Cena €6.44 €10.40

Pilns apraksts

3Pcs Roku Tvēriena Stipruma Treneris, Stress Atvieglojums Bumbu, Rokas Rehab Roktura Iekārtas Bumbu Pirkstu Pretestību Exerciser

PADARĪT IZMANTOT VIENKĀRŠI - Šie krāsains stress atvieglojums, bumbas, trīs līmeņos progresēšanas (15kg - 25kg - 30 kg pretestības) var uzlabot ar pirkstu tvēriena stipruma sportistiem (klinšu kāpšanas entuziasti, fitness, teniss, beisbols, bokss, teniss, golfs un fotografēšana) un mūziķi (ģitāra spēlētāji, bass spēlētājiem, pianistu un vijolnieces).Tas var arī mazināt spriedzi un trauksmi.

REHABILITĀCIJA un PROFILAKSE - Jūsu rokās, iespējams, saņems diezgan iekaisis no, izmantojot tastatūru un peli, lai visu dienu un izmantot jūsu rokas ar šo olu forma, rokas terapija bumbiņas, noteikti var atrisināt šo jautājumu!Tas ir ideāls, lai jūsu rokas locītavu, lai veidotu spēku, neradot kaitējumu vai sāpes.Jūs varat arī izmantot šos, lai mēģinātu pārvarēt ieradumu pacelt pie hangnails un plaisāšanas manas dūres.

LIETOT TO JEBKURĀ vietā, JEBKURĀ laikā - Mūsu stress atvieglojums rotaļlietu komplekts ir neliela izmēra un burvīgs olu formas meklējat.Tas ir tiešām jauks lielums, jo jūs varat fit jūsu skrubis kabatas un ņemt to ārā, lai izspiest, kad jums ir nepieciešams.Jūs varat to izmantot, ejot, braucot (automašīnu, lidmašīnu, autobusu), birojā, skolā, skatoties TV, tālrunis, zvanot vai jebkurā vietā, kuru vēlaties izmantot.

DROŠA UN IZTURĪGA, GAN BĒRNU & PIEAUGUŠO - Rokas Īstenot Olas, izgatavoti no termoplastiskā kaučuka (TPR), bet nav spēcīgu rubbery smarža un ir mazgājams vienkāršā ūdens.Pilnīgi droši bērniem un pieaugušajiem.Jūs varētu atrast olu kļūst mazliet biti smilšu un vilnas, kad tas nokrīt uz grīdas, nekad prātā, tas ir ļoti viegli tīrīt ar mazgāšanas zem ūdens.

LIELISKA DĀVANA - Šis komplekts satur 3 dažāda pretestība(soft, medium un hard).Izmantojot dažādas stipruma pakāpes saskaņā ar dažādiem cilvēkiem un vajadzībām.Mīksts ir labāks par bērniem un veciem, lai saņemtu pirkstu un apakšdelmiem spēku.Vidējā ir ideāls strādāt cilvēks ar visu dienu darbā, tā var saglabāt uzmanību un koncentrēšanās pat mazināt locītavu rokās.Ar firmest ir daudz kas piemēroti cilvēkiem ar noteiktiem muskuļiem, piemēram, sportists.

Krāsa: sarkana, dzeltena, zila

Materiāls: Silikona

Iepakojuma Saturs:

3 * Rokas Tvēriena Stipruma Bumbu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Atpakaļ Stiepjas Ierīce Muguras Nestuvēm Uz Muguras, Jostas Vilces Stāju, Mugurkaula Korekcija, Muguras Atbalsts Nestuvēm, Sporta
€25.20 €10.58

(mūsu maiga muguras stiepšana ierīce ir ideāls atpakaļ atbrīvotājs un atpakaļ vilkšanas ierīci, lai ikviens, kurš pavada garas stundas birojā.tas padara brīnišķīgu dāvanu, un ir lielisks veids, kā mazināt spriedzi un uzlabotu stāju bez skarbu kustības. specifikācijas: produkta izmērs: par 30*24.5*9.5 cm/11.81*9.65*3.74 collas produkta svars: about350g materiāls: eva krāsa:)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Fitness Spēka Pārnesums Mācību Paturot Smago Riteņu Slodzes Celšanas Treniņu Izslēgt Vingrošanas Sporta Izmantot Iekārtas
€16.86 €11.80

(apraksts: 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.300 kg slodzi nesoši. 304 nerūsējošā tērauda gredzens un shell, stingra neilona groove, izturīga, nodilumizturīga, rūsas izturīgs un uzticams. 3. neilona riekstu ritenis ir aprīkots ar ultra-kluss lodīšu gultņi, kas ir stingri fiksēts ar pašbloķējoši neslīdoša rieksti, fiksēto stieņi un paaugstinātas izturības gultņi. 4.)

Izskatās arī
Smart Bluetooth Mūzikas boksa mērķa boksa treneris mājās dekompresijas izmantot fitnesa boksa mērķa
€190.85 €95.43

(smart bluetooth mūzikas boksa mērķa boksa treneris mājās dekompresijas izmantot fitnesa boksa mērķa)

Izskatās arī
1/2/4GAB sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība
€20.75 €13.49

(1/2/4gab sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība apraksts: easy-clip noņemama siksna ar integrētu drošības release daudzkrāsains suppliy viegli tīrīt uzticams materiāls, ne smakas forma ilkņi ir vairāk modes sniegt plastmasas kastes uzglabāšanai specifikācija: bruto svars:33g aina:piparmētru)

Izskatās arī
Boksa Pretestības Joslas Komplekts Lēkt Treneris Rezistenci Apmācību Basketbols
€19.78 €10.29

(apraksts: 【kvalitātes materiāls] aicina izgatavots no mīksta tpe materiāla, tas boksa apmācību pretestības joslas komplekts ir ērti un viegli lietot.sprādzes konstrukcija ļauj pievienot vairāk elastīgās virves, lai palielinātu izturību, nostiprināt savu varu un, ņemot jūsu fiziskās sagatavotības uz nākamo līmeni. 【funkcija] aicina šis komplekts ir ļoti noderīgs, par fitnesa rutīnu,)

Izskatās arī
50gab Elastīgs Pārsējs Ietīšanas procedūrām Metāla skavām Fiksācijas Skavas, Āķi, Pirmās Palīdzības Komplektu, Dažādu Veidu Sports Pārsēji
€7.33 €4.98

(stretch audums ir viegli pielāgot, nodrošina stingru atbalstu un sastiepumiem un celmiem.pārsējs klipus, saglabā ādas elastību pēc mazgāšanas.katrs iepakojums satur 50 elastīgs pārsējs nomaiņa klipus.jūs varat nodrošināt jūsu saites ar papildu skavas un pat aizstāt nozaudētu vai sabojātu klipus.jebkura veida elastīgs kokvilnas krepa pārsējs wraps, piemēram, elastīgās saites, saites, krepa pārsēji un)

Izskatās arī
Galvas, Kakla Uzmavas Praktiski Oxford Audums Profesionālās Iekārtas Vadītājs Exerciser par
€39.28 €20.82

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina galvas, kakla mācību svērto vākiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātes oxford auduma materiāls, izturīgs, samazinās spiediens, nodilums un nolietojums. 【iezīme] aicina ar kakla nesošās, lai uzlabotu stabilitāti ilgtermiņā, bet arī pienācīgi nodrošināt svaru. 【ērti] aicina veidots ar polsterējumu un regulējamām lencēm, lai uzlabotu komforta)

Izskatās arī
Stemball Swage Un Neredzamā Hex Galvas Vītni Stud Spriedzi Gala Montāžas Spaile Kopā Pakotni 1/8 Collu ,50 Pāriem
€141.28 €98.89

(stemball swage un neredzamā hex galvas vītni stud spriedzi gala montāžas spaile kopā pakotni 1/8 collu ,50 pāru kabelis, stieņi komplektā ietilpst 50pack cilmes kalšanas un 50pack neredzams hex galvas kalti vītņu kniedes, lai padarītu 50 1/8 collu stieņi kabeļi.komplekts ir izgatavots no t316 jūras pakāpes nerūsējošā tērauda.tās var izmantot telpās vai ārā koka un metāla pāļiem, grīdas, margu, balustrāde montāžas)

Izskatās arī
1 Pāris Elastīgs Elkoņa Lencēm Kompresijas Ietīšanas par Roku Atbalstu Pārsējs Regulējams Teniss Vieglatlētika Sporta Aizsargātu Sāpju Aizsargs
€7.70 €0.45

(paka ietver vienu pāri (divas gabals). produkta funkcijas: 1. izgatavots no augsti elastīgs un elpojošs materiāls: elpojošs audums nodrošina mīksto audu atbalstu, elpojošs, quick-žāvēšana un sviedri-wicking, ērti un mazina nogurumu. 2. tas ir ideāls, lai novērstu elkoņa traumu.saglabāt elkoņa stabilu un mazinātu traumas.izmantot trenažieru zāle, svarcelšana, kultūrisms, teniss, basketbols)

Izskatās arī
Celšanas Siksnas Sporta Potītes Važas Kultūrisms Deadlifts Pauerliftings Jostas Un Sporta Aproces Sporta Drošības Atbalsta Mācību Siksnas
€16.19 €8.74

(celšanas siksnas sporta potītes važas kultūrisms deadlift pauerliftings jostas un sporta aproces sporta drošības atbalsta mācību siksnas šī prēmija fitnesa komplekts ir speciāli izstrādāta mājas sporta zāle ķermeņa vingrinājumi kāju ,gurnu un rokām, un pauerliftings svarcelšana vingrinājumi.regulējama siksniņa ļauj jums, lai atbrīvotu vai savilkt aproces un nodrošināt svaru.ar deadlifts)

Izskatās arī
Trīs Reizes Locīšanas Bieza Exercise Mat Aizsardzības Grīdas Uzskaites Rokturi Mājās Jogas Paklājiņš Fitness Pilates Mācību Jogas Mma
€20.73 €13.06

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo trīs reizes locīšanas bieza vingrojumu paklājiņš ir izgatavots no mīksta un izturīga materiāla, ar labu noturību un prēmijas. 【locīšanas dizains] aicina locīšanas exercise mat ir trīs reizes pad dizains, veikt ar rokturi, viegli uzskaites, piemērots gan iekštelpu un āra. 【lielumam] aicina vingrošana līdzsvaru paklājiņš ir izmērs 180cmx60cmx5cm/70.87inchx23.62inchx1.97inch,)

Izskatās arī
Pull Pin Pavasara Rokturi Universal Izturīgs Metāla Portatīvo Skrūvi Mini Elastīgs Fiksators
€8.91 €4.90

(apraksts: materiāls: mūsu elastīgo pin rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes dzelzs un citi papildu materiāli, izturīga, viegla un izturīga. nomaiņa: gumijas fiksatoru pavasara slēdzis ir lieliska nomaiņa fiksatoru daļas, remonts un apkope. izmērs: kopējais garums ir 7.35 cm/2.89 collu, pin diametrs ir 0.77 cm/0.30 collas, skrūvju diametrs ir 1.57 cm/0.62 collu, kopējais diametrs ir)

Izskatās arī
1Pair kaklasaites Vīriešiem/Sievietēm Anti Slip Triecienu Absorbējošu Riteņbraukšanas Cimdi Pusi Pirkstu Gēla Spilventiņu Velo Cimdi Elpojoši Cimdi
€10.42 €5.73

(komplektā ietilpst: 1pair * unisex velo cimdi produkta informācija: produkta nosaukums: velo cimdi vīrieši sievietes materiāls: silikona sūkli pad izmērs: s,m,l,xl krāsa: melna, pelēka,zaļa izmēri: s:palm apkārtmērs: 16-18 cm/6.3-7.0 m: plaukstas apkārtmērs: 18-20cm/7.0-7.8 gadā l: plaukstas apkārtmērs: 20-22 cm/7.8-8.6 gadā xl:)

Izskatās arī
Lecamaukla Portatīvo 9.2 pēdas, Bērni Attīsta Izlaižot Virvi Mājas Sporta zāle Izturības treniņiem Puse Spēli Izmantot Iekštelpu un Āra
€3.87 €2.33

(apraksts: 【gara lecamaukla] aicina garums lecamaukla ir 9,2 ft/2.8 m, ar varavīksnes krāsu pītā virve. 【regulējams] aicina lekt virves garumu var pielāgot individuālam lietojumam.viegli pārvadāt somā vai mugursomā.izmantot tos pagalmā, bērnu rotaļu laukums, piknika, utt. 【koka rokturi] aicina roktura izmērs ir saprātīga, ar ergonomisku dizainu, lecamaukla ir patiešām viegli, lai)

Izskatās arī
1pc Loka šaušana Atbrīvot Maisiņš Bow String Atbrīvot Uzglabāšanas Soma Loku, Atbrīvot Soma Vispārēji Kabatas Medību Šaušanas Piederumi
€5.46

(modname=ckeditor posteņa nosaukums:loka šaušana atbrīvot soma krāsa: 7 krāsas jūsu izvēlētajā kilometrā .sarkanā, zilā, melnā, dzeltenā, violeta zaļa, oranža materiāls:poliesters izmantošana:medību šaušanas daudzums:1gab. iezīme: atbrīvošanas maisiņš ir izgatavots no augstas kvalitātes audekls.izturīgs.viegls.pret nodilumu izturīgs, liela jauda.var izmantot,)

Izskatās arī
Airu Mašīna, Riteņu Gultņu Izturīgs Nomaiņa Vispārējo Apmācību Daļa Treniņu Vēdera Mašīna Trīsi Airu Mašīna
€2.35 €1.58

(apraksts: produkta nosaukums: vēdera mašīna trīsi airu mašīna gultnis. materiāls: tas ir izgatavots no augstas kvalitātes, ar augstu izturību, ilgu kalpošanas laiku. motīvs: gluda , zemu trokšņu līmeni, slaidu elastīgu, kompresijas apģērbi. ar augstu nestspēju spēj veikt slodzes. specifikācija: materiāls: neilons izmēri: 40.7 mm/1.6 collas komplektā)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna, Sporta, Cīņas Mākslas Wall Mount Mācību Ritma Mūzikas
€40.83 €21.64

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: boksa izmantot iekārtas ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu materiālu, izturīga, stabila, un to var izmantot ilgu laiku. 【paketi] aicina: jūs saņemsiet 1 mūzikas boksa mašīna, 1 usb vads, 1 angļu rokasgrāmata, spēcīga un izturīga. 【sporta klases] aicina: multi mūzikas mērķa boksa reakcijas sienas mērķis ir sekot ritma boksa praksi.indikators,)

Izskatās arī
1 gab., Šūnveida Futbola Apakšstilbu Aizsargi Futbola Aizsargi Sporta Legging Shinguards Kāju Uzmavas Aizsardzības Rīku Kāta Aizsargs
€5.63 €2.81

(1 gab., šūnveida futbola apakšstilbu aizsargi futbola aizsargi sporta legging shinguards kāju uzmavas aizsardzības rīku kāta aizsargs funkcijas: 1. efektīva teļu atbalstu, mūsu teļu atbalsts palīdz, lai sasildītu muskuļus un palielina asins cirkulāciju. 2. izgatavots no izturīga, pielāgota maisījums, kas nodrošina gaisa caurlaidība, stiept un ilgmūžību.audums ir mitruma wicking, lai)

Izskatās arī
Sporta Zāle Svars Kaudze Extender Sporta Mašīna Stienis Daļas Tērauds Svars Iekraušanas Pin
€19.97 €12.58

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: sporta zāle svars kaudze sporta pin ir izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda mašīna, kas ir izturīga, izturīga, nav viegli, lai izjauktu, un ilgu darbmūžu. 【augstas performace] aicina: vairs pin garums palīdz saglabāt svaru līmenī, kā tas pārvietojas pa joslu. 【viegli lietojams] aicina: svars kaudze bloķēšanas pin ir gaiši un viegli, lai)

Izskatās arī
Fanny Pack Modes Vidukļa Komplekti Vīriešu Sieviešu Ūdensizturīgs Fanny Pack Bum Soma Ar Regulējamu Siksniņu Un Vairākām Kabatām Ceļojumu
€6.53 €4.57

(apraksts: izgatavots no izturīga neilona auduma, tas fanny pack ir regulējams plecu siksnas un izturīga sprādze.ar vairākām kabatām, lai viegli turēt naudu, telefonu, atslēgas un vairāk, tas ir ideāls, lai iepirkšanās, iepazīšanās, un daudz ko citu. specifikācija: produkta nosaukums: fanny pack materiāls: neilons krāsa: melna, zila, oranža, haki sānu vidukļa)

Izskatās arī