Cena €108.04 €183.12

Pilns apraksts

Atgriešanās Politiku

Mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!Jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas).

A. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma.

Kompensāciju : Valkāšanai, Aromatizēti vai Mainīt apģērbu.

B. Objektu jāatdod(ir piemēroti un sāka atgriezties)7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.Tā ir pircēja atbildība maksāt atgriešanas vai apmaiņas pastmarkas.

NEKĀDU Kompensāciju-Vairāk nekā 7 Dienām, joprojām nav atgriezies.

C. Ja jūs veicot peļņu, lūdzu iekļaut piezīmi ar jūsu vārdu, adresi, rīkojuma numuru,īsu paskaidrojumu par atgriešanas iemeslu.

Par mums

Mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu,kas nodrošina OEM ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumi,tostarp, kāzu kleitas,vakara kleitas,balles kleitas,kokteilis kleitas,svētku kleitas un dažādi kāzu kleitas.

Mēs varētu padarīt kleitas pēc bildes, kas nāca no jums,mēs laipni mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības.

100% Roku Darbs Kleitas.Pielāgoti servisapkalpošanas un Skriešanās, lai ir pieejami.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: FEN SI
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Modeļa Numurs: 20231
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Izgriezums: Viena-Pleca
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Izmērs: Custom
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Vilciens: NAV
  • Apdare: Plisēt
  • Auduma Veids: Tills
  • Materiāls: Acetāts
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • CN: Dzjansu
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Modelis Tips: Citi
  • Stils: Classic
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Krāsa: Pasūtījuma
  • Faktisko Attēlu: No
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Melns: Rāvējslēdzēju vai Mežģīnes augšu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elsojošs Garām Piedurknēm Sequin Homecoming Kleitas Ar V-Kakla Īss Balles Kleitu Mirdzoša Mini Kleita
€94.31 €89.59

(laipni lūgti mūsu veikalā apraksts izmērs diagrammas to, kā pasākums atgriešanās politiku ziņas pircēji var atgriezties vienība(s) atmaksāšanu 7 dienu laikā no dienas, kad vienība(s) saņemti, un pircējs atļauties atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.postenis (- i), kas jāatdod, jo to pašu precīzu stāvoklī, kad tas tika piegādāts. par kuģošanas pasūtījumi)

Izskatās arī
OIMG Zilā Mežģīņu Garās vakarkleitas Mīļotā Sānu Spraugas Balles Kleita bez Piedurknēm Puse Kleitas Grīdas Garums Tilla-Line فساتين ال
€300.82 €120.33

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
Fāzēm Pērles Kāzu Plīvurs, Viens Slānis ar Ķemmi Tilla Līgava Headpiece Aksesuārs Līgavas Plīvuri Sieviešu Accesories
€24.94 €12.46

(sūtījumu ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums. atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas). e. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma. kompensāciju : valkāšanai,)

Izskatās arī
Xijun Saūda Arābu Tafta Daudzpakāpju Ruffles Vakara Kleitas Pusē Sadalīt Plisēt Ruched Balles Kleitu Oficiālā Puse Kleita 2023
€129.81 €90.87

(custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu.vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem: ___cm/collas 5.kopējais augstums(no galvas līdz grīdai) : ___cm/collas 6.augsta papēža:___cm/collas 1.man vajag citu)

Izskatās arī
Bealegantom Dzirksti Līnijas Īsā Homecoming Kleitas Spageti Siksnas Mini Graudation Kokteilis Oficiālu Balli Puse Kleita B60
€80.82 €64.66

(laipni lūgti mūsu veikalā jautājums: es nezinu, kuru izmērs ir piemērots man, kā es varu izvēlēties izmēru? atbilde: mūsu izmēri ir usa standarta izmērs, ja jums nav skaidrs, kāda ir jūsu izmēra, lūdzu, lūdzu, piegādes krūtis, viduklis, gurni un augstumu mums. jautājums: vai ir pielāgota kleita pieejama? atbilde: mēs varam padarīt kleita kā jūsu mērījumiem, lūdzu, lūdzu)

Izskatās arī
Tautas Balts Ziloņkaula Īsā Viens Slānis Pirksta Garums Mežģīnes Appliqued Kāzu Līgavas Plīvuri ar Ķemmi
€5.46 €4.64

(klientu apmierinātība lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.maksājuma ir daudzi maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus).jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.lai aizsargātu)

Izskatās arī
Kāzu Cimdi-Kāzu Cimdi Pirkstiem Īsu Punktā, Elegants Rhinestone Kāzu Aksesuāri Līgava
€7.23 €4.98

(1.brazīlijas draugiem, pievērsiet uzmanību: lūdzu atstājiet jūsu cpf par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express, piemēram, dhl,ems.muitas tas ir nepieciešams .paldies par jūsu sadarbību.)

Izskatās arī
LINDO NOIVA Satīna Kroku Kāzu Kleitas 2023 Puff Īsām Piedurknēm Līgava Kleitu Virs Ceļgala Sexy Vasaras Kāzu Kleitas Muguras
€127.27 €76.36

(ja jūs vēlaties pasūtījuma , lūdzu, piedāvāt mērījumiem, kā šādas izrādes: (1) krūtis: _______collas/cm (2) viduklis: _______collas/cm (3) gurni: _______collas/cm (4) plecu uz grīdas (bez apaviem): _______collas/cm (5) plecu pie pleca(plecu platums): _______collas/cm (6) augstums : _______collas/cm ja kleita ir siksna vai piedurknēm , mums vēl ir nepieciešami)

Izskatās arī
ZJ9061 Līgavas Kleitas Baltā Ziloņkaula Strapless Krelles, Kāzu Kleitas Mežģīnes Malu Kleita Custom Izmēri 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28
€114.85 €82.69

(kvalitāti par šī kleita ir ļoti ļoti labs, kā rūpnīcas pārdevējs , mēs pārdodam kleitas zemu cenu ar super kvalitāti. ja jūs vēlaties, lai atgrieztos, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos rma nav.un adresi, 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis kleitu.atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja pienākums mēs ceram, ka jums ir apmierināti ar mūsu kleitā un pakalpojumu.ja tur ir)

Izskatās arī
2024 Krāšņs Kāzu Kleitu Liekšķere Kakla Garām Piedurknēm Mežģīnes Appliques Slim Sirēna Slaucīt Vilcienu Vestidos De Novia Paraža Līgavas Kleita
€261.25 €143.69

(silts padomi: visas kāzu kleitas ir pieejamas mūsu veikalā var pielāgot izmēru un krāsu.lūdzu, izvēlieties lielums tuvu, lai jūsu ķermeņa izmērus iesniegt, lai.ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru vai krāsu, lūdzu, sniedziet man mērījumu dati triju dienu laikā.lūdzu, izlasiet šīs piezīmes rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties)

Izskatās arī
Elegants Gaismas Ezera Zilā Šifona Māte No Līgavas Kleitas, Lai Kāzas Grīdas Garums Oficiālas Personas Vakara Kleita
€195.81 €117.49

(ur apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir veikti standarta izmēri vai pēc pasūtījuma mērījumi, kas jums norādījis.izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita. ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas, vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir)

Izskatās arī
CloverBridal Pasakaina Rozes Ziedu Pie Pleca Rozā Vestidos De 15 Quinceañera 2023 Iespiests Kleitas Dzimšanas dienas svinības WQ9736
€122.41 €116.28

(cloverbridal pasakaina rozes ziedu pie pleca rozā vestidos de 15 quinceañera 2023 iespiests kleitas dzimšanas dienas svinības wq9736 instrukcijas šeit zemāk ir standarta izmēri un krāsu diagrammas, mēs varam padarīt savu kleitu, vai nu standarta izmēru vai klientu izmēra, tikmēr mēs varam padarīt jūsu kleita ne tikai ļoti līdzīgu krāsu vai pat pašu krāsu, kā tas ir bildes, bet arī jūs varat)

Izskatās arī
YouLaPan HP305 Sakausējuma Lapas Līgavas Galvas Rhinestone Headpiece Kāzu Matu Aksesuāri, Līgavas Tiara Līgavu Matu Rotas
€34.10 €17.05

(youlapan hp305 sakausējuma lapu kāzu tiara līgavas vainaga kāzas, kāzu matu aksesuāri sakausējuma līgavas galvas rhinestone headpieces 1.materiāls:rhinestone/sakausējuma lapu 2.dzimums: sievietes/sievietes 3.krāsa:sudraba/zelta pakete ietver:1pc kāzu matu tiara hp305 : 13*27cm/5.12*10.63 gadā hp282 : 11.5*28cm/4.53*11.02 gadā hp286 : 12*30cm/4.72*11.81 gadā hp256)

Izskatās arī
Mignon Satīns-line Liekšķere Izgriezums Savirmot Vizuļi Balles Kleita Grīdas-garums Oficiālu Elegantas Vakara Puse Kleita Sievietēm 2023
€228.73 €100.65

(laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit jums perfektu un padara jums vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tādēļ, lūdzu, atstāt mums savu precīzus mērījumus ,mēs esam priecīgi pasūtījuma lielumu vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18)!kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši atstājiet savu mērījumus, un prasības)

Izskatās arī
Jessica Sarkana Balles Kleita Off-the-plecu Tilla Vakara Kleita Halāti De Soirée Oficiālās Reizēs, A-veida Kāzu Kleitu
€165.11 €82.56

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Graciozs Sequined Spalvu Balles Kleitas Strapless Pusē Sadalīt Ilūziju Sirēna Vakara Kleita Pasūtījuma فساتين السهرة
€305.20 €271.63

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Vintage Ilgi Slēgs Kakla Rievotās Kāzu Kleitas Sirēna Spageti Siksnas Kroku Tīrīšana Vilcienu Līgavas Tērpi Sievietēm
€203.43 €113.92

(plus lieluma kleitas izmēri rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!lai)

Izskatās arī
Mirdzoša Viena Pleca, vakartērpi, Mūsdienu Taisni Kleitu Par Līgava Vintage Grīdas-garums Līgavas Kleita Vestido De Novia
€400.37 €224.20

(laipni lūdzam dmdrs kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie)

Izskatās arī
Princese Mīļotā Līgavas Kleita 3/4 Mežģīņu Piedurknēm Aplikācijas Pogu Atpakaļ, Kāzu Bumbu Kleita 2023 Eleganti Tilla Vilcienu Drēbes De Mariée
€233.98 €191.86

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visas kleitas var custom made in adulet un meitenes izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu)

Izskatās arī