Cena €2.92 €5.86

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Izgatavota no mīksta atmiņas putu materiāla, lai iegūtu vairāk komfortu.

Viegli uzstādīt dizaina rāvējslēdzēju.Nomainīt nolietojušās spilventiņu polsterējums.

Atmiņas putu polsterējums, izturīga un elastīga, lai varētu stundām comfortablelistening.

Nē instrumentus, kas vajadzīgi, viegla montāža, tikai dažas sekundes, jums būs jaunas austiņas..

Par WH-1000XM2,1000XM3,WH-1000XM4,XB900N,XB910N,CH700N,CH710N,CH720N,XB700 Austiņas Austiņas

Specifikācijas:

Vienuma Tips: Galvas Stīpa

Materiāls: Atmiņas Putas

Piemērots: WH-1000XM2,1000XM3,WH-1000XM4,XB900N,XB910N,CH700N,CH710N,CH720N,XB700 austiņas Austiņas

Galvas Izmērs: aptuveni 13.5x7.5cm/5.31x2.95in

Krāsa: Zelta/Zils/Melns/Pelēks

Komplektā Ietilpst:

1PC Galvas stīpa

Piezīme:

Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Galvas Izmērs: aptuveni 13.5x7.5cm/5.31x2.95in
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Materiāls: Atmiņas Putas
  • Modeļa Numurs: K92F7HH306002
  • Iepakojums: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6 Gabali Austiņu Adapter 6.35 mm(1/4 collas) Vīriešu 3.5 mm(1/8 collu) Sieviešu Stereo Audio Austiņu Ligzdas Adapteris, Black/Gold P
€5.01 €3.11

(cietā metāla konstrukciju;won ' t break jebkad.ne jebkura scratchiness vai ļodzīties lietošanas.gold-plating ir izturīgs pret koroziju un nodrošina tīrāku skaņas pieredzi iespējams.uzlabota kontaktu tranzītā signālu labāk.saglabā skaņu, skaidrs, bez statiskā vai trokšņa.mājīgs fit nodrošina spēcīgu pozitīvu saikni.iet stereo skaņu, izmantojot bez kvalitātes zuduma.viegli pievienot un atvienot. 6.35 mm)

Izskatās arī
R91A Uzskaites Gadījumā Quest3 Accessaries Brilles Rīkoties Uzglabāšanas Maiss
€23.65 €17.26

(funkcijas: ootdty piemērots glabāšanas quest3 brilles, rokturi un aksesuārus, piemēram, aizsargs soma nepievelk putekļus un triecienizturīgs, dubultu rāvējslēdzēju dizains, plecu soma, somas, eva grūti soma, glabāšanai glāzes un piederumi izturīga eva materiāla, tas glabāšanu nodrošina drošu aizsardzību vr aksesuāri pret skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi. ideāli)

Izskatās arī
Austiņu Turētājs Pakaramais Āķis Sienas Uzstādīts Austiņu Turētājs Salokāms Alumīnija Sakausējuma Statīva Turētāju, Austiņām Displejs Stāvēt Turētājs
€7.11 €3.56

(austiņu turētājs pakaramais āķis sienas uzstādīts austiņu turētājs salokāms alumīnija sakausējuma statīva turētāju, austiņām displejs stāvēt turētājs apraksts: 1. pievilcīgs un izturīgs: skaisti uztaisīt, izgatavotas no nerūsējošā tērauda, kas spēj uzglabāt lielu un mazu austiņas bez liekšanas vai pārkāpj.priekšējā galā earhanger ir elastīga un var garantēt noteiktu stabilitāti. 2.)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Gadījumā Skatīt Golfa Skaļrunis Remote Izolētas Somas Karabīne
€8.18 €4.09

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā. izgatavoti no kvalitātes pu materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā. īpaši izstrādāts, lai apskatītu golfa skaļrunis remote.mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem. piemērots)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi Dzesēšanas Gēla Spilvenu Life 2 Austiņu Iekļautās Uzlabotu Komfortu un Trokšņu Izolācija Ausu Kausi
€14.43 €9.82

(funkcijas: ootdty uzlabo jūsu klausīšanās pieredzi ar dzesēšanas gēls ausu spilventiņi, kas ir paredzēti, lai superior komfortu un uzlabota skaņas kvalitāte. izgatavots no trokšņa izolācijas putas un dzesēšanas želeja, šie nomaiņa segtu spilveni nodrošina ilgstošu izturību un ērtai nēsāšanai. ideāli piemērots mūzikas entuziastiem, un tiem, kuri vēlas optimālu skaņas)

Izskatās arī
10Pcs LM386 200 Reizes Iegūt Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulī(Pastiprinātājs Valdes Mono Jaudas Pastiprinātājs ) Lai Arduino EK1236
€10.50 €3.99

(borta lm386 čipu.ar 200 reizinātājs priekšrocības circuit design borta 10k mainīga pretestība, jūs varat pielāgot amplifikācijas apjoms. borta strāvas indikators, galvenais kājas čipu, ir ar svinu, var ievadi audio signālu tieši . chip : lm386 barošanas bloks : 5-12v krāsa:zila materiāls:abs izmērs:4.1 x 1.4 x 0.5 cm iepakojuma saturs: 10)

Izskatās arī
100Pcs/Spilvenu Nomaiņa Vienreizējās lietošanas Austiņu Segtu Neausta Auduma Earmuff attiecas Spilvena 10-12CM, Austiņas, Aksesuāri
€7.92 €6.34

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neausts, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, mīksts un ērts, nontoxic un nav stimula. tie aptver darīt to triks ietaupījums ausu spilventiņi no eļļas , netīrumiem un kontaktu. lieliska higiēniska, ļoti parocīgs pie auss liekamā daļa attiecas.tur jūsu austiņas meklē jaunu.aizsargā)

Izskatās arī
5 Gab. Kārtridža Radio Navi magnetofona Spiediena Kasetes Jostas Trīsi Spēlētājs ar Ripu, Kasešu Atskaņotājs tte Dropship
€1.85 €0.92

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: 1fit par īpašu gumijas spiediena drošības josta stūre video recorder/auto radio/uztvērēja/pastiprinātāja 2.gumijas dot lentes noteikta pretestība, tāpēc, ka uz galvas ir ciešā kontaktā ar lenti, lai novērstu lielumu no savādāki. 3.piemērots kasešu auto spriegotājs nospiediet jostas trīsi klāja)

Izskatās arī
VR Kabeļu Skavas, Sprādzes Datu Līnijas Fiksāžas Austiņu Vadu Klipu Meta Meklējumos 3 Saites Standarta VR Austiņas Siksna Datu Vadu Turētājs
€5.00 €3.00

(piemērots meta meklējumos 3 austiņas, datu kabelis, aksesuāri komplektā paredzētas vr tikai drukas piederumi iekļauti, nav iekļauti ouest3 austiņas nosaukums:par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs piemērojamie modeļi: par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs krāsa:melna/balta process: 3d drukāšana ietver:1gb par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs cienījamais)

Izskatās arī
Jaunu Jaunināšanas Nomaiņa Ausu Spilventiņi par Razer Kraken X BlackShark 1.0 BlackShark V2X Nari Austiņas Ādas Spilvena Samta Earmuff
€19.75 €11.25

(*sekojiet veikalā un saņēma dāvanas un vairāk atlaide. ● jūs joprojām endur šādu annoance? ausu spilventiņi ir palīgmateriāli.pēc ilgstošas lietošanas, tie parādīsies nolietojusies, tāpēc tās ir jāmaina regulāri. laipni~ *sniegtu jums labāku taustes pieredzi. ● par informāciju? ◎stāvoklis: kvalitātes nodrošināšanas & brand new & drošs ◎krāsa:)

Izskatās arī
Gaismas Necaurlaidīgu Gaisa Cirkulācijas Dzesēšanas Ventilatoru Pico 4 Austiņas
€26.31 €17.10

(1407 funkcijas: ootdty piemērots pico 4 austiņas; tas elpo ar iebūvētu ventilatoru, kas paredzēti, lai uzlabotu savu pieredzi un glabāt jūs ērti par stundas beigām. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas ir viegls un izturīgs, nodrošinot izcilu aizsardzību pret sviedriem. tas ir ideāls ikvienam, kas vēlas veikt savu pieredzi uz nākamo līmeni. labi izstrādāta)

Izskatās arī
Gradientu, Krāsu Bezvadu Austiņas Stereo Sporta, Mūzikas Austiņas Ar Mikrofonu Hifi Bass Anti Trokšņa Spēle Austiņas
€23.97 €11.99

(gradientu, krāsu bezvadu austiņas stereo sporta, mūzikas austiņas ar mikrofonu hifi bass anti trokšņa spēle austiņas apraksts: versija: v5.1 pārraides attālums: 10m skaļruņa izmērs 40mm dienesta laiks: 4-6 stundas gaidīšanas laiks: 5-8 minūtes automātiskā izslēgšanas akumulators: 200mah uzlādējams litija akumulators materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
1~4GAB Galaxy Pumpuri Zilo zobu Austiņu Segtu tīrtoņa Krāsu Matēts Maisiņš Vāks Pumpuri Pluss, Ja Soma
€4.75 €2.85

(1~4gab galaxy pumpuri zilo zobu austiņu segtu tīrtoņa krāsu matēts maisiņš vāks pumpuri pluss, ja soma apraksts: īpašības: 1.izgatavots no augstas kvalitātes cieto datora korpusa, augstas kvalitātes austiņas gadījumā pilnīgi jūsu austiņas, trieciena absorbcija 2.modes austiņas lietu dizains. lādēšanas caurumu dizains, apakšā rezervēšanas maksas caurumu, veicina)

Izskatās arī
CCZ BC02 Dinamisku Vadītāja HIFI IVP High Premium Kvalitātes Skaņas Kvalitāti Vadu Austiņas Augstas Tīrības OFC Vads Mūzikas Austiņas KZ
€20.77 €16.18

(ccz bc02 dinamisku vadītāja hifi ivp high premium kvalitātes skaņas kvalitāti vadu austiņas augstas tīrības ofc vads mūzikas austiņas kz logs.adminaccountid=234584325;)

Izskatās arī
Rezerves Samta Iekļautās Auss Spilventiņu Spilvenu Tases Austiņas Remonta Daļas Sennheiser Impulsu 2 2.0 HD1 1.0 1 Viens Uz Auss Austiņas
€14.63

(followourshopandyouwillreceiveacoupon .bookmarkandaddourproductstotheshoppingcart,youcankeepabreastofproductpricefluctuations.atthesametime,youcanincreasetheactivityofyourpack24.lvaccount!let'sdoitnow!!! compatibleheadphones: -compatiblewithsennheisermomentumon-earearpads. biežāk uzdotie jautājumi q1:whatisincluded?(asshownintheskudiagram) vai: 1pairofearpad+1pairofdustcover(dāvanu), vai)

Izskatās arī
Portatīvo Sporta Austiņas 9d Surround Skaņas Rievots Austiņas Ar Mikrofonu ar Vadu Austiņas ar Vadu Earbuds 3,5 mm auss
€6.32 €3.79

(portatīvo sporta austiņas 9d surround skaņas rievots austiņas ar mikrofonu ar vadu austiņas ar vadu earbuds 3,5 mm auss apraksts: produkta nosaukums: vadu austiņas piedziņa: 10mm interface type: 3.5 mm/type-c plug norādot: visi norādot kabeļa garums: 1.2 m stieples: kristāla vadu mikrofons: plastmasas maksimālā jauda: 10 mw ragu pretestība:)

Izskatās arī
Skaļruņu Nelielu Sienas Turētājs Skaļruņu Stiprinājums Turētājs AmazonEcho Pop Portatīvo Skaļruņu Stabilu & Stingri Nostiprināts Stiprinājumi
€14.13 €10.18

(funkcijas: paaugstināt jūsu skaļrunis ar šo stabilu un uzticamu wall mount bracket, dizains, lai droši turēt savu skaļruņa vietā bez nokrišanas risks. izgatavots no augstas kvalitātes abs materiāla, tas wall mount stiprinājums ir ne tikai izturīgs, bet arī piedāvā gluds un minimālisma dizains, kas nemanāmi saplūst jebkuru istabas interjeru. ideāli piemērots mūzikas entuziasti un)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Oxford Spiedes Austiņas, Iepakojums Austiņas Gadījumā Austiņas Soma TRN VX V90 V80 AS10 T2 ZSX ZSTX ZSN ES4
€4.10 €2.83

(apraksts: oxford spiediena izturīga eva auduma, 75 grādu sabiezējumu eva materiāla, ir īpašības triecienizturība un augstu elastību, aizsargājot iekšējo austiņas aksesuāri no spiestas. iekšējo tīklu projektēšanai un iekšējā fiksēto tīklu projektēšanā var efektīvi novērš austiņu vadu no sapinušies kopā un samazināt nevajadzīgas problēmas. neredzams rāvējslēdzējs, viegli)

Izskatās arī
USB uz C Tipa Adapteri Uzlādes Kabelis Vadu freeLace Pro Bluetooth Austiņas par Godu xSport Pro Bezvadu Austiņas
€2.75 €2.22

(usb vīrietis uz c tipa sieviešu adaptera kabeli, lai freelace pro bluetooth austiņas par godu xsport pro bezvadu austiņas lādēšanas t21a ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb lādētāja kabeli huawei freelace pro bluetooth austiņas un godu xsport bezvadu austiņas. piemērojamie datora uzņēmēja vai mobilajām ierīcēm, pārveidojot usb portu)

Izskatās arī
Karaoke Bezvadu Mikrofonu Uztvērējs Audio Dziedāšanas Darbības Echo Trīskāršot, Bass 2.4 G Bezvadu Rokas Mikrofons
€47.50 €34.67

(maksimālā frekvences novirze:+ / - 45khz akumulatora darbības laiks:8 stundas uzlādes laiks:3-4 stundas uzlādes režīms:usb uzlāde, 5v tips:uzlādēšanas echo trīskāršot, bass 2.4 g bezvadu mikrofons priekš karaoke antenas programma:iebūvēts pārraides jauda:10mw neīstās slāpēšanas:-60db barošanas bloks:dc 5v(uzlādes) galvenie virzieni:sirdsveida pikaps:dinamisks mikrofons darba plūsma:100ma izmantot attālums:30-50)

Izskatās arī