Cena €3.41 €4.87

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Izsmalcinātu izskatu, krāsu LED gaismas.

2. Telpiskās skaņas, šokējoši augstas precizitātes līmeņa skaņas kvalitāti.

3. Labu akumulatoru dzīvi un klausīties mūziku visu dienu.

4.360° pilnā frekvenču skaņas lauku, trīs frekvenču visaptverošu līdzsvaru.

5. Hd brīvroku zvanu, bezšuvju tērzēšanas sarunas.

6. Saderīgs ar Bluetooth ātru savienojumu, stabilu signālu, kas piemērojami IOS, Android.

7. Multi-funkcionālo skaļrunis, šis skaļrunis nodrošina Bluetooh, TF kartes režīmā, AUX režīmā.

8.TWS dual savienot black tehnoloģija, diviem skaļruņiem TWS bezvadu savienojumu, paredzēti un kreisā skaņas kanāla neatkarīgas izejas, surround sound, vienreizējai lietošanai, arī neatkarīgi balss Bluetooth skaļruni.

Specifikācijas:

Nosaukums: Bluetooth skaļrunis

Modeļa numurs: S20

Bluetooth versija: 5.0

Pārraides attālums: 10 metri

Frekvenču diapazons: 120HZ-18KHZ

SNR: ≥60DB

Ragu diametrs: 40mm

Izejas jauda: 3W

Gaismas krāsa: 7 krāsainas gaismas

Iebūvēta baterija: 3,7 V/500mAh

Uzlādes ports: micro usb

Uzlādes laiks: 2 stundas

Darba laiks: 6 stundas (vidējo apjomu)

Regulēšanas režīms: Taustiņu darbība

Aplūkošanas režīms: Bluetooth, TF kartes režīmā, AUX režīmā.

Funkcijas: Bluetooth, plug-in kartes, Bluetooth zvanu

Produkta izmērs: 102*82*82mm

Produkta krāsa: Melns/balts/sarkans

Produkta materiāls: ABS

Paketē ietilpst:

1* Bluetooth skaļrunis

1* Lietotāja rokasgrāmata

1*micro usb datu kabelis

Specifikācijas

  • Audio Crossover: Pilns Diapazons
  • Kategorijas: Skaļruņi
  • Skaņas Režīms: Stereo Skaņas Režīmā
  • Izmantošana: Mājas
  • Akumulators:
  • Skaits Skaļrunis Kameras: 1
  • Paziņojums: Indukcijas
  • Ieejas Jauda(W): 25 W
  • Materiāls: Plastmasas
  • Ūdensizturīgs:
  • Tweeter materiāls: Metāla
  • Balss Vadība: No
  • Zīmola Nosaukums: occkic
  • Kanāli: 1
  • Ministru Kabineta Materiāls: Plastmasas
  • Saprātīga Personīgo Asistentu: NAV
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Ieejas/Izejas: Citi
  • Atbalsts APP:
  • Skaļruņu Tips: Portatīvie
  • Barošanas Avots: Akumulators

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Austiņas Lādēšanas Gadījumā Protector Anti-zaudēja Silikona vienkrāsainu Dizainu seguma Nomaiņa AirPods
€0.45 €0.27

(apraksts: šo anti-zaudēja silikona vāks airpods ir cieši fit,jums nav nepieciešams, lai apgrieztu to lielumu un mainīt tā formu. šo anti-zaudēja vāks airpods ir ādai draudzīgs un mīksts, jo tā izmanto silikona izdarīt,un jūs nejustu nekādu diskomfortu, kamēr pieskaras. virsmas šajā gadījumā aizsargs airpods ir viegli, lai jūs, lai attīrītu un krāsu uz virsmas, nebūs viegli izbalināt. šīs)

Izskatās arī
1/2/3PCS Sarunu Laiks 20 Stundas brīvroku Blūza Auto V5.2 Lotosa Uz Tālruni pie Auss, Blūza Ar Vadu Ausis Lotus tālruņa tipa c
€57.02 €34.78

(1/2/3pcs sarunu laiks 20 stundas brīvroku blūza auto v5.2 lotosa uz tālruni pie auss, blūza ar vadu ausis lotus tālruņa tipa c apraksts: modelis: k55 versija: v5.2 pārraides attālums: 10m pārraides frekvence: 2.4 ghz uzlādes spriegums: dc5v uzlādes laiks: mazāk nekā 20 minūtes sarunu laiks: apmēram 20 stundas mūziku laiks: apmēram 20 stundas gaidīšanas)

Izskatās arī
Uzticamu Kakla Nēsā Power Pack MetaQuest3 Efektīvu Pieredzi
€37.92 €25.02

(funkcijas: ootdty palielināt jūsu virtuālo realitāti piedzīvojumi ar to nodrošinot ilgāku kalpošanas laiku nepārtraukta spēle.savu viegls un ērts kakla karājas dizains piedāvā komfortu un ērtu lietošanu. izgatavots no izturīga abs materiāla, kas nodrošina uzticamu un drošu enerģijas avots jūsu austiņas.tai ir kompakts un gluds dizains ļauj viegli pārnesamību un izmantošanu. piemērots)

Izskatās arī
Multi-purpose Mikrofonu, USB Datora Mikrofons Video Uzņemšanas standarts Plug and play (Atskaņot), lai reģistrētu PC Datorā, Dziedāšana, Tērzēšana
€10.70 €8.77

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izcilas kvalitātes lossless trokšņa samazināšana: spēcīgs trokšņa samazināšanas sistēma, anti-traucējumus un anti-gaudošana ierakstīšanas bez izkropļojumiem, pat trokšņainā vidē, var skaidri skaņu, kas ir jāprotokolē. augstas kvalitātes: skaidrs, skaņas kvalitātes, spēcīgs saderība, izvēlēties, ko jūs vēlaties. vairāk)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi, lai Bose 700 NC700 Bezvadu Austiņām Ausu Spilventiņi Iekļautās K0AC
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze komfortu ar šo nomaiņa ausu spilventiņi jūsu nc700 austiņas. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un efektīva skaņas izolācija. mūzikas entuziasti un biežiem ceļotājiem, šie nomaiņa ausu spilventiņi piedāvā ērtu fit extended izmantot. vai jūs)

Izskatās arī
1/2/3PCS Tws Austiņas Austiņas Ar Mic V5.3 Čipu Rokā Bezmaksas auss Trokšņa Slāpēšanas Blutooth Bezvadu Austiņas Hifi
€9.73 €5.84

(1/2/3pcs tws austiņas austiņas ar mic v5.3 čipu rokā bezmaksas auss trokšņa slāpēšanas blutooth bezvadu austiņas hifi apraksts: pārraides diapazons: 10m ūdensnecaurlaidīgs reitings: iedarbību ipx4 austiņu akumulatora: 30mah uzglabāšanas akumulators: 200mah spriegums: 3.7 v materiāls: plastmasa neto svars: 34g bruto svars: 58g iepakojuma)

Izskatās arī
Mao Wang Jūra Bezvadu VIENS Bruņinieks Melnās TWS Bluetooth Austiņas MW-B2 Smart Taisnība Bezvadu Austiņas Austiņas Ar Uzlādes Kaste
€142.21

(mūsu politika maksājuma lai nodrošinātu abu pušu interesēm, mēs pieņemam tikai pack24.lv darījuma apmaksai, pirms jūs maksājat, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese maksājumu atbilst adrese, jums ir nepieciešams, mums uz kuģa. piegāde mēs nosūtīt produkti 3 darba dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina jūsu maksājumu.lielākā daļa produktu, mēs piedāvājam bezmaksas)

Izskatās arī
5GAB Audio Taisni jack Savienotājs Ligzda divu Kanālu Stereo Mikrofona Ligzda Audio Adapteri
€0.60 €0.41

(motīvs: 100% jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:vara + pvc krāsa:melna izmērs:kā parādīts attēlā pakete ietver:5gab piezīme: 1.lūdzu, pieļauj maz kļūdu, jo manuāla mērīšana. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
6 Gabali Austiņu Adapter 6.35 mm(1/4 collas) Vīriešu 3.5 mm(1/8 collu) Sieviešu Stereo Audio Austiņu Ligzdas Adapteris, Black/Gold P
€5.01 €3.11

(cietā metāla konstrukciju;won ' t break jebkad.ne jebkura scratchiness vai ļodzīties lietošanas.gold-plating ir izturīgs pret koroziju un nodrošina tīrāku skaņas pieredzi iespējams.uzlabota kontaktu tranzītā signālu labāk.saglabā skaņu, skaidrs, bez statiskā vai trokšņa.mājīgs fit nodrošina spēcīgu pozitīvu saikni.iet stereo skaņu, izmantojot bez kvalitātes zuduma.viegli pievienot un atvienot. 6.35 mm)

Izskatās arī
1PC 4 Collu 95mm Maza Izmēra Ragu Tweeter Plastmasas Vītni Muti Skaļruņu Remonts Piederumi Plastmasas korpuss Mājas Skaļruņu Aksesuāri
€4.30 €2.89

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!materiāls:plastmasas izmēri:4in krāsa:melna iepakojums iekļauti: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
6 Kanālu Audio Mikseris Mini Stereo Mikseris Profesionālās Skaņas Mikseri 6.35 MM Zema Trokšņa līmeņa USB Mikseris Ierakstu Studija,Melns
€44.00 €28.17

(audio mikseri apkopo skaņu no dažādiem avotiem (ģitāra, bass un tastatūra) par monitoringa stāvokļa novērošanai vai maiņu.katra kanāla lineārās mikseris ir neatkarīga skaļuma kontrole, neatkarīgas ieejas ligzdas un skaļuma kontrole katrā kanālā, un vienu izejas no pastiprinātāja.tas maisījumi vairākus kanālus uz viena sliežu ceļa, kas piemērots jūsu tastatūras, klaviatūras, mazās skatuves uzstādījumus,)

Izskatās arī
10PCS AD8220BRMZ AD8220 HOP H0P MSOP8 AD8220ARMZ H01 HO1 IC Chipset Oriģināls
€55.32

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Smieklīgi Ir par Noteikumiem AirPods Gadījumā Gaisa Pod Pro2 3 2 1 Pro Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Sirds Segtu Būtiska
€6.78 €3.39

(piezīme: tur ir atlaides kupona $1 vairāk nekā $5 iegādāties mūsu veikalā, un ir papildu atlaides faniem, kuri seko mūsu veikalā. jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide. apkopojot mūsu veikalā, mēs sniegsim jums par prioritāti, lai nodrošinātu preču)

Izskatās arī
TZT LINEPAUDIO B037 Pastiprinātāju, Skaļruņu Selektors Pastiprinātāju, Skaļruni Komutatoru Ļauj 3 Ieejas un 3 Izejas
€88.61 €70.88

(tzt linepaudio b037 pastiprinātāju, skaļruņu selektors pastiprinātāju, skaļruni komutatoru ļauj 3 ieejas un 3 izejas funkcijas: - pastiprinātāju, skaļruņu maiņu nodrošina trīs pastiprinātāji ieejas.izvēlies vienu no trim. vienlaicīga ievade netiek atbalstīta. - tas atbalsta arī 3 komplekti skaļruņu izejas.vienlaicīgi izejas nav atbalstīts.izvēlies vienu no trim. -)

Izskatās arī
Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
Uzlādējams DLP Saites 3D Brilles Aktīvā Aizslēga Brilles Xgimi Z3/Z4/Z6/H1/H2 Rieksti G1/P2 Benq, Acer & DLP Projektoru SAITI
€24.68

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! savietojama ierīce: nav sensora tips: dlp tips: binokļu skatīšanās pieredzi: bez iedziļināšanās kontrolieri: nē displeja skaits: nav 3d brilles tips: shutter fov: apmēram 150 grādu bāzes stacijas: nē porti: usb iestatīt tipu: tikai brilles 3d)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
12Pcs 40X20mm Alumīnija HIFI AMP Skaļrunis Izolācija Stāvēt Vinilplašu APK Pēdu Spilventiņu (Melns)
€36.63 €24.54

(jauns cnc mehāniski virsma: anodēta,smilšu strūklu ar noņemama neslīdoša gumijas gredzens piemērots skaļruņu,pastiprinātāju,instrumenti,iekārtas,diska,cd / dvd atskaņotāju,apk utt. diametrs: 40mm augstums: 20mm montāžas skrūvju caurumu diametrs: 4,5 mm vienuma tips: banānu dzimums: vīrietis modeļa numurs: ft4020b krāsa:melna materiāls:alumīnija iepakojuma)

Izskatās arī
Elastīgs Vāks Ērti Iekļautās Auss Spilvenu DT990/DT880/DT770 Austiņas Dropship
€2.89 €2.05

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs flaneļa spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Elastīga Austiņas Kabelis Q701/K712/K702/K240/K240MKII/K141/K171 Austiņas B36A
€5.61 €4.38

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco austiņu kabeli ar šo kvalitātes rezerves kabeli akgq701/k712/k702/k240/k240 mkii/k141/k171 austiņas. izgatavots no izturīga pvc materiāliem, šis kabelis nodrošina uzticamu savienojumu un ilgstošu izmantošanu. paredzētas akgq701/k712/k702/k240/k240mk ii/k141/k171 austiņas, tas ir piemērots mūzikas entuziastiem un profesionāļiem. izbaudiet)

Izskatās arī
par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī