Cena €9.40 €11.90

Pilns apraksts

Sekojiet mūsu veikalā, un jūs saņemsiet kuponu .Grāmatzīmi un pievienot mūsu produktu grozā, jūs varat sekot līdzi produktu cenu svārstības.Tajā pašā laikā, jūs varat palielināt aktivitāti jūsu Pack24.lv kontā!Darīsim to jau tagad!!!

Specifikācijas

  • Atbilstošajiem produktiem: QC15 QC25 QC2 AE2 AE2i QC3 austiņas kaste
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Ādas
  • Kategorijas: Austiņas & Austiņas
  • Krāsa: QC2/QC25/QC35 melna soma austiņas, QC3 Melna soma austiņas
  • Art. - Nr.: QC15 QC25 QC2 AE2 AE2i QC3 austiņas kaste
  • Aktīvā Trokšņu Slāpēšana: No
  • Vocalism Princips: Citi
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Paziņojums: Taisnība Bezvadu
  • Skaļuma Kontrole: No
  • Stils: Austiņas
  • Vadības Pogas: No
  • Frekvenču Diapazons: -Hz
  • Bezvadu Tips: Bluetooth
  • Produkta Funkcijas: Spiediena izturīgs pret nodilumu izturīgs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Silikona Gadījumā, Bezvadu Skaļrunis Mājokļu Ērts Skaļrunis Piedurknēm somiņa ar Siksniņa seguma
€5.68 €4.61

(funkcijas: ootdty nāk ar siksniņa, viegli līdzi. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. mini speaker somiņa ir vienkārši pārnēsājams, un to ir ļoti piemērots mājas, ceļojumi, āra, darbs. izgatavots no izturīga silikona materiāla, tas runātājs gadījumā nodrošina uzticamu aizsardzību jūsu valkājamas ierīci no putekļiem)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi Dzesēšanas Gēla Spilvenu Life 2 Austiņu Iekļautās Uzlabotu Komfortu un Trokšņu Izolācija Ausu Kausi
€14.43 €9.82

(funkcijas: ootdty uzlabo jūsu klausīšanās pieredzi ar dzesēšanas gēls ausu spilventiņi, kas ir paredzēti, lai superior komfortu un uzlabota skaņas kvalitāte. izgatavots no trokšņa izolācijas putas un dzesēšanas želeja, šie nomaiņa segtu spilveni nodrošina ilgstošu izturību un ērtai nēsāšanai. ideāli piemērots mūzikas entuziastiem, un tiem, kuri vēlas optimālu skaņas)

Izskatās arī
Jauns Meta Meklējumos 3 Piederumi Objektīvu Aizsardzības Putekļu Aizsardzības Vāks, Saules Aizsardzības Un Skrāpējumiem Aizsardzības VR Glasse V6I2
€5.08 €2.55

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu atbalstu!laipni lūgti pirkt)

Izskatās arī
5 Gab. Kārtridža Radio Navi magnetofona Spiediena Kasetes Jostas Trīsi Spēlētājs ar Ripu, Kasešu Atskaņotājs tte Dropship
€1.85 €0.92

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: 1fit par īpašu gumijas spiediena drošības josta stūre video recorder/auto radio/uztvērēja/pastiprinātāja 2.gumijas dot lentes noteikta pretestība, tāpēc, ka uz galvas ir ciešā kontaktā ar lenti, lai novērstu lielumu no savādāki. 3.piemērots kasešu auto spriegotājs nospiediet jostas trīsi klāja)

Izskatās arī
Komplekts 8pcs Piederumi Vāciņu Sejas Maska, Silikona Rokturis Vāks Meklējumos 3 W3JD
€52.85 €26.95

(funkcijas: ootdty aizsardzības, šis komplekts nodrošina vispusīgu aizsardzību, tostarp maskas, somas un citi aksesuāri, lai aizsargātu objektīvu no austiņas no skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi maska seguma var novērst skrāpējumiem, putekļiem vai citiem bojājumiem, maska, bet soma var novērst, ierīci no sadursmes vai krišanas laikā uzskaites. soma komplektā ir īpaši izstrādāta,)

Izskatās arī
2X W5500 Ethernet Tīkla Moduļa SPI Saskarne Ethernet/TCP/IP Protokolu Saderīgu Wiz820io
€14.86 €9.37

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! 80mhz ātrgaitas spi interfeisu iebūvēts hardware tcpip protokolu steks, lietotājiem, diez vai ir nepieciešams apgūt sarežģītus tīkla protokols)

Izskatās arī
MBP-1100 Sporta Stereo Bluetooth Austiņas Kakla Uzstādīts AUTO HD Skaņas Kvalitātes Ūdensizturīgs Trokšņu Slāpēšanas Sporta Austiņas
€32.14 €19.93

(mbp-1100 sporta stereo bluetooth austiņas kakla uzstādīts auto hd skaņas kvalitātes ūdensizturīgs trokšņu slāpēšanas sporta austiņas 1. unikālo kakla siksnas dizainu ir viegli uzskaites 2. ultra-viegls svars, visu dienu komforts 3. bagāžnieka austiņas 4. trokšņa samazināšanas & echo anulēšanu 5. bluetooth versija 4.1+edr 6. a2dp bluetooth, mūzikas atskaņotājs)

Izskatās arī
1/2GAB Caurspīdīgs Aizsardzības Gadījumā ForNothing Auss 1TWS Austiņas Aksesuāri Uzlādes Kasti Par velti, Auss (1) Silikona
€5.13 €2.56

(1/2gab caurspīdīgs aizsardzības gadījumā fornothing auss 1tws austiņas aksesuāri uzlādes kasti par velti, auss (1) silikona apraksts: materiāls: silikona gadījumā zīmoli: piemērojamas nekas stils: soft shell stils: universal process: izkalšana funkcijas: bezvadu austiņas lādēšanas nodalījumā specifikācijas: 1. tā ir speciāli paredzētas)

Izskatās arī
8 Pāriem Vara Skaļrunis Smaile Izolācija Stāvēt ar Bāzes Pamatni Kājām Mat Skaļruņu, Pastiprinātāju, DVD Atskaņotājs, Diktofons
€22.57 €15.12

(visi vara skaļrunis kājas: tas ir tīrs vara skaļrunis amortizators, kāju, nagu, kāju, nagu, ir 36mm garumā un skrūvi roktura diametrs ir 6mm.tas ir konusa līdzīgs nagu, kas var atrasties tikai zem iekārtas vai skaļruņus vai saskaņā ar triecienizturīgu dēļi un triecienizturīga rāmji.maksimālā atbalsta slodze: maksimālā atbalsta slodze ir par 15kg, kas ir par 33 mārciņas.sazinieties ar galu uz zemes, var)

Izskatās arī
Mīksti Ausu spilventiņi Izturīgs Ausu Spilveni TAH4205 TAH4105 Austiņas Earcups Earmuff Trokšņa Izolācija un Viegli Uzstādīšana
€7.23 €4.92

(funkcijas: ootdty izgatavots no kvalitātes porainā materiāla, šie auss spilveni nodrošina ērtu un drošu fit, efektīvi izolācijas ārējais trokšņu līmenis nepārtraukti pieredzi. šie ausu spilventiņi ir piemērots tah4205 tah4105 austiņas paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas garumā, šie ausu spilventiņi, nodrošina mīkstu)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Austiņu Silikona Gadījumā Karikatūra Astronauts Pārredzamu Mīkstā seguma
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī
NFC, Bluetooth Uztvērēju, Bluetooth 5.3 AUX Adapteri, Par Automašīnu, Mājas Stereo/Speaker/Mūzika
€10.72 €7.18

(nfc, bluetooth uztvērēju, bluetooth 5.3 aux adapteri, par automašīnu, mājas stereo/speaker/mūzika atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [5.3 bluetooth uztvērēja mikroshēmu] šis universāls, bluetooth uztvērēju var pieslēgt pie datora skaļruņi, mājas stereo sistēmu, auto audio uzstādījumus, vai citas)

Izskatās arī
Mīksts Putu Ausu Spilventiņi, Spilventiņi Olbaltumvielu SONY MDR-Z7 Z7M2 Austiņas Augstas Kvalitātes 8.30
€14.40 €9.80

(1 100% jaunu un augstas kvalitātes. 2 izturīga un mīksta, viegla montāža 3 materiāls: augstas kvalitātes olbaltumvielu ādas, atmiņas putu sūklis 4 krāsa: melna 5 izmērs ir piemērots : sony mdr-z7 z7m2 austiņas paketē iekļauts: 1 pāris ausu spilventiņi(nav iekļautas austiņas) mēs piedāvājam piliens kuģis 1.tur ir ne tikai akciju, lai)

Izskatās arī
Portatīvo Sporta Austiņas 9d Surround Skaņas Rievots Austiņas Ar Mikrofonu ar Vadu Austiņas ar Vadu Earbuds 3,5 mm auss
€6.32 €3.79

(portatīvo sporta austiņas 9d surround skaņas rievots austiņas ar mikrofonu ar vadu austiņas ar vadu earbuds 3,5 mm auss apraksts: produkta nosaukums: vadu austiņas piedziņa: 10mm interface type: 3.5 mm/type-c plug norādot: visi norādot kabeļa garums: 1.2 m stieples: kristāla vadu mikrofons: plastmasas maksimālā jauda: 10 mw ragu pretestība:)

Izskatās arī
Karaoke Bezvadu Mikrofonu Uztvērējs Audio Dziedāšanas Darbības Echo Trīskāršot, Bass 2.4 G Bezvadu Rokas Mikrofons
€47.50 €34.67

(maksimālā frekvences novirze:+ / - 45khz akumulatora darbības laiks:8 stundas uzlādes laiks:3-4 stundas uzlādes režīms:usb uzlāde, 5v tips:uzlādēšanas echo trīskāršot, bass 2.4 g bezvadu mikrofons priekš karaoke antenas programma:iebūvēts pārraides jauda:10mw neīstās slāpēšanas:-60db barošanas bloks:dc 5v(uzlādes) galvenie virzieni:sirdsveida pikaps:dinamisks mikrofons darba plūsma:100ma izmantot attālums:30-50)

Izskatās arī
Objektīva seguma, Lai Meta Meklējumos 3 Izolētas Anti-scratch Objektīva Vāciņu, Lai Meklējumos 3 VR Brilles Piederumi
€1.29 €0.77

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu uzmanību, mēs garantējam)

Izskatās arī
Nomaiņa Ādas Ausu Spilventiņi Spilvens Segums Iekļautās par Jabra attīstīties 20se 30II 40
€1.94 €1.07

(funkcijas: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties.br/>,par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas.br/>,kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi.br/>,efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas.br/>,viegli uzstādīt un lietot.br/>,perfect fit: par attīstās 20se 30ii 40 65+ 75 headsetsbr/>,ņemiet vērā,: modelis ir)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī