Cena €10.29 €19.78

Pilns apraksts

Apraksts:

【Kvalitātes Materiāls] aicina Izgatavots no mīksta TPE materiāla, tas boksa apmācību pretestības joslas komplekts ir ērti un viegli lietot.Sprādzes konstrukcija ļauj pievienot vairāk elastīgās virves, lai palielinātu izturību, nostiprināt savu varu un, ņemot jūsu fiziskās sagatavotības uz nākamo līmeni.

【Funkcija] aicina Šis komplekts ir ļoti noderīgs, par fitnesa rutīnu, muskuļu ēkas, kļūst spēcīgāka un sasniegt jūsu fitnesa mērķus.To var izmantot ar dažādu vingrojumus, lai stiprinātu kāju, muguras, krūšu, plecu un grunts izturību.

【Ar Regulējamām Lencēm] aicina Boksa Mācību Pretestības Joslas komplektā ietilpst regulējams viduklis un potītes siksnas, kas ir piemērots vairumam cilvēku.

【Plašu Piemērošanu] aicina Uzlabot kāju spēku katrā dziļi tupēt kustību vai piedalīties jebkurš vingrinājums, kas veicina lekt ātrumu un jaudu, lai palielinātu spēku.Tai ir ļoti liela loma sporta izglītībā, piemēram, boksa, paukošanas, basketbols, futbols, teniss un vieglatlētika.

【Komplektācija] aicina: 2 kāju izturība troses; 2 roku pretestību troses; 2 regulējamu potītes siksnas; 2 aproces; 1 regulējams vidukļa jostas; 1 glabāšanas soma, viss melnā krāsā.

Izmēri:

Iepakojums: 25cmx20cmx20cm/9.84inchx7.87inchx7.87inch

Komplektā Ietilpst:

1 Iestatiet Boksa Mācību Pretestības Joslas

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • expander: sporta piederumi
  • Nodaļas Nosaukums: Vīrieši
  • Pieteikums: Velciet Virvi
  • Zīmola Nosaukums: Tooyful
  • MainKey1: gumijas espanderi
  • Fitnesa: Trenažieru zāle
  • MainKey2: Boksa apmācību pretestības joslas komplekts Lēkt Treneris
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Fitnesa aprīkojums: treniņu aprīkojums
  • sporta aksesuāri vīriešu: Gumijas virves
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • IZMANTOT: Jogas piederumi
  • MainKey5: Rezistenci Apmācību, Palielinātu Spēku
  • laiks: Pilates
  • MainKey4: Treneris Ierīces Ātrumu, Veiklību Uzdevumu Joslā
  • izmantot iekārtas: sporta aprīkojumu
  • MainKey6: fitnesa cīņas MMA Cīņas Mākslas Izmantot Datumi
  • Apmācību Vietas: IEROČU
  • gumijas espanderi: Grupa
  • MainKey3: Kāju Spēku Apmācību Mājās, Sporta Treniņu Aprīkojums
  • mājas sporta zāle: kultūrisms

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Datori Portatīvie Silikona Skrūvēm Bumbu Fitnesa Reakcijas Mācību Elastību Sporta Silikona Skrūvēm Bumbu Universal
€6.35 €4.45

(1 datori portatīvie silikona skrūvēm bumbu fitnesa reakcijas mācību elastību sporta universālā silikona skrūvēm bumbu -karstā objektu specifikācija: īpašības: šis produkts ir galvenokārt izmanto apmācību, var uzlabot reakciju, veiklību, ātrumu, utt, ir reakcija, lai uzlabotu un atjaunotu. var efektīvi uzlabot basketbola aizsardzības informētību, un veicināt izpratni par atgūšanās)

Izskatās arī
Pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi Tvēriena stipruma ierīces Trīs mērķi paplašināt krūšu/roku ierīci Izmantot krūšu muskuļu equipmemt
€9.62 €8.37

(pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi tvēriena stipruma ierīces trīs mērķis izvērsiet krūtis/arm ierīci izmantot krūšu muskuļu equipmemt ja jums ir kaut kas cits, lai saprastu, lūdzu, sazinieties ar mums-mēs atbildēsim jums rūpīgi. produkta displejs nosaukums: trīs izmantot pull ierīces funkcijas: multi-funkcionālas fitnesa materiāls: inženierzinātņu)

Izskatās arī
2 Pāri Ceļsargus Spilvenu Un Atbalstu Ceļa Klp Elpojošs Ceļgalu Atbalstu Futbols, Basketbols, Daiļslidošana Dejas
€17.16

(2 pāri ceļsargus spilvenu un atbalstu ceļa klp elpojošs ceļgalu atbalstu futbols, basketbols, daiļslidošana dejas nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu spilventiņi, kas nodrošina, ka jums ir backup pāris gatavs gadījumā, ja jūs zaudējat vienu; spilventiņi ir lieli, montāžas, lielākā daļa vīriešu un sieviešu izmantošanu un aizstāt kneepads paliks mājīgs un vietā, saglabājot jūsu)

Izskatās arī
Zila/ Melna/ Zila Aproce Piederumi Elastīgs Sviedri Absorbcijas Rokas Atbalstu Kokvilnas Anti Sviedru Dvieli Unisex
€1.52 €1.08

(tips: aproce materiāls: kokvilna izmērs: viens izmērs, elastīgs krāsa: rozā/ melna/ zila/ balta/ violeta dzimums: unisex funkcijas: 1.pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.vīriešu, sieviešu kultūrisms, fitnesa aproces darbojas sporta anti sviedru dvieli aproce. pakete ietver: 1gb aproce ( 1 pāris ) piezīmes: produkts var būt kļūdas par 1-2cm,un)

Izskatās arī
Jauna, Vienkārša Masāža Ērkšķis Bumbu Acupoint Grip Fitnesa Bumbu Ezis Bumbu Masāža, Fitnesa Bumbu Fascijas Bumbu Muskuļu Relaksācija Bumbu
€5.15 €2.89

(jauna, vienkārša masāža ērkšķis bumbu acupoint grip fitnesa bumbu ezis bumbu masāža, fitnesa bumbu fascijas bumbu muskuļu relaksācija bumbu ērkšķis bumbu masāžas bumbu: 7.0 cm svars: 66 grami ērkšķis bumbu masāžas bumbu: 9.0 cm svars: 117 grami uz thorn bumbiņas šīs saites visas ir grūti bumbas un nav jābūt piepumpētām)

Izskatās arī
Jaunā Partija Kleita Īss Ziedu Vidukļa Treneris Underbust Korsete Steampunk Gothic Apģērbu Vidukļa Korsete Novājēšanu Shaper Puse kleitas
€8.37 €6.27

(sieviešu korsete mini underbust korsete shaper vidukļa cincher bustiers top treniņu formas ķermeņa shaper, plus lieluma underbust sexy xs-xl produktu informācija postenis apraksts mēs esam kn/us pārdevējs,tādēļ mēs var piedāvāt ātra piegāde un labu servisu, lai jums. korsete ir izmēra, ar vidukļa izmēru(vienu collu virs vēdera apakšā). krāsa: melna (sakarā ar gaismas)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas Custom Printed Bumbiņas Dzīvnieku Jogas Bumbu Mājas Sporta Zāle
€24.67 €23.44

(yide lozungs karstā pārdošanas custom printed bumbiņas dzīvnieku jogas bumbu mājas sporta zāle produkta postenis a nti - b urst sporta vingrošanas bumbu, fitnesa jogas bumba materiāls pvc, videi draudzīgs,ce, 16p bezmaksas, tāpat bez maksas, un en71-3 / 19 smago metālu sertificēts funkcijas regulāri, anti-pārsprāgt, caurspīdīgas, lielas uzlīmes, kas nav)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna Boksa Sporta Veiklība, Reakcijas Sienas Uzstādīts Elektronisko Boksa Apmācību Mērķa Elektroniskos Sienas Mērķa
€64.64 €30.31

(mūzikas boksa mašīna boksa sporta veiklība, reakcijas sienas uzstādīts elektronisko boksa apmācību mērķa elektroniskos sienas mērķa 1. variants apraksts: 【boksa sienas uzstādīts pad] aicina: funkcijas smart tālrunis savienojums, gaismas krāsu izriet mūzikas ritmu spilgtumu; mērījumu 49.5cmx44.5cm/19.49inchx17.52inch. 【premium un uzticamu] aicina: boksa treneris ir izgatavotas)

Izskatās arī
1 Pāris Elastīgs Elkoņa Lencēm Kompresijas Ietīšanas par Roku Atbalstu Pārsējs Regulējams Teniss Vieglatlētika Sporta Aizsargātu Sāpju Aizsargs
€7.70 €0.45

(paka ietver vienu pāri (divas gabals). produkta funkcijas: 1. izgatavots no augsti elastīgs un elpojošs materiāls: elpojošs audums nodrošina mīksto audu atbalstu, elpojošs, quick-žāvēšana un sviedri-wicking, ērti un mazina nogurumu. 2. tas ir ideāls, lai novērstu elkoņa traumu.saglabāt elkoņa stabilu un mazinātu traumas.izmantot trenažieru zāle, svarcelšana, kultūrisms, teniss, basketbols)

Izskatās arī
Celšanas Siksnas Sporta Potītes Važas Kultūrisms Deadlifts Pauerliftings Jostas Un Sporta Aproces Sporta Drošības Atbalsta Mācību Siksnas
€16.19 €8.74

(celšanas siksnas sporta potītes važas kultūrisms deadlift pauerliftings jostas un sporta aproces sporta drošības atbalsta mācību siksnas šī prēmija fitnesa komplekts ir speciāli izstrādāta mājas sporta zāle ķermeņa vingrinājumi kāju ,gurnu un rokām, un pauerliftings svarcelšana vingrinājumi.regulējama siksniņa ļauj jums, lai atbrīvotu vai savilkt aproces un nodrošināt svaru.ar deadlifts)

Izskatās arī
Rokas Satvēriens Strengthener Treneris Stiprums Apmācību Ierīces Rokas Apakšdelma Roku Exerciser Pirkstu Exerciser par Cīkstoņi Mūziķis
€4.18 €2.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina roktura strengthener ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, kas raksturo augsta elastība un izturība, pietiekami spēcīga, lieljaudas izmantot. 【ergonomisks roktura dizains] aicina spēcīgu roku gripper ir ergonomisks un ērti lietojams.ergonomisks līnijas uz virsmas, kas nav slīdēšanas nodrošinātu apmācību. 【portatīvo kabatas)

Izskatās arī
Dubultā Stienis Uzglabāšanas Plaukts Vertikāls Karājas Stienis Plaukts Pie Sienas Piestiprinātās Stienis Turētājs Mājas Komerciālo Garāžu Sporta Zāles
€62.01 €29.15

(dubultā stienis uzglabāšanas plaukts vertikāls karājas stienis plaukts pie sienas piestiprinātās stienis turētājs mājas komerciālo garāžu sporta zāles iezīmes: tas ir izgatavots no drošas un uzticamas kvalitātes materiāliem, spēcīga un stingra, un tam ir ilgs kalpošanas laiks. var novietot galvanizācijas hanteles, fiksēto hanteles, gumijas pārklājumu hanteles, krāsotas hanteles, utt. ar)

Izskatās arī
Elpojošs Elkoņa Aizsargs Piedurkņu Roku Atbalstu Basketbola Darbojas Fitnesa Armguards Sporta Saspiestu Elkoņa Spilventiņi Vīriešiem, Sievietēm K0K5
€1.67 €0.92

(produkta nosaukums: elkoņa pad produkta izmērs: m,l,xl produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:elastāns produkta iespējas: 1. uzlabota saķere un stabilitāte-šis sporta auto, piedurknes ir aprīkota ar anti-slīdēšanas gumijas sloksnes, kas nodrošina drošu saķeri ar ceļu un novērstu piedurknēm noslīdēšanu laikā intensīvu darbību, nodrošinot maksimālu)

Izskatās arī
Batuts Polu Cepures 1 Collu Batuts Neto Aizsardzības Attiecas Batuts Bārs Caps Būra Caps Batuts Daļas Nomaiņu
€2.36 €1.65

(funkcijas: īpaši izstrādāta 1 collu batuts stabi, tas ir viegli, lai atbilstu ar savu batuts stabi, lai nodrošinātu jūs ar drošu un uzticamu lekt pieredzi. izgatavoti no pp, biezs un stabils, spēcīgs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai spuroties, kas nodrošina anti-nodiluma aizsardzību jūsu batuta drošības tīkls top. viegli lietot, tas der tikai uz augšu magnēts, un tur tīrā vietā)

Izskatās arī
Sabiezinātas Jogas Bumba PVC Jogas Vides Fitnesa Izjūtu Jogas Zemesriekstu Mājas Bumbu Masāža Pēdu Relaksējoša Lodīšu Pārrobežu
€35.02 €12.61

(sabiezinātas jogas bumba pvc jogas vides fitnesa izjūtu jogas zemesriekstu mājas bumbu masāža pēdu relaksējoša lodīšu pārrobežu produkta nosaukums: jogas bumba produkta svars/izmērs:600 g gadījumā pūļa: jogas uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras dažādu monitoru attēla,)

Izskatās arī
Kompresijas Arch Atbalsta Lencēm 2 Plantar Fasciitis Uzmavas Plakano Pēdu Sāpes Atvieglojums Melns
€4.05 €2.88

(apraksts: * elpojošs elastīgs sporta arch atbalsta piedurknēm - piedurkņu ir izstrādāta ar lielisku elastīgu materiālu, kas nav viegli deformēt, nav viegli paslīdēt, ērti valkāt. * sāpes atvieglojums & ultra ērti: arch atbalsta zeķes lencēm nodrošina maigu kompresiju un atbrīvo plantar fasciitis sāpes dzīvoklis kājām, kritušo arkas, augstums arku un papēža diskomfortu. * neredzams)

Izskatās arī
Pilates daļēji paaugstinātā gulta Divu-in-one core gulta Fitnesa Iekārtas, Joga, pilates Vingrinājumu pārveidotāja mašīna pilates tornis sporta mājas
€1 610.22 €1 288.17

(produkta informācija produkta nosaukums: pilates daļēji-paaugstināts core gulta. produkta materiāls: ozola. produkta svars: 140kg. produkta iepakojuma lielums: 249*77*46cm. apmācību vieta: visa ķermeņa)

Izskatās arī
Bērniem, Meitenēm Bez Piedurknēm Acs Aizmugurē Rāvējslēdzējs Slēgšana Profesionālā Baleta Deju Leotard Bērniem, Vingrošana Leotard Jumpsuit
€7.80 €5.46

(komplekts ietver : 1pc leotard ballet stāvoklis : jauns ar birku materiāls : poliesteris, spandex, acu krāsa : daudzkrāsains(kā bildes šovs) funkcijas : leotard ir izgatavots no poliestera, spandex un linuma materiāla, roku mazgāšanas. izmēru tabula ir vecuma grupas meitenēm, bet tie ir vispārējie norādījumi, tikai. bez piedurknēm, apaļu kakla, salaist stilu.acs)

Izskatās arī
2 Litru Sporta Ūdens Ar Mērogu Jaudu, Fitnesa Tējkanna Āra Slīpums Plastmasas Portatīvo Atkārtoti Ūdens
€18.33 €7.34

(motīvs: eco-friendly. liela ietilpība ūdens pudeli. videi draudzīgs. sporta stila. jauda: 2460ml pretkorozijas pārklājums: nav aprīkoti vāroša ūdens: gadījumā āra aktivitātes: ekskursija siltuma izolācijas spējas: nav modeļa numurs: radošo salmu dzeramā ūdens kauss forma: ar vāku gadījumā cilvēki pieaugušajiem: piegādes)

Izskatās arī
2 Gabali Krūšu Vāciņu, Vienreizējās lietošanas Ērti Lipīga Krūts Ziedlapiņu Krūts Ziedlapiņu Piederumi Brīvdienu Kāzu svinības Festivāls
€0.81 €0.40

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: krūšu ziedlapiņu, kas izgatavoti no plānas satīna auduma, piedāvājot elpojošs un ērti justies. 【portatīvo] aicina: krūts vāciņu var veikt, dodoties uz ilgu laiku, viegli ceļot. 【apģērba piederumi] aicina: sticky krūšturis ietver fit labi ar pavada kleitas, līgavas kleitas, peldēt, camisoles, bumbu tērpi, utt. 【plašu piemērošanu])

Izskatās arī
Komerciāla Sporta Treniņu Aprīkojums Spēku, Fitnesa Glute Mašīnas, Plāksnes Piekrauts Glute Disku Hip Treneris Hip Vilces Mašīna
€1 849.63

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-3{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-4{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root)

Izskatās arī