Cena €17.52 €29.69

Pilns apraksts

Apraksts:

【Premium Materiāls] aicina: Šajā kāpšanas hangboard turiet nospiestu taustiņu klaviatūra apmācības dēlis ir izgatavots no koksnes materiāla ar gludu virsmu un augstu stiprību un izturību.

【Viegli] aicina: Tā ir gluda, nav hurting rokās, un ir viegli saprast.Tas ir ļoti piemērots pusaudžiem, bērniem un pieaugušajiem par izturību un fizisko sagatavotību.

【Saprātīgu Dizaina] aicina: Dažādu pirkstu tur par dažādu līmeņu apmācības jūsu tvēriena stipruma.Pie sienas piestiprinātās dizaina un virves iekļauts(Virve krāsu izlases), tas ir viegli un ērts, lai instalētu.

【Mācību] aicina: Ģimenes apmācība kāpšanas sporta mācību sienas mācību kuģa ir nepieciešams, īstermiņa lietošanai, un var ātri uzlabot saķeri, izturību, pirkstu spēku, un klinšu kāpšana sloper spēku.

【Plaši Izmanto] aicina: Tas ir īpaši piemērots ģimenes kāpšanas ģimnāzijas un ģimnāzijas mācību.Tā arī var uzstādīt uz ģimenes durvju rāmji un kāpšanas sporta mācību sienām.

Specifikācija:

Materiāls: Koks

Komplektā Ietilpst:

1 Kāpšanas Apmācības Valdes Loceklis

1 Virve (Virve Krāsu Izlases)

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey6: Kāpt Roku Valdes Pirkstu Apakšdelma Strengthener
  • Svaru: žogu aprīkojums
  • Modeļa Numurs: kāpšanas hangboard
  • Zīmola Nosaukums: Tooyful
  • MainKey3: Durvju Kāpšanas Klaviatūra Pirkstu Strengthener
  • MainKey2: Kāpšanas Hangboard Klinšu Kāpšanas Apmācības
  • sirds: svars
  • velosipēdu aksesuāri: futbola treniņa inventārs
  • MainKey1: kāpšanas hangboard
  • Sporta inventārs: Sporta Aprīkojums
  • Elektrisko Velosipēdu: izpletni
  • Sirds Ritma Monitors: Apmācības
  • lulu jostas soma: reakcijas gaismas apmācības
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Elpošanas Treneris: Fitnesa aprīkojums
  • MainKey5: Kāpt Pirkstu Tur Pakārt Valdes Treneru Apmācība
  • MainKey4: Sienas Apmācības Stacijas Klinšu Kāpšanas Pull Up Bar

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Svarcelšana Siksnas Rokturi Joslas Svaru Celšanas Sporta Rokas Pārvalki Praktisks Un Spēcīgs Delnas Siksniņas, Svarcelšana Un Bsp
€5.31 €4.09

(šīs sloksnes ir izgatavots no izturīga un ērta materiāla, kas wraps ap jūsu plaukstu locītavas un stienis.tie palīdz jums aizsargāt jūsu grip un novērstu paslīdēšanu, vai nometot.tās ir piemērotas visiem rokas izmēri, un to var viegli noregulēt. specifikācija: produkta nosaukums: pacelšanas siksnas izmērs: 1 izmēru par 64 * 3.9 * 0.4 cm/25.1 * 1.53 * 0.15 jo piemērots: grūti)

Izskatās arī
Kājas Augšstilba Exercisers Jogas Iekārtas Augšstilba Master Kāju Muskuļu Roku, Krūšu Vidukļa Exerciser Treniņu Mašīna, Trenažieru Zāle Mājas Fitnesa Iekārtas,
€11.23 €5.73

(kājas augšstilba exercisers jogas iekārtas augšstilba master kāju muskuļu roku, krūšu vidukļa exerciser treniņu mašīna, trenažieru zāle mājas fitnesa iekārtas, specifikācija : materiāls: tērauds krāsas: violeta,pelēka,zila,rozā izmērs:23.5*10cm pielietojums: biroja, mājas svara zudums, kāju/roku/krūtis/viduklis exerciser funkcijas: izgatavots no pvc)

Izskatās arī
Militārās Taktikas Kneepad Elkoņa Pad Set Airsoft Ceļa, Elkoņa Aizsardzības Kaujas, Peintbola Medību Armijas Skate, Āra Sporta
€9.77 €5.18

(par šo preci 1. unikālo x dizains : maksimāla mobilitāte un aizsardzības sniedz jums unikālu militāro pieredzi,lai nodrošinātu pilnu kustību, bet uz kaujas laukā. 2. izturīgs materiāls : izgatavots no izturīga neilona un triecienizturīga polimēra un viegla konstrukcija nodrošina zemu vilkt.mīksto spilvenu spilventiņu uz iekšējā pusē.tas atvieglo ietekmes un novērš traumu. 3. elastīga)

Izskatās arī
Jauns-3X Jogas Spilvens Mīksts Poliesters, Mazgājami Taisnstūra Portatīvo Joga Pastiprina Miega Spilvenu Joga Fitness Piederumi,Violeta
€69.38 €51.34

(jauns-3x jogas spilvens mīksts poliesters, mazgājami taisnstūra portatīvo joga pastiprina miega spilvenu joga fitness piederumi,violeta paredzēta ar noņemamu polsterētu vāku, šī spilvena vāka šīs jogas spilvens ir mazgājams un nav izbalināt. satur augstu elastību sūklis, šis jogas spilvens ir mīksts un nav viegli deformēta pēc ilgi sēž. izgatavots no poliestera šķiedras materiāla,)

Izskatās arī
Hip Vilces Pad Hip Vilces Jostas Laupījums Datumi Portatīvo Jaudas Fitnesa Piederumi Treniņu Bez Slīdēšanas Jostu, Hanteles Kettlebells
€18.20 €9.10

(hip vilces pad hip vilces jostas laupījums datumi portatīvo jaudas fitnesa piederumi treniņu bez slīdēšanas jostu, hanteles kettlebells funkcijas: 1. portatīvo: produkts ir paredzēts, lai būt pārnēsājamas, jūs varat likt to somā un soma, un ņemt to ārā, kad vien jums tas ir nepieciešams, vai tas ir pie sporta vai uz dīvāna mājās vai ceļā, var tikt izmantoti. 2. universāls: to var)

Izskatās arī
Fitnesa Smago Rokturi Rokas Rehabilitācijas Attīstītājs roktura Muskuļu Spēka trenažieri Karpālā Expander
€2.98

(funkcijas: palielināt jūsu grip palielināt savu liftu. izcila ēkas apakšdelma spēku. darbojas lieliski, lai palielinātu ātrumu, spēku un varu rokas, rokas, pirkstus un apakšdelmiem. lielisks atjaunošana un rehabilitācijas līdzeklis artrīta, carpel tunelis, reimatoīdais artrīts, tendinīts, pēc operācijas, tenisa elkonis, plaukstu locītavu sastiepumiem un salauztu pirkstu vai plaukstas. ergonomisks)

Izskatās arī
Dubultā Stienis Uzglabāšanas Plaukts Vertikāls Karājas Stienis Plaukts Pie Sienas Piestiprinātās Stienis Turētājs Mājas Komerciālo Garāžu Sporta Zāles
€62.01 €29.15

(dubultā stienis uzglabāšanas plaukts vertikāls karājas stienis plaukts pie sienas piestiprinātās stienis turētājs mājas komerciālo garāžu sporta zāles iezīmes: tas ir izgatavots no drošas un uzticamas kvalitātes materiāliem, spēcīga un stingra, un tam ir ilgs kalpošanas laiks. var novietot galvanizācijas hanteles, fiksēto hanteles, gumijas pārklājumu hanteles, krāsotas hanteles, utt. ar)

Izskatās arī
Elpojošs Elkoņa Aizsargs Piedurkņu Roku Atbalstu Basketbola Darbojas Fitnesa Armguards Sporta Saspiestu Elkoņa Spilventiņi Vīriešiem, Sievietēm K0K5
€1.67 €0.92

(produkta nosaukums: elkoņa pad produkta izmērs: m,l,xl produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:elastāns produkta iespējas: 1. uzlabota saķere un stabilitāte-šis sporta auto, piedurknes ir aprīkota ar anti-slīdēšanas gumijas sloksnes, kas nodrošina drošu saķeri ar ceļu un novērstu piedurknēm noslīdēšanu laikā intensīvu darbību, nodrošinot maksimālu)

Izskatās arī
Sabiezēt Badmintons Sweatband Caurumošanas Anti-slip Elpojošs Ķīļa Puses Līme Lipīga Tenisa Rakešu Zivju Želeja Gumijas
€3.40 €2.14

(apraksts: 100% jauns. materiāls: pu (ar caurumiem) preces nr.:78 7515-787520 izmērs: garums 115cm, platums 2.75 cm, korpusa biezums 0.3 cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko)

Izskatās arī
Mājas/Sporta Zāle Izmantot Cardio Fitness Koka Ūdens Pretestību, Airu Mašīna
€565.77

(mājas/sporta zāle izmantot cardio fitness koka ūdens pretestību, airu mašīna produkta apraksts tur galvenokārt ir 3 veidu airētājiem esošā.magnētiskā, gaiss un ūdens.gaisa pretestība ir noteikti labākā izvēle.kopējā problēma magnētisko un ūdens izturība airētājs ir tā, ka par pirmo pāris insultu, tas ir super grūti.tomēr ar gaisa pretestības, tur nav absolūti nekāda problēma,)

Izskatās arī
Izmantot Veiklību TPE nodilumizturīga Piepeši Spēku Treneris Darbojas
€39.21 €19.60

(izmantot veiklību tpe nodilumizturīga piepeši spēku treneris darbojas specifikācijas: tas ir aprīkots ar vairākiem treniņu ietekme, kas padara to iespējams, lai uzlabotu savas fiziskās prasmes, lai augstākā līmenī.jo tā izsmalcinātu un profesionālā meistarība, tas ir ļoti grūts un nav viegli lauzt. četras dažādas specifikācijas, kas ļauj jums izvēlēties piemērotāko, atbilstoši)

Izskatās arī
1Pair kaklasaites Vīriešiem/Sievietēm Anti Slip Triecienu Absorbējošu Riteņbraukšanas Cimdi Pusi Pirkstu Gēla Spilventiņu Velo Cimdi Elpojoši Cimdi
€10.42 €5.73

(komplektā ietilpst: 1pair * unisex velo cimdi produkta informācija: produkta nosaukums: velo cimdi vīrieši sievietes materiāls: silikona sūkli pad izmērs: s,m,l,xl krāsa: melna, pelēka,zaļa izmēri: s:palm apkārtmērs: 16-18 cm/6.3-7.0 m: plaukstas apkārtmērs: 18-20cm/7.0-7.8 gadā l: plaukstas apkārtmērs: 20-22 cm/7.8-8.6 gadā xl:)

Izskatās arī
Airu Mašīna, Riteņu Gultņu Izturīgs Nomaiņa Vispārējo Apmācību Daļa Treniņu Vēdera Mašīna Trīsi Airu Mašīna
€2.35 €1.58

(apraksts: produkta nosaukums: vēdera mašīna trīsi airu mašīna gultnis. materiāls: tas ir izgatavots no augstas kvalitātes, ar augstu izturību, ilgu kalpošanas laiku. motīvs: gluda , zemu trokšņu līmeni, slaidu elastīgu, kompresijas apģērbi. ar augstu nestspēju spēj veikt slodzes. specifikācija: materiāls: neilons izmēri: 40.7 mm/1.6 collas komplektā)

Izskatās arī
Sporta Siksna Karpālā 1 Atbalsts Regulējams Aizsargs, Sporta Aproces Band Bracers Wrap Aproce Elpojošs Pāris Rokas Mīkstas
€11.71 €5.27

(sporta siksna karpālā 1 atbalsts regulējams aizsargs, sporta aproces band bracers wrap aproce elpojošs pāris rokas mīkstas 1 pāris elastīga plaukstas locītavas aizsargs fitnesa aproce artrīts sastiepumu band karpālā aizsargs rokas lencēm sporta rokas atbalsta piederumi funkcijas: 1.palīdz mazināt sāpes, ko izraisa plaukstas locītavas sastiepums vai celms 2.novērstu turpmāku kaitējumu,)

Izskatās arī
Fitnesa Trīsi Kabeļu Pievienojumi Sporta Ratu Svars Sistēmas Mājās Iekārtas Universālo Paturot Fiksētas Pacelšanas
€12.24 €5.63

(apraksts šo preci ir trīsi ripu savu fitnesa iekārtas.izgatavoti no labas un nodilumu izturīga plastmasas materiāla, grieztuves stūre ir izturīgs un izturīgs, lai ilgstošu laiku izmantot.universāla trīsi ripu visvairāk vingrošanas aprīkojums.fitnesa trīsi ir viegli un ērti lietot. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:13.00x7.00x3.50cm/5.11x2.75x1.38in -)

Izskatās arī
4.5 m Boksa Pārsējs Boksa Puses-saistošie Siksna Profesionālās Palmu Aizsargs Pieaugušo Puses-saistošie Siksna, kas Cīnās Sanda Kaujas
€41.74 €20.87

(materiāls:tīra kokvilna+poliesters, kokvilna izmērs:viens izmērs, garums 4.55 m;platums 5cm padomi: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
Veselības aprūpes Anti Cellulite Massager Vakuuma Bundžas Silikona banku likšana Tases Ģimenes Pilnā Ķermeņa Masāža, Muguras Masāža Iesūkšanas Palīgs
€0.68

(veselības aprūpes anti cellulite massager vakuuma bundžas silikona banku likšana tases ģimenes pilna ķermeņa masāža iesūkšanas palīgs funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav infekcija un sāpes, ārstēt slimības. tas ir ērts operatora un viegli pieņemt. tā ir plaša norādes, tikai kontrindikācijas. to var izmantot ne tikai slimnīcā, bet arī vairāk)

Izskatās arī
Palm Rokas Kopumu, Fitness, Vingrošana Satver Meitenes Tērps, Bārs Aizsargs Futbola Stuff Svarcelšana Pad Sadzīves Siksnas
€19.38 €5.29

(apraksts vingrošana rokturi aproces komplekts.pirkstu gredzenu un backless dizains ir ērti valkāt.veikti ar piemaksu materiāla, kas ir nodiluma izturība, elpojošs un izturīgs āra sporta.piemērots āra sporta veidi, piemēram, svarcelšana riteņbraukšana, kāpšana, pārgājieni, utt.spilgtas krāsas un glītu formu, tas var piesaistīt meiteņu uzmanību, un pievienot procentu un krāsu, lai viņu ikdienas apmācības. funkcijas -)

Izskatās arī
Jostas Soma Sieviešu Fanny Pack Dupes, Modes Crossbody Lulu Viduklis Pack Lemen Soma ar Regulējamu Siksnu Ceļojumu Darbojas Pārgājieni
€5.49 €3.57

(sarežģītas un neiedomājami telpām, kas ir pietiekami mazi, lai tikai klipu ap jūsu vidukļa pār savu peldkostīmu, tomēr pietiekami liela, lai noturētu essentials (tālrunis, istabas atslēga, kredītkartes utt.).mīlestība gludu, gludu struktūru un dizainu.tas ir ūdens izturīgs, pārāk!daudz kabatas iekšpusē un viens gar aizmugures, lai saglabātu lietas organizēta.arī būtu lieliski, pastaigas, suņu traktēti,)

Izskatās arī
Pirkstu Spēku Exerciser Universālā Pirkstu Exerciser Roku Uzdevumā Treneris Daudzfunkcionāls Pirkstu Extensor Strengthener Pirkstu
€15.49 €10.84

(stiprināt jūsu pirkstiem ar mūsu regulējams pirkstu strengthener!ideāls tenisa spēlētāji, un ikviens, kas vēlas uzlabot savu pirkstu spēku.ar lielisku elastību, tas ir viegli izmantot, un var iederēties jebkurā sporta soma vai mugursoma.uzsākt mācības jau šodien! specifikācija: nosaukums: ar roku satvēriens strengthener materiāls: silikona, neilona produkta svars: aptuveni 95g produkta)

Izskatās arī