Tagi: suncatcher sirds kulons

Cena €1.53 €2.18

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1、Krāsains Dzirkstošo: kulons ar krāsainiem dzirkstošu kristāla persiku sirds formu.

2、Dažādiem mērķiem: kristāla bumbu prizmu varavīksnes kuloni ir ļoti piemērots nosūcējiem, lustras, dārza projekti, bērnu istabas, Ziemassvētku eglītes, aizkari, logu un augu ornamenti.

3、Augstas Kvalitātes: Katrs kristāls ir rūpīgi izgatavotas, tāpēc mēs varam garantēt augstu kvalitāti.

4、Skaistu Žilbinošs Efekts: nevainojams kristāls ar skaistu žilbinošs efekts.Tas ir ideāls saules ķērājs.

5、Labākā Dāvana: Šis kulons ir labākā dāvana ģimenei un draugiem brīvdienās.

Specifikācija:

Materiāls: kristāls

Kristāla izmērs: par 45mm/1.77 gadā

Siksniņa garums: aptuveni 30cm/11.81 gadā

Iepakojuma Saraksts: Kristāla Kulons*1

Ņemiet vērā,:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Specifikācijas

  • Kristāla Izmērs: par 45mm/1.77 gadā
  • Siksniņa garums: par 30cm/11.81 gadā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Tēma: AUGU
  • Materiāls: CRYSTAL
  • Stils: Tradicionālā Ķīniešu Stilā

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Disney Cartoon Lilo & Stitch Plakātu Audekla Apgleznošana Sienu Mākslas Īss Insultu Bildes Cute Sienas, lai Bērnu Istabas Dekors Dāvanas
€14.20 €7.38

(piezīme 1. cena ir par vienu gabalu, katras izmērs atbilst dažādu cenu un citu attēlu, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai izvēlētos lielumu, un attēlus. 2. visi produkti nesatur rāmji vai papildu robežām, attēla attiecība, tiks koriģēts saskaņā ar izmēru iegādājāties (nedaudz saspiestu vai apgriezts). 3. visi produkti ir profesionāli iespiestas ar piemaksu tintes uz augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Abstraktus grafiti elektroniskās ērģeles, klavieres, ģitāru, instrumentu, plakātu cyber stils audekla apgleznošana sienu mākslas ainu mājas apdare
€12.20 €7.32

(lūdzu, ņemiet vērā: 1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja, audekla tikai. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs pieņemam custom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6.paredzamais)

Izskatās arī
Zemniecisks Vāzes Sulīgs Puķu Pods Ziedu Vāze Poda Augu Pot Dzelzs Materiāla Kāzu svinības Pusdienu Galda Rotājumi
€2.89 €1.65

(funkcijas: ootdty izgatavots no dzelzs materiāla, vienkāršs un moderns dizains, pievienot skaistu mākslu, lai jūsu dzīvi. ziedu vienošanās ir tievs, piemērotas gariem zariem un kaltētiem ziediem.(tas ir piemērots ornamentiem vai kaltētiem ziediem). uz matētā dod gabals mūsdienu un noslēpumainu izskatu. liels guļamistaba, viesistaba, mājas apdare,kafejnīcā, restorānu,)

Izskatās arī
Reiki Stick Black Obsidian 7" Masāža Pulēta Metafizisks Dziedināšanas Nūjiņu
€43.65

(vārds reiki stick black obsidian 7 masāža pulēta metafizisks dziedināšanas nūjiņu materiāls crystal svars aptuveni 400g garums 180mm platums 40mm augstums /mm maksājuma * maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles.lūdzu pārliecinieties, ka kuģis adrese jūsu darījuma konts ir pareizs. kuģniecības un pārkraušanas *)

Izskatās arī
9.5 MM Dabas Zils Topāzs Aproce Sievieti Vīrieši Reiki Dziedināšanas Patiesu Stiept Aproces Modes Rotaslietas Dāvanu
€193.51 €164.48

(attēls ir tikai jūsu zināšanai, jūs saņemsiet līdzīgu kristāla jo dabiskā akmens.visi prece tiks nosūtīta,izlases, mēs apsolām, ka mēs sniegs jums labāko produktu, ja jūs pasūtīt no mūsu veikala.ceru, ka jums būs lieliska iepirkšanās pieredzi, mēs varam pielāgot lielākā daļa no mūsu produktiem,ja jums ir liela rīkojuma vai jebkuras citas izmeklēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums par)

Izskatās arī
Dabas Botāniskais Lapas, Plakāti Karkasa Vintage Gudrais Zaļa Audekla Glezna Print Attēlus, Ziemeļvalstu Dzīvojamās Istabas Sienas Art Sienas Dekori
€44.31 €24.37

(1. visi produkti ir gatavās kanvas gleznu, kas nav nepieciešams uzstādīt pēc preču saņemšanas. 2. visi vienumi ietver kadru un sienas kniedes. 3. visas gleznas ir mašīna-drukātā, ne roku apgleznoti. 4. customized izmērs ir pieejams, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas. 5. krāsu displejs var nedaudz atšķirties atkarībā no monitora vai tālruni. 6. izņemot)

Izskatās arī
Reperis K-Karalis Vons Plakāts, Plakāti Kraftpapīrs Vintage Plakātu Sienas Mākslas Glezniecības Studiju Estētiskās Mākslas Maza Izmēra sienas uzlīmes
€2.13 €1.36

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Sviestmaižu Cepumi Aromatizētas Sveces Imitācijas Modelēšanas Svece Kūka Dekorēšanas Diy Ģipša Cepot Kūka Pelējuma Mājas Dekoru
€6.65 €3.33

(100% brand new materiāls:parafīns +abs izmērs:apm 3cm*7cm/4cm*5cm mājas apdare/foto/dāvanu izmanto:dzimšanas dienas torte sveces, svētku torte sveces pakete ietver:1 gab dzimšanas dienas svece piezīme: lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati 1-2cm kļūdas. sakarā ar starpību starp monitoru un gaismas spilgtumu , nekustamā krāsu preci)

Izskatās arī
Mandala Tauriņš Posmā Sienas Karājas Gobelēns, Kokvilna Saule, Mēness Macrame Pušķis Gobelēni Dzīvojamā Istaba Biroja Sienas Segu Dekori
€10.17 €4.88

(mandala tauriņš posmā sienas karājas gobelēns, kokvilna saule, mēness macrame pušķis gobelēni dzīvojamā istaba biroja sienas segu dekori vienība: pušķis gobelēns, sienas karājas attēlu audums: kokvilna/lins siksniņa garums: apmēram 75cm karājas attēla izmērs: par 32.5 cm*130cm (garums neietver pušķis garumā, pušķis garums 15 cm) pola izmērs: diametrs 1,5 cm, garums)

Izskatās arī
Trippy Skelets Anotācija Psychedelic Sēņu Anime Plakāti Lipīga Vintage Istabas, Bārs, Kafejnīca Dekoru, Sienas Dekori
€8.05 €4.84

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
A5 Plīša Saistvielu Photocard Turētājs Kawaii Foto Albums Kpop Elks Photocards Savākt Grāmatu Students Skolas Notebook Kancelejas Preces
€14.52 €9.73

(funkcijas: photocard saistvielu vāciņš ir izgatavots no kvalitātes plīša, ļoti mīksts, ērts. šo fotoalbumu izmanto, lai aizsargātu jūsu fotogrāfijas, pastkartes, kuponi un cita kolekciju. attēlu albumu var brīnišķīgas dāvanas jūsu ģimenei un draugiem.tas ir labs veids, lai ierakstītu laimīgu atmiņu. tas var pastāvīgi glabāt savu iecienītāko elks ir vērtīgs kartes, novērstu)

Izskatās arī
Kuģa Modelis Dekoratīvi Rotājumi Dzīvojamā Istaba Mājas Piederumu Amatniecības Puse, Buru Laiva, Koks
€6.66 €3.13

(apraksts vai jūs vēlaties, lai ir unikāls mājas rotājums jūsu jūras puses vai notikums?pēc tam, šo jahtu modelis ir par jums.vienkāršs un elegants dizains, tērps jebkuru telpu dekorēšana.tas palīdz pabeigt jūsu piekrastes tēmu ar šo diezgan jahtu rotājumu, kas arī var izmantot kā foto prop, lai padarītu jūsu fotogrāfijas pievilcīgāku. funkcijas -krāsa:tumši zila -materiāls:koks -izmērs:9.50x4.00x3.50cm/3.73x1.57x1.38in -)

Izskatās arī
Sintētisko Sveķu Vienkārši Radoši Jogas Sporta Meitene Rada Statuetes Dzīvojamās Istabas Galda Dekorēšana Abstrakts Attēls Sveķu Amatniecības
€20.58 €12.35

(mūsu priekšrocības produktu apraksts produkta nosaukums sintētisko sveķu vienkārši radoši jogas sporta meitene rada statuetes dzīvojamās istabas galda dekorēšana abstrakts attēls sveķu amatniecības standarta izmēri nomon sienas pulkstenis:diametrs 65cm、diametrs 80cm、diametrs 90cm、diametrs 100cm、diametrs 110cm、diametrs 120cm、diametrs 130cm、 krāsu attēlu parādīts materiālu, riekstkoks, misiņa)

Izskatās arī
Melns un Balts Retro Sexy Skaistumu Plakātu Disco Bumba Retro Sieviete uz Auto Audekls Druka Plakātu Sienas Mākslas Dekori Mājas Mākslas Apdare
€5.34 €0.45

(1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu,krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1 inch=2.54 cm 5.)

Izskatās arī