Cena €28.17 €44.00

Pilns apraksts

Audio mikseri apkopo skaņu no dažādiem avotiem (ģitāra, bass un tastatūra) par monitoringa stāvokļa novērošanai vai maiņu.Katra kanāla lineārās mikseris ir neatkarīga skaļuma kontrole, neatkarīgas ieejas ligzdas un skaļuma kontrole katrā kanālā, un vienu izejas no pastiprinātāja.Tas maisījumi vairākus kanālus uz viena sliežu ceļa, kas piemērots jūsu tastatūras, klaviatūras, mazās skatuves uzstādījumus, bungas, vai sub-maisījumi.

Mini audio mikseri, uzrāda augstāko skaņas kvalitāti visos ražošanas līmenis, ir ultra-low noise darbību, un nodrošina lielisku skaņas kvalitāti.Sagrozīšana bezmaksas un viegli uzstādīt, ideāls, lai ātri sajaukšanas 6 līnija, līmeņa signālu bez sarežģītību.6-kanālu mikseris ražo augstāko signāla kvalitāte ar augstāko signāla integritāti, pat visaugstākajā līmeni.Tas ir ideāls multi-tastatūras ierīces un reģistrēšana.

Šis audio mikseris ir 6 kanāli ieeja un 1 kanālu izejas līnijas.

Katrs kanāls var regulēt skaļumu individuāli.

Krāsa:melna

Materiāls:Metāls+ABS

Izmērs:aptuveni 150 x 70 x 23mm

Iepakojuma Saturs:

1 x Audio Mikseris

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Bise Aizsardzībai No Vēja
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bezvadu Austiņas Lādēšanas Lodziņā Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Bluetooth Bezvadu Austiņas Lādētājs Gadījumā
€13.69 €11.64

(motīvs: 1. drošības aizsardzība: uzlādēšanas doka staciju ir ļoti droši izmantot, ar izejas īsslēguma aizsardzība un pārsprieguma pārslodzes filtrēšanas aizsardzību. 2. izturīgs materiāls: magnētiskas uzlādes gadījumā pieņem importēto komponentu, kas ir ar augstu drošības līmeni un pret traucējumiem darbības laikā nekustamo mašīna novecošanās testēšana. 3. liela akumulatora ietilpība:)

Izskatās arī
TZT LINEPAUDIO B037 Pastiprinātāju, Skaļruņu Selektors Pastiprinātāju, Skaļruni Komutatoru Ļauj 3 Ieejas un 3 Izejas
€88.61 €70.88

(tzt linepaudio b037 pastiprinātāju, skaļruņu selektors pastiprinātāju, skaļruni komutatoru ļauj 3 ieejas un 3 izejas funkcijas: - pastiprinātāju, skaļruņu maiņu nodrošina trīs pastiprinātāji ieejas.izvēlies vienu no trim. vienlaicīga ievade netiek atbalstīta. - tas atbalsta arī 3 komplekti skaļruņu izejas.vienlaicīgi izejas nav atbalstīts.izvēlies vienu no trim. -)

Izskatās arī
2 Gab. Ādas Ausu Spilventiņi Austiņas Elpojošs Spilvenu Iekļautās Austiņas Nomaiņa Bose QC1 Austiņas Aksesuāri
€2.20 €1.31

(apraksts: uzticams materiāls: austiņu spilvens ir izgatavots no pu ādas materiāla, kas ir droši un nodiluma izturīgs ilgi lietot. trokšņa slāpēšanas: austiņu spilvena, var samazināt trokšņus, kas ir nepieciešams aksesuārs jūsu austiņas. vienkāršs stils: austiņas spilventiņu nāk ar stabilu izskatu, kas ir universāls un pilns ar vienkāršu skaistumu. viegli uzstādīt: nē)

Izskatās arī
3X Auss Polsterējuma Spilventiņi Vāciņu Nomaiņa Putu Spilventiņu, Lai Corsair spēkā Neesošu & Corsair spēkā Neesošu PRO RGB Vadu/Bezvadu Gaming Austiņas
€13.88 €9.16

(saderība: šie ausu spilventiņi ir saderīgi tikai ar corsair spēkā neesošu un corsair spēkā neesošu pro vadu/bezvadu spēļu austiņām. (nav piemērots lietošanai ar citām sērijas pirātu kuģis) viegli uzstādīt: viegli uzstādīt un lietot, pamācību video var atrast youtube. uzlabota skaņas kvalitāte: memory foam uzlabo trokšņa pretbloķēšanas, kas nodrošina perfektu klausīšanās pieredzi. ērti)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Gadījumā Skatīt Golfa Skaļrunis Remote Izolētas Somas Karabīne
€8.18 €4.09

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā. izgatavoti no kvalitātes pu materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā. īpaši izstrādāts, lai apskatītu golfa skaļrunis remote.mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem. piemērots)

Izskatās arī
Mīksts Silikona Acu Maska Segtu Gaismas Pretbloķēšanas Acu aizsegs Pad HP Atbalss G2 VR Brilles Aizsardzības Paklājs Ar VR Objektīva Vāciņš.
€25.55 €9.20

(apraksts: 1. paredzētas atbalss g2: vr segtu perfekti atbilstu akciju putu interfeiss and piešķir viegli austiņas . 2. mīksts silikona materiāls: hp silikona vāciņš ir izgatavots no mīksta silikona materiāla, viegls and viegli tīrīt.mīksto and ērti, ļaujiet, lai jūs izbaudīt jautrību vr spēles uz ilgu laiku, tādējādi dodot jums dažādus spēļu pieredzi! 3.2 silikona)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi Dzesēšanas Gēla Spilvenu Life 2 Austiņu Iekļautās Uzlabotu Komfortu un Trokšņu Izolācija Ausu Kausi
€14.43 €9.82

(funkcijas: ootdty uzlabo jūsu klausīšanās pieredzi ar dzesēšanas gēls ausu spilventiņi, kas ir paredzēti, lai superior komfortu un uzlabota skaņas kvalitāte. izgatavots no trokšņa izolācijas putas un dzesēšanas želeja, šie nomaiņa segtu spilveni nodrošina ilgstošu izturību un ērtai nēsāšanai. ideāli piemērots mūzikas entuziastiem, un tiem, kuri vēlas optimālu skaņas)

Izskatās arī
Gudrs Plīša Baby Elephant Austiņas Gadījumā AirPods Par Airpods 1 2 3 Pro 2 Bluetooth Bezvadu Uzlādes Lodziņā Karikatūra Segtu D9R4
€9.08 €5.45

(materialsilicone+plīša colorblue bt headest seguma nepievelk putekļus austiņu seguma triecienizturīgs anti-kritums atbalsts par airpods 1 2 lieta par airpods pro gadījumā par airpods 3 2021 gadījumu par airpods pro 2 lieta iepakojums 1case cienījamais pircējs,laipni lūdzam mūsu veikalā.tur ir tik daudz noderīgu)

Izskatās arī
100Pcs/Spilvenu Nomaiņa Vienreizējās lietošanas Austiņu Segtu Neausta Auduma Earmuff attiecas Spilvena 10-12CM, Austiņas, Aksesuāri
€7.92 €6.34

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neausts, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, mīksts un ērts, nontoxic un nav stimula. tie aptver darīt to triks ietaupījums ausu spilventiņi no eļļas , netīrumiem un kontaktu. lieliska higiēniska, ļoti parocīgs pie auss liekamā daļa attiecas.tur jūsu austiņas meklē jaunu.aizsargā)

Izskatās arī
5 Pins Tonearm Plug Din Savienotājs Ātri Pārraides Vinilplašu Ieraksti Sieviešu Plug
€18.95 €11.37

(apraksts: šajā 5 pin vīriešu/sieviešu din spraudni ar misiņa tapām standarta tonearm konfigurācijas. izturīgs tonearm 5 pin male connector. piemērots lp, vinilplašu rakstītāji, vinila ierakstus, utt., un ir dažādas savietojamība. nav viegli izbalējis, labu sniegumu. efektīvi atrisināt signāla traucējumus,?ātri, transmisijas. specifikācija: tips: vīriešu)

Izskatās arī
EMS Krēslu Magic Seat Ella Iegurņa Grīdu Apstrāde pēc Dzemdībām Remonts EMS Maksts Stingrāku Krēslu Uzlabot noplūdes
€5 109.36 €4 956.07

(ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums ,whatsapp:+86 15580043427,email:[email protected] ems krēslu magic seat ella iegurņa grīdu apstrāde pēc dzemdībām remonts ems maksts stingrāku krēslu uzlabot noplūdes preces nosaukums ems krēsls iegurņa grīdas kopšanas tehnoloģija augstas enerģijas koncentrējas elektromagnētisko viļņu ieejas spriegums ac100v-220v 50 / 60hz elektromagnētisko)

Izskatās arī
Gradientu, Krāsu Bezvadu Austiņas Stereo Sporta, Mūzikas Austiņas Ar Mikrofonu Hifi Bass Anti Trokšņa Spēle Austiņas
€23.97 €11.99

(gradientu, krāsu bezvadu austiņas stereo sporta, mūzikas austiņas ar mikrofonu hifi bass anti trokšņa spēle austiņas apraksts: versija: v5.1 pārraides attālums: 10m skaļruņa izmērs 40mm dienesta laiks: 4-6 stundas gaidīšanas laiks: 5-8 minūtes automātiskā izslēgšanas akumulators: 200mah uzlādējams litija akumulators materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
Skullcandy PLYR X STREET FIGHTER Limited Edition Ar Smart Mikrofons Austiņu Earbuds Bezvadu Austiņas Spēļu Skaidras Balss Par Dāvanu
€267.98

(skullcandy plyr x street fighter speciālais bezvadu spēļu vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. funkcijas: ⬤.[vairākas gadījumā ierīces]: izveidot savu audio ierīci, izmantojot skullcandy app un dual-savienot, lai izveidotu savienojumu, lai konsolēm un mobilajām ierīcēm ⬤.[jutības mikrofonu]: var skaidri izteikt vārdus, lai otra puse pat trokšņainā vidē. ⬤.[jaunas)

Izskatās arī
Komplekts 8pcs Piederumi Vāciņu Sejas Maska, Silikona Rokturis Vāks Meklējumos 3 W3JD
€52.85 €26.95

(funkcijas: ootdty aizsardzības, šis komplekts nodrošina vispusīgu aizsardzību, tostarp maskas, somas un citi aksesuāri, lai aizsargātu objektīvu no austiņas no skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi maska seguma var novērst skrāpējumiem, putekļiem vai citiem bojājumiem, maska, bet soma var novērst, ierīci no sadursmes vai krišanas laikā uzskaites. soma komplektā ir īpaši izstrādāta,)

Izskatās arī
par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
Nomaināms Atmiņas Sūklis Ausu Spilventiņi Austiņu Iekļautās par H9/WH-G900N/H7 Austiņu Ledus Zīda Ausu Spilventiņi Earcups Piederumu
€11.90 €8.57

(funkcijas: ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! izgatavots no augstas kvalitātes dzesēšanas želejveida materiāla, izturīga un elastīga, lai varētu stundām ērti klausīties. piemērots h9/wh-g900n/h7 austiņu. dzesēšanas ausu spilventiņi piedāvā dzesēšanas efekts, kas palīdz novērst svīšanu un diskomfortu laikā ilgstoši klausoties. ērti)

Izskatās arī
Mīksti Ausu spilventiņi Izturīgs Ausu Spilveni TAH4205 TAH4105 Austiņas Earcups Earmuff Trokšņa Izolācija un Viegli Uzstādīšana
€7.23 €4.92

(funkcijas: ootdty izgatavots no kvalitātes porainā materiāla, šie auss spilveni nodrošina ērtu un drošu fit, efektīvi izolācijas ārējais trokšņu līmenis nepārtraukti pieredzi. šie ausu spilventiņi ir piemērots tah4205 tah4105 austiņas paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas garumā, šie ausu spilventiņi, nodrošina mīkstu)

Izskatās arī
NFC, Bluetooth Uztvērēju, Bluetooth 5.3 AUX Adapteri, Par Automašīnu, Mājas Stereo/Speaker/Mūzika
€10.72 €7.18

(nfc, bluetooth uztvērēju, bluetooth 5.3 aux adapteri, par automašīnu, mājas stereo/speaker/mūzika atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [5.3 bluetooth uztvērēja mikroshēmu] šis universāls, bluetooth uztvērēju var pieslēgt pie datora skaļruņi, mājas stereo sistēmu, auto audio uzstādījumus, vai citas)

Izskatās arī
1/2/3PCS Austiņas Stāvēt LED Strip Gaismas Mūzikas Skaņas Uztveršanas Kontroles Ritms, Apkārtējā Atmosfēra Lampas Apgaismojums Austiņas Turētājs
€70.26 €49.89

(1/2/3pcs austiņas stāvēt led strip gaismas mūzikas skaņas uztveršanas kontroles ritms, apkārtējā atmosfēra lampas apgaismojums austiņas turētājs apraksts: produkta specifikācijas: rgb apgaismojums, dual usb hub interfeiss audio interfeiss interfeiss: 2xusb, 1x3.5mm audio pieskarieties pieskarieties taustiņu, lai pārslēgtu gaismas režīmā: noklusējuma gaismas - krāsains)

Izskatās arī
Austiņu Soma Flannelette Uzliku Austiņas Aizsardzības Kritums Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Uzskaites Maisiņš Austiņas ForPixel Pumpuri-Sērija
€10.77 €4.84

(apraksts: ar triecienizturīgs slānis aizsargā iekšējo slāni no bojājumiem un flannelette oderes materiāls skrāpējumiem. elpojošs un skaisti, uzglabāšanas datu līnija un citi aksesuāri. justies ērti, atvērt un aizvērt gludi, bez kavēšanās. specifikācijas: piemērots: google pixelbuds pro, google pixelbuds, a-series izmērs: 7*7*4cm/2.76x1.57in materiāls:)

Izskatās arī