Cena €8.77 €10.70

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Izcilas Kvalitātes Lossless Trokšņa Samazināšana: Spēcīgs trokšņa samazināšanas sistēma, anti-traucējumus un anti-gaudošana ierakstīšanas bez izkropļojumiem, pat trokšņainā vidē, var skaidri skaņu, kas ir jāprotokolē.

Augstas kvalitātes: Skaidrs, skaņas kvalitātes, spēcīgs saderība, izvēlēties, ko jūs vēlaties.

Vairāk Stabilu Sniegumu: Augstas kvalitātes novērstu ārējo un uztur stabilu pārraides.

Multi-purpose Mikrofons: Interneta slavenība live broadcast, broadcast, video konferences runas, Vlog ierakstu, ieraksta, Tiešsaistes mācību.

USB Datora Mikrofons: Plug and play (atskaņot), klēpjdatora mikrofonu ar Hi-Fi augstu precizitāti.

Specifikācijas:

Materiāls: Metāls+gab

Krāsa: Kā Attēlā

Produkta Izmērs: apm. 26x11.6cm/10.24x4.57inches

Neto Svars: 300g/0.66 lbs

Komplektā Ietilpst:

1PC RGB Klēpjdatoru Mikrofons

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: yesido
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Citi
  • Iestatīt Tipu: Multi-Mikrofonu Komplekti
  • Izmantošana: Datora Mikrofons
  • Transducer: Citi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

QRM Canceller Eliminator X-Posma 1.8-30Mhz Band HF RĀCIJSAZIŅAS Kontroles Gatavo Eliminator Valdes Iebūvēts RĀCIJSAZIŅAS Kontroles Izturīgs
€17.97 €13.12

(1. divas antenas saņemt nevēlamu signālu, kā rezultātā dažādos posmos. 2. ar qrm eliminator ir ievietota no antenas fīdera bez papildus modifikācijām radio. 3. tās pamatā ir pilnīgi jauna koncepcija, ka nevar būt, salīdzinot ar parasto klusinātājs sniegumu. 4. ar qrm eliminator tagad ļauj regulēt fāzes leņķa un pastiprināšanu, lai novērstu nevēlamu signālu, pirms tie sasniedz)

Izskatās arī
Izslēgt 4 Krelles Bumbu Universāla Riteņu Pašlīmējošās Trīsi Nestandarta Mēbeļu Uzglabāšanas Kaste Naktsgaldiņš Pārvietot Piederumi
€17.26 €11.05

(izslēgt 4 krelles bumbu universāla riteņu pašlīmējošās trīsi nestandarta mēbeļu uzglabāšanas kaste naktsgaldiņš pārvietot piederumi apraksts: nosaukums: 4 krelles pašlīmējošās universāla riteņu izmērs: 4.8 cm * 4.8 cm augstums no zemes: apmēram 1.5 cm skaits tērauda bumbas: 4 materiāls: abs+molibdēna pārklājumu 304 nerūsējošā tērauda gadījumā)

Izskatās arī
Rezerves Silikona Uzgaļi Earbuds Eartips Austiņas Sony WF-1000XM4 WF 1000XM4 Austiņas Auss Pumpuri Nomaiņa Austiņas, Ausu Spilventiņu
€4.16 €2.91

(1 materiāls: silikona 2 pildījumu: memoryfoam 3 krāsa: dzeltens sarkans zils 4 savietojams ar sony wf-1000xmf4 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte 6 zīmols: auss, kas aptver 7: 1pair cik nepieciešami ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu ausu spilventiņi regualrly, lai nodrošinātu baudīt mūziku. 2.)

Izskatās arī
K92F Nomaiņa Mīksto Memory Putu Galvu par WH-1000XM2 1000XM3 WH-1000XM4 XB900N
€5.86 €2.92

(funkcijas: ootdty izgatavota no mīksta atmiņas putu materiāla, lai iegūtu vairāk komfortu. viegli uzstādīt dizaina rāvējslēdzēju.nomainīt nolietojušās spilventiņu polsterējums. atmiņas putu polsterējums, izturīga un elastīga, lai varētu stundām comfortablelistening. nē instrumentus, kas vajadzīgi, viegla montāža, tikai dažas sekundes, jums būs jaunas austiņas.. par)

Izskatās arī
6 Gabali Austiņu Adapter 6.35 mm(1/4 collas) Vīriešu 3.5 mm(1/8 collu) Sieviešu Stereo Audio Austiņu Ligzdas Adapteris, Black/Gold P
€5.01 €3.11

(cietā metāla konstrukciju;won ' t break jebkad.ne jebkura scratchiness vai ļodzīties lietošanas.gold-plating ir izturīgs pret koroziju un nodrošina tīrāku skaņas pieredzi iespējams.uzlabota kontaktu tranzītā signālu labāk.saglabā skaņu, skaidrs, bez statiskā vai trokšņa.mājīgs fit nodrošina spēcīgu pozitīvu saikni.iet stereo skaņu, izmantojot bez kvalitātes zuduma.viegli pievienot un atvienot. 6.35 mm)

Izskatās arī
H37E Ērti Ausu Spilventiņi Austiņas Iekļautās Telpu Q45 Austiņas Aksesuāri
€15.94 €7.34

(funkcijas: ootdty pieredze komfortu ar mūsu iekļautās austiņas, kas izstrādāta, lai nodrošinātu labāku valkā pieredzi un mazināt spiedienu uz auss laikā ilgi klausīties. baudīt uzlabotu skaņas izolāciju un uzlabotas mūzikas baudījumu ar mūsu kvalitātes sūklis materiāls iekļautās.tie efektīvi bloķēt ārējo troksni, ļaujot jums pilnībā iegremdēt sevi jūsu mīļākie melodijas. paredzētas)

Izskatās arī
Modernizētas Galvas Siksna Meta/Oculus Quest 2,Nomaiņa Quest 2 Elite Strap Aksesuāri Labāku Atbalstu Un Komfortu
€34.72 €21.18

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! jaunināšanas versiju - šī unikālā cepure dizaina oculus quest 2 galvas siksna var efektīvi iemaisa smagumu no vr austiņas)

Izskatās arī
Trokšņa Samazināšanas Pīt Nomaiņa Audio Kabelis QC35 II QC35 QC35II Austiņas Ar Mikrofonu Mikrofona skaņas Izslēgšanas Slēdzis
€21.25

(mikrofons ir īpaši veidota jūsu quietcomfort 35 (qc35) un klusu komfortu 35ii (qc35 ii), jauninājumus jūsu mūzikas austiņas uz profesionālo spēļu austiņas spēļu straumēšanas, youtube, radio, skype zvanus, zoom tikšanās un mūziku. šis mikrofons ir cardioid uztveršanas sistēmu, kas ietver skaidru, vienmērīgu un kraukšķīgus skaņu priekšā mikrofons un nomāc nevēlamo fona troksni.liels spēlētājiem)

Izskatās arī
Walkie Talkie, Bezvadu Austiņas, Bluetooth Austiņas, divvirzienu Radio Austiņu Skaļruņa Nomaiņa Baofeng 888S UV5R
€77.48 €32.02

(apraksts: augstas klases materiāli: austiņas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs un grūts ilgu laiku izmantojot. naudas sodu meistarība: klausules bauda lielisku meistarība, ilgs darbmūžs un skaidrs, skaņa pieņemšanas. universālo dizainu: tas ir viegli, klausule, kas uzcelta rācijas mikrofons, kuru var novietot virs vai nu auss. kompakts izmērs: klausules)

Izskatās arī
Galvas Akumulatoru Atpakaļ Klipu Turētājs Meta Meklējumos 3 VR Power Bank Fiksētu Jostas Siksna ar Uzlādes Kabelis, Barošanas VR
€5.75 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, elastīgs un elastīgus. garums regulējams, piemērots veidu un galvas stīpa akumulatora klipu var pakārt akumulatoru uz muguras, tāpēc, ka akumulators un brilles, var būt integrēta. ilgāku akumulatora lietošanas laiku, sniedz jums daudz laimīgu spēles laiks. tikai,)

Izskatās arī
1 Iestatiet Tda7297 Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dc 12v Digitālo Jaudas Pastiprinātāju 2.0 Komplekts 2-kanālu Diy Audio Jaudas Pastiprinātāju Valde
€1.88 €0.88

(motīvs: --jaunā versija tda7297 tīra pēc pastiprinātājs valdes sastāvdaļas un kits ir pievienota anti-reverse savienojuma ķēdes, kas var efektīvi novērst čipu izdegšana, ko izraisa reverse elektrības pieslēgums, un sastāvdaļas, kas tiek no jauna sakārto.caurumu attālums ir standarta 3.96 mm, kas ir ērts, lai tiešā metināšanas vai pievienot standarta spaiļu bloki uz kuģa. --darbināmi ar)

Izskatās arī
Mīksts Silikona Acu Maska Segtu Gaismas Pretbloķēšanas Acu aizsegs Pad HP Atbalss G2 VR Brilles Aizsardzības Paklājs Ar VR Objektīva Vāciņš.
€25.55 €9.20

(apraksts: 1. paredzētas atbalss g2: vr segtu perfekti atbilstu akciju putu interfeiss and piešķir viegli austiņas . 2. mīksts silikona materiāls: hp silikona vāciņš ir izgatavots no mīksta silikona materiāla, viegls and viegli tīrīt.mīksto and ērti, ļaujiet, lai jūs izbaudīt jautrību vr spēles uz ilgu laiku, tādējādi dodot jums dažādus spēļu pieredzi! 3.2 silikona)

Izskatās arī
100Pcs/Spilvenu Nomaiņa Vienreizējās lietošanas Austiņu Segtu Neausta Auduma Earmuff attiecas Spilvena 10-12CM, Austiņas, Aksesuāri
€7.92 €6.34

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neausts, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, mīksts un ērts, nontoxic un nav stimula. tie aptver darīt to triks ietaupījums ausu spilventiņi no eļļas , netīrumiem un kontaktu. lieliska higiēniska, ļoti parocīgs pie auss liekamā daļa attiecas.tur jūsu austiņas meklē jaunu.aizsargā)

Izskatās arī
Par QCY T13 / HT03 / T10 T11 / T18 / T8S Gadījumā Cute mīlestība Pārredzamu TPU Silikona Austiņas Gadījumā Būtiska mīksto Aizsargātu kaste
€2.27 €1.82

(1.materiāls: augstas kvalitātes silikona mīksto gadījumos , pilnīga aizsardzība. (var izmantot tīru ūdeni, lai mazgāt shell) 2.viegli un ērti lietot.viegli uzstādīt un noņemt 3.augstas kvalitātes austiņas gadījumā, pilnībā aizsargāt jūsu austiņas, trieciena absorbcija 4. modes aksesuāri ideāls portatīvās atmiņas ar lietu. (nav iekļauts jebkuras austiņas.ja tikai) piezīme:)

Izskatās arī
EMS Krēslu Magic Seat Ella Iegurņa Grīdu Apstrāde pēc Dzemdībām Remonts EMS Maksts Stingrāku Krēslu Uzlabot noplūdes
€5 109.36 €4 956.07

(ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums ,whatsapp:+86 15580043427,email:[email protected] ems krēslu magic seat ella iegurņa grīdu apstrāde pēc dzemdībām remonts ems maksts stingrāku krēslu uzlabot noplūdes preces nosaukums ems krēsls iegurņa grīdas kopšanas tehnoloģija augstas enerģijas koncentrējas elektromagnētisko viļņu ieejas spriegums ac100v-220v 50 / 60hz elektromagnētisko)

Izskatās arī
Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī
Austiņas 4D Bass Dual Skaļrunis HiFi Stereo 3.5 mm Sporta Austiņas ar Mikrofonu Vadu Austiņas Mini Dual jo ausu aizbāžņi Auss Karājas
€7.66

(parametrs: materiāls: pc mini dual drive skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mw, maksimālā ieejas jauda: 5 mw pretestība: 32ω ± 15% skaļruņa jutība: 106±3db (pie 1kw 1mw) skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20k hz mikrofona jutīgums: -42db ± 3db1khz, 3 v 0db = 1v / pa darba temperatūra: -10 grādiem pēc)

Izskatās arī