Cena €13.12 €17.97

Pilns apraksts

1. Divas antenas saņemt nevēlamu signālu, kā rezultātā dažādos posmos.

2. Ar QRM eliminator ir ievietota no antenas fīdera bez papildus modifikācijām radio.

3. Tās pamatā ir pilnīgi jauna koncepcija, ka nevar būt, salīdzinot ar parasto "klusinātājs" sniegumu.

4. Ar QRM eliminator tagad ļauj regulēt fāzes Leņķa un pastiprināšanu, lai novērstu nevēlamu signālu, pirms tie sasniedz uztvērēju priekšgalu.

5. Kaste ir iebūvēta kontroles RĀCIJAS, ka tur eliminator saistītas pārraides laikā.Tomēr papildu autonoma saņem antenas ir nepieciešams, piemēram, 2 metru antenu vai pāris metru vadu iekšā novietnē.

Barošanas avots: 13.8 V/150mA

RCA ligzda RĀCIJSAZIŅAS

Frekvenču diapazons: 1.8 MHz-30 MHz

Krāsa:zaļa

Materiāls:PC+metāla

Iepakojuma Saturs:

1X Eliminator pabeigts (metināts)

/

1X Eliminator DIY Komplektu (vajag, lai šuves sevi)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Saderīgas Ierīces Zīmolu: Citi
  • Vienuma Tips: Pastiprinātājs Karte
  • Funkcijas: Citi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augstas Kvalitātes Metāla Vadu Ierakstīšanas Austiņu 3,5 mm HIFI Basu, Stereo, Sporta, Mūzikas Austiņas ar Mikrofonu, Lai Xiaomi IPhone, Huawei
€7.33 €3.08

(kuģniecības laiks pasūtījumu apstrāde notiek 24 stundas mēs apstrādās, lai 24 stundu laikā no rīkojuma saņemšanas,apstiprinātu pasūtījumu,pārbaudiet preču un pareizi pakete kuģošanas ātrums sen neieradās,pilnu atmaksu ierobežota piegādes laiks no alexpress sistēma,preces nav piegādātas noteiktajā termiņā,atbalsta full redund garantija produktu)

Izskatās arī
20pack Universālā 105-135mm Samaisa audiokasete Mašīnas Jostu Jaunu Asorti Kopējo Jostu Rakstītāji Walkman DVD Dropship
€1.42 €0.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes gumijas materiāls, stingrs, izturīgs ar nr. augstākās nodilumu un tiesības vilces bet bez deformācijas. ilgums un spēja absorbēt vibrācijas. plaši izmanto magnetofoniem, cd-rom video mašīnas, walkman, dvd uzmanību: lūdzu, mēģiniet izjaukt mašīnu un pasākuma garums no)

Izskatās arī
B95D Portatīvo Cieto Gadījumā Anker 2 Skaļruņu Ceļojumu Uzskaites Uzglabāšanas Maiss
€17.36 €8.51

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargātu par anker 1/2 portatīvo skaļruni ar šo augstas kvalitātes, triecienizturīgs un ūdensizturīgs grūti ceļot gadījumā ar co2crea. izgatavota no premium eva materiāla, šī lieta nodrošina maksimālu aizsardzību jūsu ierīci, vienlaikus paplašinot tās mūžs.tā nepievelk putekļus, un ūdensnecaurlaidīgs īpašības)

Izskatās arī
Rezerves Silikona Uzgaļi Earbuds Eartips Austiņas Sony WF-1000XM4 WF 1000XM4 Austiņas Auss Pumpuri Nomaiņa Austiņas, Ausu Spilventiņu
€4.16 €2.91

(1 materiāls: silikona 2 pildījumu: memoryfoam 3 krāsa: dzeltens sarkans zils 4 savietojams ar sony wf-1000xmf4 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte 6 zīmols: auss, kas aptver 7: 1pair cik nepieciešami ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu ausu spilventiņi regualrly, lai nodrošinātu baudīt mūziku. 2.)

Izskatās arī
5GAB Audio Taisni jack Savienotājs Ligzda divu Kanālu Stereo Mikrofona Ligzda Audio Adapteri
€0.60 €0.41

(motīvs: 100% jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:vara + pvc krāsa:melna izmērs:kā parādīts attēlā pakete ietver:5gab piezīme: 1.lūdzu, pieļauj maz kļūdu, jo manuāla mērīšana. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
2 Gab Par JBL CLIP4 Silikona Gadījumā seguma Apvalks, Anti-Fall Silikona Skaļrunis Gadījumā JBL Klipu 4, Dzeltens & Sarkans
€15.68

(2 gab silikona gadījumā, ja: 1 gab. dzeltena un 1 gab. sarkanā krāsā izgatavots no augstas kvalitātes un videi draudzīgs materiāls, mīksts un izturīgs lietošanā. tas nodrošina aizsardzību jūsu ierīci pret skrāpējumiem, putekļiem izturīgs un triecienizturīgs. ērts, lai atvērtu gadījumā, drošu fit un viegli noņemšanas.uzlādes caurums ir rezervēts, jūs varat uzlādēt skaļrunis)

Izskatās arī
10PCS TPS65100QPWPRQ1 65100Q LCD HTSSOP-24 IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€9.15 €7.78

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Grūti EVA somiņa Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Bag Small Pack Bose QC15 QC25 QC2 AE2 AE2i QC3 Austiņas Austiņu Aksesuāri
€11.90 €9.40

(sekojiet mūsu veikalā, un jūs saņemsiet kuponu .grāmatzīmi un pievienot mūsu produktu grozā, jūs varat sekot līdzi produktu cenu svārstības.tajā pašā laikā, jūs varat palielināt aktivitāti jūsu pack24.lv kontā!darīsim to jau tagad!!!)

Izskatās arī
Uzticamu Rīku 2GAB 190 Sērija Kasešu Magnetofoni Klāja Atskaņotājs, Diktofons Rīku P9JD
€3.47 €1.77

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiālu, tas nodrošina ilgstošu lietošanu,izturību viegli uzstādīt un viegli lietot.aizstāt vecos, bojāts, vai bojāta rīku ar šo vienu. īpašu sajūga pārnesumu piemērots video reģistratori/auto magnetolas/resīveri/pastiprinātāji. piemērots 190 sērijas diktofons rīkiem. jauninājumus jūsu ierakstīšanas uzstādījumus ar)

Izskatās arī
Galvas Akumulatoru Atpakaļ Klipu Turētājs Meta Meklējumos 3 VR Power Bank Fiksētu Jostas Siksna ar Uzlādes Kabelis, Barošanas VR
€5.75 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, elastīgs un elastīgus. garums regulējams, piemērots veidu un galvas stīpa akumulatora klipu var pakārt akumulatoru uz muguras, tāpēc, ka akumulators un brilles, var būt integrēta. ilgāku akumulatora lietošanas laiku, sniedz jums daudz laimīgu spēles laiks. tikai,)

Izskatās arī
2023 Jaunu Uzglabāšanas Soma Aizsargātu Kabata, Piedurkņu Segtu Ceļa, Gadījumā, Sonos Klīst Skaļrunis
€8.94

(hxbe uzglabāšanas soma aizsargātu kabata, piedurkņu segtu ceļa, lai gadījumā, sonos klīst skaļrunis pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: 1、perfect fit: ceļojumu čemodāns, ir speciāli paredzētas sonos klīst pārnēsājamie bezvadu bluetooth saderīgu skaļruņi, tāpēc nav jāuztraucas par pielāgošanos. 2、milzīgs aizsardzības soma: mini skaļrunis bluetooth saderīgu)

Izskatās arī
T2 TWS Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.3 Austiņas Sporta Spēļu Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Bass Touch Kontroli par allphone
€7.94 €4.76

([advanced bluetooth chip & auto ātri pārī] trokšņu slāpēšanas bezvadu earbuds pieņem augstas skaitļošanas jaudu bluetooth mikroshēma risinājumu, kas ir stabils signāls un skaidru skaņu bez kvalitātes vājināšanās.t6 bezvadu austiņas var panākt vienkāršu un liela ātruma automātisko savienojumu.pieņemot zālē slēdzi,pēc pirmā savienojumu, tas izveidos savienojumu ar jūsu ierīci, tiklīdz uzlāde gadījumā)

Izskatās arī
100Pcs/Spilvenu Nomaiņa Vienreizējās lietošanas Austiņu Segtu Neausta Auduma Earmuff attiecas Spilvena 10-12CM, Austiņas, Aksesuāri
€7.92 €6.34

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neausts, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, mīksts un ērts, nontoxic un nav stimula. tie aptver darīt to triks ietaupījums ausu spilventiņi no eļļas , netīrumiem un kontaktu. lieliska higiēniska, ļoti parocīgs pie auss liekamā daļa attiecas.tur jūsu austiņas meklē jaunu.aizsargā)

Izskatās arī
VR Kabeļu Skavas, Sprādzes Datu Līnijas Fiksāžas Austiņu Vadu Klipu Meta Meklējumos 3 Saites Standarta VR Austiņas Siksna Datu Vadu Turētājs
€5.00 €3.00

(piemērots meta meklējumos 3 austiņas, datu kabelis, aksesuāri komplektā paredzētas vr tikai drukas piederumi iekļauti, nav iekļauti ouest3 austiņas nosaukums:par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs piemērojamie modeļi: par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs krāsa:melna/balta process: 3d drukāšana ietver:1gb par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs cienījamais)

Izskatās arī
H9000 Iekļautās Par Rapoo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€9.85

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
EMS Krēslu Magic Seat Ella Iegurņa Grīdu Apstrāde pēc Dzemdībām Remonts EMS Maksts Stingrāku Krēslu Uzlabot noplūdes
€5 109.36 €4 956.07

(ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums ,whatsapp:+86 15580043427,email:[email protected] ems krēslu magic seat ella iegurņa grīdu apstrāde pēc dzemdībām remonts ems maksts stingrāku krēslu uzlabot noplūdes preces nosaukums ems krēsls iegurņa grīdas kopšanas tehnoloģija augstas enerģijas koncentrējas elektromagnētisko viļņu ieejas spriegums ac100v-220v 50 / 60hz elektromagnētisko)

Izskatās arī
12Pcs 40X20mm Alumīnija HIFI AMP Skaļrunis Izolācija Stāvēt Vinilplašu APK Pēdu Spilventiņu (Melns)
€36.63 €24.54

(jauns cnc mehāniski virsma: anodēta,smilšu strūklu ar noņemama neslīdoša gumijas gredzens piemērots skaļruņu,pastiprinātāju,instrumenti,iekārtas,diska,cd / dvd atskaņotāju,apk utt. diametrs: 40mm augstums: 20mm montāžas skrūvju caurumu diametrs: 4,5 mm vienuma tips: banānu dzimums: vīrietis modeļa numurs: ft4020b krāsa:melna materiāls:alumīnija iepakojuma)

Izskatās arī
Elastīga Galvas stīpa Segums Atkārtoti Headbeam čaula ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
€6.57 €4.60

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts. rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma. iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību. piemērots ath-ar5bt ar5is austiņas. specifikācijas: materiāls:audums izmērs:apm.280x80mm/11.02x3.15)

Izskatās arī
Elastīgas Ausu Spilventiņi Segtu Austiņu Aizstāj Ādas Ausu Polsterējumi Piederumi Dropship
€3.10 €2.20

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs ādas spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī