Cena €35.59

Pilns apraksts

Apraksts:

【DER lielākajai daļai SVARU STIEŅI] aicina: korpuss ir izgatavots no bezšuvju tērauda caurules ar iekšējo diametru 5.2 cm/2.05 collu, kas ir piemērots dažādu stienis T stieņi ar diametru 5cm/1.97 collas.

【DAUDZFUNKCIONĀLS] aicina: Pilnu dažādi vingrinājumi.Liels kopējais core laiks: lamatas, biceps, mugura, pleci, abs, hamstrings, un vēl daudz vairāk.

【ĒRTS ROKTURIS] aicina: Ar roku satver T Bārs rindā landmine pielikumu, rokturis ir izgatavots no iebiezināta 32mm augstu oglekļa tērauda caurules ar sieniņu biezumu 2 mm un ir anti slip tekstūra, dizains ērti justies.

【LIELS STIPRUMS APMĀCĪBU] aicina: Darbojas leņķveida stienis atvieglo kustības, kas ir vienkārši neiespējami ar tradicionālo stienis vai hantele.var palielināt grūtības daudzi vingrinājumi, piemēram, Deadlifts, Squats Vienu Roku Rindas, Preses.

【LIELISKA DĀVANA] aicina: lieliska dāvana, sports un fitness entuziasti pilna ķermeņa muskuļu ēkas.Multi rokturi ļauj jums koncentrēties uz dažādām muskuļu grupām vai atšķirīgu vingrinājumu.

Specifikācija:

Materiāls: Tērauda Caurules

Krāsa: Melna

Izmēri: 22.8cmx24.1cm/8.98inchx9.49inch

Piemērots dažādu stieņi ar diametru 5cm/1.97 collas

Komplektā Ietilpst:

1 T Bārs Rindā Pielikumu

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

3. Novēlu jums brīnišķīga tiešsaistes iepirkšanās!

Specifikācijas

  • MainKey5: Pilna Ķermeņa Treniņiem Iekārtas Platforma
  • MainKey6: biceps pleciem hamstrings Pull Ups Stiprina
  • MainKey3: Svars Valdes Stienis Post Ielikt Svaru Celšanas
  • MainKey1: Stienis barelu plaukts
  • Modeļa Numurs: T Bārs Rindā Pielikumu
  • MainKey2: T Bārs Rindā Stiprinājuma Stienis Tupēt Paliktni Atpakaļ
  • Zīmola Nosaukums: perfeclan
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex
  • izmantot iekārtas: portatīvo fitnesa aprīkojums
  • svaru un fitnesa: mājas sporta zāle
  • Gadījumā Fitnesa Aprīkojums: Stiprums Apmācību Iekārtas
  • IZMANTOT: Potītes atsvarus
  • svaru valde: laiks
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Apmācību Vietas: Atpakaļ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • svaru veste: Fitnesa aprīkojums
  • MainKey4: Laiks Home Gym Fitnesa Squats Deadlifts slazdu
  • sporta aprīkojumu: treniņa inventārs
  • sporta piederumi: Svaru Celšanas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1gb apakšstilbu Piedurknēm Segtu Anti-slip Kompresijas Trikotāžas Aizsargs Āra Darbojas Basketbola Sporta Kāju Atbalsta HQ
€3.02 €2.26

(motīvs: 1.izgatavoti no neilona pavedieni, spandex un gumijas, šī kāju pārsega ir elastīgs, ērts un izturīgs 2.šīs kājas piedurknes ir pietiekami ilgi, lai segtu savu apakšstilbu.ja jūs izmantojat agri no rīta, jūs varētu valkāt šo kāju pārsegu, lai panāktu pieskārienu komfortu 3.brīnišķīgi apakšstilbu, kompresijas piedurknes ir atšķirībā no citiem mazo teļu tiem, kas ir viegli)

Izskatās arī
Atpakaļ Stiepjas Ierīce Muguras Nestuvēm Uz Muguras, Jostas Vilces Stāju, Mugurkaula Korekcija, Muguras Atbalsts Nestuvēm, Sporta
€25.20 €10.58

(mūsu maiga muguras stiepšana ierīce ir ideāls atpakaļ atbrīvotājs un atpakaļ vilkšanas ierīci, lai ikviens, kurš pavada garas stundas birojā.tas padara brīnišķīgu dāvanu, un ir lielisks veids, kā mazināt spriedzi un uzlabotu stāju bez skarbu kustības. specifikācijas: produkta izmērs: par 30*24.5*9.5 cm/11.81*9.65*3.74 collas produkta svars: about350g materiāls: eva krāsa:)

Izskatās arī
1 Pāris Rokas Protector Protector Plaukstas locītavas Sastiepums Bērnu Apvalku, Cimdi Basketbola Pieaugušo Badmintons Sporta Cīpslas Q4h7
€0.95

(produkta nosaukums: elkoņu aizsargi produkta izmērs: s,l produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls: neilons produkta iespējas: 1. uzlabotā aizsardzība: nodrošina lielisku aizsardzību jūsu līkumiem laikā augstas intensitātes apmācību, kas sniedz lielisku atbalstu un drošību. ērts dizains: ideāls maisījums elastību un atbalstu, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
Skaitīšanas Lecamaukla Izlaižot Virvi Izmantot Regulējams Bezvadu Lecamaukla Fitnesa Sporta Apmācības, Mājās, Sporta Aprīkojums
€19.94 €9.96

(funkcijas: lecamaukla ir viegli darboties un piemērots vairumam vecumiem un sagatavotības līmeņiem.tā ir aprīkota ar lodīšu gultņu sistēmas, kas nodrošina vienmērīgu un ātru rotācijas, tur jūs prom no briesmām un pārrāvumi.ērts rokturis ir ergonomiski izstrādāti un anti-slīdēšanas, sniedzot jums labu saķeri un labāk kontrolēt.virves garums var būt brīvi pielāgot savu augstumu, un priekšroka. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Uzvilkt Stacijas Treniņu Dip Stacija priekš Mājas Sporta zāle Spēku Mācību Laiks
€98.09 €75.53

(drošu un stabilu-gumijas kājām, kas palīdz novērst slīdēšanu, un stabilizēt drošības savienotājs paplašina garums starp stieņiem no 16 ¼ līdz 23¼ augšējo ķermeņa svara apmācību polsterētu rokturi padara to ērti veidot muskuļu ar-ārā svaru veicot dips, l-sēž, push-ups, apgrieztā rindas regulēšana-katrai ir 24 wide, 31 augsts, un ir regulējams līdz 35 , lai jūs varētu tos)

Izskatās arī
Acs Elpojoša Gurnu Atbalstu Treneris Jostas Muguras Ortopedicas Aizsardzības Sāpju Jostu Vīrieši Sievietes Vidukļa Atpakaļ Bikšturi
€22.40 €15.68

(acs elpojoša gurnu atbalstu treneris jostas muguras ortopedicas aizsardzības sāpju jostu vīrieši sievietes vidukļa atpakaļ bikšturi funkcijas: 1.tērauda plāksne atbalstu, kas samazina spiedienu, veikt mugurkaula jostas ērti un taisni 2.četras izliekuma tērauda plāksne atbalstu, fit jostas 3.dubultā jostas spiedienu, rūpēties par mugurkaula jostas 4.mazu tīklu projektēšana,)

Izskatās arī
Tornis Dip Bārs Stacijas Pull Up Bar Kandidēt Mājas Sporta zāle Regulējams Stiprums Apmācību Fitnesa Iekārtas 330 LBS ar Atzveltni
€182.06 €142.00

([stabilu & drošu] šis spēks tornis ir veidots ar paaugstinātas izturības tērauda rāmis, kas ir super izturīga.pateicoties četriem lieliem neslīdoša gumijas kāju spilventiņi, pull up tornis stāv stingri apmācības procesā.dip station var turēt līdz 330lbs. [komfortu un aizsardzību] ergonomisks dizains, ar biezu polsterējumu, roku un elkoņu aizsardzība.polsterēta atzveltne novērš ķermeņa no šūpošanos)

Izskatās arī
2 Pāri Ceļsargus Spilvenu Un Atbalstu Ceļa Klp Elpojošs Ceļgalu Atbalstu Futbols, Basketbols, Daiļslidošana Dejas
€17.16

(2 pāri ceļsargus spilvenu un atbalstu ceļa klp elpojošs ceļgalu atbalstu futbols, basketbols, daiļslidošana dejas nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu spilventiņi, kas nodrošina, ka jums ir backup pāris gatavs gadījumā, ja jūs zaudējat vienu; spilventiņi ir lieli, montāžas, lielākā daļa vīriešu un sieviešu izmantošanu un aizstāt kneepads paliks mājīgs un vietā, saglabājot jūsu)

Izskatās arī
AmStaff 48" Taisni Ez Curl Lat Pull Down Bārs ar Apgrozības Dubultā Āķis Dual Trīsi Kabeļu Iekārtas, Funkcionālās Treneris
€217.98 €95.91

(double hook dizains - unikāls dual āķis dizains ļauj multi-purpose izmantot gan svara skursteņi dual trīsi funkcionālās treneris, vienlaikus ir gluda, vienpusēji . daudzfunkcionāls - jūs varat iegūt ērti, efektīvi plecu nospiediet, bench press, tupēt, biceps, triceps, vingrinājumi, lat nolaižamo, deadlift, un daudzi citi vingrinājumi, izmantojot jebkuru dual skursteņi mājas zālē vai tirdzniecības)

Izskatās arī
Kāpšanas Hangboard Klaviatūra Klinšu Kāpšanas Bouldering Mājas Durvīm
€29.69 €17.52

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: šajā kāpšanas hangboard turiet nospiestu taustiņu klaviatūra apmācības dēlis ir izgatavots no koksnes materiāla ar gludu virsmu un augstu stiprību un izturību. 【viegli] aicina: tā ir gluda, nav hurting rokās, un ir viegli saprast.tas ir ļoti piemērots pusaudžiem, bērniem un pieaugušajiem par izturību un fizisko sagatavotību. 【saprātīgu dizaina])

Izskatās arī
Stemball Swage Un Neredzamā Hex Galvas Vītni Stud Spriedzi Gala Montāžas Spaile Kopā Pakotni 1/8 Collu ,50 Pāriem
€141.28 €98.89

(stemball swage un neredzamā hex galvas vītni stud spriedzi gala montāžas spaile kopā pakotni 1/8 collu ,50 pāru kabelis, stieņi komplektā ietilpst 50pack cilmes kalšanas un 50pack neredzams hex galvas kalti vītņu kniedes, lai padarītu 50 1/8 collu stieņi kabeļi.komplekts ir izgatavots no t316 jūras pakāpes nerūsējošā tērauda.tās var izmantot telpās vai ārā koka un metāla pāļiem, grīdas, margu, balustrāde montāžas)

Izskatās arī
Jogas Paklājiņš Izmantot Līdzsvara Spilventiņu Stiprums Apmācību Rehabilitācijas
€14.31 €7.73

(apraksts: 【perfekts polsterējums pad] aicina: šī līdzsvara spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes tpe materiāla, kas ir super ērtas, mīkstas, nonslip, izturīgs, ādai draudzīgi, viegls, un pārnēsājamo. 【līdzsvaru un izturību] aicina: joga spilventiņu var uzlabot vispārējo līdzsvaru un palielināt galveno spēku, un tas ir piemērots spēka vingrinājumi, joga, pilates, un balets. 【daudzfunkcionālu)

Izskatās arī
Korķa Jogas Ripu Jogas Pozām un Backbends Svārstības Koka Efektu un Mandala Drukāt, Dharma, Joga Vienpusējā Ripu
€63.69 €34.39

(fitnesa iespējas: ar diametru 13 collas un platums 5 cm, dharma, joga ritenis var pilnībā stiept savu ķermeni, efektīvi noņem muguras un krūtīm diskomfortu un garīgo stresu un uzlabo elastību un līdzsvaru organismā, lai izveidotu perfektu ķermeņa formu mācību asistents: var dot jums joga, pilates un fitnesa nodarbības, lai sniegtu spēcīgu palīdzību, izmantojot dažādas elastīgas stiepšanās vingrinājumi,)

Izskatās arī
1pc Jogas Ceļa un Pad Spilvena Atbalstu Celim, Rokas, Gurni, Rokas Elkoņiem Līdzsvaru Pilates Ceļgala Rokas Rokā neslīdoša Aizsardzības Jogas Paklājiņš
€2.82 €1.64

(funkcijas. 1. viegls un viegli veikt.mūsu jogas ceļgalu spilventiņi ir gaiši un viegli pārvadāt, jūs varat nodot tos jūsu jogas soma un veikt tos ar jums, lai kāds sporta zāli, lai vingrot ar jebkuru citu atrakciju iekārtu. 2. komforts un izcilība: ir pietiekami daudz biezums, kas var strādāt, ērti uz cietas grīdas.joga ceļsargus ir apļveida telpas centrā, perfekti izliektas, lai pielāgotos locītavas)

Izskatās arī
Iegurņa Pamatnes Muskuļu Apmācību Ierīce, Pretbuksēšanas Gurnu Trenažieris Viegls Portatīvie Daudzfunkcionālā Sporta Aprīkojums
€1.86 €1.23

(funkcijas: 1. uzlabot ķermeņa stāvokli: ilgtermiņa un pareizi izmantot fitnesa kāju klipu var efektīvi izmantot muskuļus skartās zonas, palīdzēt cilvēkiem zaudēt svaru un saglabāt veselīgu. 2. biezs un izturīgs: pavasaris var nest lielāku svaru un ir piemērots dažādām sporta vajadzībām.augšstilba mācību aprīkojumu, komfortablu putu, sviedru absorbcijai, anti-skid, droši izmantot. 3.)

Izskatās arī
D Rindā Rīkoties ar atsevišķu Vadu Sistēmas AntiSlip Stirrup Rīkoties ar Gumijas Rokturi Pavilkt, D Roktura Svaru Treniņu Mājas Sporta zāle Izmantot
€7.80 €4.91

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: izgatavoti no augstas izturības tērauda un gumijas, sporta zāle pielikumu rokturis ir vairāk elegants un izturīgs, bez nodiluma un rūsas. 【viegli lietojams] aicina: liels, lai sēž rindā, un atpakaļ pull vingrinājumi, lai attīstītu savu muskuļu.d roktura dizains ļauj jums var izmantot mājās un trenažieru zāle.izmērs 15cmx14.5cmx3.5cm/5.91inchx5.71inchx1.38inch. 【fitnesa)

Izskatās arī
Pull Pin Pavasara Rokturi Universal Izturīgs Metāla Portatīvo Skrūvi Mini Elastīgs Fiksators
€8.91 €4.90

(apraksts: materiāls: mūsu elastīgo pin rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes dzelzs un citi papildu materiāli, izturīga, viegla un izturīga. nomaiņa: gumijas fiksatoru pavasara slēdzis ir lieliska nomaiņa fiksatoru daļas, remonts un apkope. izmērs: kopējais garums ir 7.35 cm/2.89 collu, pin diametrs ir 0.77 cm/0.30 collas, skrūvju diametrs ir 1.57 cm/0.62 collu, kopējais diametrs ir)

Izskatās arī
Komplekts Spilventiņi Iekārtas, Rokas Ceļgalu Aizsardzības 6pcs Skeitborda Izjādes Drošības Aizsardzības Pieaugušajiem Riteņbraukšana Elkoņu Aizsargi
€33.53 €15.08

(aizsargi pieaugušajiem uzstādīt izjādes auto, rokas 6pcs ceļgalu drošības aizsardzības aizsardzības riteņbraukšana skeitborda spilventiņi iekārtas ceļgalu aizsargi pieaugušo aizsardzību, kas rokas drošības skeitborda 6pcs riteņbraukšana kluči, kluči, aizsargājoši spilventiņi izjādes iekārtas elkoņa šo ceļgalu sargus, elkoņu sargus un plaukstas spilventiņus, kas var nodrošināt jūs ar visu)

Izskatās arī
Lecamaukla Portatīvo 9.2 pēdas, Bērni Attīsta Izlaižot Virvi Mājas Sporta zāle Izturības treniņiem Puse Spēli Izmantot Iekštelpu un Āra
€3.87 €2.33

(apraksts: 【gara lecamaukla] aicina garums lecamaukla ir 9,2 ft/2.8 m, ar varavīksnes krāsu pītā virve. 【regulējams] aicina lekt virves garumu var pielāgot individuālam lietojumam.viegli pārvadāt somā vai mugursomā.izmantot tos pagalmā, bērnu rotaļu laukums, piknika, utt. 【koka rokturi] aicina roktura izmērs ir saprātīga, ar ergonomisku dizainu, lecamaukla ir patiešām viegli, lai)

Izskatās arī
Iepakojums 6 Hokeja Ķiveres Zoda Siksna, Noņemams Ķiveres Zoda Siksna Augstas Kvalitātes
€22.12 €11.06

(funkcijas: ootdty iepakojums 6 hokeja ķiveres zoda siksnas nomaiņu.saglabāt savu hokeja ķivere, droši ar mūsu noņemams zoda siksna, kas paredzēti drošu fit laikā intensīvi spēle. izgatavots no kvalitātes neilona materiāla, mūsu izturīgs un ērtu zoda siksna nodrošina stabilitāti neapdraudot komfortu. paredzēta hokeja entuziasti, mūsu hokeja ķiveres zoda siksna ir ideāli piemērots)

Izskatās arī
Kāju Mācību expander Fitnesa Spēku Kinētisko Ātrumu, Veiklību Exerciser Spēka Treniņa Caurule gumijas espanderi
€3.70 €2.59

(funkcijas: 1.daudzpusība :šis produkts var apmācīt šo roku, kultūrisms praksē tas vēders, praksē tas krūtīm, un praksē šo kāju.tas ir svarīgs līdzeklis, lai vīriešiem un sievietēm. 2.praktiskums:šī pull virve iezīmes šī dabīgā lateksa lentu un tā funkcijas, tas neslīdoša nbr pedāļi aizsargā rokas no traumām un šī paslīdēšanas risks slodzes laikā droši izmantot. 3.viegls)

Izskatās arī