Cena €4.26 €26.82

Pilns apraksts

Par šo produktu.

Īpašības Un Ieguvumi

1. Šis produkts ir izgatavots no 5CR13MOV nerūsējošā tērauda, augstas cietības, anti-rūsas un nodiluma izturīgs.

2. Viegli lietojams rokturis groove dizains, skaistu un izsmalcinātu tekstūru, rokturi nodilumu izturīga un neslīdoša, ērti un gaismas rokturi.

3. Visiem-tērauda viengabala kalšanas procesu, izmantot chamfering tehnoloģiju, asas un izturīgas, sagriezti augļi ar pusi piepūles.

4. Šis produkts ir viegls un pārnēsājamo, piemērots āra kempings, virtuves un mājas lietošanai.

5.To var veikt ikdienas uzdevumus: sagriezti augļi, atvērt grāmatu, atklātās vēstules, sagriež kastes, sagriež lentes, auklas, jumta virvi, u.c.EDC nazis, kas ir must ir līdzeklis, kad cooking mājās, darba vai kempinga.Lieliska dāvana gan vīriešiem, gan sievietēm.

Lūdzu, ņemiet vērā,

1. Lūdzu atļaut izmērs, maz kļūdu, jo tas ir manuāli mēra, bet ne ietekmēt izmantošanu, novēlu jums laimīgu iepirkšanos.

2. Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, vai fotografēšanas un gaismas leņķa, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu, bet atšķirība nebūs liela, paldies par jūsu sapratni.

3. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi, paldies par jūsu atbalstu.

4. Asmens ir ļoti ass, lūdzu, esiet uzmanīgi, kad izmantojat to.

Specifikācijas

  • Asmens Leņķis: >60°
  • Asu Asmeni:
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Asmens Garums: 9.8 cm
  • Pilns Garums: 22.7 cm
  • Atspere: no
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Roktura Garums: 8.5 cm
  • Lock: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Titāna Sakausējuma Push Nazi, Daudzfunkcionālo Pudele Nazis EDC Rīku Keychain Kabatas Nazis Express Kuteris var Nomainīt Asmeni
€32.52 €20.17

(apraksts: nosaukums: titāna sakausējuma mākslas nazi roktura materiāls: titāna sakausējums asmens materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs: izvērtās garums: 72mm uzglabāšanas garums: 61mm asmens garums: 23mm amats: mākslas nazis, pudeļu nazis, lauznis iepakojuma saraksts: 1 * titāna sakausējuma mākslas nazi)

Izskatās arī
EDC Boker ĀS/, LAI Taktiskais Saliekamais Kabatas Nazis Pelēks Titāna Rokturi Āra Kempings Medību Izdzīvošanas Flipper Nazis Ziemassvētku Dāvanu
€30.87 €26.24

(sasilšanas padomi: lūdzu, ņemiet vērā, ka, lai izpildītu platformas politiku, kādu produktu attēlus var nedaudz koriģēt, piemēram, modelis vai izmērs.ja jums ir nepieciešama jebkāda precīzu informāciju, pirms pasūtījumus, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar klientu parādus apkalpojošās komercsabiedrības jebkurā laikā.paldies par jūsu sapratni.pelēks titāna rokturi: kopējais garums nazi: 19.7)

Izskatās arī
Kershaw 7105 MPT M4 Asmens T-galvas pusi zoba aviācijas alumīnija sakausējuma rīkoties ar Salokāmo Kabatas Nazi Izdzīvošanas Instruments
€43.74 €30.62

(kershaw 7105 mpt m4 asmens t-galvas pusi zoba aviācijas alumīnija sakausējuma rīkoties ar salokāmo kabatas nazi izdzīvošanas instruments kopējais garums: 21.2 cm asmens garums: 8.5 cm slēgta garums: 12.4 cm asmens platums: 3.1 cm (platākajā) asmens biezums: 0.41 cm cietība: 59-60hrc asmens materiāls: d2 roktura materiāls: aviācijas alumīnija sakausējuma,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Atslēdznieks Piederumi Instrumenti Nerūsējošā Tērauda Tērauda Stiepļu Bumba, Automašīnas Durvju slēdzenes Nazis Instruments, Auto Pull Virve 60 CM/100 CM
€6.11 €3.42

(uzstādīt: piemērots visām transportlīdzekļu motīvs: viegli lietojams: tas aizņem tikai dažas minūtes, lai pabeigtu remontu. avārijas rīks: piemērots visvairāk ārkārtas situācijās, piemēram, pārgājieniem, tūrismam, ceļojumiem, vai jebkurā laikā. būtisku instrumentu komplekts: tas ir efektīvi 1 gabals komplekts.tas ir ļoti efektīvi un droši izmantot.tas nebojā)

Izskatās arī
4 GAB. Keramikas Krusta skrūvgriezi Precizitāti Cirkonija Oksīda Dzīvoklis Punktu Iešķeltu Skrūvgriezi CD-15T/CD-20T/CD-25T/CD-100T Rokas Instrumentu
€8.91 €3.03

(funkcijas: *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *izgatavota no augstas precizitātes cirkonija oksīda, cietība ir super spēcīga *nav viegli valkāt, augsti siltumizolācijas, nav jēgas, nav magnētisko *piemērots augstfrekvences shēmas korekciju, izmantojot specifikācijām un apjomiem, atbilstoši dažādu veidu vidēja * induktivitāte, daļēji)

Izskatās arī
Magnētiskais Skrūvgriezis Skrūvgriezis Bitu Rokas Instrumenti Nutdrivers Krusta Par Elektriķi, Zaļa, Sudraba Īpašu Partijas Vadītājs 110mm
€1.98 €0.91

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *fosfatēšana black attieksmi, vairāk rūsas pierādījums, vairāk saspringts, skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph2, garums: 65mm, 110mm. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
Iekšējo Un Ārējo Circlip Plier Divu-In-One Ring Plier Saglabājot Gredzenu Knaibles 10-40mm Gadījumā Satverot 3-24mm Circlip Plier
€1.94 €0.77

(funkcijas: 1. sprostgredzenu knaibles, lai instalēšana un noņemšana iekšējiem un ārējiem fiksēšanas gredzeniem, multi-funkcionāls, rentablu. 2. 2 skavas vadītāji, sniedzot jums vislabāko satverot size3-24mm 3. novērš rūsas un korozijas, 4. nav nepieciešams, lai aizstātu skava galvu, viegli darboties 5. augstas mīksta pvc rokturis vienkāršai lietošanai specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Bezvadu Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgas 90 Grādu Lieljaudas Taisnā Leņķī Pneimatiskās Izraisīt Taisni Pneimatiskās Uzgriežņu Atslēgas Vēja Uzgriežņu Atslēgas Instruments
€79.13

(izturīgs un stabila kustība: stabilu darbību, augstu izejas jauda, mazs gāzes patēriņš, izturību un augstu lietderības koeficientu. liels griezes moments jauda: griezes moments un jauda ir pat un rotācijas ātrums ir stabils.tas tiek izmantots, lai palīdzētu noņemot skrūves.lūdzu, nav piespiedu kārtā noņemt. galva ir izstrādāta ar pozitīvu un negatīvu seku, kas var tikt galā ar dažādām)

Izskatās arī
Regulējams Pieskarieties Uzgriežņu Atslēgu Rokturis, Par Metriskās M1-M8 Krāni, Pieskarieties Reamer Pieskaroties Ar Roku Rīku, Die-Casting Ķermeņa
€9.78 €7.23

(regulējams pieskarieties uzgriežņu atslēgu rokturis, par metriskās m1-m8 krāni, pieskarieties reamer pieskaroties ar roku rīku, die-casting ķermeņa pieskarieties uzgriežņu atslēgas: fit pieskarieties izmērs: m1-m8 (mertic)/ 2mm-8mm.die-casting ķermeņa un tērauda rievoto rīkoties piedāvā augsta cietība un nodilumizturība ilgu kalpošanas laiku pieteikumi: roku pieskarieties uzgriežņu var skava dažādiem)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
2gab Vadu Vīšanas Rīku Oglekļa Tērauda Cable Stripper Premium Vadu Liekās Savienotājs Urbt Vadītāja Kabeļu Vīšanas Rīku Savienotājs
€17.81 €8.90

([premium oglekļa tērauda materiāls] šo vadu tinumu rīks ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, ar cinkotām virsmām, lai pagarinātu to kalpošanas ilgumu.tas ir labs sniegums un augsta precizitāte. [manual un drill driver] cable stripper un twister rīks var būt savīti manuāli ar divām skrūvēm vai izmantoti ar elektrisko urbi.tas ir piemērots sloksņošanas un grozīties no 2gab, 3pcs, 4gab)

Izskatās arī
Atslēgas Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgu Kārba Līdzeklis Elastīgu Grozāmu Galvu Kombinācija Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Universālās Atslēgas, Automašīnas Instrumentus, 6-32mm
€9.74 €4.38

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *superior sakausējumu ražošanu, termiskās apstrādes, virsmu pret koroziju, efektīvu pagarināts kalpošanas laiks. *tas ir kompakts un viegli pārnēsājams, un to var likt kabatā un mugursoma. *6-32mm lielums ir ļoti piemērots lietošanai šaurā telpā. *gadījumā: mājas uzturēšanu, elektriskās apkope, auto tehniskās)

Izskatās arī
DISTRICT 9 Marauder Saliekamais Nazis M390 Asmens Titāna Sakausējuma Rīkoties Kempings Medību un Āra Izdzīvošanas Zvejas Virtuves EDC Rīki
€533.82 €453.75

(kopējais garums:220mm(+7mm/mugurkaula apex) asmens garums:98 mm cutting edge:98 mm asmens biezums:5 mm asmens materiāls:m390(59-60hrc)(±1) asmens virsmas apstrāde:augsto tehnoloģiju akmens mazgāšana roktura virsmas apstrāde:akmens mazgāšana roktura garums:izmantots 125mm asmens platums: 35mm(platākajā) roktura materiāls:tc4 titāna sakausējuma,)

Izskatās arī
25mm T25 Magnētisko Torx Skrūvgriezis Bitu Kāta Elektrisko skrūvgriezi Bitu
€2.60 €1.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas cietības un spēcīgu stingrība leģēta tērauda, nodrošina izturību un uzticamību. ar metāla spiedogu uz augšu, skrūvgriezis bitu ir viegli noteikt un izmantošanu, elektriskie urbji, gaisa treniņi, un sprūdrata uzgriežņu atslēgas. paredzētas mehāniķi, inženieri, un diy entuziasti, šī universāls)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Precīzijas Pincetes Anti-Slīdēšanas Izturīga Pincetes Bīdāmās Lock Konstrukcija Regulējams Pincetes, Elektronikas Lodēšanas
€1.98 €0.93

(apraksts: 1. izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, anti-magnetic, un anti-korozijas. 2. bīdāmās bloķēšanas dizains, turiet sīkas daļas cieši, ar augstu precizitāti. 3. viegli pārvadāt un izmantot. 4. plaši izmanto precīzas labiekārtošanas darbi. piezīme: 1. glabājiet to nepieejamā no bērniem! 2. lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla)

Izskatās arī
10PCS Mini Skrūvgriežu Komplekts Precision Power Skrūvgriežu Komplektu Par Rotu Remonts, Pulksteņu Remonts. Ar 6 Dažāda Izmēra
€42.48 €21.23

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! [sešus size]šis mini skrūvgriezi komplektā ietilpst 2gab phillips izmēri (#0, #1); 4gab flathead izmēri (1.4 mm, 2,0 mm, 2.4)

Izskatās arī
X7YF Augstas Cietības XZN Triple Laukumā Spline Bitu Socket Kopumu, Metāla, Tērauda 12 Punktu C
€34.79 €17.39

(10 gab. xzn 12 punktu triple laukumā spline bitu ligzda iestatīt drošs pierādījums, ar gadījuma automobiļu rīks ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ir augstākās cietības pakāpi un augstu izturību. precīzi un automātiski mehāniski bitu padomi, lai nodrošinātu precīzu izmēru. redzamais)

Izskatās arī
Rotaslietas Knaibles Rotaslietu izgatavošana Instrumenti Rotaslietu izgatavošana, Remonts Vadu Ietīšana Frēzēšana Kuģiem, Rotaslietu izgatavošana Labošanas Rīks
€5.92 €3.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izstrādāts ar augstas kvalitātes neilona materiāla, šīs knaibles piedāvā ilgstošu izmantošanu. viegls un pārnēsājamo, šīs knaibles nodrošina ērtu rokturi turēšanai maziem priekšmetiem. piemērots diy entuziastiem un profesionāļiem, šīs knaibles var izmantot mājās, semināri, laboratorijas, un vairāk. no)

Izskatās arī
PVC Cauruļu Iekšpusē, Kuteris, Ar 4gab Zāģu,Plastmasas Cauruļu Griezējs Ar 1/4 Collu Sešstūra Stieņa
€12.74

(pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, ar 4gab zāģu,plastmasas cauruļu griezējs ar 1/4 collu sešstūra stieņa jūs saņemsiet 1 komplekts pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, tostarp 4 zāģu plātnes (1.73 in/ 44mm, 1.37 in/ 35mm, 1.26 in/ 32mm, 1.26 in/ 32mm), bagātīgu daudzumu, lai atbilstu dažādu izmēru griešana caurules.tur ir pārklāta ar aizsargājošu eļļu uz zāģa asmeni, lūdzu, noslaukiet to tīru pirms)

Izskatās arī