Cena €2.95 €4.22

Pilns apraksts

Funkcijas:

Šī 2-way krāna adapteris ļauj jums pieslēgt līdz pat 2 dārza šļūtenes, lai jūsu dārza krāna.

Tā piedāvā 2-way filiāle saderīgu ātri savieno un individuālie on/off vārsti, kas ļauj jums kontrolēt ūdens plūsmu, lai katru šļūteni.

Plaši izmanto dārzu laistīšanai, balkonu, dārzkopība, mazgājot automašīnu, lauksaimniecības apūdeņošanas un citās vietās.

Ideāli piemērots irrigating ziedu, augu, zālāji, koki, dārzi, villas, siltumnīcās, u.c.

Tas ir viegli uzstādīt, stabilu un ilgstošu kvalitātes, ilgi dzīvē, un to var izmantot ilgu laiku.

Specifikācija:

Materiāls: PP

Izmērs: 3.94*3.94*1.38 jo/10*10*3.5 cm

krāsa: zaļa

Izmanto: dārzs, siltumnīcas, zāles pļāvēji, apūdeņošanas sistēmas, lauksaimniecības apūdeņošanas

Pielietojums: Lauksaimniecības Siltumnīcefekta Apūdeņošanas Dārza Zāliena Laistīšana

Pakete Ietver: 1pc

Piezīmes:

Lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana.

Krāsas var būt nedaudz atšķirība par dažādiem displeja.

Specifikācijas

  • Savienojuma Izmērs: 3/4" vītne, 1/2" vītne, ātrais savienojums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Nosaukums: Dārza Ytype ūdens sadalītāja vārsts
  • Dārza Ūdens Savienotāja Tips: Waterstop Savienotāji
  • Veids: Dārza Ūdens Savienotāji
  • Priekšrocības: ātrais savienotājs
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izmantošana: Dārzi, Siltumnīcas Zālāja Apūdeņošanas Lauksaimniecības Apūdeņošanas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Salmu Pīts Grozs Papīra Atkritumu Urnas Jūraszāļu Grozu Poda Grozs Puķu Podi, Audumi Uzglabāšanas Grozs Dažādi Konteineru
€12.19 €6.34

(apraksts ar labu nestspēju, droši un bez smaržas, un ilgi pakalpojumu laika.radošā handcraft austi dizains, vairāk svaigu un pievilcīgu, ko pievienot sajūta, dabas mājā.uzglabāšanas grozā var glabāt dažādus priekšmetus, piemēram, dažādi, augļus, uzkodas un tā tālāk, delikāts un praktiskas. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:salmu, pe - izmērs:)

Izskatās arī
Pastkastes Pastkastītes 13.78x1.97x10.24" Pasta Townhouse Žurnāli
€19.41 €12.24

(apraksts: mūsdienu wall-mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust. lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk. laika apstākļiem izturīgi, - par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu)

Izskatās arī
SPR Jaunas Ielidošanas Zaļā Zāle, Plastmasas, Mākslīgās Zivju Tvertnes Rotājumu Augu Akvāriju Zālienu Apdare-40*60cm
€262.54

(produkta apraksts: viena gabala izmērs: 60cm*40cm 10 gabalus var veikt 1.2*2m sienas 20 gabalus var veikt 2.4*2m sienas 24 gabali var veikt 2.4*2.4 m sienas ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, kas izmēra sienu,lūdzu, pasakiet man,tad varu pateikt, prasīt daudzuma. pakete ietver: 10pcs akvāriju zaļā zāle)

Izskatās arī
Dārza Laistīšanas Var ar Sprinkleru Vadītājs 0.47 Galonu Puķu Laistīšanai Var Laistīšanas Pot, lai istabas Augi, Dārza Puķu Ziedu
€4.97 €2.93

(apraksts: materiāls: laistīšanas var izgatavota no premium pp apdare ar biezu sienu, augstas kvalitātes, izturīgs, leakproof, un videi draudzīgi, nav viegli novecošanas un bojājumiem, ļoti praktiska dārza rīku. ergonomisks dizains: galonu laistīšanas var iezīmes 23cm/9.06. p collu garš snīpis, kas padara to viegli, lai ūdens augiem.pusloka loka formas roktura konstrukcija samazināt roku nogurumu)

Izskatās arī
10 Gabals Karājas Lidot Slazds Flytrap Būris Neto Āra Dārza Karājas Mušķērājs Viegli Noņemt
€36.21 €23.53

(10 gabals karājas lidot slazds flytrap būris neto āra dārza karājas mušķērājs viegli noņemt kaitēkļu tips: lido modeļa numurs: hanging fly ķērējs stils: āķis stils izmērs: 24 x 33cm materiāls: plastmasa + marle krāsa: zaļa iepakojuma saturs: 10 x lidot slazds būris tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Mākslīgie Ziedi, Augi, Violeta Holandē Gladiola Naktssveces Mājas Dārzu Rotā
€9.30

(mākslīgie ziedi, augi, violeta holandē gladiola naktssveces mājas dārzu rotā ✿brīnišķīgi rotājumi: ideāls nams, dārzs, vai vieta, apdare, piemēram, biroju, dzīvojamo istabu, dārza, ziedu stāvēt, utt. ✿reāli izskatās: katru ziedi dod izskatu īsta, dabas ziedu.mākslīgie ziedi ir praktiska alternatīva reālu florals un paliks svaiga paskata un skaista gadu pēc gada.)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
9Pcs DIY Amatniecības Bērniem Dāvanas Lieldienu Olas priecīgas Lieldienas Puse Rotājumi Mājas Krāsains Zaķi, Putnu Olu Karājas Rotājumu 2023
€9.28 €6.96

(9pcs radošā lieldienu auduma e-gg apdare piekārtiem rotājumi lieldienām e-gg rotaļlietas, dāvanas, mājas dekoru puse rotājumi 9pcs jauno radošo lieldienu auduma e-gg apdare piekārtiem rotājumi lieldienām e-gg rotaļlietas, dāvanas, mājas dekoru puse rotājumi specifikācijas: materiāls: plastmasas. izmērs: 5.5 x 3.8 cm daudzums: 9pcs par vienu izmēru. funkcijas: -)

Izskatās arī
Ciparu Displejs Temperatūras Regulēšana Biškopības Elektriskās Shēmas Ievietotāja Apkures Ierīces Bišu Installer Iekārtas, Biškopis, Instrumenti,
€20.67 €18.19

(ciparu displejs temperatūras regulēšana biškopības elektriskās shēmas ievietotāja apkures ierīces bišu installer iekārtas, biškopis, instrumenti, ieejas spriegums:100-240v izejas spriegums:3-24v jauda:2,5 a (60w) kā lietot: ielieciet bāzes rāmis ar jaudu klipu, pēc tam skavu otru galu, kas daudzfunkcionālo slēdzi, 10-13v (vislabāk temperatūru), un bāze ir'connected, 3)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
32 Gabaliņi, Eļļas Absorbējošiem Putu Sūklis, lai džakuzi, Baseins un Spa (Bruņurupucis)
€15.07 €10.25

(lielu daudzumu: komplektā ietilpst 32 iepakojumi bruņurupucis krēmveida balto eļļu absorbējošas sūkļi, bruņurupuča formas dizainu, unikālu un labi absorbējoša, liela daudzuma, lieliska virtuve, baseins utt.vienkāršs dizains piedāvā unikālu un viegli veids, kā tīrīt un uzturēt savu baseinu apgabalā un citās jomās laba efektivitāte: naftas uzsūcošs sūklis palīdz novērst scums, ka formas baseini, karstā)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Toppers Pāvi Ar Garu Asti Reāli Ziemassvētku Eglīte Karājas Kulons Simulācijas Pāva Spalvu Aksesuāri
€18.02 €10.99

(funkcijas: izgatavots no putu, plastmasas un nekustamā spalvas, materiāls ir reāli un ticami, nekādu kaitējumu jūsu ādu, vai jūsu istabā, jūs varat izmantot ar pārliecību, tik viegli nevarēs izbalināt vai deformēties. mākslīgās pāvi rotājumi ir paredzēti ar balto krāsu, pāvi formas un nekustamā spalvas, katrs ir reāli ar baltu krāsu ir pievilcīgs. apakšā ziemassvētku pāvi ornaments)

Izskatās arī
Tamborēšanas Daisy Liliju Ziedi Filiāle Roku Adītus Ziedi Kāzu Guļamistaba Skolotāju Diena Dāvanu Darbvirsmas Ornamentu, Istabas Dekori
€7.01 €3.86

(funkcijas: ✿ piena kokvilnas & dzelzs materiāls: tamborēšanas ziedu, ir izgatavoti no augstas kvalitātes piena kokvilnas un dzelzs, kas ir ādai draudzīgs un ērts, maigs un stiprs, colorfast un izturīgs. ✿ handcrafted: uz tamborēšanas ziedi ir 100% rūpīgi auduma ar roku un nekad skausta. ✿ izsmalcinātu meistarība: katrs zieds ir roku tamborētas, ar elegantu formu, unikālu šarmu un augsta)

Izskatās arī
Pērļu Kokvilnas Ziemassvētku Zelta, Rozā Priekšgala Ziemassvētku Eglīte Apdares Kulons Skatuves Logu Shopping Mall Viesnīcas Mājas Dekoru
€7.33 €2.93

(pērļu kokvilnas ziemassvētku zelta, rozā priekšgala ziemassvētku eglīte apdares kulons skatuves logu shopping mall viesnīcas mājas dekoru produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 45 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras)

Izskatās arī
10pcs Halloween Candy Maisu Kraftpapīrs Somas Halovīni Ķirbju Spoku Galvaskausa Zirnekļa tīkls, Dāvanu Maisiņi Halloween Puse Dekoru, Dāvanu Maisiņi
€4.67 €2.11

(funkcijas: šie maisi ir izgatavoti no kraft papīra, skaisti un jauki. radošā modelis konstrukcija padara to vairāk populārs. šo halloween somas ir halloween puse produktu iepakošanas konfektes un mini dāvanu iesaiņojuma. piemērots arī puses dod priekšroku, konfektes somas, vai citu dāvanu iesaiņojuma. specifikācijas: vienuma tips: halloween candy somas materiāls:)

Izskatās arī
Zīda Mākslīgo Ziedu Apelsīnu Kamēlijas Ziedu Pumpuru Viltus Ziedi Hotel Restorāns Apdare Simulācijas Camellia Hydrangea Pušķis
€3.90 €2.73

(attēlā 2 gab ,cena ir par 1 gab. mākslīgā camellias pušķis mājas zīda viltus ziedu zaļo augu dzīves telpu dekorēšana simulācijas ziedi zilā camellia bud materiāls:zīda ziedi un lapas,plastmasas kāts pušķis augstums:30 cm pušķa diametrs:18 cm kamēlijas ziedu pumpuru diametrs:5cm hydrangea diametrs:4.5 cm iepakojumā:1 pušķis uzmanību: visas krāsu)

Izskatās arī
Augu Pot Segtu Iekštelpu Plastmasas Rotangpalmas Ziedu Segtu Kārtu Mūsdienu Dekori Pods Ar Āķi Un Balsteņu
€17.41 €11.14

(augu pot segtu iekštelpu plastmasas rotangpalmas ziedu segtu kārtu mūsdienu dekori pods ar āķi un balsteņu specifikācija: īpašības: 1. izturīgs pret koroziju, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs 2. elpojošs, self-absorbējoša, ūdens taupīšanas un sausuma izturīgs, gaismu caurlaidīgas 3. pieteikumu scenāriji: mājas mēbeles, apzaļumošana projektiem, viesnīcas, ziedu)

Izskatās arī
Lielie Bērni Raganu Cepure Maskēties Lentes Wizard Hat Halloween Cosplay Kostīms Puse Withes Cepures Halloween Puse Supplies
€5.35 €3.70

(daudzums:1gab. materiāls:audums izmērs:kā attēlā piezīme: 1. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana 2. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
6pcs Laimīgs Hanukkah Brilles Hanukkah Brilles Rāmis Hanukkah Dekoratīvās Briļļu Apdare Hanukkah Puse Glāzes
€8.62 €4.74

(designed ar hanukkah elementus, šīs brilles ir perfektas, foto aksesuārus, var padarīt puse atmosfēru spēcīgāka.hanukkah tēmu dizains ar izsmalcinātu detaļu padara to radošo un smieklīgi.tos var izmantot pats vai nosūtīts uz jūsu ģimenes locekļiem vai draugiem. - materiāls: filca, plastmasas - izmērs: 16.50x14.00x13.00cm/6.48x5.50x5.11in - delikāts brilles aksesuāri padarīs par hanukkah)

Izskatās arī