Cena €8.39 €11.50

Pilns apraksts

Universal Savietojamība Etiķetes Turētājs-Piemērots roll etiķetes un locīšanas etiķetes, un lietot kopā ar termālo printeri un daudzi citi rakstāmgalda etiķetes printeriem, tāpēc, ka uzlīmes var tieši ievadīt printeri, samazināt etiķetes, papīra ievārījums, un veikt drukāšanas procesā, vieglāk un gludāk un ietaupīt laiku.

Karstumu jutīga etiķetes turētājs ir viegli montēt.Rullis papīra var noņemt viegli un gludi, un tukšu etiķetes ir viegli piepildīta dzīvoklis, vai velmēts.

Materiāls plastmasas etiķetes plaukts sabiezējumu, kas padara etiķetes plaukts stabilāka, uztur stabilu un klusu darbu, un uzlabo pakalpojumu dzīvi.

Ļoti piemērots etiķetes printeriem vai formulu, printeri, mājās, noliktavās, lielveikalos un aptiekās.

Etiķetes izmērs plaukts 20X13.5X15.5 cm, un tas nav aizņem pārāk daudz biroja telpu.

Nosaukums: papīra iekraušanas plaukts svītrkodu mašīna

Materiāls: ABS

Krāsa: melna/balta

Iepakojuma Saturs:

1 x Papīra iekraušanas plaukts svītrkodu mašīna

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

DARHMMY Modelis Augļa Grūtniecības Un Attīstības 10PCS
€228.45

(šis modelis ir kopa 10 gabali, kas parāda attiecības starp attīstības process no embrija grūtniecības gada oktobrī, un dzemde. 1: sieviete normāla dzemdes modeli. 2: embrija un dzemde ir viens mēnesis grūtniecības, norādot disku un ķermeņa pedicle. 3: pēc otrā mēneša grūtniecības, embrijs, un dzemde sāk pieņemt cilvēka formu. 4: embrija un dzemdes trešajā grūtniecības)

Izskatās arī
10pcs Lielu Putu Valdes Putu Valdes Projektiem Tukšu A4 Putu tāfele Tukšā Putu Sludinājumu Dēlis
€9.51 €4.76

(apraksts diy putas kuģa, ērta visu veidu diy un roku cirsts, piemērots iesācējiem un profesionāliem lietotājiem.vieglu materiālu, nav šķeldošana, viegli iegravēt vai piemēroti, mākslas, glezniecība, reklāmas produkciju, fona sienas un citas ainas. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:putas -izmērs:30.50x21.10x0.50cm/11.99x8.29x0.20in - nē līmi pamatni, lai jūs tikai)

Izskatās arī
Gumijas Aizbāzni Buchners Gumijas Aizbāzni Buchner Konuss Buchner Piltuves Kolbā Konusi Apkakles Gumijas Aizbāzni Filtra Sietiņš Konuss
€11.56 €5.78

(apraksts vai jūs meklējat produktus ar saprātīgām cenām?vai jūs meklējat izturīgs, izturīgs un uzticams filtra adapteris konusu, kas var izpildīt vairākus uzdevumus? mūsu produkti būs jūsu labākā izvēle!mūsu profesionālā filtra adapteris konuss atbildīs jūsu vajadzībām. funkcijas - krāsa: zaļa. - materiāls: gumija. - izmērs: 8.40x8.40x3.20cm/3.30x3.30x1.26 collu. -)

Izskatās arī
10 Gab., Vienreizējās Lietošanas Adatu Apmaiņas Vakuuma Vēnu Savākšanas Adatas Turētājam
€1.52 €0.65

(funkcijas: 1. viegli izmantot 2. novērstu infekcijas 3. standard & drošības veidiem, kas pieejams specifikācijas: materiāls: pvc krāsa:, kā parādīts attēlā izmērs:, kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 10pcs)

Izskatās arī
12 piezīme Taustiņu, sazinieties ar Gumijas lenti, Lai Yamaha Genos Tyros Motīvs XS6 7 XF6 XF7
€46.17

(12 piezīme taustiņu, sazinieties ar gumijas lenti, lai yamaha genos tyros motīvs xs6 7 xf6 xf7 montāža apraksts: krāsa :pelēka katrs sloksnes ir jāiekļauj 12 taustiņi stāvoklis :jauns veikti ar augstas kvalitātes gumijas izturīga un elastīga saderība : saderīgs ar sekojošiem modeļiem : yamaha genos motīvu xs6 motīvu xs7 motīvu)

Izskatās arī
Testa Caurules Plaukts Turētājs 11mm Dia Skolas Piegādes Laboratorijas Iekārtu Plastmasas 24 Caurumi 1,5 ml Skaidrs, Centrifūgas Mēģenē
€1.16 €0.81

(piemērots 10.5 mm/1,5 ml mēģenē materiāls:plastmasa krāsa:balta izmērs:10.6x7x3cm iepakojuma saturs:1 x testa mēģeņu)

Izskatās arī
DXY 20-200ul Digitālā Regulēšana Mikro Pipeti Micropipette pipetēšanas ierīci Pistoli, Ar 200ul padoms
€43.76 €35.00

(100-1000ul digitālā regulēšana mikro pipeti micropipette pipetēšanas ierīci pistoli, ar 1000ul padomi tas satur 1000 piecse padomi ja jūs meklējat ilgtermiņa sadarbību un iepirkumu, varat atstāt ziņu ar mani,es varu dot jums noteiktu cenu un loģistikas risinājumus. mehāniskās pipetes (regulējams un noteikta tilpuma) visu pipetes ir kvalitāte, kas pārbaudīta saskaņā ar iso8655-2:2002)

Izskatās arī
50gab Biosharp Šūnu Sietiņš, Neilona Filtra Membrānu, Piemērots 50 ml Centrifūgas Mēģenēs, ko Izmanto Lab Šūnu Kultūras, Filtrācijas
€262.52 €144.39

(50gab biosharp šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu, piemērots 50 ml centrifūgas mēģenēs, ko izmanto lab šūnu kultūras, filtrācijas 40um/70um/100um biosharp bs-40-xbs 40um zilo šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu( 50gab ) biosharp bs-70-xbs 70um balto šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu ( 50gab ) biosharp bs-100-xbs 100um dzeltena šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu ()

Izskatās arī
CPDD saules pulkstenis-Zinātnisko Modelis DIY Mācību līdzekļu Praktiskus Koka-saules pulkstenis Modelis Seno Taimeri saules pulkstenis-Mājas, Galda Rotājumi
€1.20 €0.63

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes saules pulkstenis-modeļi ir izgatavoti no augstas kvalitātes koka materiāla, kas ir izturīgs, atkārtoti un var tikt izmantots ilgu laiku. labs instruments, par ģeogrāfisko pētījumu, var izmantot dažādas dabas eksperimentus.ideāli-skolēnu, skolotāju, un ikviens interesents, ģeogrāfija vai zinātne. šis modelis ir lieliski piemērots)

Izskatās arī
1PC Plastmasas Skaidrs Testa mēģeņu 6 Caurumi Stāvēt Laboratorijas Mēģenē Stāvēt Plauktā Skolas Piegādes Laboratorijas Iekārtu 16.7*8*3cm
€1.02 €0.68

(motīvs: testa mēģeņu, ir visvienkāršākā ķīmijas eksperimentu instruments plastmasas caurules materiāla stabilitāte, izturīgs caurules var ievietot testa mēģeņu, eksperimentu, lai novērotu parādību to arī var izmantot kā konteineru pildspalvu, un izmantot novietojot galda karote specifikācija: materiāls: plastmasa izmērs: 16.7*8*3cm krāsa: caurspīdīga paketē)

Izskatās arī
Fizika Optiskā Stikla X-cube Dichroic Cube Prizmu RGB Kombains Sadalītāja Izglītības Dāvanu Klases Fizikas Izglītības Rotaļlieta
€3.62 €1.99

(saules ķērājs prizmu augstas cietības kaleidoskops modelis 6-pusē spilgti zinātnes cube optiskās prizmas varavīksnes maker photography prop apraksts: ideāli izmantot kā prizma, tas optisko prizmu, ir grūti, bez deformēties, izturīga, izturīga un viegli tīrāma, ar motora konstrukcija, kas kontrolē gaismu caur refrakcijas un veido kaleidoskopisku modelis. paredzēti, lai aizpildītu savu māju)

Izskatās arī
26s19iw savienot valdes savienojumu wtih POWER board Sākotnējā kdl-46z5599 kdl-46z5588 aps-247 1-879-354-11 T-CON savienot valdes Video
€19.28

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
DARHMMY Medicīnas Mācību Starpenē Griešanas un Šūšanas Apmācību Simulators
€118.50

(funkcijas: 1. šis modelis ir paredzēts prakse starpenes griezumu un šuvju. 2. galvenā struktūra simulators ir starpenē, kas ir izgatavoti no imitētu putas, un iekšējā muskuļi ir mīksta pvc.simulators ir uzmontēts plastmasas rāmis. 3. ir divi rokturi aizmugurē un apakšā simulators, kas tiek izmantotas, lai regulētu spriedzi starpenē. 4. tiesības aizmugures griezumu, pa kreisi aizmugures)

Izskatās arī
75mm Stikla Kapilāro Cauruļu Praktiski Tīru Portatīvo Kušanas Caurules Hematokrīta Caurules Parauga Piederumu
€5.01 €2.41

(apraksts komplekts ietver 100 kapilārās caurules.viņi atkārtota apstrādāts, lai recēšanu.tās ir piemērotas un izmantotas. funkcijas 🌡stikla smērēšanās kapilāru tiek plaši izmantota, lai plānslāņa smērēšanās, jo bioķīmisko, phytochemical, organisks, un analītiskiem lietojumiem.|🌡precīzi izlasīt sākotnējo kušanas temperatūra un pilnu kušanas temperatūru, un aprēķina)

Izskatās arī
【Jautājums Karte] aicina angļu Nopratināšanas Roku Celšana Kartes Jautri Mācīšanas Jautājumi Stāstu Atstāstījums Kartes Bērniem
€18.06 €10.11

(iestāšanās fani var nopelnīt atlaižu kuponus !! pēc tam, kad pirkt mūsu produktu, mēs rūpīgi pakete to un nosūtīt to jums, cik ātri vien iespējams.lūdzu būt pārliecināti, lai iegādātos.ja jums ir kādas īpašas prasības, lūdzu, atstājiet ziņu ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs aprunājam, lai jums, cik ātri vien iespējams. atsauksmes 1.savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes)

Izskatās arī
800 Gab Vienreiz Tukšu Tējas Maisiņu String Karstumā Filtru Papīrs
€14.99 €10.34

(izmērs:5cmx6cm veidi, kā zīmogu pie: zīmogs it off ar string materiāli: dabas materiāli, augstas kvalitātes filtrpapīru piemērots tējas, garšvielu un augu pulveri 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav piesārņojums, lai mūsu apstākļiem. nr., izmantojot karstu dzelzs vai elektrisko gludekli. šie maisi ir ko piepilda ar 1-3 maisījumu, tēju vai sausā)

Izskatās arī
Maisot ar magnētisko Maisītāju Bārs Spinbar Vienkāršā Bioloģiskās Korozijas Izturīgs Laboratorijas PTFE Maisītāja Stienis Praktiski 7pcs Jaukta izmēra
€13.66

(maisot ar magnētisko maisītāju bārs spinbar vienkāršā bioloģiskās korozijas izturīgs laboratorijas ptfe maisītāja stienis praktiski 7pcs jaukta izmēra funkcijas 1.iepakojums:labas iepakojumu, lai izvairītos no bojājumiem 2.motīvs: korozijas izturība 3.daudzums: 7pcs 4.materiāls: ptfe) 5.piezīme:ilgtermiņa piegādes, laipni vairumtirdzniecība 6.pilnīgi)

Izskatās arī
10PCS 15X100mm Mēģenē Ar Korķa Aizbāžņiem caurspīdīgas Plastmasas Kārta Apakšā Tukšs Aromatizētas Tējas Caurules Eksperiments Laboratorijā Piederumi
€4.50 €2.52

(produkta informācija: 10pcs 15x100mm mēģenē ar korķa aizbāžņi produkta specifikācijas: materiāls: plastmasa krāsa: caurspīdīga neto saturs: 20ml produkta iespējas: 1. redzamība: caurspīdīga mēģenē ir izgatavota no caurspīdīga materiāla, kas var skaidri parādīt krāsu, formu un mainīt iekšējā materiāla, kas ir ērts, lai novērojumu un pētījumu. 2.)

Izskatās arī
Zīmēšanas Gaismas Kastes, Ultra-plānas A4 Led Gaismas Pad Regulējamu Spilgtumu Izsekošanas Gaismas Kaste, lai Rhinestones Glezna Bērniem
€21.05 €14.31

(zīmēšanas gaismas kastes, ultra-plānas a4 led gaismas pad regulējamu spilgtumu izsekošanas gaismas kaste, lai rhinestones glezna bērniem apraksts: portatīvo un lietotājam draudzīgu led gaismas kastes mākslinieku, visu līmeņu un vecumu. aprīkots ar usb datu kabeli, lai ērti zīmēšanas jebkurā laikā, jebkurā vietā. regulējamu spilgtumu ar trīs līmeņos: 40, 70 un 100. piemērots)

Izskatās arī
500pcs LABSELECT Polipropilēna, centrifūgas mēģenēs 1.75 mL, Norādīja apakšā/Konusa apakšā, Microcentrifuge caurule
€26.70

(500pcs labselect polipropilēna, centrifūgas mēģenēs 1.75 ml, norādīja apakšā/konusa apakšā, microcentrifuge caurule mikro centrifūgas mēģenē ir izgatavota no augstas kvalitātes polipropilēna (pp), un ir galvenokārt izmanto paraugu uzglabāšanas, darbību, un centrifugēšanu.piemērots saistībā ar micropipette uzglabāšanai, lietošanai, un centrifugēšanas nelielu daudzumu šķidruma. ·izgatavoti)

Izskatās arī
Laboratorijas Stikla Pudele Sver Skaidrs, kas Sver Pudele Laboratorijas Iekārtas, ar Vāku
€6.80 €3.40

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas sverglāzes, kas ir?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams instruments, ko var izmantot, lai darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu kvalitātes stikla sverglāzes, kas ir piemēroti jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.plaši pielietotas mājas, laboratorijas, auditorijas, pētniecības iestādēm un citām vietām,)

Izskatās arī