Cena €3.87 €4.66

Pilns apraksts

Funkcijas:

Unikālo dizainu,šie 3d eņģelis silikona veidnes,romānu un delikāts rotājumi mājās, galda dekori

Izturīga silikona materiāla,šie sveču veidnes ir izgatavoti no izturīga silikona materiāla.lielisku elastību, izturību pret lūzumu, ļoti elastīgs un izturīgs.iekšpusē pelējums ir gluda, padarot to viegli, lai demold pēc tam, kad ir pilnībā izārstēta.

Plaši izmanto,epoksīda sveķi, silikona veidnes ir saderīgas ar dažādām liešanas materiāli.nav svarīgi, sojas vaska, ģipša, māla, sveķu, ziepes vai pomādes, kūka, desertu, šokolādes.mūsu veidnes, kuru var pielāgot perfekti.

Brīnišķīgo dāvanu,šīs veidnes ir labākās dāvanas ģimene, draugi un cienītāji uz jaungada diena, svētā valentīna diena, jubileja, kāzas, svinības, dzimšanas dienas.

Viegli piemērot,jums tikai ir nepieciešams, lai sveķiem vai citām materiālus eņģelis silikona veidne un gaidīt, lai tie sacietēt; un tad jūs varat ērti un efektīvi demould veidni, jūs saņemsiet skaistu gatavo produktu,apvienojot vairāk jautri un ietaupīt laiku un pūles.

Specifikācijas:

Materiāls:Silikona

Stils:1,2,3

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Eņģelis Sveķu Pelējuma

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu preci

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Angelady
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vairumtirdzniecības 24 50gab/daudz dabīgā akmens baltā kristāla ūdens piliens forma, piekariņi, kuloni, kulons rotaslietas pieņemšanas bezmaksas piegāde
€16.51 €11.55

(akmens izmērs:16mmx24mmx5mm krāsa:kā attēlu materiāls:dabīgā akmens baltā kristāla moq:24pcs 1inch=2.539 cm, 1cm=0.3937 collu 1cm=10mm)

Izskatās arī
40 Gab. Broša Turētājs, Piespraudes, Rotaslietas Sievietes Pin Muguras, Metāla Paplāte Cepuri Sajūgs Tukšu Apģērbu Tauriņš aizdare
€10.42 €4.38

(apraksts ir broša piederumi, kas izgatavoti no izturīga materiāla, izsmalcinātu un var izdaiļot savu apģērbu arī.ar lielisku meistarība un gluda virsma, tie padarīs jūsu tērpu unikāls.piemērots matching soma, džemperi, kostīms, uzvalks, krekls, cepure, šalle un šalle. funkcijas jūs varat padarīt savu mīļāko mazus objektus un izmantot jūsu rokās - par spēju ar šiem broša piederumi.|izsmalcinātu)

Izskatās arī
Divreiz Riteni Wheelie Bar 1/5 ARRMA KRATON 8S IZSTUMTAIS 8S RC Auto Update Daļas, Piederumi,Sarkans
€35.71 €20.71

(izgatavots no augstas kvalitātes meterial, spēcīgāku un izturīgāku, uzlabotu izskatu viegli lietot,viegli nomainīt svars:283g piemērots:1/5 arrma kraton 8s izstumtais 8s kravas automašīnas, rc auto instrumentu piederumi:montāžas kategorijas upgrade daļas/piederumi:wheelie bar rc daļas un accs:servo piederumi lietošana:transportlīdzekļu & tālvadības rotaļlietas tehniskie)

Izskatās arī
Izskatās arī
Klasiskā 316L Nerūsējošā Tērauda Zils Ļauno Acu Pilienu Auskari Sievietēm, Meitenēm Luksusa Puse Brīvdienas Rotaslietas
€3.83 €2.30

(produkta apraksts materiāls: nerūsējošais tērauds + kubiskā cirkonija izmērs: kā parādīts attēlā zemāk lai vairāk nekā 2 gabali, atlaide 3% off)

Izskatās arī
Frieren Anime Sousou Nav Frieren Cosplay Gudrs Keychain Papardes Stark Heiter Himmel Soma Kulons Raksturs Kolekcijas Aksesuārus
€1.29 €0.64

(anime sousou nav frieren cosplay keychain papardes stark heiter himmel eisen soma kulons raksturs kolekcijas aksesuārus ------------------------------------ apraksts sousou nav fireren papardes zvaigžņu heiter himmel eisen 5.5 cm akrila iepakojumā: 1 x keychain)

Izskatās arī
100gab Melnā un Baltā Dredi Matus Gredzenu Netīro Matu Lentu, Krelles, Matu Bize Bīties Dreadlock Krelles, Aproces Klipus Āfrikas Stils
€5.63 €3.37

(āfrikas parūka lielā bize, rotaslietas regeja netīrās pīt apdare matu pagarināšanas gredzenu sveķu pērlītēm produkta nosaukums: dirty bize, dekoratīvās krelles krāsa: caurspīdīgs, melns, balts materiāls: sveķi izmērs: 11*10mm, diafragmas atvērumu, 5mm daudzums: 100gab)

Izskatās arī
10pcs/daudz Tibetas Sudraba starplika liels caurums Zaudēt Biezumu Distances Krelles Savienotāji DIY Rotaslietu izgatavošana aproce dfg4
€2.63 €2.50

(f764g tērps aproce un kaklarota diy pieņemšanas tās diametrs ir aptuveni 10mm, augstums ir apmēram 7mm, un tās iekšējais diametrs ir apmēram 4mm. par mums kuģniecības pakalpojumu quastion un atbildes mūsu solījums)

Izskatās arī
Retro Tendences Islāma Korāns Rakstzīmes Nerūsējošā Tērauda Kulons Vīriešiem, Sievietēm Amuletu Ielas Pusi, Rotaslietas, Dāvanu
€1.61 €1.12

(❤laipni lūgti mūsu veikalā! ▲materiāls: nerūsējošā tērauda ▲iepakojuma saturs: kaklarota ★★★ uzmanību. 1. tur var būt nelielas atšķirības starp partijām, jo ražošanas pielaides un manuālo mērījumu. 2. ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.)

Izskatās arī
2 Nerūsējošā Tērauda Viltus Deguna Gredzenu C Formu Starpsienu Deguna Pīrsings Lūpu Gredzeniem, Auss Skrimšļa Pīrsings Sievietēm Ķermeņa Rotaslietas, Vairumtirdzniecība
€4.65 €3.30

(2 nerūsējošā tērauda viltus deguna gredzenu c formu starpsienu deguna pīrsings lūpu gredzeniem, auss skrimšļa pīrsings sievietēm ķermeņa rotaslietas, vairumtirdzniecība 100% jauns roku modes rotaslietas materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:jums izvēlēties krāsa:rose gold/silver/black/gold/zila/varavīksne daudzums:2pcs piezīme: 1.tur varētu būt nedaudz)

Izskatās arī
Keychains Rokām Veidotas Stikla Cabochon Sakausējumi, Atslēgu Piekariņi, Priecīgus Ziemassvētkus, Santa Klauss Ar Ziemeļbriedi Māksla
€2.87 €1.26

(pakalpojumi 1 .mūsu servisa komanda ir paredzēts, lai sniegtu augstākā līmeņa klientu apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu. 2. ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja. 3. jūsu 5-zvaigžņu)

Izskatās arī
5gab Akrila Ziedu Kulons ar Caurumu Dobi Ziedu Šarmu Rotaslietas DIY Piegādes Kaklarota, Aproces, Auskari, Rotaslietas XXFB
€2.53 €1.79

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izceļas ar šiem puķu dobi kulons-unikālu un pievilcīgu gabals, kas liks jums . puķu dobi kulons šarmu, unikālās rotaslietu izgatavošana piederumi,ideāls handcrafted auskari, kaklarotas, rokassprādzes, keychains, kuloni, un vairāk. spilgtas krāsas un vienkāršs un svaigu-stils ir ideāli piemērots sievietēm un meitenēm .dot saldu un)

Izskatās arī
Balta Satīna Pērļu Kāzām Līgavas Ziedu Meitenes, Līgavas Dolly Soma Somiņa Dāvanas, Konfektes Soma Partijas Apdare
€8.19 €4.09

(apraksts līgavas līgavas satīna dolly soma somā kāzu soma balta dolly somā kāzu ceremoniju piederumi dāmas funkcijas līgavas soma ir izgatavota no satīna, ar rhinestones uz balta auduma, un priekšgala mīlestība aukliņu dizains, kas ir ļoti gudrs un delikāts.|burvīgs līgavas kāzu mazu somiņu, līgavas somiņu dolly soma, tote soma, par jebkuru īpašu gadījumu, piemēram, kāzu, vakara)

Izskatās arī
Vintage Polaris Zvaigžņu Signet Gredzenu Modes Vīrieši Sievietes Nerūsējošā Tērauda Pāris Gredzeni Punk Biker Rotaslietas, Vairumtirdzniecība
€6.70 €5.16

(detaļu nosaukums:vintage polaris zvaigžņu signet gredzenu modes vīrieši sievietes nerūsējošā tērauda pāris gredzeni punk biker rotaslietas vairumtirdzniecības izmērs:us 7 8 9 10 11 metāls:316l nerūsējošā tērauda nekad izbalināt(nav nepieciešams veikt uz leju, kad jūs pelde) iepakojumā:uzvilkt rotaslietas maisiņā piezīme:gredzenu pieņemšanas, nerūsējošā tērauda ,ne tikai ar pārklājumu,tāpēc nekad)

Izskatās arī