Cena €132.32 €245.03

Pilns apraksts

Laipni lūdzam DMDRS Kāzu Puse, Veikals

Silts Padomi:

1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.Mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde.

2.Kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies.

3.Lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie kases.

4.!!!Pēc izvietojot savu pasūtījumu, ir vēl VIENA DIENA, lai mainītu savu prātu, vai, Lūdzu, apstipriniet, arī pirms laišanas pasūtījumu.Kad šūšanas process ir sācies, materiālu nevar izmantot atkārtoti.Atsakoties pasūtījumiem līdz pusei radīs mums lielus zaudējumus, jo visi mūsu kleitas ir ne stock, bet pavisam jaunu un pasūtījuma izgatavotas katram pasūtījumam.

5.!!!Mēs piedāvājam skriešanās, lai pakalpojumu visiem produktiem.Ja ir jāsteidzas, lai, mēs iesakām jums sazināties ar mums pirms vietas, lai izvairītos no kļūdu aprēķini.

MODELIS LIECINA,

IZMĒRS DIAGRAMMAS UN KĀ PASĀKUMS

Ja izmēri piedāvāja nav fit jums, mēs piedāvājam pasūtījuma izgatavotu pakalpojumu, ziņu man šādus mērījumus:

1.Pilnas Krūtis:_____cm/collas

2. Pilna Viduklis:____cm/collas

3. Pilna Gurni:_____cm/collas

4. Plecu(Dobie) uz Grīdas(Hem):____cm/collas

5. Basām kājām Augstumā no Galvas līdz Kājām:____cm/collas

6. Papēži:____cm/collas

7. Dienas, jums nepieciešama kleitu:____

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1.Mēs nepieņemam atgriež pēc pasūtījuma kleitas izmēru vai kleitas ar jebkuras pieprasītās izmaiņas.

2.Regulāra izmēra kleitas ar nekādas izmaiņas, lūdzu ziņa mani atgriešanās pieprasījuma 5 dienu laikā no saņemšanas kleitu.Atpakaļ postenī, ir jābūt perfektā stāvoklī (kā jauns), jūs varat mēģināt kleitu, bet pārliecinieties, nevis stiept to vai veikt jebkādas netīrās zīmēm, pretējā gadījumā tas netiks pieņemts.

3.Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru nepamatotu peļņu, piemēram, nepareizi pasūtījuma veikti mērījumi jūs noteikumu vai standarta izmērs, kas mums jādara tiesības, bet jūs izvēlējāties nepareizi, vai jūsu gadījumā tas ir atcelts vai kleita nav vajadzīgs vairāk, utt.

4.Lūdzu, jāpalīdz skaidrs Pasūtījuma Nodokļus.Atpakaļ maksa tiks segti klienta beigās, ja jūs nevēlas sadarboties, rīksti Nodokļu samaksas.Tomēr lūdzam muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, visus nodokļus, nodevas un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Visas nodevas, kas, iespējams, izriet no muitošanas tie nav iekļauti Bezmaksas Piegāde sniegšanu.

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Specifikācijas

  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu
  • Faktisko Attēlu: No
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Modeļa Numurs: zj911
  • Grūtniecēm: No
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Modes Elements: Ziedu Drukāt
  • Kāzu Kleitu Audums: Izšūti Organza un Tills
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Apdare: Appliques, Sequined
  • Stils: Classic
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • CN: Dzjansu
  • Atpakaļ Dizainu: Backless
  • Zīmola Nosaukums: DMDRS
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

KSDN garām Piedurknēm Slaucīt Vilcienu Appliques O-veida Kakla tīrtoņa Krāsu Oficiāls pasākums Elegants Sieviešu Vestidos de Fiesta Luksusa Balles Kleita 2024
€224.25 €183.89

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam profesionāla veikals, kas nodarbojas apģērbu izgatavošanas un ir iesaistīti kāzu kleitu nozarē daudzus gadus.mums ir progresīvas ražošanas iekārtas, augstas kvalitātes audumiem, un pieredzējušu šuvēju 2. mūsu kleitas ir visas pielāgotas un nosūtīti ietvaros 10-20 dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.ja jums ir nepieciešams ātrāk)

Izskatās arī
Booma Melnā un Baltā Sirēna Vakara Kleitas Pavada Plisēt Kāzu Viesu Kleitas Sievietēm Saūda arābu Oficiālu Balli Puse Kleitas
€126.88 €88.82

(veikts pasākums ja jūs nevarat atrast fit izmērs uz izmēru diagrammas, lūdzu, sūtiet savu mērījumus, lai man, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgotus pakalpojumus. krūtis ___collu vai ___cm, vidukļa ___collu vai ___cm, gurni ___collu vai ___cm, gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , jūsu augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, roku garums ___collu vai ___cm. q:)

Izskatās arī
2024 Elegants Princese Kāzu Kleitas Ilgi Puff Piedurknēm Ar Mežģīņu Appliques Ilūziju Pogu Līgavas Kleita Vestido De Novia Pasūtījuma
€183.12 €109.88

(produkta apraksts biežāk uzdotie jautājumi: cik ilgi piegādes ņems? piegādes laiks = apstrādes laiks + piegādes laiks standarta piegādes 15-25 dienām rush piegāde 7-15 dienās piezīme: 1.par rush piegāde.ja jums ir nepieciešams, kleita mazāk nekā 7 vai 15 dienas.lūdzu, ņemiet vērā, mums dienas, kad jums ir nepieciešams, kleitas, mēs ieliekam jūsu pasūtījumu)

Izskatās arī
Oisslec Balles Kleitu Sexy V-Neck Formālu Kleita Fāzēm Frēzēšana Kristāla Vakara Kleita Ar Augstu Plaisām Puse Kleita Backless Grīdas Garums
€166.98 €116.89

(izmēri custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. 1. krūtis: cm/collas 2. viduklis: cm/collas 3. gurni: cm/collas 4. dobi līdz stāvs bez papēža: cm/collas 5. dabas augstums: cm/collas 6.papēži augstums: cm/collas krāsu diagrammas ja vēlaties, lai citas krāsas ,lūdzu, izvēlēties no šiem)

Izskatās arī
Līgavas Kāzu Kleita Bateau V-Veida Kakla Strapless Tējas Lengt Mežģīnes, Organza Mežģīnes Siksnas Oficiālu Ikdienas Ilūziju-Line Kleita Bez Piedurknēm
€224.39 €134.63

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu, numuru, no mūsu krāsu diagrammu) sūtījumu ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums. atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes)

Izskatās arī
Romantiskas Pērles Ilgu Vilcienu Vāciņu Piedurknēm Mīļotā V Kakla Pie Pleca Kroku Kāzu Kleita
€117.49 €70.49

(ražošana modelis liecina, izmēri lūdzu, sniedz mums savu informāciju izmēra, tāpēc, ka mēs varam pielāgot kleitu precīzāk( collās vai cm ): 1.pilnas krūtis =___collas 2.vidukļa =___collas 3.gurni =___collas 4.plecu pie pleca =___collas 5.dobi līdz stāvs =___ collas 6.augstums=___ collas 7.svars=___ kg 8.garums plecu, lai krūtis)

Izskatās arī
Vakara Kleita, greznas Red-LINE Elegants Puse Formālās Kleitas Šķēlumu Izsmalcinātu Sieviešu apģērbi Jaunu 2023 Jauna Vakara Kleita
€326.74 €196.04

(mēs specializējamies projektēšanas un ražošanas high-end kāzu kleitas, oem produkciju par daudzu pasaules slaveno kāzu zīmolu uzņēmumi, tostarp, kāzu kleitas, vakara kleitas, bumbu kleitas, kokteilis kleitas, svētku kleitas un dažādi kāzu kleitas. mēs varam padarīt apģērbu pēc bildes jūs sniedzat mums laipni mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības.100% roku darbs kleitu.pielāgojamu pakalpojumu)

Izskatās arī
Karstumizturīgs Turētājs Plastmasas, kas ir Thermomix TM6 TM5 TM31 Virtuves Olu Steamer Plaukts Tvaicējot Renes Trivet Stāvēt Steamer
€1.86 €0.93

(materiāls: pp izmanto: lieto tvaicētiem olas, tvaicēti zivis, utt. izmērs: 12*9cm krāsa: balta paketē iekļauts: 1gb x olu plaukts piezīme: lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. citu monitoru, krāsas var būt kļūdu, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
Elegants, Kristāli Pušķis Sirēna Vakara Kleita Noņemams Vilcienu 2023 Pielāgota Arābu Godu Balles Kleitas, Kāzu Tērpi
€544.22 €190.48

(laipni lūdzam mr zhu kāzu un notikumiem kleitas co., sia mēs esam profesionāla kāzu kleitas ražošanas rūpnīca ķīnā.mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas par 10 gadiem.mēs varam pasūtījuma kopēt veikt visdažādākās kleitas, tostarp stilu. mūsu ražotne iezīme: 1.izcila kvalitāte--superior auduma, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un)

Izskatās arī
Tumši Zaļa Tilla Maternitātes Drēbes par Fotogrāfiju, Pie Plecu Līnijas Grūtniecības Kleitas Lentes Mīļotā Sexy Baby Dušas Kleitas
€119.23 €109.69

(izmērs instrukcija tas var palīdzēt jums zināt izmēru labāk. informācija par produktu vairāk bildes dos jums labāku izpratni par šo kleitu. to, kā pasākums iepakojums 1. iekšējais iepakojums: opp maisā ar mūsu zīmolu logo. 2. ārējais iepakojums: kurjeru soma 3. krāsu somas var tikt veikta saskaņā ar klientu prasībām. atgriezties &kompensācijas)

Izskatās arī
Luksusa Arābu Āfrikas Mermaid Kāzu Kleitas Pie Pleca Backless Kristāla Rhinestones Vestidos De Fiesta Līgavas Kleita
€272.38 €231.52

(izmēri kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri kā mērījumi 1.modeļa mērījumi 2.mērīšanas rokasgrāmata, ideāli pieguļošs kleita sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un)

Izskatās arī
Baltās krāsas Balles Kleita ar garām Piedurknēm Tēja-Garums vienkrāsainu Augstas Vakara Puse Kleitas Sievietēm Plisēt فساتين للحفلات الراقصة
€150.20 €82.61

(foto parādīt piezīme: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu fit jums labi .paldies mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4.)

Izskatās arī
Vintage Princese Balles Kleitas Puķu Meitene Kleitas, Lai Kāzas Mežģīņu Appliques Tilla Grīdas Garums Elsojošs Meitenes Gājienā Komūniju
€131.22 €65.61

(pasūtījuma izgatavotu custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem ar papēdi: ___cm/collas 5.augstums ar papēdi: ___cm/collas 6. plecu pie pleca:___cm/collas 7:rokas)

Izskatās arī
LOUIS NOVIAS Mermaid Kāzu Kleitas Sieviete 2024. Gadam Mīļotā Spageti Siksnas Izšuvumus, Satīna Kāzu Tērpu Vestidos De Novia
€420.65

(laipni lūdzam labdien, dārgie draugi, paldies, ka apmeklējāt louis novias oficiālajā veikalā, mums ir ļoti bagāta pieredze starptautisku zīmolu, kāzu kleitu ražošana.mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas klases pircējus ar saviem augstas kvalitātes kāzu kleitas pakalpojumus. katrs klients, vai tā ir pirkšanas vai zinātkārs, sirsnīgi apsveica!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par)

Izskatās arī
JaneVini 2024. gadam Piparmētru Zaļa Dubajas arābu Luksusa Fāzēm Sirēna Vakara Kleitas ar Cape Satīna Oficiālās Vakariņas Kleita Kleita Sievietēm
€533.02 €293.16

(janevini 2024. gadam piparmētru zaļa dubajas arābu luksusa fāzēm sirēna vakara kleitas ar cape satīna oficiālās vakariņas kleita kleita sievietēm suknia wieczorowa eksluzywna drēbes de soirée mariage vestido graduación mujer nakts kleita vestidos fiesta halāti soirée luxe et élégante drēbes de soirée femme mariage abendkleider luxus dubaija drēbes femmes ballkleid vakara kleitas, sievietēm, kāzu vestidos)

Izskatās arī
Jill Vēlas Elegantu White Flower Girl Dress Appliques Princese Kleita Bērniem, Kāzas, Dzimšanas dienas Pirmās Komūnijas Grupa 2024. Gadam J263
€431.09 €215.54

(silts padomi : 1. ja kleita 100% reālu foto ? visas kleitas, jūs redzat, ir 100% reāla fotogrāfijas veikuši mūsu rūpnīcas ,jūs saņemsiet tieši to, kas jums redzēt ,pat vairāk skaisti nekā bildes :) 2. cik ilgi es varu saņemt savu kleitu ? parasti mēs varam kuģis kleita ietvaros 7-15 dienas . kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 darba dienas ar dhl ,fedex,ups,tnt utt. ja)

Izskatās arī
Elegance Sieviešu V-veida kakla Grīdas-garums Tilla Perspektīvas Sajūtu Dizaina Oficiāls pasākums Kleitas 2024. Gadam Sexy Spraugas Balli Vakara Kleita
€141.11 €87.49

(forcstm izmēra ja jums nav atrast atbilst jūsu izmērs uz izmēru chart, jūs varat nosūtīt savu mērījums ar mani, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgoto izmēru pakalpojumu. a. augstums ___collu vai ___cm. b. dobi līdz stāvs ___collu vai ___cm , c. krūtis ___collu vai ___cm, d. vidukļa ___collu vai ___cm, e. gurni ___collu vai ___cm, vai arī cita izmēra. par)

Izskatās arī
Arābu Paredzēti Vakara Kleita Noņemams Svārki Abiye Drēbes De Viesībās, Šķeltas Vakara Tērpi Sexy Puse Kleitas Sequined Loku Pasūtījuma
€137.83 €130.94

(izmērs un mērījumu diagramma piegāde maksājuma tehnoloģiskais process sertifikācija iepakojums atgriešanās atsauksmes)

Izskatās arī