Cena €20.51 €37.29

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Modeļa Numurs: Lodīšu pildspalvas
  • Jaunums:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Metāla
  • Veids: Lodīšu pildspalvas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Drēbnieku Krīts Šūšanas Piederumi Profesionālā Auduma Krīta Zīmuli, Šūšanas Krīta Marķieriem Audumu Marķējums Drēbes, Audekla Somas
€1.75 €0.96

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: krāsains drēbnieku krīts ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un profesionālo lietošanu. 【perfektu dizainu] aicina: krīta trīsstūra formas, viegli grip un lietot, un ideāli piemērots šūšanas roku darbs diy crafting rīki. 【size] aicina: izmērs 6cmx6.1cm/2.36inchx2.40inch, viegli uzglabāt, spēcīga un izturīga. 【plašu)

Izskatās arī
Karikatūra Augļu Dzēšgumijas Krāsains Koka, Bērnu, Bērniem, Studentiem, Kancelejas Preces Zīmuļi Krāsu Izlases
€0.01

(apraksts izgatavots no koksnes materiāla, tāpēc šis zīmulis ir netoksiskas un drošas bērniem, lai izmantotu. īpašu un oriģinālu augļu dzēšgumija, zīmuļu padara jūsu bērniem iemīlēties ar studiju. premium rakstīšanas instrumentiem skolas, biroja vai mājās. krāsains uzkrītošā zīmuļi, liels kā mūzikas dāvanu vai persona, somas pildījumu. lieliska dāvana vai)

Izskatās arī
Kaligrāfija Dip Pildspalvu angļu Kaligrāfija Pildspalvu Copperplate Skriptu Slīpā Dip Pildspalvu Turētājs ar Stikla Zīmuļi Piederumi
€5.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes stikla un materiāli, izturīgas, labas kvalitātes, kad pilnībā aprīkoti, jūs varat to izmantot, lai rakstītu angļu valodā, kaligrāfija, zīmēt komiksu vai karikatūru. viegli lietot un rakstīt beautifull,var būt angļu praktizē rakstīšanu/kaligrāfijas/ gleznošanas /zīmēšanas pildspalvas,)

Izskatās arī
6PCS Ins Izdzēšami, Neitrāls, Pildspalvas, Puķu Ainavu Dizains Gēla Pildspalva Kawaii Nospiediet Pildspalva Ar Dzēšgumijas Skolu Office korejiešu Kancelejas preces
€2.05 €0.92

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plastmasa zib: 0,5 mm/melna, 0,5 mm/zila krāsa: kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 6pcs izdzēšami gēla pildspalvas (izņemot aksesuāriem) piezīme: kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
1Set 4 Krāsu Marķieri, Pildspalvas naudas Sodu Flash Marķieri Krāsošana Maker Par īsu paziņojumu Albums Dienasgrāmata Vēstnesis Studentu Bērniem Kancelejas Piederumi
€2.08 €1.45

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 1set piezīme: kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
DEDEDEPRAISE 4-Krāsu, Biezu Svina Zīmuļi Izdzēšami, Koka Multi-Krāsainu Zīmuli Lapis De Rk Rasējums, Skice, Krāsu Zīmuļa Piederumi
€18.02 €10.81

(dededepraise 4-krāsu, biezu svina zīmuļi izdzēšami, koka multi-krāsainu zīmuli lapis de rk rasējums, skice, krāsu zīmuļa piederumi četru krāsu krāsu core zīmuli/multi-krāsainu zīmuļi 01 .log koka,unikālu koksnes graudu,dabas smaržas 02. profesionālo krāsu kodols,krāsains,smalks triepienu ,piemērots visu veidu papīra 03. 5mm bieza uzpilde, nav viegli, lai izjauktu, ērti lietot 04)

Izskatās arī
Hongdian H1 Metāla Fountain pen Izsmalcinātu Melna-zelta Nib EF/F zīmuļi Rakstot Tintes Pildspalvu office Biznesa radošo dāvanu pildspalvas
€18.84

(specifikācija: *ražotājs: hongdian *modelis: h1 *ierobežota garums:138mm; svars: 19g; diametrs:11mm *pildspalvas vāciņš: push tips *rakstot nib : ef/f(apmēram 0,4/0,5 mm) tinte: darba pudelēs ar tinti vai 3.4 mm patronas *iepakojumā iekļauti:fountain pen x 1(nav iekļautas tintes); konvertētājs x 1;)

Izskatās arī
Kawaii Kancelejas Piederumi Gudrs Mūžīgo Zīmulis ar Dzēšgumiju, HB 0.5 mm Pildspalva Skolas Skolēnu
€16.46 €9.88

(izmērs: par 15.7*7cm,zīmuļa garumu, 14.3 cm. (1cm=0.39 collas, 1inch=2.54 cm) komplektā: 1 gab zīmuli, 1pc papildu gumijas un nomaiņa svina zīmuli paziņojums: krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
Haizivs Pildspalvas Smieklīgi Lielu Muti Haizivs Lodīšu Pildspalvas Rotaļlietas Skolas, Biroja Kancelejas Piederumi Gudrs Haizivs Stuff Par Gluda Rakstīšana
€2.79 €1.45

(apraksts: padarīt rakstot jautri un patīkams, lai jūsu bērns ar šo multfilmu un smieklīgi haizivs pildspalvu.tas nodrošina vienmērīgu rakstīšanas pieredzi, kas saglabās tos, kas nodarbojas stundas.šī pildspalva ir lieliska bērniem un ir plaši izmanto, padarot to perfektu, lai gan skolas, gan mājas lietošanai.ar izturīgu dizainu, to var izmantot ilgu laiku, nodrošinot jūsu bērni ir uzticams rakstīšanas)

Izskatās arī
96 Gab Prēmijas Zīmēšanas Zīmuļu Komplekts ,kurā ietilpst 72 Krāsainu Zīmuļi un 24 Skiču Komplektu,Mākslas Zīmuļu Komplektu Zippered Ceļojumu Gadījumā, Dāvanu
€48.30 €20.56

(96pcs mākslinieku zīmēšanas komplekts:sastāv no 72 krāsas zīmuli(ar ne.uz zīmuli ķermeņa), 12 ieskicējot zīmuli(5h 4h 3h 2h hb b 2.b 3.b 4.b 5.b 6.b 8.b); 3 ogli, zīmuli(mīksts, vidēji, grūti), 1 grafīta zīmuli(6.b), 8 zīmēšanas piederumi(3blending celma, 1metal asināmais, 1vinyl dzēšgumiju, 1pencil paplašinātāju, 1sandpaper bloks, 1sketching pad); augstas kvalitātes core/svins:katra zīmuļa)

Izskatās arī
QX2B Bagāžnieka Lodīšu Pildspalva ar Vernier-Suports Jaunums Rakstīšanas Pildspalva Students
€4.50 €2.24

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes measring diapazonā.ar suportu instruments mērīšanas diapazons: 0-10cm.skaidrs, metriska mēroga, precīzs mērījums.ir uz ideālu instrumenti mērinstrumenti kalibra, iekšējais diametrs, ārējais diametrs, dziļums, garums, utt. jaunums lodīšu pildspalvu.tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir multi-funkcionāls izstrādāti, ar vernier-suports,)

Izskatās arī
Iepakojums 12 Asorti Krāsas Kontūru, Pildspalvas Spīguļi, Pildspalvas, Dubultā Līnijas Kontūru Pildspalvas
€15.42 €7.56

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar šo komplektu 12pcs dubultu līniju metāla iezīmē marķieri kontūra pildspalvas. paredzēti, lai nodrošinātu vienmērīgu plūsmu un vieglu vadāmību, un šīs pildspalvas ir ideāls dažādos mākslinieciskos uzdevumus. piemērots māksliniekiem, studentiem un profesionāļiem, šīs pildspalvas ir universāls)

Izskatās arī
Jaunu Jinhao X159 Stila Sudraba Klips, Strūklakas Pildspalvas 0.5 mm Nib Pildspalvas Dāvanu
€12.38 €6.07

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izsmalcināti cirsts modeļus, vienkārši un praktiski ar nesalīdzināmas rakstīšanas pieredzi. delikāts laku barelu, kas ir izveidota ar vairākiem procesiem, apaļas un gludas, ar spilgti krāsu. svars fountain pen ir rūpīgi aprēķināts un daudz vairāk piemērota ilgu laiku rakstot. šī x159 sērijas foutnain pildspalvu)

Izskatās arī
4gab Zilu Tintes Pildspalvu Tintes Pildspalvu Nomaināms, Kasetņu Uzpildes, Pildspalvas un Kancelejas preces Skolai, Biroja Piederumi
€5.07 €2.79

(anti žāvēšanas tinti īstenošanu atbildīgās valsts struktūras dizains, kas nav žāvēšanas zib, pastāvīgi mitra.trīs punktu groove pildspalva grip, pareizi vadīt pildspalva grip stāju.nomaināmas tintes maisiņu, lai uzlabotu rakstīšanas efektivitāti.ergonomisks dizains, lai atvieglotu rakstīšanu nogurums.pildspalvas klipsis dizains, viegli pārnēsājams, un to nav viegli pazaudēt.specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Cinkošana Pildspalvu Komplekts Spalva Prakse, Biznesa Dāvanu Radošo Strūklaku Dekoratīvās Retro Strūklas
€19.75 €11.06

(apraksts šis produkts ir retro stila dizains spalva dip pildspalvu, pieņemšanas laba un izturīga sakausējuma, strūklas materiāla, izturīga un praktiska ilgstošu izmantošanu.šī vintage dizaina spalva pildspalvu l ooks ļoti izsmalcināti un skaisti.labākā izvēle jums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:sakausējuma, strūklas -izmērs:23.50x5.50x1.50cm/9.24x2.16x0.59in(spalva)

Izskatās arī
Koka Skice ar Zīmuli B / 2B / 3B / 4B / 5B / 6B / 7B / 8B / 10B / 12B / 14B / 2H Birojs Mākslas Skolas Zīmēšanas Rokasgrāmatu Īpašu Statione
€0.63 €0.41

(produkta nosaukums: skiču zīmuli produkta specifikācijas: b/2b/3b/4b/5b/6b/7b/8b/10b/12b/14b produkta materiāls: koks produkta svars: 8g/gab)

Izskatās arī
1set Krāsas Pildspalvu, Zīmuļu Komplekts Profesionālo Zīmēšanas Mākslas Skices Gleznu Pastelis Bērnu Mākslas Skolas Kancelejas Piederumi
€4.65 €3.12

(produkta informācija: nosaukums: krāsainie zīmuļi tips: taukaina krāsu svina iepakojumā: krāsu kaste iepakojums krāsa: 12/18colors pildspalvu turētājs: ps materiāli izmērs: 17,5 cm svins: 2.5 parasto svina)

Izskatās arī