Cena €4.49 €4.58

Pilns apraksts

Par MUMS

Mēs Apsolām:

1:Ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti.

2:Piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti

Klientu Apkalpošanas Politika

Mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar

1:Rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2:Mums ir tikai kuģa apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3:Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

4:Ņemot vērā krājuma stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Mūsu priekšrocības

1: Mēs visu pašu sastāvu, ar pietiekamu piedāvājumu

2: produkta kvalitāti sasniedza sērijas sertifikācija

3: Mēs atbalstām dažādus transporta, Honkongas un Ķīnas pasta paciņas, EMS.DHL federālais .UPS un TNT, var pilnībā izpildītu dažādas vajadzības, kas pircējam.

Es esmu stingri pārliecināts,

Mums būs jūsu labākais partneris

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Skatuves Iekārtas, Profesionāla Audio Tehnika, Ciparu-Analogais Pārveidotājs (DAC), Displeja Iekārtas, Reģistrācijas Kontrolierīces, Skaļruņi, Austiņas & Austiņas, Spēlētājs, Pastiprinātājs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

JCALLY LT4 Gaismas-ning Uzlabot Kabeli, 4 dzīslas 5N skābekļa-brīva vara OFC vads iphone iOS TRN MT1 KZ EDX ZST ZSN PRO
€12.24

(jcally lt4 gaismas-ning uzlabot kabeli, 4 dzīslas skābekļa-brīva vara ofc vads iphone ios trn mt1 kz edx zst zsn pro zīmols: jcally produkta nosaukums: trīs pogas hifi austiņas uzlabot kabelis modelis: lt4 diriģents: 5n ofc plate 4 core ieeja: gaismas-ning plug jauda: mmcx,0.78 mm, qdc mikrofons: trīs pogas hd mikrofons neto svars 14g+2g krāsa: melna)

Izskatās arī
Xiaomi Kaula Vadāmība Pumpuri 4 Pro Bluetooth Austiņas Sporta Darbojas Austiņu Ūdensizturīgs Austiņas Bezvadu Earbuds Android, IOS
€39.81 €19.90

(jauns veids, dzirdes taisnība kaula vadāmības austiņas: jūs dzirdat, overtone caurs skaņas, bet ne ārējos skaļruņus. daudz drošāku, lai klausītos mūziku, āra sporta atvērt ausis arī nodrošina iespēju austiņas bīstamās situācijās. tas ir drošāk izmantot. vibrators hifi skaļruņu skaņas efektu hd surround stereo atjaunot real sound bt v5.0 un ar 150mah)

Izskatās arī
587D Nomaiņa Austiņu Kabeli TypeC, lai .5mm Neilons Līnija MDR1A 1000XM3 XM4 1AM2 Bezvadu Austiņu Vads 120cm
€27.58 €13.79

(1294 funkcijas: ootdty izgatavots fromhigh-kvalitātes materiāliem, tas nav viegli, lai wrap, izturīgs, izturīgs pret pievelk, un ir ilgs kalpošanas laiks.widerange, labs efekts.pārraides analīze, adeptat skaņas kvalitātes uzlabošanai. aizstāt jūsu pazudusi vai bojāta austiņu kabeli ar šo speciāli izstrādāta nomaiņa. betterrange, spēcīgu un stabilu kvalitāti, labāk pagarināt)

Izskatās arī
NiceHCK C16-2 16 Core Vara Sudraba Sajauc Kabelis 3.5/2.5/4.4 mm Spraudni MMCX/2Pin/QDC Pin LZ A7 ZSX V90 TFZ NX7MK3 MK4/DB3 BL-03
€111.32 €55.66

(modname=ckeditor specifikācija: 1. produkta nosaukums:nicehck 16core vara sudraba sajauc kabelis 2. zīmols: nicehck 3. modelis: c16-2 4. materiāls: 16 core vara sudraba sajauc kabelis 5. tīrība: 99.97% 6. diriģents kodols: 23awg 7. skaits serdes: 14*16 8. ārējais diametrs, iekšējais viens kodols: 0.05 mm 9. vienu ārējo apvalku diametrs:1mm 10.iekšējā)

Izskatās arī
51.4 mm 51.5 mm Vadītāja Runātājs Titāna Pārklājumu Augstos Balss Spole, Spole Tweeter 77HA
€3.72 €2.98

(51.4 mm 51.5 mm vadītāja runātājs filmu augstos balss spole, spole tweeter apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: tā ir balss spole audio profesionālās tweeter skaļruņi. viegls, un pārnēsājamo. kā tweeter skaļruņi aksesuāri. padomi: modelis ap titanium filma būs izlases piegādi, lūdzu, pērkot uzmanīgi, ja jums prātā. specifikācijas: skaņu)

Izskatās arī
KOMANDA BLACKSHEEPT TBS Dimanta Antenas Crossfire Raidītājs TX CRSF 915/868Mhz Ilgi Diapazona Radio Sistēma, RC Sacīkšu Dūkoņa
€29.74 €29.44

(crossfire antenas valda pār visiem antenas orientāciju, valkā & asaru, un ne-directionality ir avots dažu klāstu jautājumus ar mūsu lielos attālumos un mini quad piloti.mēs apsēdāmies ar ibcrazy un viņš izstrādāja šo antenu ir tikpat izturīgs, cik vien iespējams.dimanta ilgst uz visiem laikiem!vairāk diapazons ar nelielu directionality, lai dotu jums vairāk diapazonā, kad peld pie jums, bet)

Izskatās arī
2 Gab Skaļrunis Ceļojumu somiņa seguma Soma JBL CLIP4, Zila un Melna
€20.05 €13.43

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 2 gab skaļrunis soma: 1 gab blue & 1 gab., melns premium grūti eva gadījumā - cietā lietā par jbl clip4 portatīvo bezvadu skaļrunis ir izgatavota no premium grūti eva, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu veiktspēju. odere - produkts var efektīvi absorbēt ietekmi un samazinātu kaitējumu, ko izraisa nejauši)

Izskatās arī
Ausu Spilventiņi Auss Spilveni Razer BlackShark V2 Austiņas Iekļautās Bloka Trokšņa Earmuff, Uzlabot Skaņas Kvalitāti
€7.07 €5.02

(funkcijas: ootdty ootdty jauninājumus jūsu austiņu spilventiņi ar šo mīksta un elastīga aizvietotājus. šie spilveni nodrošina ērtu piemēroti un efektīvi izolēt ārējo troksni, lai uzlabotu klausīšanās pieredzi. piemērots visiem lietotājiem, šie spilveni ir saderīgas blackshark v2 (2023 edition) austiņas. ideāls spēļu, mūzikas un filmu, šie spilventiņi)

Izskatās arī
Mao Wang Jūra Bezvadu VIENS Bruņinieks Melnās TWS Bluetooth Austiņas MW-B2 Smart Taisnība Bezvadu Austiņas Austiņas Ar Uzlādes Kaste
€142.21

(mūsu politika maksājuma lai nodrošinātu abu pušu interesēm, mēs pieņemam tikai pack24.lv darījuma apmaksai, pirms jūs maksājat, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese maksājumu atbilst adrese, jums ir nepieciešams, mums uz kuģa. piegāde mēs nosūtīt produkti 3 darba dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina jūsu maksājumu.lielākā daļa produktu, mēs piedāvājam bezmaksas)

Izskatās arī
Metāla Sienas Stiprinājums Stand Surround Skaņas Turētājs Glabāšanas Piederumi Sony SA-RS3S Audio Skaļrunis
€40.52 €24.72

(funkcijas: var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi nāk ar nepieciešamo skrūves uzstādīšanai teicamu kvalitāti, izsmalcinātu informāciju ar saprātīgu cenu izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodilumizturīga specifikācija: materiāls: metāla krāsa: melna daudzums: 1 gadījumā modelis: sony sa-rs3s piezīme:)

Izskatās arī
B95D Portatīvo Cieto Gadījumā Anker 2 Skaļruņu Ceļojumu Uzskaites Uzglabāšanas Maiss
€17.36 €8.51

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargātu par anker 1/2 portatīvo skaļruni ar šo augstas kvalitātes, triecienizturīgs un ūdensizturīgs grūti ceļot gadījumā ar co2crea. izgatavota no premium eva materiāla, šī lieta nodrošina maksimālu aizsardzību jūsu ierīci, vienlaikus paplašinot tās mūžs.tā nepievelk putekļus, un ūdensnecaurlaidīgs īpašības)

Izskatās arī
2X Skaļrunis Soma Gadījumā Vāks B&O Beoplay A1 Skaļrunis Ceļojumu Pārvadātājs Aizsargātu Segtu Bluetooth Skaļruni Soma Gadījumā
€18.65

(2x skaļrunis soma gadījumā vāks b&o beoplay a1 skaļrunis ceļojumu pārvadātājs aizsargātu segtu bluetooth skaļruni soma gadījumā postenis tips: somas funkcija: portable,augstas kvalitātes lietošana: b&o beoplay a1 skaļrunis izmērs: aptuveni 15x5.5cm produkta tips: skaļruņu gadījumā, soma krāsa: melna materiāls: neilons iepakojuma saturs: 2 gab.)

Izskatās arī
Vinila Atskaņotājs Un Piederumi Savienotājs Nomaiņa Vintage Daļas Pin 5 Vinilplašu Phonograph Din Ierakstu
€23.85 €12.88

(apraksts ar precīzu savienojumu, tas tonearm savienotājs nodrošina stabilu un uzticamu audio veiktspēju, uzlabotu skaņas kvalitāti no jūsu vinila ierakstus.tas ir aprīkots ar 5 pin, padarot to par saderīgu ar plašu vinilplašu.galvenokārt izgatavots no misiņa materiāliem, tas savienotājs ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā, pat ar ilgstošu lietošanu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī
1PC 4 Collu 95mm Maza Izmēra Ragu Tweeter Plastmasas Vītni Muti Skaļruņu Remonts Piederumi Plastmasas korpuss Mājas Skaļruņu Aksesuāri
€4.30 €2.89

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!materiāls:plastmasas izmēri:4in krāsa:melna iepakojums iekļauti: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
10PCS TPS65100QPWPRQ1 65100Q LCD HTSSOP-24 IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€9.15 €7.78

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Uzticamu Rīku 2GAB 190 Sērija Kasešu Magnetofoni Klāja Atskaņotājs, Diktofons Rīku P9JD
€3.47 €1.77

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiālu, tas nodrošina ilgstošu lietošanu,izturību viegli uzstādīt un viegli lietot.aizstāt vecos, bojāts, vai bojāta rīku ar šo vienu. īpašu sajūga pārnesumu piemērots video reģistratori/auto magnetolas/resīveri/pastiprinātāji. piemērots 190 sērijas diktofons rīkiem. jauninājumus jūsu ierakstīšanas uzstādījumus ar)

Izskatās arī
Taisni Klausīties Tikai caurspīdīgi Elastīgu Akustisku Caurules Klausules 3,5 mm Austiņas austiņas Mono Jack par Walkie-talkie
€3.72 €3.09

(tips: piederumi karstajiem punktiem: pret radiācijas, trokšņu līmeņa samazināšana caurspīdīga elastīga akustisko caurules labāk slēpšana ekonomikas un izturīgs pavisam jaunu un augstas kvalitātes caurspīdīga elastīga akustisko caurules diez vai varētu konstatēt ar cilvēkiem ap jums un aizsargā jūs no radiācijas mīksta plastmasas auss pumpuru der snugly uz auss, kas uztur sarunu privāti.jūs varat klausīties)

Izskatās arī
Par QCY T13 / HT03 / T10 T11 / T18 / T8S Gadījumā Cute mīlestība Pārredzamu TPU Silikona Austiņas Gadījumā Būtiska mīksto Aizsargātu kaste
€2.27 €1.82

(1.materiāls: augstas kvalitātes silikona mīksto gadījumos , pilnīga aizsardzība. (var izmantot tīru ūdeni, lai mazgāt shell) 2.viegli un ērti lietot.viegli uzstādīt un noņemt 3.augstas kvalitātes austiņas gadījumā, pilnībā aizsargāt jūsu austiņas, trieciena absorbcija 4. modes aksesuāri ideāls portatīvās atmiņas ar lietu. (nav iekļauts jebkuras austiņas.ja tikai) piezīme:)

Izskatās arī
EMS Krēslu Magic Seat Ella Iegurņa Grīdu Apstrāde pēc Dzemdībām Remonts EMS Maksts Stingrāku Krēslu Uzlabot noplūdes
€5 109.36 €4 956.07

(ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums ,whatsapp:+86 15580043427,email:[email protected] ems krēslu magic seat ella iegurņa grīdu apstrāde pēc dzemdībām remonts ems maksts stingrāku krēslu uzlabot noplūdes preces nosaukums ems krēsls iegurņa grīdas kopšanas tehnoloģija augstas enerģijas koncentrējas elektromagnētisko viļņu ieejas spriegums ac100v-220v 50 / 60hz elektromagnētisko)

Izskatās arī
2Pairs Mīksta Silikona Ausu Spilventiņi Eartips Par Austiņu Silikona Gadījumā Auss Āķis Auss Earbuds Austiņas Aksesuāri Auss Padomus
€1.03 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šo spārnu gali dizains ar āķi ,lielu pastaigu ,skriešanas un citām gaismas izmantošanu. augstas kvalitātes silikona ausu āķi, mīksts un ērts. atkārtoti lietojams, var mazgāt ar ūdeni. paketē iekļauts: 2 pāri silikona ausu āķi (s/l , katra izmēra 1pair). eartips tikai austiņas nav iekļautas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī