Cena €1.64 €2.82

Pilns apraksts

motīvs:

1. Izgatavoti no augstas kvalitātes kompozītu auduma, ādas draudzīgs, stingrs un izturīgs.

2. Tā pieņem self-adhesive auduma, kas ir regulējams elastību un var noregulēt brīvi saskaņā ar savu situāciju.

3. Nav viegli deformēt, viegli uzvilkt un novilkt, piemērots pēcoperācijas atveseļošanās, pirksta sastiepumu, pirksta lūzums, utt.

4. Tas ir ļoti piemērots jebkurai viens no pieciem pirkstiem, un to var izmantot, lai labotu dažādus pirkstiem, elastīga un praktiska.

5. Iebūvēts, noņemams alumīnija bārs, efektīvi atbalsta un aizsargā pirkstus.

Specifikācija:

Krāsa: melns, zils

Vienuma Tips: Pirkstu Balsts

Materiāls: kompozīta audums

Izmērs: Vidējais Izmērs: Apm. 26 x 12 x 11 cm / 10.2 x 4.7 x 4,3 collas

Daudzums: 1

Lietošanas joma: Šis produkts ir piemērots pēcoperācijas rehabilitācija, pirkstu sastiepumiem, pirkstu lūzumiem, utt.

iepakojuma saraksts:

1 x Pirkstu Turētājs

piezīmes:

1. Lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Atkarībā no monitora kalibrēšana, objektu krāsu parādīts fotogrāfijā var nedaudz atšķirties no reālās postenis.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Universal
  • Modeļa Numurs: Pirkstu Lencēm
  • Materiāls: Kompozīta audums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elektriskās Apsildāmās Josta USB Powered Apsildāmi Spilventiņu Atpakaļ 3 Sildīšanas Līmeņi, Elektriskā Atpakaļ Spilventiņu Jostas Vēdera Muguras
€40.93 €28.65

(elektriskā sēdekļu vidukļa jostas funkcijas 3 mehānisma vadības un izmanto oglekļa šķiedras apkures materiāls, lai stiept un atbalstu jūsu vidukļa.ideāls biznesa darba ņēmēju un tālsatiksmes šoferiem, tas padara lielisku tēva dienas dāvanu. specifikācija: produkta nosaukums: piepūšamās apkures jostas materiāls: tpu+neoprēna apkures temperatūra: red augstas kvalitātes 65℃,)

Izskatās arī
Smart Bluetooth Mūzikas boksa mērķa boksa treneris mājās dekompresijas izmantot fitnesa boksa mērķa
€190.85 €95.43

(smart bluetooth mūzikas boksa mērķa boksa treneris mājās dekompresijas izmantot fitnesa boksa mērķa)

Izskatās arī
Boksa Pretestības Joslas Komplekts Lēkt Treneris Rezistenci Apmācību Basketbols
€19.78 €10.29

(apraksts: 【kvalitātes materiāls] aicina izgatavots no mīksta tpe materiāla, tas boksa apmācību pretestības joslas komplekts ir ērti un viegli lietot.sprādzes konstrukcija ļauj pievienot vairāk elastīgās virves, lai palielinātu izturību, nostiprināt savu varu un, ņemot jūsu fiziskās sagatavotības uz nākamo līmeni. 【funkcija] aicina šis komplekts ir ļoti noderīgs, par fitnesa rutīnu,)

Izskatās arī
1 Datori Portatīvie Silikona Skrūvēm Bumbu Fitnesa Reakcijas Mācību Elastību Sporta Silikona Skrūvēm Bumbu Universal
€6.35 €4.45

(1 datori portatīvie silikona skrūvēm bumbu fitnesa reakcijas mācību elastību sporta universālā silikona skrūvēm bumbu -karstā objektu specifikācija: īpašības: šis produkts ir galvenokārt izmanto apmācību, var uzlabot reakciju, veiklību, ātrumu, utt, ir reakcija, lai uzlabotu un atjaunotu. var efektīvi uzlabot basketbola aizsardzības informētību, un veicināt izpratni par atgūšanās)

Izskatās arī
Regulējams Rīcineļļa Pack Wrap Elastīgo Siksnu Atkārtoti Veļas Uzglabāšanas Maisi Anti Naftas Noplūde Organisko Rīcineļļa Pack Kājām
€2.88 €2.04

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums:rīcineļļa pack wrap izmērs:kā rādīt materiāls iezīme:bioloģiskās lietošana: masāžas un veselības aprūpes motīvs: 1.galvenā funkcija: rīcineļļa ir labi, lai uzlabotu asins cirkulāciju un atvieglo muskuļu sāpes, artrīts un citas iekaisuma. 2.paredzētas kājām: castor oil pakotnes ir izliekta dizaina uzstādīšanai)

Izskatās arī
Karstā pārdošanas regulējams durvīm pull-up sporta aprīkojumu pull up bar sienas Horizontāla josla sporta zāle
€63.20 €60.04

(#detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:147px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Fitnesa Gumijas Espanderi Elastīgās Virves Stiept Fitnesa Joslā Atpakaļ Apmācības Virvi
€2.84 €1.33

(funkcijas: ootdty to var izmantot, lai atpakaļ apmācības, plecu un kakla stiepšanu, atvērtu muguras vingrinājumi, un plānas roku vingrinājumi, lai apmierinātu fitnesa vajadzībām no dažādām ķermeņa daļām. pieņemot elastīgās virves dizainu, to var brīvi regulēt spriedzi saskaņā ar vajadzībām, un var stiept uz lielo stāvokļa, efektīvi atbrīvojot muskuļu spriedzi un nogurumu. izgatavots)

Izskatās arī
Pretestības Joslas Komplekts Jogas Treniņu Datumi Mājās Izmantot Joslas, ar Durvju Enkuru Rokturi Potītes Siksnas Sporta zāle
€22.88 €11.89

(pretestības joslas komplekts jogas treniņu datumi mājās izmantot joslas, ar durvju enkuru rokturi potītes siksnas sporta zāle apraksts: 5 pretestības joslas komplekts: melnais 30£, sarkans 25 lbs, gree 20 mārciņas, zilā 15£, dzeltena 10 mārciņas. komplekts 5 fitnesa datumi nāk 5 dažāda paaugstināma caurules, divas polsterētas rokturi, divas potītes siksnas, durvju enkurs un ūdensizturīga)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Kinezioloģijas Lentu Elastīgā Auduma Muskuļu Iedarbība, Pretsāpju, Atbalsta Loka Ceļa Pad Fitnesa Sporta Aizsargs Pārsējs
€5.87 €2.93

(produkta nosaukums:atgūšanas elastīgās lentes produkta izmērs aptuveni:25*5cm/9.84*1.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:kokvilna+spandex produkta iespējas: 1. daudzfunkcionāls muskuļu plāksteris: paredzēti, lai atlēti un fitnesa entuziasti, šī muskuļu plāksteris ir multi-funkcionāla.to var izmantot, lai muskuļu atbalstu, pretsāpju un atgūšanu,)

Izskatās arī
Atpakaļ Jostas Regulējams Diski Augšējā Poza Plecu Josta Atbalstu Medicīnas Lencēm Clavicle
€12.59 €5.66

(atpakaļ plecu korektoru, korektoru, atpakaļ, stāju jostas lencēm atbalstu muguras augšējās plecu clavicle josta regulējama poza medicīnas atpakaļ stāja korektoru, regulējamām lencēm kakla mācību aprīkojumu, mājas birojam vīrietis sieviete postura plecu atbalsta korekcija josta funkcijas: 1.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes elpojošs spandex un rūpīgi apstrādātas un paredzētas.tas ir)

Izskatās arī
Rokas Stabilizators Lencēm par Karpālā Tuneļa Rokas Atbalsta Šinas ar 3 Paliek Regulējams Rokas Aizsargs Tendinīts Artrīta Sāpes
€17.64 €10.58

(rokas stabilizators lencēm par karpālā tuneļa rokas atbalsta šinas ar 3 paliek regulējams rokas aizsargs tendinīts artrīta sāpes izmērs: m: der rokas apkārtmērs 13cm-20cm/5.1 -7.9 . l: der rokas apkārtmērs 20cm-26cm/7.9 -10.2 . iepakojumā: 1gb rokas stabilizators lencēm funkcijas: [ instant sāpes atslodzes ] 2+1 anatomijas atbalsta līstes palīdzētu stabilizēt)

Izskatās arī
2 Pāri Elastīgs, Piemērots Kicking Futbola Bumbu Shin Guard Siksna, Ādas Draudzīgi Neilona Pret Nodilumu Izturīgs Bērniem, Vīriešiem Anti Slip Viegls
€6.85 €5.48

(apraksts: 【premium materiāls] aicina futbola apakšstilba aizsargs, siksnas tiek izgatavotas no liela neilona materiāla, kas ir izturīgs, nav viegli deformēt, ērts un elpojošs un ir ilgs kalpošanas laiks. 【efektīvu protectoin] aicina paplašinātās gumiju var novērst kāju sargi no slīdēšanas, perfekti noteikt apakšstilbu aizsargiem un zeķes vietā, un radīt drošu un stabilu fiksāciju. 【izturīga)

Izskatās arī
Trīs Reizes Locīšanas Bieza Exercise Mat Aizsardzības Grīdas Uzskaites Rokturi Mājās Jogas Paklājiņš Fitness Pilates Mācību Jogas Mma
€20.73 €13.06

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo trīs reizes locīšanas bieza vingrojumu paklājiņš ir izgatavots no mīksta un izturīga materiāla, ar labu noturību un prēmijas. 【locīšanas dizains] aicina locīšanas exercise mat ir trīs reizes pad dizains, veikt ar rokturi, viegli uzskaites, piemērots gan iekštelpu un āra. 【lielumam] aicina vingrošana līdzsvaru paklājiņš ir izmērs 180cmx60cmx5cm/70.87inchx23.62inchx1.97inch,)

Izskatās arī
Optimāla Kakla Spēku Ar Sporta Kakla Siksnām Regulējams Siksnu Elpojošs Veikti Ar Oxford Audums
€27.05 €16.23

(apraksts: regulējama siksna: viegli regulēt siksnu, lai pielāgotu fit un intensitāti jūsu sporta kakla apmācību ar mūsu kakla siksnām, palielinot savu treniņu rezultātus izturīga un izturīga: made ar oxford audums, mūsu sporta kakla siksnas ir būvēts, lai izturētu intensīvu izmantošanu un nodrošina ilgstošu veiktspēju, nodrošinot to, tas joprojām ir uzticams daļu no jūsu fitnesa rutīnas plaši)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas Jogas Vingrinājumu Vingrinājums Vidukli Pagriežot Disku Attēls Trimmeris Ab Twister Valde ar 6 Magnēti
€19.05 €18.09

(karstā pārdošanas jogas vingrinājumu vingrinājums vidukli pagriežot disku attēls trimmeris ab twister valde ar 6 magnēti informācijas tabula produkts sīkāk produkta nosaukums: nhot pārdošanas jogas vingrinājumu vingrinājums vidukli pagriežot disku attēls trimmeris ab twister valde ar 6 magnēti produkta veids: aft-s002 materiāls: abs,magnēts izmēri: 27.5*4.5)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna, Sporta, Cīņas Mākslas Wall Mount Mācību Ritma Mūzikas
€40.83 €21.64

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: boksa izmantot iekārtas ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu materiālu, izturīga, stabila, un to var izmantot ilgu laiku. 【paketi] aicina: jūs saņemsiet 1 mūzikas boksa mašīna, 1 usb vads, 1 angļu rokasgrāmata, spēcīga un izturīga. 【sporta klases] aicina: multi mūzikas mērķa boksa reakcijas sienas mērķis ir sekot ritma boksa praksi.indikators,)

Izskatās arī
Soma Žogu Uzglabāšanas Kādu Piederumi Aprīkojums Oxford vairākkārt lietojamu Auduma Maisiņš
€13.62 €6.81

(apraksts šajā f encing soma žogiem sports ir galvenokārt izgatavoti no vieglas un ērti materiālu, droša, izturīga un laba tekstūra, viegli apmierinātu jūsu ikdienas uzglabāšanas vajadzībām.tas ir izgatavots ar izcilu meistarību un ir pamatotas dizainu un struktūru, kas var palīdzēt jums labāk saglabāt nožogojumu un ietaupīt jūsu laiku un enerģiju. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:oxford)

Izskatās arī
2 Litru Sporta Ūdens Ar Mērogu Jaudu, Fitnesa Tējkanna Āra Slīpums Plastmasas Portatīvo Atkārtoti Ūdens
€18.33 €7.34

(motīvs: eco-friendly. liela ietilpība ūdens pudeli. videi draudzīgs. sporta stila. jauda: 2460ml pretkorozijas pārklājums: nav aprīkoti vāroša ūdens: gadījumā āra aktivitātes: ekskursija siltuma izolācijas spējas: nav modeļa numurs: radošo salmu dzeramā ūdens kauss forma: ar vāku gadījumā cilvēki pieaugušajiem: piegādes)

Izskatās arī