Cena €5.41 €14.61

Pilns apraksts

Sveču Liešana, Ielejot Katlā, 44 Oz Dubultā Katlu Vaska Kausēšanas Pods, Sveču Liešana Krūzi, Karstuma Izturīgs Rokturis

Lielāka Jauda: Sudrabaini Sveču Liešanu bankas lielums ir: 5.12 collu x 5.04 collu x 4.45 collu.Tas var būt 44oz/1300ml izkusuša vaska.Kas ir lielāks nekā citi spējas , lai jūs varētu veikt 2.3 mārciņas sveču laikā.Lieliska dāvana visiem, sveču liešana mīļotājiem.

Augstākās Kvalitātes: kausējamais katls ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un ar paresninātu kausa sienas, tāpēc tas ir spēcīgs rūsas izturību un augstas temperatūras izturība.Un tas ir dripless ielejot snīpis, kas kontrolē plūsmu, lai novērstu vielas noplūdi.

Karstuma Izturīgs Rokturis Dizains: Mūsu sveču liešana krūka ir rokturis ir funkcijas spēcīgāka siltuma izturīgs spējas, padarot to atdzist un droši Preses visu ceļu karsēšanas laikā.

VIEGLA DARBĪBA: Ar mūsu sveču liešana liešanas pot, jūs varat padarīt savu sveces, kā jūs vēlētos, lai rotājumi īpašiem gadījumiem un svētkiem, piemēram, dzimšanas dienas, Ziemassvētku, datumi, saderināšanās pusēm, utt.Tā ir lieliska dāvana draugiem un ģimenes locekļiem un pat sevi.Par bērniem, ne tikai viņi var baudīt vecāku un bērnu laiku kopā, bet arī attīstīt praktiskās iemaņas un padarīt viens otru tuvāk.

Krāsa:sudraba

Materiāls:Nerūsējošais tērauds

Izmērs:13 x 12cm

Tilpums:1.3 l

Iepakojuma Saturs:

1 x Ielejot Katlā

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izmantošana: Mājas Apdare
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Uzmanieties Aizsargs Samoyed Suns Uz Nodokļa Dzelzs Plakātu, Gleznu Skārda Zīme Vintage Sienas Dekori Kafejnīca, Bārs Krogs Mājas Alus Apdare Amatniecības
€7.35

(metāla zīmes šedevru kolekcija ja jums ir nepieciešams vairāk stilu, jūs varat ievadīt mūsu veikalā, lai pārbaudītu.mēs arī var pielāgot, lai jūs.iezīmes:(1).profesionālās kvalitātes metāla / skārda zīme (2).alvas pierakstīties iepriekš urbti caurumi, lai viegli karājas (3).izmantot dekorēšanai bārs, veikals, garāža, kafejnīcā, mājās un citās vietās. (4).attēls)

Izskatās arī
Suņi Pooping Skaistas Vietas Sienas Kalendārs 2024. Gadam Skaidrs, Drukāšanas Smieklīgs Dāvanas Dzimšanas Dienas, Ziemassvētku Un Jubilejas
€11.06 €4.97

(suņi pooping skaistas vietas sienas kalendārs 2024. gadam skaidrs, drukāšanas smieklīgs dāvanas dzimšanas dienas, ziemassvētku un jubilejas aizzīmju punktiem: 1.augstas kvalitātes papīrs materiāls: šajā smieklīgi sienas kalendārs piedāvā jautri suns dizainu uz katras lapas, drukāts uz augstas kvalitātes papīra, materiālu, ar spīdīgo un skaidrs, drukāšana.tas būs atdzīvināt savu dienu un palīdzēt)

Izskatās arī
Sirds Kulons Varavīksnes Kristāla Kulons Sirds Prizmas Kulons Varavīksnes Maker Kulons
€2.18 €1.53

(aizzīmju punktiem: 1、krāsains dzirkstošo: kulons ar krāsainiem dzirkstošu kristāla persiku sirds formu. 2、dažādiem mērķiem: kristāla bumbu prizmu varavīksnes kuloni ir ļoti piemērots nosūcējiem, lustras, dārza projekti, bērnu istabas, ziemassvētku eglītes, aizkari, logu un augu ornamenti. 3、augstas kvalitātes: katrs kristāls ir rūpīgi izgatavotas, tāpēc mēs varam garantēt)

Izskatās arī
liels reālajā dzīvē vārna modelis putas&kažoku melnā vārna Rokdarbu Rotas, Dārza Mājas Apdare dāvanu par 50cm xf2784
€84.23 €42.96

(apraksts: tā izmērs ir aptuveni 50cm. mums ir daudz simulācijas putnu modeļus, ja vēlaties, jūs varat sazināties ar mums, paldies. paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu, laipni lūdzam jūs nākt atkal nākamreiz. 1. ja jums vietu pasūtījumu, mēs organizēt shippment, cik drīz vien iespējams, lūdzu, palīdzēt, esiet pacietīgi jāgaida, lai jūs objektus.ja jums ir kādi jautājumi,)

Izskatās arī
Abstraktus grafiti elektroniskās ērģeles, klavieres, ģitāru, instrumentu, plakātu cyber stils audekla apgleznošana sienu mākslas ainu mājas apdare
€12.20 €7.32

(lūdzu, ņemiet vērā: 1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja, audekla tikai. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs pieņemam custom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6.paredzamais)

Izskatās arī
Frizētava, Metāla Zīmes, Sienu Mākslas Skārda Plakātu Nobružāts Plāksnes Vintage Plāksnes Šķēres, Žiletes Retro Dzelzs Krāsošana Bārs Kluba Mājas Dekoru
€10.92 €5.46

(produkta informācija izturīgs - 7.8 *11.8 metāla zīmju uzdrukāts dourable pilnu krāsu apdari uz alvas gadiem attēlot. viegli pakārt - nāk ar četru skrūvju caurumi un tas ir pietiekami viegls, lai varētu uzstādīt ar double-sided putu lentes vai lentes komandu vintage - mākslīgais patina un rūsas dod tas, ka lieliski izskatās ka retro justies,izskatīties lieliski jebkurā garāža, bārs,veikals,den,vai)

Izskatās arī
LED Gaismas Kosmētikas griežami Stāvēt Uz Letes Ar A5 Plakātu Turētājs Krāsas Var Mainīt
€69.56 €66.77

(#detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-left:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
3M Mājas Apdare Pašlīmējošas Sienas Stūra Dekoru, Lentes Anti-sadursmes 3D Sienas Uzlīme, Sienas Iekšējā Ārējā Stūra Dekoru Stri
€19.17 €11.89

(nosaukums : yin jiao līnijas materiāls : pvc materiālu krāsa : zelta/sudraba/melna/balta/roze zelta garums : 3m izmērs/apstrādes metode : 2cm plata/4cm platas/6cm plata amats : mitruma izturīgs/beautifying apdare/ūdensizturīgs iezīmes : nāk ar pašlīmējošu pamatni, viegla montāža, ūdensizturīgs un pelējuma izturīgs lietošanas joma : dzīvojamā)

Izskatās arī
Viktorijas Džentlmenis Dachshund Plakātu Metāla Plāksne Kluba Puses Bārs Ala Pasūtījuma Krāsošana Apdare Skārda Zīme Plakāti
€10.92 €5.46

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Cilvēka Anatomija Muskuļus No Ķermeņa Plakātu Muskuļu Sistēma, Wall Art Print Mūsdienu Dzīvojamā Istaba Cuadros Mājas Dekoru Audekla Apgleznošana
€141.40 €82.01

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs)

Izskatās arī
Vintage Zobenzivs Skulptūra, Roku Apgleznoti Sveķu Okeāna Ātri Zivis Statuja, Mājas, Jūras Ekosistēma Dekori Office Reisu Rotājumu Kuģiem
€109.39 €82.04

(1. apraksts: vintage zobenzivs skulptūra, roku apgleznoti sveķu dziļūdens ātri zivis statuja, mājas, jūras ekosistēma dekori office reisu rotājumu suvenīru kuģi. 2. materiāli: vides aizsardzības sveķiem. 3. krāsa: multicolour. 4. izmērs(cm): aptuveni 43(garums)*10(platums)*20(augstums)-augsta.par 39.5(garums)*9(platums)*20(augstums)-īss. 5. iepakojumā: polyfoam, sūklis, kartona)

Izskatās arī
Vintage Mūzikas Kastē Red Antīko Iegravēts Mūzikas Kaste Ar Koka Griešanai Un Rokas Kloķa Mehānismu Unikālu Dāvanu Mīļākais Draugs
€11.35 €4.20

(mūsu rokas kloķa mūzikas kaste ir izgatavota no vislabākajiem materiāliem un meistarība, nodrošinot, ka tā neizbalē.ar spēju rokas kloķa skaņas, šis kompaktais un portatīvais mūzikas kaste ir ideāli piemērots visu veidu gadījumos. specifikācija: produkta nosaukums: koka music box ornaments materiāls: priede produkta izmērs: aptuveni 6.5x5x4.2cm/2.56x1.97x1.65 collas style:)

Izskatās arī
24 Ledusskapis Magnēti, Mazi Margrietiņas, Tāfeles, Ledusskapja Biroja Foto Kabineta Apdare
€13.94 €11.01

(24 ledusskapis magnēti, mazi margrietiņas, tāfeles, ledusskapja biroja foto kabineta apdare ziedu ledusskapis, uzlīmes, var absorbēt jebkuru dzelzs virsmas, piemēram, metāla matēta ledusskapja durvis, drošības durvis, dzelzs puķu plaukta, var absorbēt ziņas, bildes, birojs atzīmē, utt.; silts padoms: nav ieteicams bērnam līdz 5 gadu vecumam, lai spēlēt ak, novērstu mutē nosaukums: cute ziedu,)

Izskatās arī
Antikvariāts, Antīko Misiņa Vīraks Caurule Mājas Dzīvojamā Istaba Rotājumi, Antīkas Kolekcija Vara, Tīra Vara Stick Vīraks un Vīraks
€120.35 €80.64

(hot hot ieteikt 1. kas ir sajaukts partijas?jūs sajauc partijas atbalstīja?vai ir ierobežojums uz jūsu sajauc partijas summu? mēs jaukta partijas atbalsta 2. vai jūsu veikalā atbalsta viens gabals dropshipping? atbalsta viens gabals dropshipping, atgriežoties & amp; apmainīties atbalsta, personāla atlases pārstāvji.iepakojuma kastes, kulons siksniņa var pielāgot 3. kāda veida)

Izskatās arī
Smieklīgi Melnais Kaķis, Dekori, Metāla, Skārda Parakstīt - es Daru to, Ko es Gribu - Gudrs Kaķis Smieklīgi Metāla Plakātu Sienas Mākslas Dekoru Sign Vannas istabas, Dārza
€5.95

(materiāls stils: alva / metāla / vintage skārda zīme /, sienu apdare izmērs: apmēram 20x30 cm (8 collas * 12 collas) vienkārši pirms urbšanas, viegli pakārt un rotā kur jums ir nepieciešams, apraksts: mēs esam metāla skārda zīme, ko var izmantot jebkurā vietā, sienas dekori, mājas virtuve dekori, bārs, taverna, mājas, degvielas uzpildes stacijas, karstā veikals apdare, klubs, uzturēšanās,)

Izskatās arī
Mini Podi, Pods Dinozauru Asti Sulīgs Stādāmā Puķu Podi Sulīgs Kaktuss Gaisa Iekārtas Mazā Organizators Pildspalva Grims
€8.39 €3.36

(mini poda podi ir izgatavoti no izturīga silikona, kas var izturēt jebkuros laika apstākļos.tie ir gudrs dizains, kas papildina dekoratīvu efektu, lai jūsu dzīvojamā istaba, balkons vai dārzs.jūs varat augu ziedi, vai sukulenti viņiem, vai tos izmantot kā pildspalvu turētāji, vai burkās.tās ir arī lieliskas dāvanas savai ģimenei vai draugiem, kam patīk dārza darbi. specifikācija: preces nosaukums:)

Izskatās arī