Cena €2.56 €3.65

Pilns apraksts

Funkcijas:

Izveidota, lai palīdzētu bērniem iemācīties peldēt & sniedz pārliecību, ūdenī.

Ideāli piemērots gan kick un insulta attīstību.

Ar iebūvētu rokturi viegli grip.

Piemērota bērniem(no 3+) un pieaugušajiem.

Viegls, floatable un ūdensnecaurlaidīgu.

Apraksts:

Lūzums izturīgs deisgn.

Izgatavoti no kvalitātes materiāla, praktiska un izturīga.

Krāsa ir izlases piegādāts.

Specifikācija:

Materiāls: EVA

Izmērs: 415 x 285 x 34 mm

Krāsa: Izlases piegādāts

Pakete Ietver:

1 x Peldēšana Kickboar

Piezīmes:

Šis raksts nav dzīvības glābšanas piederumi.

Tikai seklā ūdenī un uzraudzībā pieaugušajam.

Lūdzu neizmantojiet dziļā jūrā, krāces un lielie viļņi vietās.

Specifikācijas

  • Materiāls: EVA
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: 415 x 285 x 34 mm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Laivu Drain Plug Kajaks Sveces Scupper, Universāls Rezerves Aizbāzni Maziem ventilatoriem
€14.25 €6.27

(apraksts vai jūs joprojām meklējat praktisku kajaks drenāžas spraudni?pēc tam, mūsu kajaku drain plug ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.tie var efektīvi novērstu ūdens iekļūšanu laivu laikā airu.viegli uzstādīt un piemērotas profesionālai un personīgai lietošanai.viegli rīkoties un darboties ar regulējamu rotācijas griezes momentu .šīs vienkāršās un praktiskās rīks būs labs palīgs jūsu darbā)

Izskatās arī
Unisex Jaunu Ūdens Sneaker Āra Pludmales Peldēšana Karstā Pārdošanas Vīriešu, Sieviešu, Brienot Kurpes Ātri Žāvēšanas Vasaras Čības Pāris
€16.40 €6.23

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs varētu pieņemt kritums piegāde!vairumtirdzniecība,vairāk atlaides!sazinieties ar mums tagad! kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast es izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma.)

Izskatās arī
4gab Laivu Fender Bufera Vairogs Aizsardzības Enkuru, Boju Zvejas Jūras Docking
€101.57 €52.81

(apraksts: 【arī aizsardzības] aicina: šajā laivu fender ir izgatavots no labākās kvalitātes, vides aizsardzības pvc, kura saulē, aizsargātas, iezīmes, liels rezerves efekts, un var aizsargātu laivu no bojājumiem, ko izraisa masveida sadursmes starp cietām virsmām. 【viegli piepūstas] aicina: jūs saņemsiet 4 inflācijas adatām un 1 sūknis, viegli uzpūst un deflāciju, un ļoti ērti izmantot. 【pastiprināta)

Izskatās arī
Kajaks Autonoma Kāpnes, Drošu Un Uzticamu Gumijas Laivu Tīra Neilona Josta Kāpnes 3 Solis Iekāpšanas Trapu, Lai Iatable Laivu, Kajaku
€24.14 €10.87

(apraksts: mūsu kajaku autonoma kāpnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona materiāla, tāpēc tas ir izturīgs, spēcīgs, saule-izturīgs un viegls.tas ir piemērots bērniem kāpelēt, pacelt kastes un divstāvu gulta, kāpelēt. specifikācija: produkta nosaukums: laivu autonoma kāpnes materiāls: neilons izmērs: aptuveni 85*2cm/33.46*0.78 gadā iepakojuma saraksts: kayak)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
4gab Kajaks Scupper Aizbāžņi Scupper Sveces Tapām Kajaks Drain Plug Kajaku Kanoe Drenāžas Caurumi Sveces Nomaiņa
€6.43 €3.27

(apraksts liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, makšķerēšana, un tā tālāk.laba veiktspēja, viegli uzstādīt jūsu kajaks, kas ļauj jums palikt sausa, bet jums ir rotaļu. funkcijas izgatavota no premium materiāla, izturīga un ilglaicīga izmantošana.|viegli uzstādīt vai noņemt no kajaks.|tā var sasniegt labāku blīvēšanas efektu, un ir grūts un izturīgs ilgstošu izmantošanu.|tas)

Izskatās arī
Jauns Bērnu Bērnu Peldēšanas Veste Karikatūra Peldēšana Iesācējs Drošības Vestes Bērniem peld Kakla Aizsardzību Dizaina glābšanas vestes
€47.39 €28.43

(jauns bērnu bērnu peldēšanas veste karikatūra peldēšana iesācējs drošības vestes bērniem peld kakla aizsardzību dizaina glābšanas vestes bērnu pārnēsājamo peldēšanas veste piemērots: bērni, zēni, meitenes izmērs: s/m/lxl virsmas materiāls: neoprēna+neilona spēcīgs materiāls: epe, peldspējas kokvilnas krāsa: tumši zila, rozā piemērots: iesācējiem)

Izskatās arī
Kajaks Rokturus ar Skrūvēm Pad Acu DIY Viegls Kanoe Rīkoties ar Kajaku Pārvadāt Roktura, Laivu Āra Bagāžas Kajaks Piederumu
€14.20 €8.81

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina šo kajaku rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes izturīga pvc materiāla, uzticams, lai greifers. 【ergonomisks dizains] aicina laivu pusē mount veikt rokturi ar ergonomisku dizainu, sniedz ērti justies, vairāk izturīgs rokturis. 【iezīme] aicina mūsu kajaku rokturi ir divreiz caurumi, garums 29cm/11.42 collu, un viegli uzstādīt.iepakojumā)

Izskatās arī
Portatīvo Praktisko Jaunu Gaisa manometrs 1PC 9.5x6.5cm Barometrs Laivu, Kajaku Piepūšamās PVC + Metāls Termometrs
€4.67 €2.33

(funkcijas: sniegšanu līdz 5.08 psi vai 0.35 bar lasījumi.skaidri salasāmiem ciparu cipariem, lai viegli lasīt. gumijas bruņu platums mājokļu labāku aizsardzību.ilgu šļūtenes adapteri ap vārstu un sūkņa, šļūtenēm. mazs un kompakts izmērs,viegli pārvadāt. e:platums ir ūdensizturīgs;lūdzu, aizsargāt to no iegremdēšana. specifikācijas: krāsa:melna materiāls:pvc)

Izskatās arī
Jaunā stila zemūdens dabas elpošana peldēšana zemūdens pilnu sejas niršanas maskas pilna sejas maska, elpošanas trubiņa
€61.18

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-left:4px}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;padding-bottom:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-top:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
8583inch Vējdēlis Kājas Virvi, Regulējams Drošības Potītes Aproces Sērfošanu Valdes Virves Kāju Pēdas Siksna Stand Up Paddle Piederumi
€8.23 €2.31

(85.83 collu vējdēlis kājas virvi, regulējams drošības potītes aproces sērfošanu valdes virves kāju pēdas siksna stand up paddle piederumi funkcijas: 1. izgatavots no pvc materiāla, spēcīgs ādas elastību, ērti valkāt un labi drošības rādītāji. 2. sastāv no āķa un cilpas siksnas, ērti, un nav atturīgi, regulējams izmērs, lai apmierinātu dažādas cilvēkiem, un spēcīga praktiskums. 3.)

Izskatās arī
ALIUPS 30-46 Ūdens Kurpes Peldēšana Vīriešiem, Sievietēm Aqua Kurpes jūras Pludmales Apavus Bērniem, Zēniem, Bērniem, basām kājām, Kurpes Sporta zālē Darbojas Zvejas
€27.98 €9.13

(aliups 30-46 ūdens kurpes peldēšana vīriešiem, sievietēm aqua kurpes jūras pludmales apavus bērniem, zēniem, bērniem, basām kājām, kurpes sporta zālē darbojas zvejas pārdošanas punktiem: 1.gumijas zole 2.ārējais materiāls:elpojošs un gluda auduma ar smalku stiept uz ūdens kurpes virsu, elastīgs un ērts. gluda izstrādāta kakla novērš berzi, kad valkājot mūsu ūdens kurpes.tas)

Izskatās arī
AQUA MARINA SACENSĪBU ELITES Jauns 14'0" Piepūšamās Vējdēlis Konkurences Stila Norādīja Dizaina Ātru Sērfošanu, Ūdens Sporta Vējdēlis
€2 038.85 €999.04

([xlmodel]-[custom]-[8888] 5 komplekti, no kuriem izvēlēties: noteikt:sacensību elites bt-22re sērfa dēlis+ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzējs mugursoma+ātra uzlādes sūknis+frp konkurences zivju fin+10 collas 7mm elastīgās kāju virve+ alumīnija sakausējuma bradāt b:sacensības elites bt-22re sērfa dēlis+ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzējs mugursoma+ātra uzlādes sūknis+frp konkurences)

Izskatās arī
Centrs Mount Peldēšanas elpošanas Trubiņa par
€15.76 €7.72

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes silikona gumija, praktiska un izturīga. tubuss ir konusveida konstrukciju, kas var samazināt velciet un uzlabot peldēšanas ātrums. peldēšanas elpošanas caurules ir vienvirziena skalošanas par vārstu.kad ūdens iekļūst elpošanas trubiņa,jums tikai nepieciešams, lai izelpot, lai drenāžas)

Izskatās arī
Niršanas Maska, Brilles Uzglabāšanas Kaste Niršana, Snorkelēšana Uzstādīt Daudzfunkciju Sejas Segtu Trubiņa Rāvējslēdzēju Gadījumā, Zemūdens Peldēšana
€1.65 €0.77

(funkcijas: premium materiāls: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir izgatavota no premium eva, kas ir nodiluma izturīgs ilgi lietot. turēt drošā: niršanas brilles uzglabāšanas kaste funkcijas, rāvējslēdzēju un sprādzi, kas var saglabāt savu niršanas brilles droši. viegli lietojams: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir viegli izmantot, un jūs varat tērēt mazāk laika fussing ar)

Izskatās arī
Vasaras Vīriešiem Anti-Slip Basām Kājām, Kurpes, Beach, Jūras Ūdens Kurpes Aqua Peldēšanas, Sērfošanas Baseinā Zeķes Unisex 35-46
€27.35 €14.76

(uzmanību: 1.ķīnā,tikai kāju garums var izlemt pareizo izmēru,tāpēc, lūdzu izmēriet savu pēdu garumā, pirms pasūtīšanas. 2.nav izmērītu garumu jūsu kurpes vai starpzoles,jo mūsu lieluma pamatā bija pēdu garumā . 3.ja jūsu kājas ir plašs vai tauku, nekā parasti, mēs jums iesakām iegādāties par vienu izmēru lielāku. izmērs 35 fit kāju garums 22.5 cm. izmērs)

Izskatās arī
Vējdēlis, Spuras Un Melnās Sērfošanu Astes Stūres Nomaiņa Ilgi Valdes Astes Spura
€8.34 €4.59

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: šajā sērfošanu fin piederums ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, stiprs un izturīgs, un to var ilgi lietot. 【iezīme] aicina: surf spuras piederumi ir izstrādāti ar labu izpildījumu, kas sniedz jums liels sērfošanu pieredzi. 【viegla uzstādīšana] aicina: viegli uzstādīt un noņemt, tikai slaidi)

Izskatās arī
Bradāt Vārpstas Skava Bradāt Valdes Klipu Bradāt Skava Melna Regulējams Kanoe Smaiļošana Plastmasas Plostu Piederumiem, 1GAB.
€3.97 €2.03

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *bradāt klips tiek izmantota, lai instalētu jūsu bradāt lai pabeigtu bradāt garuma regulēšana.pēc iestatījumu vajadzīgo bradāt garums,* jūs varat nodrošināt skavas, ar slēdzeni *viegli uzliekamas uz jūsu bradāt specifikācija: * materiāls: plastmasas *krāsa:)

Izskatās arī
Remonta Instrumentu, Cīpslu Rezerves Kopīgu Gumijas Materiāla, Cīpslas, Locītavu Vindsērfings 2gab Pavisam Jaunu Gumijas Masta Uz Mastu Pēdu Viegli Izmantot
€28.04 €18.22

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska * viegli lietojams,labas kvalitātes; gumijas materiāls * gadījumā aina: sērfošanu un buru kardāna piederumi specifikācija: *materiāls: gumijas *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmērs: garums: apm. 5.6 cm diametrs: apm. 2 cm cauruma)

Izskatās arī