Cena €1.88 €3.76

Pilns apraksts

Apraksts

Tas ir desktop kalendārs, kas izgatavoti no papīra materiāliem, ļoti praktisks un dekoratīvs.Ar labu tekstūru un elegants dizains, tas var būt dažu apdare, lai jūsu istabā.Šo kalendāru var palīdzēt jums labāk izprast laiku, kas ir ērts, lai plānošanas laiks, un atbilst ikdienas vajadzībām, var būt jauka dāvana izvēle.

Funkcijas

-Krāsa:Melna

-Materiāls:Papīra

-Izmērs:7.00X6.30X3.20cm/2.75X2.48X1.26in

-Piezīme:2023.7-2024.12

-Izgatavota no izturīga papīra materiāla, tas kalendārs ir ilgstošs un nav pārtraukumu vai deformēt viegli.

-Desktop kalendārs var atrasties birojos, mājās un skolās, lai cilvēki varētu sekot līdzi savu darbu un plāniem.

-Jūs varat izsekot savu grafiku un padarīt savu dzīvi plānu par šo kalendāru, ļoti ērti izmantot.

-Tas vienkārši kalendārs ir lieliska dāvana draugiem, ģimenes, radiniekiem un darba kolēģiem, skaistu dāvanu.

-Maza izmēra, jūs varat nodot to uz jūsu galda, rakstāmgalda vai countertop, neaizņemot pārāk daudz jūsu darbvirsmas vietu.

1 x kalendārs

Specifikācijas

  • feature4: mājas galda kalendārs
  • feature1: desktop kalendārs
  • Feature10: radošais kalendārs dekori
  • feature11: galda 2023 2024 kalendārs
  • feature3: 2023 2024 galda kalendāru
  • Feature9: izsmalcinātu galda kalendārs
  • feature2: galda kalendārs
  • feature5: delikāts 2023 2024 kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature6: ērta desktop kalendārs
  • Feature8: mājas kalendārs
  • Feature7: jaunumu kalendārs dekori

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

50gab Mini Aploksnes Dāvanu Kartes Aploksnes Aploksnes Par Personalizētu Dāvanu Kartes, Kāzu Aploksnes Vai Vieta Kartē
€13.93 €5.29

(liels brīvdienas un notikumi: ideāls brīvdienas, kāzas, bērnu dušas, dzimšanas dienas un banketiem.kāda tēma no jūsu gadījumā, visticamāk būs krāsu mini aploksnē, kas atbilst to! piemērotas lietošanai: tās ir ideālas brīvdienas, kāzas, bērnu dušas, dzimšanas dienas un banketiem.pārliecinieties, lai vienmēr ir dažas mini aploksnes no rokas, kad jums ir nepieciešams tos! krāsa: balta)

Izskatās arī
Kalendārs Ledusskapis, 2024 Gada Mēneša Galda Kalendārs, Ledusskapis Kalendārs Mājās Izglītības Plānu & Grafiku, Lēma Dropship
€3.49 €2.48

(funkcijas: ootdty 2024. gadam gada plānotājs ir kvalitātes papīrs parāda, mēneša kreisās uz labo un nedēļas nogalē bloki gada plānotājs ideāls, lai plānotu tikšanās, pasākumos un svētku dienās. gada plānotājs ir liela, lai rakstīt svarīgu uzdevumu vai atzīmē, pirms izlaist no prāta, tāpēc jums nav nekādu problēmu, lai aizmirst īpašiem datumiem notikumu, festivālu un atgādinājumus. 2024)

Izskatās arī
Koka Priecīgus Ziemassvētku Adventes Kalendārs Dekoratīvi Rotājumi Mājās Ziemassvētki Galda Dekori Jauno Gadu Gudrs Biroja Galda Piederumi
€6.75 €4.18

(produkta apraksts: ziemassvētku mini koka kalendāra ziemassvētku rotājumu mājas apdare amatniecības dāvanu funkcijas: **tas būs pievienot vairāk atmosfēru puses. **siltu māju apdare un biroja atpakaļskaitīšanas kalendāra. **labākā dāvana jūsu bērniem. **parādīt gadījumā lielveikalā, produktu skaitītāji, ziemassvētku, ziedu vīna, ziemassvētku eglītes,)

Izskatās arī
H4GA Kraft Papīra Aploksnē String Slēgšanas Kāzu Ielūgumi, pastkartes, Rēķinu,
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty komplektā ietilpst: 10 gab. kraft papīra aploksnēs.izmērs: apm.170x115 mm/6.7x4.5 collu. aploksnes ir jauki un bieza.laba kvalitātes, viegli rakstīt par. diezgan izturīga, izturīga un gluda. šis dokuments finansējums ir stīgu un pogu aizdari, lai saglabātu lietas neslīdētu ārā. šie ir ideāli piemērots nosūtīšanas vecākais fotogrāfijas,)

Izskatās arī
10 Gab. Reljefs Zelta Foliju, Apsveikuma Kartes, Biznesa Apsveikuma Kartītes, Aploksnes ar
€3.32 €2.22

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes paredzēti uzņēmējdarbības speciālistiem, uzņēmumu darbinieki, biroja darbiniekiem, un kāds ir nepieciešams, nosūtīt apsveikuma kartītes. apsveikuma kartiņas ir piemērots dažādu uzstādījumus, ieskaitot biznesa tikšanās, dzimšanas dienas ballītes, svētku apsveikumi, paldies piezīmes un svinībām. neatkarīgi no)

Izskatās arī
Sienas Mēness Kalendāra Ķīniešu Stilā Tearable Mēness Kalendāra Biroja Ikdienas Sienas Kalendārs
€28.90 €13.58

(apraksts ķīniešu ikdienas kalendāra funkcijas, skaidrs, drukāšana, lai tas būtu viegli redzams no attāluma, lai jūs varat pārbaudīt datumu, ātri, vienkārši ar skatienu, labu karājas pie sienas birojā vai mājās.ķīniešu jaunā gada kalendārs dekors ir noderīgs kalendārs pārbaudīt mēness notikumi, kas ir lieliska dāvana ideja par draugiem un radiniekiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendāra 12 Mēnešu Kaķis Butthole Kalendārs No Jan. 2024 Dec. 2024 12 Mēnešiem, Ikmēneša Sienas Kalendārs Hangable Flipping
€12.51 €8.14

(uzturēšanās organizēta visa gada garumā, ar mūsu cute 2024 sienas kalendāru.ar spilgto vāka dizains, šā gada plāns ir ideāls, lai atzīmēt savu ģimenes tikšanās, pasākumi, notikumi un atgādinājumi.piemērots 12 mēnešu ilgtermiņa plānu, izturīgu papīra, nodrošina, ka tā turpināsies visu gadu. specifikācija: nosaukums: 2024 sienas kalendārs izmērs: (apm.) 29*21cm/11.42*8.27 gadā materiāls:)

Izskatās arī
180pcs/Set Anime Ass Jauda Hetalia Papīra Pastkarte/Apsveikuma kartiņu/Ziņojums Karte/Dzimšanas diena Vēstuli Aploksnē Dāvanu Kartes
€8.74 €7.43

(izmērs: 19.5*9.5 cm materiāls: papīrs specifikācijas: 30 pastkartes+30 maza karte+120 uzlīmes)

Izskatās arī
13Pcs ST Lomo Kārtis SEJU UZ SAULES MĪLESTĪBAS SPĒKU Albumu Kartes Photocard JŪSU IZVĒLES Pastkartes par Kpop Fani Dāvanas
€2.29 €1.23

(par kuģošanas a. mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.mēs parasti kuģis ar china post air mail.ja vēlaties, lai citas izteikt kā: yanwen ,eub, dhl, ems utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments. yanwen piegādes laiks ir aptuveni 35-60 dienas ;eub ir par 15-35 dienas ;dhl un ems ir par 7 -15 dienas b. lūdzu atstāt mums ziņu, lai informētu)

Izskatās arī
2024 Mēness Kalendāra Tumšo Mežu Kalendāra Radošās Ilustrēts Sienas Mēness Kalendāri Astroloģija Tauriņš Suns, Kaķis Sēņu Kalendārs
€4.04 €2.82

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. laika vadības rīks: tas 2024. gadam tumšo mežu kalendārs ir ideāls līdzeklis, lai jūs varētu pārvaldīt savu ikdienas dzīvi un darba uzdevumus.tur ir telpas, lai jūs varētu ierakstīt svarīgas lietas, sīkāk katru mēnesi, lai uzlabotu savas laika vadības efektivitāti. 2. lielisks dizains: tumšā meža kalendārā pieņēma unikālu meža tēmu)

Izskatās arī
Multi-Function Elektronisko Kalendāru Desktop Kalendārs LCD Rokraksta Valdes Office Memo Darbvirsmas Rotājumu Kalendārs
€26.44 €15.87

(multi-function elektronisko kalendāru desktop kalendārs lcd rokraksta valdes office memo darbvirsmas rotājumu kalendārs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. funkcijas: 1. vienkārša darbība, tipa-c maksas, bez putekļiem un tintes bezmaksas spiedienu jutīgu rakstiski, ultra-skaidrs rokraksts, temperatūras un)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Piederumi Rotā Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.80 €15.26

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda piederumi rotā nedēļu, mēnesi, datumu displejs, premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu dēļi)

Izskatās arī
2Pack uzstādīt Dobi Kraftpapīrs Ziņu Apsveikuma kartiņu Vēstuli Aploksnē Romantec dāvanu kastē tauriņš 18*11CM
€3.34 €2.17

(materiāls:papīrs izmērs: apsveikuma karte : 18*11cm daudzums:1lot=2packs; 1pack =1letter papīra + 1envelope + 1greeting karte)

Izskatās arī
Custom Custom printing anodēta metāla etiķetes Pastāvīgu līmi rūpniecības logo plāksnes pašlīmējoša Alumīnija uzlīmes
€1.53

(produktu apraksts, metāla labels & plāksnes-ar savu dizainu! augstas kvalitātes plāksnes, izmantojot dažādus materiālus, ieskaitot no alumīnija, misiņa un nerūsējošā tērauda biezums svārstās no 0,1 mm līdz 3 mm.slef-līme metāla tagus ekrāna drukāts plāksnes 3d metāla logo anodēta plāksnes diamond cut plāksnes sērijas & svītrkods plāksnes nerūsējošā tērauda plāksnes reljefs nozīmītes)

Izskatās arī
6 X 9Inch Aizdare Aploksnes Ar Gumijots Zīmogs, Mazos Saliekamos Pasta Aploksnes Izgatavotas No 28Lb Kraftpapīrs, Beramkravu 120 Iepak Izturīgs
€40.40 €28.28

(vērtība: šī pakete ietver 120 sprādzes aploksnes, un katras aploksnes izmēri ir 6 x 9 collas, nodrošinot ekonomisku un efektīvu risinājumu jūsu pasta vajadzībām uzticams aploksnes: pātagot papīra aploksnē izmanto cietā metāla sprādzi, lai nodrošinātu, ka jūsu saturs ir droša un uzticama laikā adresātu, glabāšana un apstrāde augsta kvalitāte: mūsu manila apvalks ir izgatavots no 28lb)

Izskatās arī
Rokasgrāmata "dari pats" Cilpa Kalendāra DIY Kalendārs Office Desktop Mājas Dekoratīvā Digitālo Nelielu Rotājumu Desmit Tūkstoši Gadu Kalendārs
€5.86 €3.98

(specifikācija: materiāls: abs,koka izmērs: 18*13.5 cm/7.1*5.3. paketē iekļauts: 1 rokas diy cilpa kalendārs funkcijas: 1,manuālā diy cilpa kalendārs:ar daudz tukšu telpu, šīs rokasgrāmatas diy cilpa kalendāra aicina savu radošumu.izrotāt to ar uzlīmēm, flomāsteri, vai pat savus zīmējumus, pārveidojot to par unikālu un individuālu mākslas darbu. 2,ilgtspējīgi)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendāra 12 Mēnešu Hangable Kaķis Bumbiņas Kalendārs Janvāris 2024 2024. Gada Mēneša Sienas Kalendārs Ar Flipping Dizains
€21.38 €7.69

(ieplānot visu gadu ar mūsu sienas kalendārs 2024. gadam! raksturo izturīga papīra vāku un piemērots 12 mēnešu ilgtermiņa plāniem, šis kalendārs ir ideāli piemērots ģimenēm.ņemiet vērā, tikšanās, pasākumi, notikumi un atgādinājumi viegli.saglabāt jūsu ģimenes uz ceļa ar mūsu sienas kalendārs 2024. gadam! specifikācija: nosaukums: 2024 sienas kalendārs izmērs: (apm.) 29*21cm/11.42*8.27)

Izskatās arī
Koka Galda Kalendārs Perpetual Kalendārs Retro Mājas Unikālas Dāvanas,Mēneša Datuma Displejs, Galda Rotājumi Birojs
€15.39 €7.85

(koka galda kalendārs perpetual kalendārs retro mājas unikālas dāvanas,mēneša datuma displejs, galda rotājumi birojs unikālais dizains: koka kalendāra komplekts ietver 5x8inch akrila kalendāra, 1 koka pamatnes, un 4 dienas, marķējums, gredzeni, (3 kalendāra lietošanai, un ceturtā backup nozaudēšanas gadījumā).viegli lietot, nav nepieciešams, lai aizstātu to kalendārā atkal. ideāls izmērs:)

Izskatās arī