Cena €4.76 €9.51

Pilns apraksts

Apraksts

DIY putas kuģa, ērta visu veidu DIY un roku cirsts, piemērots iesācējiem un profesionāliem lietotājiem.Vieglu materiālu, nav šķeldošana, viegli iegravēt vai piemēroti, mākslas, glezniecība, reklāmas produkciju, fona sienas un citas ainas.

Funkcijas

-Krāsa:Balta

-Materiāls:Putas

-Izmērs:30.50X21.10X0.50cm/11.99X8.29X0.20in

- Nē līmi pamatni, lai jūs tikai nepieciešams, lai pievienotu jūsu izvēles līmi, lai zonās, kur jūs to vēlaties.

- Ar putām valde ir ērta visu veidu DIY un roku cirsts, piemērots iesācējiem un profesionāliem lietotājiem.

- Izmērs padara to vieglāk, lai parādītu savu talantu.Tas ir laiks, lai izmantot savu iztēli un radīt formas, kuru vēlaties.

- Var izmantot kā DIY apdare, cosplay prop pieņemšanas vai aksesuārus, gan laba izvēle.

- Tā ir gluda virsma, kas ļauj jums izmantot krāsošanas, reklāmas produkciju, fona sienas un citas ainas.

10 x Putu Dēļi

Specifikācijas

  • feature12: putu plātņu materiāls
  • feature3: neliels plakāts kuģa
  • feature5: putu kodols valde
  • Feature8: putu dēļi
  • Feature7: lielā putu tāfele
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature1: putu tāfele
  • Feature10: putas kuģa
  • Feature6: putu plakāts kuģa
  • Feature9: bieza plakāts kuģa
  • feature11: diy putu tāfele
  • feature4: putu lapa
  • feature2: Valde
  • feature13: tukšas putas kuģa

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Romāns Thermosensitive Pudeli Oriģinalitāti Bērniem Zinātne Eksperiments Krāsu Metru Zinātnes Enerģijas Nodošanu Puses Katlu
€4.62 €3.01

(jauns vienība:roku katlu materiāls: augstas borsilikāta stikla krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 16.5*4,7 cm funkcijas: 1.biroja domāšanas puses, pot ir piemērots kā mācību līdzekli enerģijas nodošanu, un tiek plaši izmantoti studentu klasēs.to var novietot jebkurā vietā dzīvojamā istabā kā rotājumu, lai izdaiļot jūsu mājās. 2.roku katli pierādīt,)

Izskatās arī
Sākotnējā 4D Meistars Leļļu Darbības Rādītāji Smieklīgi Anatomija Modelis PVC Figūriņas Rotājumi Mājās Apdare Amatniecības Bērniem Dāvanas
€45.32 €31.72

(materiāls: pvc izmērs: garš apm 9.6 cm daudzums: 1 gab iepakojuma saturs: 1 * leļļu modelis piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies!)

Izskatās arī
2GAB D222 Augstas Zemas Frekvences Dalītāju Ērti, Izmantojot Crossover Filtra Kaste ar Vadu
€11.40 €8.14

(funkcijas 1、zilā 100v ne?induktīvās kondensators ar trīskāršu 3.6 uf, importē elektriskās pretestības un pārstrāvas aizsargs. 2、naudas sodu meistarība, bass skābekļa?bezmaksas vara magnētiskā kodola elektriskās indukcijas. 3、ar stiepļu kārbas rozetes vadu punktu, izsmalcinātu materiāla, ļoti ērti izmantot. 4、vidu skaļrunis un plaukts gadījumā paredzēti, ļoti piemērots)

Izskatās arī
10 Gabals Tuning Dakšiņu Komplekts , Tūnings Dakšām Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa Zelta Izturīgs
€95.11 €65.62

([high quality]regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences]tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls]korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
CPDD saules pulkstenis-Zinātnisko Modelis DIY Mācību līdzekļu Praktiskus Koka-saules pulkstenis Modelis Seno Taimeri saules pulkstenis-Mājas, Galda Rotājumi
€1.20 €0.63

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes saules pulkstenis-modeļi ir izgatavoti no augstas kvalitātes koka materiāla, kas ir izturīgs, atkārtoti un var tikt izmantots ilgu laiku. labs instruments, par ģeogrāfisko pētījumu, var izmantot dažādas dabas eksperimentus.ideāli-skolēnu, skolotāju, un ikviens interesents, ģeogrāfija vai zinātne. šis modelis ir lieliski piemērots)

Izskatās arī
100 Gab Pārredzamu Kvadrātveida Stikla Slaidi Coverslips Coverslides Par Mikroskopa Optisko Instrumentu Mikroskopu Segtu Slīdēšanas
€0.99 €0.63

(apraksts : 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mūsu profesionālas klases stikla vāks kombinē laukumā un izgatavots no augstas kvalitātes stikla. ne-miglošanas, bez aizķeršanās un nav burbuļi, tos saskrāpējot vai svītrām. slaidus iepriekš notīrītas, dzīvoklis, un optiski skaidrs. superb seklums vienotu traucējumus-brīva virsma. specifikācijas : izmēru)

Izskatās arī
Modelis Mugurkaula Jostas Disku Trūces Cilvēku Modeļi Anatomijas Skriemeļu Anatomiju Mugurkaula Mācību Starpskriemeļu Chiropractic
€28.26 €14.13

(apraksts šī cilvēka mugurkaula jostas modelis ir izgatavots ar pvc materiāls, izturīgs un praktisks.šis modelis ir piemērots izmantošanai kā parādīt vai mācību nolūkos.ar portatīvā konstrukcija un viegli izmantot, tas ir brīnišķīgi, modeli un piemērots ārsts, medmāsa vai skolēnu mācīšanās un mācīšana.tas ir plašu, izmantojot klāstu, piemēram, skolās, slimnīcās, laboratorijās, medicīnas)

Izskatās arī
1Pc Dia 13 25 50mm Plastmasas Šļirci Filtra Turētājs, Noņemams Adatu Filtrācijas Vadītājs Atkārtoti Maināmiem Membrānas Filtru
€3.16 €2.11

(funkcijas: to var izmantot atkārtoti, lai aizstātu filtra membrānu pieprasa dažādos eksperimentos. to var sterilizēt, pēc 125°c), ir ātrās plūsmas ātrumu, ir viegli izmantot, ir ilgs kalpošanas laiks, un nav noplūdes šķidruma. filtrs ir standarta medicīnisko šļirču rozetes, kas ir piemērota vispārējā šļirces un ir plašs pielietojuma spektrs. izmantoto filtru var izmantot)

Izskatās arī
100 ml Šūnu Kultūru Kolbas Noliec Ar Skrūvējamu Vāciņu Parauga Pudele Laborary Stikla Izstrādājumi
€1.39 €1.31

(produkta vienība:100 ml šūnu kultūru kolbas noliec ar skrūvējamu vāciņu parauga pudele laborary stikla izstrādājumi materiāls:borsilikāta stikla tilpums:100 ml katra cena par 1 gab! uzmanību:bilde ir tikai atskaites! mums arī ir citi relavent produktiem.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!)

Izskatās arī
8Pcs/Set Klēpjdatoru Eņģu Skrūves Plakanu Galvu Krusta Skrūvi, Par HP Pavilion 15-CX Sērijas TPN-C133 Klēpjdatoru Montāžas Skrūves Viras
€1.23 €0.85

(funkcijas: 1. saderība: šis hp pavilion 15-cx sērijas tpn-c133 klēpjdatoru eņģu skrūves perfekti atbilstu hp pavilion 15-cx sērijas klēpjdatoriem, nodrošinot optimālu veiktspēju un saspringts fit. 2. augstas kvalitātes: eņģu skrūves ir izgatavotas no izturīga metāla materiālu, kas var sniegt lielisku nodiluma un bojājumiem, izturību un nodrošinātu ilgu kalpošanas laiku. 3. viegla)

Izskatās arī
co231 Ēteriskās Eļļas Pilinātāju Stikla Šķidruma Droppeer Striaght-Tip Slīpas-Droppers padoms
€0.43 €0.26

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1ml jaudu.šī caurspīdīga stikla šķidruma pilinātāju ir viegli redzēt cauri.skaidri mēroga atzīmēti: 0.25 0.50 0.75 un 1 pilināmā pipete.izgatavots no augstas spīdums stikla un izturīga gumijas balonus, skaidru krāsu nodrošina labu novērošanas laikā darbojas.mazgājamas un atkārtoti. viegli izmantot.izturīga gumijas,)

Izskatās arī
jaunu ED068TG1 PLS CONFRIM KABELIS
€52.38

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
Sauszemes Zemes Pasaulē Pasaules Kartes Ar Statīvu Ģeogrāfija Izglītības Rotaļlieta Mājas Apdare Birojs Rotājumus Bērniem Dāvanu
€6.48 €3.50

(jaunu un augstas kvalitātes 1. dzeltenā karte ar angļu burtiem, retro nostalģija 2.zinātne, izglītība, vai pētījumu, kas ir praktiska un skaista 3.karte ir skaisti iespiestas un teksts ir skaidri un darbojas naudas sodu 4.pasaulē var griezt apkārt, var arī uzsist uz augšu un uz leju, viegli lasīt un pārlūkot. 5.lieliski piemērots bērniem, pieaugušajiem visu vecumu, ir labas)

Izskatās arī
1:1.5 Cilvēku Jostas Disku Trūces Demonstrācijas Modeli Jostas Skriemeļu un Mugurkaula Modelis par Cilvēka Anatomiju
€23.68 €15.39

(1.5 reižu palielinājuma--šis modelis ir veidots ceturto un piekto jostas skriemeli ar 1.5 reižu palielinājumu un starpskriemeļu disku, muguras smadzeņu nervu.ar starpskriemeļu disks ir izgatavots no mīksta elastomēru, kas ir ērts, lai lietotājiem, lai pierādītu.skaidrs, sadales--modeli jostas disku trūces parāda, kas notiek ar sadales cilvēku starpskriemeļu diskiem, kad cilvēka ķermenis lokās un cirtas.plaši)

Izskatās arī
Āra Satiksmes Konuss Piedurknēm Nomaiņa Izturīgs Universāls Satiksmes Konusveida vāks ar Kabatām Brīdinājuma Zīmi Apmācības
€7.50 €4.87

(jūs varat rakstīt siltu norāda uz a4 formāta papīra, un pēc tam nodot papīru caurspīdīgās kabatas šīs konusveida zīmi, lai atgādinātu citiem šo skolu drošības zīmes ir izgatavotas no neilona, virsma ir nodilumizturīga un apkopta tā daļa, kas būs saistīta ar konusveida pieņem sabiezējumu robežu dizains, var tikt lietots uz ilgu laiku apelsīnu uzmanību zīme var tikt atkārtoti)

Izskatās arī
1 gab. Lab Stikla Adapteris ar 24*19/19*14/29*24/19*24/24*29 Sieviete/vīrietis, kas Savieno Stikla savienojumu Laboratorijas Piederumi
€12.09 €9.06

(1 gab. lab stikla adapteris ar 24*19/19*14/29*24/19*24/24*29 sieviete/vīrietis, kas savieno stikla savienojumu laboratorijas piederumi vienība: stikla adapteri materiāls: stikls daudzums: 1 gab.)

Izskatās arī
LED Diagnostikas Otoscope lupa Klīnisko Lukturīšu Komplekts bez
€7.02 €4.01

(apraksts šī diagnostikas ir par eksāmeniem, lai diagnosticētu dažādos apstākļos.mūsu kabatas otoscope izstaro siltu, stabilu spilgta gaisma ar dzīvību par savu diagnostikas izmeklējumiem, birojā vai mājās. funkcijas ar surgicalonline optisko šķiedru kabatas otoscope (diagnostikas komplekts) nāk ar līdzi maisiņš gadījumā un rezerves spuldzi.nāk daudzos krāsu izvēli, kas atbilst jūsu)

Izskatās arī
10pcs 15*150mm Plastmasas Mēģenē Ar Korķa Vāciņu 20ml Skaidrs, Eksperiments Laboratorijā Labu Dāvanu Caurules uzpildāmas Pudeles
€1.34 €0.91

(krāsa:dabas skaidrs kā stikls materiāls: plastmasa jaudas un lieluma: 15*150mm komplektā ietilpst: 10 x plastmasas mēģenē)

Izskatās arī
2gab Veltīta Skolēnu Pen Gaismas Pen Gaismas Māsa Led kopšanas Studentiem, Ārstiem ( Sarkanā un Sudraba )
€6.96 €3.96

(apraksts šie pen gaismas ir izgatavota no premium alumīnija sakausējuma un led spuldzes, kas nodrošinātu, ka šie māsa penlights izturīgs un ilgmūžīgs, izmantojot. funkcijas ļoti ērts penlights vienmēr nodrošina ērtu pieskārienu sajūta rokās.|svarīgi, lai jūs, lai pārbaudītu jūsu bērnu iekaisis kakls, ausis vai degunu.|humanizēts noteikts par jums.|gudrs clip dizains padara šo ļoti)

Izskatās arī
1PC Sausās tīrīšanas Bloku Rakstīt Par Noslaukiet Sausu Izdzēst Daudzfunkcionāls Izglītības Dice Sausās tīrīšanas Kubu Baltā Dēļi Dice Cube Izlases Krāsa
€1.45 €1.00

(*100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. stils: izdzēšami dice materiāls: eva krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: apmēram 10cm, kā parādīts attēlā iepakojums: opp maisā lietošana: ikdienas rotaļlieta, dekorēšana, dāvanas, suvenīri pakete ietver: 1pc izlases krāsa paziņojums: 1. lūdzu atļaut nelielas atšķirības, manuāla mērīšana.iepriekš)

Izskatās arī
Anatomijas Modelis Rīkles Anatomija Modelis Cilvēku Orgānu Mācību Prop Dropship
€33.61 €23.86

(funkcijas: ootdty šī cilvēka rīkles anatomija modelis parāda pamata anatomijas detaļās, elpošanas un vokālās orgānu.paplašinātās 2x modeli cilvēka kakls ļauj jums skaidri redzēt visas svarīgākās anatomiskās struktūras cilvēka rīkles. cilvēka anatomijas balsenes modelis featured numurēti daļas.ideāls rīkles un balsenes slimību pētniecības un klīnikās.profesionālā anatomijas)

Izskatās arī