Cena €0.63 €1.20

Pilns apraksts

Funkcijas:

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Saules pulkstenis-modeļi ir izgatavoti no augstas kvalitātes koka materiāla, kas ir izturīgs, atkārtoti un var tikt izmantots ilgu laiku.

Labs instruments, par ģeogrāfisko pētījumu, var izmantot dažādas dabas eksperimentus.Ideāli-skolēnu, skolotāju, un ikviens interesents, ģeogrāfija vai zinātne.

Šis modelis ir lieliski piemērots darbam mājās vai klasē lietošanas un var norādīt uz galda vai plaukta.To izmantot, lai mācītu bērniem par zemes rotācija-un jēdzienu-laiks.

Viegls un pārnēsājamo, ļoti ērti-jūs veikt.Ideāli piemērots jebkura ģeogrāfija vai zinātne entuziasti.

Celt touch-vēstures un eleganci-ar savu telpu, ar mūsu koka-saules pulkstenis modelis, mūžīgas-gabals, kas apvieno stilu un funkciju.

Specifikācijas:

Materiāls: Koka

Izmērs: aptuveni 8.5x10.5x7.5cm/3.35x4.13x2.95 collas

Komplektā Ietilpst:

1x saules pulkstenis-Modelis

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Starpības dēļ betweeen dažādu monitoru,pic, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

500ML PP Koniskā Erlenmeijera Kolba Bell Muti ar Absolvēšanas Eksperiments Laboratorijā
€2.30 €2.18

(produkta vienība:500ml pp koniskā erlenmeijera kolba bell muti ar absolvēšanas eksperiments laboratorijā tilpums:500ml materiāls:pp augšējais iekšējais diametrs:35 mm apakšas diametrs:110mm augstums:150mm katra cena par 1 gab!)

Izskatās arī
300Pcs 100 Mikroniem, Krāsas Konusa Krāsu Filtri Ar 6 Gab Silikona Piltuves, 100 Mikronu Krāsu Filtrs Ar Smalkām Neilona
€38.02 €24.71

([ 100 mikroniem, krāsas sietiņš ar silikona piltuves]: pievienot perfektu silikona piltuvi,atrisināt šo problēmu:apakšas izvilka ārā,krāsas sietiņš kritums,kuru linuma acs pārtraukuma,aizmirst šo, krāsas sietiņš atrisināt visas problēmas. [praktiski]: izmantojiet 300 iepak krāsas sietiņš - vienreiz 100 mikroniem, smalkas neilona sietu -krāsas, automobiļu, un vairāk par visu jūsu filtrēšanas vajadzībām.smidzināšanas)

Izskatās arī
Casio Nomaiņa Āmurs Gumijas taustiņu Vāciņi PX730BK PX750BK PX760BK PX770BK PX780M PX7WE
€1.12

(casio nomaiņa āmurs gumijas taustiņu vāciņi px730bk px750 stāvoklis :oem jauna ,augstas kvalitātes par whote kopums,jums ir, lai 52pcs balts+ 36pcs melns ,jūs varat meklēt mūsu veikalā ,88pcs casio āmuru cepures . saderīgs ar sekojošiem casio elektriskās klavieres modeļiem : casio ap200 casio ap245 casio ap250 casio ap260 casio ap270 casio ap400 casio)

Izskatās arī
4D Redzi Žurkas Anatomija Modelis 28 Daļas Dzīvnieku Orgānu Anatomijas Modelis Slavu Master DIY Zinātnes Iekārtas Bezmaksas Piegāde
€129.08 €63.25

(zīmols: 4d master produkta nosaukums: žurka produkta materiāls: pvc produkta izmērs: ilgi about17.9cm produkta detaļas: 32 gabalu piezīme: 1. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2. ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies!)

Izskatās arī
45Pcs 110Ml Plastmasas Mēģenē,Skaidrs, Dzīvoklis Testa Caurules,Plastmasas Mēģenes, Ar Skrūvējamu Korķīti, Par Candy,Pupiņas,Puse Dekori
€32.86 €18.73

(45pcs 110ml plastmasas mēģenē,skaidrs, dzīvoklis testa caurules,plastmasas mēģenes, ar skrūvējamu korķīti, par candy,pupiņas,puse dekori [caurules size] ar maksimālo augstumu 151mm, pudeles, augstums 150mm, pudeles diametrs 34mm gabals,katras lampas jauda ir 110ml. [materiāls]skaidrs, mēģenē ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,izturīga un nav viegli lauzt, nav toksisks un videi draudzīgs. [laba)

Izskatās arī
HDPE 8/15/30/60/125/250/500/1000ml plastmasas brūnas pudeles Noslēgtā iepakojumā Pudelēs Laboratorijas Korozijas izturība hermētiskos Plata
€1.42 €1.31

(specifikācijas(ml) pudele ķermeņa diametrs(mm) kopējais augstums ar vāku(mm) 8 25 45 15 25 58 30 34 62 60 39 85 125 50 100 250 61 131 500 73 167 1000 92 200)

Izskatās arī
Putu dambretes kauliņus Uzstādīts Liels Krāsu Putu Sešu Sided dambretes kauliņus Klucīši ar Punktiem Spēlē Kvadrātveida Bloks Matemātikas Mācīšanas Izglītības Rotaļlieta
€11.61 €9.40

(funkcijas: ootdty daudzums: iepakojums satur kopā 6/12 gabalu nelielu putu dambretes kauliņus krāsains; pietiekamā daudzumā un dažādām krāsām var atbilst jūsu daudzveidīgu vajadzībām un koplietošanas vajadzībām. izglītības rotaļlietas: ar dambretes kauliņus ir lielisks mācību palīglīdzeklis, interesantu, var būt jāpiemēro skolotājs klasē mācīt bērniem iemācīties saskaitīšanu,)

Izskatās arī
jaunu ED068TG1 PLS CONFRIM KABELIS
€52.38

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
Skolotājs Rādītāju Stick Tāfeles, Norādot Stienis Iekštelpu Mācību Līdzekli, Bagāžnieka rādītāju Stick Mācību
€7.04 €3.52

(apraksts praktiski displejs mācību nūjas ir lieliski instrumenti, lai palīdzētu studentiem koncentrēties, izmantojot baltās tāfeles, kartes, kabatas kartēm.izplatīt daudzpusīga mācību nūjas studentiem, lai mudinātu viņus aktīvi piedalīties nelielās grupās vai, lai palīdzētu viņiem koncentrēties uz konkrētu daļu no teksta lasīšanas. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:pp,)

Izskatās arī
1:1.5 Cilvēku Jostas Disku Trūces Demonstrācijas Modeli Jostas Skriemeļu un Mugurkaula Modelis par Cilvēka Anatomiju
€23.68 €15.39

(1.5 reižu palielinājuma--šis modelis ir veidots ceturto un piekto jostas skriemeli ar 1.5 reižu palielinājumu un starpskriemeļu disku, muguras smadzeņu nervu.ar starpskriemeļu disks ir izgatavots no mīksta elastomēru, kas ir ērts, lai lietotājiem, lai pierādītu.skaidrs, sadales--modeli jostas disku trūces parāda, kas notiek ar sadales cilvēku starpskriemeļu diskiem, kad cilvēka ķermenis lokās un cirtas.plaši)

Izskatās arī
Šķidruma Tvertnes Skrūvējamu Vāciņu Caurspīdīgs Iepakojuma Pudeles, Testa Mēģenes Flakoni Flakonos Uzglabāšanas Tvertnes Pulveris Konteinera Parauga Pudele
€1.88 €0.90

(materiāls:polietilēna plastmasas (pe) krāsa:caurspīdīga tilpums: 5ml(g) augsta:42mm/1.65 gadā iekšējais diametrs:15 mm/0,59 daudzums: 20 gab paketē iekļauts:20 gab pudeles motīvs: 5ml plastmasas pudeles, viegli pārvadāt cepurīte ar necaurlaidīgas tvertnes, laba blīvējuma efekts tas var būt mazas tabletes, pulveri, kapsulas un citi cietie)

Izskatās arī
Medicīniskā Modeļa Cilvēka Galvas Modeli Sveķu Reprodukcija Halloween Apdare, Augstas Kvalitātes Mājas Dekoratīvie Amatniecība Galvaskauss
€14.96 €14.65

(medicīniskā modeļa cilvēka galvas modeli sveķu reprodukcija halloween apdare, augstas kvalitātes mājas dekoratīvie amatniecība galvaskauss aprakstīt izgatavots no materiāls: sveķi izmērs:11*8*9cm mākslinieka zīmējums, skulptūra atsauci, raksturs, dizains, medicīna, skolas, izglītība, utt. anatomijas nodaļas vadītājs modeli, var tieši un detalizēti parādītu struktūras)

Izskatās arī
Prezentāciju Rīks Bagāžnieka Rādītāju Regulējams Garums Nerūsējošā Tērauda Pirkstu Lasījumā Skolotāju Rādītāju ar Bērnu
€1.11 €0.53

(prezentāciju rīks bagāžnieka rādītāju regulējams garums nerūsējošā tērauda pirkstu lasījumā skolotāju rādītāju ar bērnu apraksts: unikāls un praktiski bagāžnieka rādītāju, kas paredzētas iesaistoties un efektīvas prezentācijas un mācību. izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un plastmasas materiālu stiprību un izturību. regulējams garums, kas)

Izskatās arī
Aknu, Aizkuņģa dziedzera Anatomija Modelis Izglītības Mācību atbalstu, Atbalstu N58E
€48.89

(funkcijas: ootdty šī anatomijas modelis parāda pamata anatomijas detaļās, aknas, aizkuņģa dziedzeris, divpadsmitpirkstu zarnas un daļēju asinsvadu sistēmu. šī anatomijas aknu, divpadsmitpirkstu zarnas, aizkuņģa dziedzera modelis ir dzīve izmērs, ideāls slimību izpēte, medicīna, medicīnas lekciju ziņojumu un klīnikās.profesionālā anatomijas mācību prezentāciju modeli medicīnas)

Izskatās arī
Dzīves Izmēra Apakšējo Ekstremitāšu Kaulu ar Saišu Modelis Lāpstiņas Clavicle,Stilba kaula un liela kaula un Posmainas Kājas Kaulu,Ietilpst Statīvs
€207.68 €145.38

(specifikācijas: materiāls:pvc krāsa: kā attēlā izmērs: augstums par 88cm komplektā ietilpst: 1 gab. apakšējo ekstremitāšu kaulu ar saišu modelis piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies!)

Izskatās arī
2gab Veltīta Skolēnu Pen Gaismas Pen Gaismas Māsa Led kopšanas Studentiem, Ārstiem ( Sarkanā un Sudraba )
€6.96 €3.96

(apraksts šie pen gaismas ir izgatavota no premium alumīnija sakausējuma un led spuldzes, kas nodrošinātu, ka šie māsa penlights izturīgs un ilgmūžīgs, izmantojot. funkcijas ļoti ērts penlights vienmēr nodrošina ērtu pieskārienu sajūta rokās.|svarīgi, lai jūs, lai pārbaudītu jūsu bērnu iekaisis kakls, ausis vai degunu.|humanizēts noteikts par jums.|gudrs clip dizains padara šo ļoti)

Izskatās arī
Bērnu Aizrīšanos Reanimācijas Modelis CPR Mācību Līdzeklis Zīdaiņu Elpceļu Nosprostojums 96BA
€99.61 €64.74

(funkcijas: ootdty šis zīdaiņu aizrīšanās modelis ir must ir, lai jebkurš vecāks vai aizbildnis!tas precīzi simulē bērna elpceļu obstrukcijas un māca dzīvības glābšanas cpr paņēmienus. izgatavots no izturīga pvc materiāla, šis modelis ir paredzēts izturēt atkārtotu izmantošanu, un sniegt reālu apmācību scenāriji. liels mātes, aukles, dienas aprūpes sniedzējiem, un)

Izskatās arī
Anatomijas Modelis Rīkles Anatomija Modelis Cilvēku Orgānu Mācību Prop Dropship
€33.61 €23.86

(funkcijas: ootdty šī cilvēka rīkles anatomija modelis parāda pamata anatomijas detaļās, elpošanas un vokālās orgānu.paplašinātās 2x modeli cilvēka kakls ļauj jums skaidri redzēt visas svarīgākās anatomiskās struktūras cilvēka rīkles. cilvēka anatomijas balsenes modelis featured numurēti daļas.ideāls rīkles un balsenes slimību pētniecības un klīnikās.profesionālā anatomijas)

Izskatās arī
Pilnīga Šūšanas Piederumu Komplekts Studentiem,Tostarp Silikona Šuvju Pad Un Šuvju Rīku Prakse Šūšanas Komplekts Šūšanas Apmācības
€30.11

(pilnīgs šūšanas praksi komplekts: mūsu pilnīgu šūšanas piederumu komplekts ir lieliska entry-level komplekts, lai ikvienam, kas vēlas praktizēt dažādas šūšanas metodes. izturīgs augstas kvalitātes šuvju pad:mūsu šūšanas piederumu paliktnis ir izgatavots no silikona, jūtas ļoti dabiski, un nav pip viegli.to nodrošina trīs kārtās, lai nodrošinātu vislabāko cilvēka audu modelēšana iespējams:)

Izskatās arī
Ķīna 24K Zeltu augstas precizitātes 3 CD Disku Komplekts Ķīnas Klasiskā Pop Mūzikas Dziedātāja Dimanta Zhang Bichen 45 Dziesmu Albumu Kolekcija
€26.03 €22.13

(dimants , zhang bichen, ķīna sieviešu dziedātājs pakete ietver: 3 cd / kaste 45 dziesmas valoda: ķīniešu 24k zelta hifi disku spēlēt cd atskaņotājs)

Izskatās arī