot. labas nomaiņa veco, bojāto krekinga bojāts, slikti austiņām ausu spilventiņi attiecas. austiņas)

Izskatās arī
Galvas Akumulatoru Atpakaļ Klipu Turētājs Meta Meklējumos 3 VR Power Bank Fiksētu Jostas Siksna ar Uzlādes Kabelis, Barošanas VR
€5.75 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, elastīgs un elastīgus. garums regulējams, piemērots veidu un galvas stīpa akumulatora klipu var pakārt akumulatoru uz muguras, tāpēc, ka akumulators un brilles, var būt integrēta. ilgāku akumulatora lietošanas laiku, sniedz jums daudz laimīgu spēles laiks. tikai,)

Izskatās arī
Uzlādējams DLP Saites 3D Brilles Aktīvā Aizslēga Brilles Xgimi Z3/Z4/Z6/H1/H2 Rieksti G1/P2 Benq, Acer & DLP Projektoru SAITI
€24.68

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! savietojama ierīce: nav sensora tips: dlp tips: binokļu skatīšanās pieredzi: bez iedziļināšanās kontrolieri: nē displeja skaits: nav 3d brilles tips: shutter fov: apmēram 150 grādu bāzes stacijas: nē porti: usb iestatīt tipu: tikai brilles 3d)

Izskatās arī
T2 TWS Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.3 Austiņas Sporta Spēļu Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Bass Touch Kontroli par allphone
€7.94 €4.76

([advanced bluetooth chip & auto ātri pārī] trokšņu slāpēšanas bezvadu earbuds pieņem augstas skaitļošanas jaudu bluetooth mikroshēma risinājumu, kas ir stabils signāls un skaidru skaņu bez kvalitātes vājināšanās.t6 bezvadu austiņas var panākt vienkāršu un liela ātruma automātisko savienojumu.pieņemot zālē slēdzi,pēc pirmā savienojumu, tas izveidos savienojumu ar jūsu ierīci, tiklīdz uzlāde gadījumā)

Izskatās arī
1Pair Par Austiņu Attiecas Sony WH-XB910N Austiņu Viegli Aizstāt Austiņu Aizsargs Piedurknēm Sprādzes Iekļautās Izturīgs Zila
€7.57 €5.67

(sony wh-xb910n ausu kausi to iekļautās būs zīmogs ap jūsu ausīm, lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus. augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas. ausu spilventiņi pieņemt augsta blīvuma atmiņas sūklis un augstas kvalitātes proteīns ādu, sniedz komfortu jūsu ausīm; krāsa:zila/melna materiāls:ādas olbaltumvielu izmērs:10x8x2.5cm iepakojuma)

Izskatās arī
USB Mikrofonu Konferences Mikrofons Ar Trokšņu Samazināšanas Funkciju, Sarunas, Tiešsaistes Konferences, Video Konferences,
€17.24 €11.37

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! augsta skaņas kvalitāte, konferenču mikrofons ir iebūvēts trokšņu mazināšana procesors un skaņas kontūra ir skaidra un tīra.jums)

Izskatās arī
Gaismas Necaurlaidīgu Gaisa Cirkulācijas Dzesēšanas Ventilatoru Pico 4 Austiņas
€26.31 €17.10

(1407 funkcijas: ootdty piemērots pico 4 austiņas; tas elpo ar iebūvētu ventilatoru, kas paredzēti, lai uzlabotu savu pieredzi un glabāt jūs ērti par stundas beigām. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas ir viegls un izturīgs, nodrošinot izcilu aizsardzību pret sviedriem. tas ir ideāls ikvienam, kas vēlas veikt savu pieredzi uz nākamo līmeni. labi izstrādāta)

Izskatās arī
H9000 Iekļautās Par Rapoo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€9.85

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
EMS Krēslu Magic Seat Ella Iegurņa Grīdu Apstrāde pēc Dzemdībām Remonts EMS Maksts Stingrāku Krēslu Uzlabot noplūdes
€5 109.36 €4 956.07

(ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums ,whatsapp:+86 15580043427,email:[email protected] ems krēslu magic seat ella iegurņa grīdu apstrāde pēc dzemdībām remonts ems maksts stingrāku krēslu uzlabot noplūdes preces nosaukums ems krēsls iegurņa grīdas kopšanas tehnoloģija augstas enerģijas koncentrējas elektromagnētisko viļņu ieejas spriegums ac100v-220v 50 / 60hz elektromagnētisko)

Izskatās arī
Tweeter Kompresijas Ragu Vadītāja Sistēma Apļveida Pjezo Tweeter Skaļrunis Ragu
€9.80 €4.80

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. uzlabot apjoms runas. paplašināt skaņas pārraidi. viegls, un pārnēsājamo. specifikācijas: postenis veids: skaļruņi tweeter materiāls: plastmasa modeļa numurs: tr-05 frekvence: 5-20 khz jutība: 91db maksimālā jauda: 150 krāsa: melna ārējais)

Izskatās arī
2Pairs Mīksta Silikona Ausu Spilventiņi Eartips Par Austiņu Silikona Gadījumā Auss Āķis Auss Earbuds Austiņas Aksesuāri Auss Padomus
€1.03 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šo spārnu gali dizains ar āķi ,lielu pastaigu ,skriešanas un citām gaismas izmantošanu. augstas kvalitātes silikona ausu āķi, mīksts un ērts. atkārtoti lietojams, var mazgāt ar ūdeni. paketē iekļauts: 2 pāri silikona ausu āķi (s/l , katra izmēra 1pair). eartips tikai austiņas nav iekļautas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Gradientu, Krāsu Bezvadu Austiņas Stereo Sporta, Mūzikas Austiņas Ar Mikrofonu Hifi Bass Anti Trokšņa Spēle Austiņas
€23.97 €11.99

(gradientu, krāsu bezvadu austiņas stereo sporta, mūzikas austiņas ar mikrofonu hifi bass anti trokšņa spēle austiņas apraksts: versija: v5.1 pārraides attālums: 10m skaļruņa izmērs 40mm dienesta laiks: 4-6 stundas gaidīšanas laiks: 5-8 minūtes automātiskā izslēgšanas akumulators: 200mah uzlādējams litija akumulators materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
Ērti Sūklis Auss Spilveni Austiņas Austiņu par H150 H130 Austiņas
€1.15 €0.56

(funkcijas: ootdty šī austiņām ausu spilventiņi nomaiņa ir h150 h130 austiņu; augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērti ausu spilventiņi; samazināt trokšņus un uzlabot mūzikas kvalitāte; augsta blīvuma atmiņas putu ausu spilventiņi nomaiņa ir īpaši paredzēti ilgtermiņa komfortu ar jūsu austiņām. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! specifikācijas: materiāls:sūklis krāsa:melns,pelēks; izmērs:apm.48x48mm/1.89x1.89in par)

Izskatās arī
VR Piederumi Aizsardzības Vāks Oculus Meklējumos 3 VR Touch Kontrolieris Silikona Vāciņu, Rokturi, Rokturis ar Šarnīrs(Balts)
€14.21 €10.52

(1. roktura vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, kas var efektīvi novērst, sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem.anti-slip izciļņiem uzlabot justies un jūtas. 2. regulējama stūres josta ļauj jūsu rokās, lai atpūsties, nometot pārzinis.augstas kvalitātes pu materiāla ir super izturība, un neilona uzlīmes dizains ļauj viegli pielāgot garumu siksnas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 3.)

Izskatās arī
Skaļruņa Režģis Skaļrunis Skaļruņa Aizsardzībai Maska 2/3/4/5/6.5/8/10 jo Dropship
€7.39 €3.62

(produkta iespējas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabot jūsu klausīšanās sajūta iedarbību,sniegs jums vairāk ir saldi skan. virsma ir gluda un ērti pieskarties. jūsu veselības,lūdzu, nomainiet vai notīriet to ik pēc trim līdz sešiem mēnešiem. produkta specifikācija: 10 collas: rāmja iekšējais diametrs:236mm pa diagonāli)

Izskatās arī