Cena €3.83 €7.67

Pilns apraksts

Šajā Halloween Lukturīti Puses Labā, iezīmes, 24 spooky Halloween attēlus un palīdz bērniem saprast, optika.Mainīt attēlu, velkot lukturīti pogu!Ar labu saķeri un izturīgs dizains, tas ir ideāls, lai triks-vai-ārstēšanā vai spooky piedzīvojumiem.

Specifikācija:

Nosaukums: Halloween Lukturīti Projektoru

Izmērs: aptuveni 11,5 cm/4.52 gadā

Iepakojuma Saraksts: 1*Helovīna Lukturītis Projecto

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Šķirņu Piederumi: 24 Halloween attēlus, no kuriem izvēlēties, tas lukturīti, var pārslēgties starp dizainu, lai atbilstu jūsu vajadzībām ar tās 90 grādu grozāms galvu.

2.Veicināt Izpēti: Mūsu Halloween lukturi bērniem veicinās izpēti, ļaujot viņiem atklāt, zinātne, optika.Šie jautras un izglītojošas rotaļlietas, kas stimulē iztēli, padarot tos ideāli piemērots Halloween pasākumos.

3.Viegli lietojams: Šie lukturi ir neticami viegli izmantot, un ļauj bērniem, lai mainītu attēlu, vienkārši pavelkot pogu un rotējošu/pielāgo disku, lai apskatītu spooky rakstzīmēm, un ainas.

4.Ērti Turēt: Jūsu bērni būs blastu ar mūsu Halloween Kabatas.Mūsu neslīdošs rokturis nodrošina drošu un stingru turēt mazo rokās.Šie lukturi nāk rāpojošs dizainu un krāsas, un celt daudz jautrības un uztraukums, lai jūsu bērniem.

5.Izņēmuma Izturību: Apstrādāta ar izturīga ABS materiāla, šo Halloween lukturi lepoties ar izcilu izturību, kas sola nepārtrauktu fun pat pēc ilgstošas lietošanas.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Halloween Lukturi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Dzimumu Atklāt
  • Veids, Vairumtirdzniecība: Jā(>50 Gab.)
  • Laternu Formu: Dzīvnieku
  • Materiāls: Bērniem projekcijas lam

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemassvētku Vainags Izturīgs Mājās Karājas Vainags Ilgstošu Šarmu, Dekoratīvās Ziemassvētki Gredzenu radošo Centrālais Sezonas Rotas
€32.36 €16.18

(aizzīmju punktiem: 1. svētku jautri: ar savu led laternu un ziemassvētku tēmu dizainu, šis vainags ir lielisks papildinājums jūsu svētku rotājumi.ielieciet to jūsu durvīm, sienas vai loga, lai pievienotu daži šarmu un pavadīt neaizmirstamu laiku ar ģimeni un draugiem, vienlaikus izgaismojot svētku gars. 2. viegls apgaismojums: izgreznot jūsu lievenis ar šo ziemassvētku vainags, kas lepojas ar)

Izskatās arī
Melnais Putns Siluets-Staba Zālienu, Pagalmā Plug-in Dekori Putnu Statuja, Zālienu Metāla Staba Dropship
€8.16 €5.79

(funkcijas: ootdty viegli un firmas iekārtas. jūs varat ielieciet to jūsu dārza, zāliena, patio, pagalmā, tas būs dot daudz prieka, lai jūs. putnu likmes var nosūtīt kā lieliska dāvana tiem, kuri mīl - dārzkopība un apdares. izgatavots no metāla, izturīgs, pret laika apstākļiem noturīga pret izbalēšanu, anti-break, ir ilgu laiku. šie dzīvnieku likmes ar zemes)

Izskatās arī
Krāsotas Koka Lieldienu Zaķis Darbvirsmas Rotājumi Truši Dekori Mājas Puse Piegādēm, Svētku Galda Rotājumi Bērnu Diena Dāvanas
€5.05 €2.37

(apraksts: krāsotas koka lieldienu zaķis darbvirsmas rotājumi truši dekori mājas puse piegādēm, svētku galda rotājumi bērnu diena dāvanas produkta nosaukums:koka zaķis rotājumi materiāls:koks krāsa:kā picture rādīt lietošana: 1.lieldienu rotājumi 2.bērniem dāvanas 3.jaunais gads kulons 4.mājas lieldienu grupa krājumi 5.koka amatniecības)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Sniegpārsliņas Svečturis Ziemassvētki Koku Formas Svece Īpašnieks Priecīgus Ziemassvētkus Mājas Rotājumi, Jaunā Gada Galda Rotājumi
€4.22 €3.03

(produkts : ziemassvētku koka svečturis daudzums : 1gab. materiāls : koks,koka izmērs : kā attēlu krāsa : koks krāsa lietošana : ziemassvētku navidad puse mājas rotājumi, jaunā gada dāvanas. sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. paziņojums : 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.)

Izskatās arī
1Pair Jaunums Elektronisko LED Gaismas, kas Mirgo Pirkstiem Halloween Party Aksesuāri Bērniem Apbrīnojamo Mirdzumu, Rotaļlietas Bērniem, Gaismas Dekoru, Dāvanu
€0.51 €0.34

(piemērots vairumam cilvēku 's īkšķi vai rādītājpirkstu ļoti jautri puse materiāls: gumijas krāsa: krāsa ir izlases paketē iekļauts: 2gab gaismas thumbs up piezīme: lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc i nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.)

Izskatās arī
1/2" Dārza Apūdeņošanas Y-formas Plastmasas Ūdens Sadalītājs iekšējo Vītni 2-Ūdens Vārstu, Laistīšanas Sistēmas Pārzinim Slēdzis
€4.22 €2.95

(funkcijas: šī 2-way krāna adapteris ļauj jums pieslēgt līdz pat 2 dārza šļūtenes, lai jūsu dārza krāna. tā piedāvā 2-way filiāle saderīgu ātri savieno un individuālie on/off vārsti, kas ļauj jums kontrolēt ūdens plūsmu, lai katru šļūteni. plaši izmanto dārzu laistīšanai, balkonu, dārzkopība, mazgājot automašīnu, lauksaimniecības apūdeņošanas un citās vietās. ideāli)

Izskatās arī
135Pcs Zaļā Sarkano Balonu Arkas Vainags Komplekts Konfektes Alumīnija Folijas Baloon Ziemassvētku Fona Dekoriem Dāvanas, Jaunais Gads, Baloni Komplekts
€22.64

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš.)

Izskatās arī
30pcs/set Krāsains Jūras Zivju Tēmu Dzimšanas dienas svinības Backdrops Apdare Karājas Swirls Griestu Spirāli Bērnu Duša Puse Supplies
€10.67 €7.47

(produkta informācija materiāls:pvc ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā ideāli piemērots kāzām un visu, kas līdzīgi svinībām piemērots restorāns,biroja,viesnīcas,veikalu,utt ideāls kā photography prop ziemassvētkos. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes komplektā ietilpst : 30pcs spirāli, pvc piekārtiem rotājumi 16pcs)

Izskatās arī
1pc/daudz 10m Balonu Lentes Balonu Virknes Ķēdē Gadījumā Puses Piegādes Kērlinga Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Dekorēšana Dāvanu, Rotājumu
€0.40 €0.28

(funkcijas: augstas kvalitātes plastmasas materiāliem, kas nav toksiski un izturīgs. var izmantot, lai sasiet balonu un dāvanu kastē. balona lenti var sasiet balonu cieši un saglabāt balonu airproof. skaists un moderns balonu lentes. apvienojumā ar gaisa balonu, lai izdaiļot jūsu puses. specifikācijas: stāvoklis: 100% pavisam jaunu materiāls: plastmasa krāsa: zelta,)

Izskatās arī
100gab Papīra Popkorns Somas Konfektes Sanck Labu Maisi, Tvertnes, Kāzas, Dzimšanas dienas Filmu Puse Galda Filmu Nakts Rotājumi
€14.63 €7.32

(100gab uzkodu kārbas popkorna iepakojumu maisiņu, konfektes konteineru frī kartupeļi papīra maisiņi atsevišķu porciju svinības, dzimšanas dienas svinības apraksts šo izsmalcinātu popkorns maisi ir izgatavoti no papīra, vienreizējas lietošanas.tos var izmantot, lai ietītu konfekti vai popkorns, utt.jūs varat izrotāt savu dāvanu ar viņiem.tie ir krāšņs somas un liels, lai uzglabātu popkorns)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Formas Placemats Smieklīgi Lieldienu Zieds Trušu Vieta Mats Ūdensizturīgs Veļa Vieta Mats Ar Trušiem Lieldienu Olas Un
€1.44 €0.79

(pievienot burvīgs pieskārienu jūsu tabulu, kurā ar mūsu trusi placemat.šī elegantā placemat ir izgatavoti no izturīga lina auduma un piedāvā apburošs modelis zaķi, lieldienu olas un rūķis.ideāli piemērots brīvdienām un lietot visa gada garumā, to var viegli mašīna mazgā aukstā vai siltā ūdenī.to izmantot par ēdināšanu, dekoratīvs, vai pat kā pārdomāto dāvanu. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Dārza Laistīšanas Var ar Sprinkleru Vadītājs 0.47 Galonu Puķu Laistīšanai Var Laistīšanas Pot, lai istabas Augi, Dārza Puķu Ziedu
€4.97 €2.93

(apraksts: materiāls: laistīšanas var izgatavota no premium pp apdare ar biezu sienu, augstas kvalitātes, izturīgs, leakproof, un videi draudzīgi, nav viegli novecošanas un bojājumiem, ļoti praktiska dārza rīku. ergonomisks dizains: galonu laistīšanas var iezīmes 23cm/9.06. p collu garš snīpis, kas padara to viegli, lai ūdens augiem.pusloka loka formas roktura konstrukcija samazināt roku nogurumu)

Izskatās arī
Šajā Ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem.
€7.29 €3.50

(šajā ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem. apraksts: augstas kvalitātes plastmasas un flaneļa būvniecības lielisku elastību un izturību. universāls dizains, kas piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsaini un skaisti formas dizains ar glītu raga rotājumi. var izmantot kā fotogrāfiju balsts neaizmirstamu brīvdienu)

Izskatās arī
13Pcs Dzimšanas dienas Balonus Macaron Skaits, Folija Baloni 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi Baloni daudz laimes Dzimšanas dienā gaisa Balonu
€6.63 €2.72

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.zinot, jaunajām kolekcijām,veikalā veicināšana 3.uzvarētāju bezmaksas produktus vai liels kuponus un citas priekšrocības, kas iepriekš daudzums: 13pcs/komplekts krāsa: kā rādīt lateksa balonu: 10inch vainagu balonu: 30 cm numuru balonu: 32inch paketē iekļauts: 1 gab. * skaits balons + 1 gab.)

Izskatās arī
Vintage Wall Mount Pastkastes Āra Slēdzenes Vēstuli Laikrakstā Lodziņā Retro Pasta Vēstuli Laikrakstā Organizators Dārza Dekorēšanai
€27.87 €14.22

(apraksts vintage pastkastes sienas stiprinājums pastkastes uz mājas sienas dekoru, slēdzenes metāla post box cinkota metāla putns pastu pastkastes funkcijas ar vienkāršu dizainu un praktisku funkciju, tas būs uzvarēt savu mīlestību un arī dot jums labu pieredzi.|var efektīvi palīdzēt aizsargāt konfidenciālo informāciju pastu un sūdzību, ierosinājumu.|izskats dizaina produkts ir stilīgs)

Izskatās arī
Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
Dzīvnieku Siluetu Dārza Staba Dzīvnieku Dārzu Mākslas Āra Zālienu Statuja Pagalmā Dekoru Mākslas Zālienu Āra Mājas Dekoru Dzīvnieku Siluetu
€25.90 €12.94

(aprakstīt: 1. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, bieza, cieta, izturīga un ūdensdroša 2. pingvīns dārza logo rotā savu skaisto dārzu, rada spēcīgu atmosfēru 3. glabājiet maziem dzīvniekiem prom no jūsu pagalmā un dārzā, un neļaut bojāt jūsu zālienu ar šo metāla pingvīns statuja 4. izsmalcinātu dobi modelis dizains, dzīva un spilgts izmērs: 36*15*0.8 cm materiāls:)

Izskatās arī
Hot "Baby on Board!" Pop-Up Jahtu Labu Baby Box Dušas Konfekšu Kastes, Dāvanu Iepakojums Šokolādes Kārbas Kāzu Dod Priekšroku Kastes
€3.05

(hot baby on board! pop-up jahtu labu baby box dušas konfekšu kastes, dāvanu iepakojums šokolādes kārbas kāzu dod priekšroku kastes produkta specifikācijas īpašu bērnu ir buru savā dzīvē, un mēs zinām, jūs nevarat gaidīt, lai caurule, kas no kuģa formas jaundzimušo uz klāja! pop-up jahtu labu lodziņā nes okeānu paldies, jūsu bērnu duša viesi! jūras tēmu, baby dušas labu lodziņā)

Izskatās arī