Cena €2.40

Pilns apraksts

Nelielu Daļu Aploksnē 50gab Spilgtas Krāsas Naudas Aploksnes pret Nodilumu Izturīgs Diy Monētu Uzglabāšanas Konteineri

Apraksts:

Daudzpusīga un videi draudzīgas naudas aploksnes komplekts.

izgatavots no augstas kvalitātes pārstrādātas kraft papīra.

ietver 50 self-adhesive sīkas detaļas iepakojuma aploksnes.

ideāls uzglabāšanai monētām, naudas, sēklas, zīmogi, vai kādu citu viegli zaudēt mazus priekšmetus.

ideāli, lai uzglabātu rotaslietas, piespraudes, atslēgas, skrūves, vai pogas.

Posteņa Nosaukums: Nauda Aploksnē

Materiāls: Gumijots Vai Pašlīmējošs Papīrs

Iezīmes: Gluda, Portatīvo, Non-Fading, Plaši Izmanto

Izmērs Dati:

L: 17cm/6.69", W: 9cm/3.54" (Apm.)

Piezīmes:

Daudzums ir aptuveni 50gab, pateicoties manuāli aprēķina, daudzums, iespējams, ir 1-5gab., vairāk vai mazāk, ceru, ka jūs varat saprast, paldies.Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

50 x Naudas Aploksnes

Specifikācijas

  • Izmantošana: Dāvanu Aploksnes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

100gab 0.76 mm Karstā Pārdošanas Izdrukājamu Tukšu PVC Plastmasas Balts ID Kartes Tintes Epson L800 L805 Printeri
€25.43 €20.59

(funkcijas: augstu un smalku tehnoloģiju kuģiem perfektu sniegumu: ātri žūstoša,nodiluma izturīgs, ūdens necaurlaidīgs pēc drukāšanas plašs pielietojums: dalībnieka kartes nosaukumu, kartes, darbinieks, kartes, mācību karti...dažādas biznesa karte specifikācija: izmērs: 86mm×54mm x 0.76 mm daudzums: 100gab krāsa: balta materiāls: pvc komplektā)

Izskatās arī
Pasūtījuma Ražotāji pielāgotā drukāšana augstas kvalitātes biznesa radošo speciālu papīru, drukas reljefs kokgriezums izliekta vizītkarte
€1.53

(produkta apraksts iespaidu ar metalbusiness karte preces nosaukums augstas kvalitātes vairumtirdzniecības pasūtījuma tukšu reljefs zelta metāla vizītkarti materiāls metāla vizītkarti tickness 0.3 mm-1mm, pasūtījuma apdares matēts,glancēts,pulēts,spogulis,matēts,faktūru,cietā misiņa drukas kodināšana, zelta/sudraba apšuvuma,gravēšana,lāzera,griešanai,ar spiešanu,izgriezt caurumus,perforēts,hologrammas)

Izskatās arī
Funny Dragon Gads Kalendāra Programma Gudrs Nedēļas Grafiku 2024 Galda Kalendārs Papīra Vienkāršība Ķīniešu Stila Kalendāra Jauno Gadu
€20.71 €10.36

(nosaukums:kalendārs krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:kā parādīts attēlā materiāls:papīrs iepakojumā:1 gab kalendārs apraksts: 1. tēma gads pūķis 2024. gadam: šis kalendārs ir izstrādāts saskaņā ar gada 2024. gadam, sniedz jums unikālu pieredzi ķīniešu kultūru.ķīnas kultūrā, pūķis simbolizē veiksmi, izturību un veiksmi, un 2024. gadam ir tieši gads pūķis,)

Izskatās arī
Kalendārā Darbu Plānotājs Notepad Dienu Spilventiņi Notebook galda Plānošanas Kraftpapīrs Mēneša
€14.29 €6.86

(apraksts tas ir noteikts grafiks plānošanas piezīmju bloknoti.jūs varat to izmantot, lai piezīmi un diy savu plānu, uzrakstīt jūsu to-do sarakstu un pieredzi, vai rakstīt dienasgrāmatu ikdienas dzīvē.tas ir ļoti praktisks un jums patīk tā trauslo izskatu.tas ir piemērots lietošanai mājās, skolā, birojā utt. funkcijas -krāsa:kafija -materiāls:pvc, kraftpapīrs -izmērs:31.00x22.20x0.50cm/12.18x8.72x0.20in -)

Izskatās arī
36Pcs Ķīnas Sarkano Aploksnes 2024 Jaunais Gads,6 Dizainu,Ķīniešu Aplokšņu Naudas 2024. Gadam Pūķis Mēness kalendāra Jaunais Gads,6.5X3.5Inch Izturīgs
€16.36 €7.85

(šķirne pack: baudīt dažādas kolekcijas 36 gab, ķīnas sarkano aploksnes, katrā rotāti ar vienu no 6 unikāli dizaini, kas speciāli izstrādāts, lai gadu no pūķa 2024. gadam. svinēt stilā! izcila kvalitāte: mūsu ķīniešu kupoli laimīgs naudu 2024. gadam ir veikts ar augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina noturīgu un elegants apdare ka jūsu mīļajiem būs pateicīgi. perfekti veidotā:)

Izskatās arī
100gab Portatīvo caurspīdīgas Plastmasas Tekne Maisiņš Plastmasas Maisiņš Šķidruma Dzert Maisiņš Noslēgtā Iepakojumā, Soma
€28.10 €20.23

(100gab portatīvo caurspīdīgas plastmasas tekne maisiņš plastmasas maisiņš šķidruma dzert maisiņš noslēgtā iepakojumā, soma uzticams un kvalitāti: šo slepeno blašķes dzērienu ir izgatavots no pārtikas kategorijas plastikāta materiāla, ar plastmasas ieliktni un piltuves, viegls un nav viegli pārtraukuma, atkārtoti un droši izmantot, kas var dot jums jauka izmantošanas pieredze plaši lieto:)

Izskatās arī
13Pcs ST Lomo Kārtis SEJU UZ SAULES MĪLESTĪBAS SPĒKU Albumu Kartes Photocard JŪSU IZVĒLES Pastkartes par Kpop Fani Dāvanas
€2.29 €1.23

(par kuģošanas a. mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.mēs parasti kuģis ar china post air mail.ja vēlaties, lai citas izteikt kā: yanwen ,eub, dhl, ems utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments. yanwen piegādes laiks ir aptuveni 35-60 dienas ;eub ir par 15-35 dienas ;dhl un ems ir par 7 -15 dienas b. lūdzu atstāt mums ziņu, lai informētu)

Izskatās arī
Pasūtījuma Pielāgotu Baltā Kāzu Ielūgumu
€1.53

(pielāgots baltās kāzu ielūgumu 1) art. - nr.: snic-c-017 2) materiāls: papīra 3) krāsa: balta, vairāk krāsu, jums ir izvēlēties 4) forma: kvadrāts 5) izmanto: kāzas, svinības., dzimšanas dienu 6) kartona iepakojumā: 500 gab vienā iepakojumā 7) karte: personalizēto viesi nevarēja nākt, lai jūsu īpašu dienu, kas ir laimīgākais brīdis jūsu)

Izskatās arī
Nav Atkārtošanās, HACHI Kenshi Yonezu Mini Kartes Seifs Lomo apliecība Ar Fotogrāfiju Albums Faniem Dāvanu
€28.69 €22.95

(par produktu -tie visi ir jauns produkts, ja jums liekas, daži smarža vienkārši lūdzu jums ventilācijas produktam kādu laiku. -lūdzu, atļaujiet nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana. -sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. *lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, mēs centīsimies)

Izskatās arī
Sadzīves Pūķa Gadā Karājas, Karājas Kalendārs Mēneša Kalendārs Mājās Karājas Ikdienas Sienas Kalendārs
€8.52 €3.92

(apraksts tradicionālā ķīniešu kalendāra lietošanai mājās.tas ir izgatavots no papīra materiāla, kas ir smalks un izturīgs.tā piedāvā tev reklāmas dienu gadā.piemērots dodot dāvanas savai ģimenei un draugiem pēc jaunā gada.klasiskā dizaina un skaidrs, drukāšana padara šos kalendārus vairāk unikāls.ar ķīniešu elementus, tas arī var būt dekori. funkcijas - krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
Cute Karikatūra Panda Galda Kalendārs Kawaii Spole Kalendāra 2024. Gadam Ķīnas Gads Pūķa Mēneša Plānotāja Darba Kārtības Biroja Piederumi
€11.81 €7.09

(apraksts: materiāls: papīrs izmērs: 255*210mm/10*8.3 cm,210*170mm/8.3*6,7 collas,210*180mm/8.3*7.1 cm,210*190mm/8.3*7.5 cm krāsa:kā attēlu 1. augstas kvalitātes: izturīga dubultā līnija saistošu palīdz jums viegli uzsist darbvirsmas kalendāra lapu.videi draudzīgs bieza papīra, var novērst tintes iekļūšanas un nodrošinātu tīru rakstot telpā.viegli rakstīt, un to var izmantot)

Izskatās arī
Pastāvīgā Galda Kalendārs Lielu 2024. Gadam Ikmēneša Plānotājs Standable Humbucker Konstrukciju Vertikālo Darbvirsmas Plānotājs Ar Double Sided Lapas
€17.95 €6.46

(pievienot nojauta, lai katru dienu ar izsmalcinātu karstā sudraba izstrādāts pastāvīgā galda kalendārs.tas ir izturīgs un funkcijas 1 puses, ka ir rakstāms, padarot to perfektu, lai sekotu, svarīgi datumi un tikšanās.katru dienu būs pilna ar laimes un ceru, ka ar šo kalendāru uz jūsu galda.lieliska ziemassvētku dāvana ikvienam, kurš vēlas palikt organizēta stilā. specifikācija: produkta izmērs:)

Izskatās arī
Japāņu Oriģināls Oficiālais Ansamblis Zvaigznes!/!! Spēle Ilustrācijas Formula Grāmata Bezmaksas Piegāde Nosūtīt 90days
€101.72 €81.38

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
22In X 17 collu Galda Kalendārs 2024. Gadam No janvāra jūnijs 2024 2025 Desktop Kalendārs Sienas Kalendārs Mājās, Birojā, Skolā Izturīgs
€26.52 €19.09

(22in x 17 collu galda kalendārs 2024. gadam no janvāra jūnijs 2024 2025 desktop kalendārs sienas kalendārs mājās, birojā, skolā izturīgs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 2024-2025 kalendārs: lielā galda kalendārs sākas no janvāris 2024 jūnijs 2025 galda kalendārs izmērs: izmērs desktop kalendārs ir 22x17 cm.ar 2.4 x 2,7 collu izklāta dienas bloki, tas ir viegli lasīt,)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendārs Mēneša Kalendārs Sienas Karājas Kalendārs Plānotājs Mūsdienu Desktop Ikdienas Kalendārs, Notepad Ikdienas Mājas Birojs
€14.43 €7.08

(apraksts tas karājas kalendārs ir vienkāršs stils, skaidrs, drukāšanas un saskaņotu krāsu saskaņošana.karājas kalendārs ir bagāts saturs, svētku dienas un datumi ir skaidrs , un tukšajā vietā var rakstīt, lai ierakstītu šodienas plānus, kas ir ļoti ērti.iekšējās lapas ir skaidri jāuzdrukā, un to var izmantot, lai atzīmētu datumu.un tas var būt jūsu labākā izvēle. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Custom , Videi Draudzīgu plūdu aterial N Rfid Automašīnu s i Nepieciešams Dign Iespiesti N plūdu Apmeklējot Busins Karte
€1.53

(specifiion eco friendly plūdu aterial n rfid automašīnu s i nepieciešams dign iespiesti n plūdu apmeklējot busins cardftureeco draudzīgu mīksts, cofoable, lit eit, atkārtoti clre1.aterial&sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; &sp; ooden//le&sp;2.dieon/sizediaeter 20,25,30,34,40 vai rec vai custo siz.elast: 200*15: 35*26, caurumu 15.2*2 vai custoized3.pliionaccs)

Izskatās arī
Pasūtījuma iegravēts Custo Logo Stainls tērauda, Iegravēts etal Kartes Personalizēto etal irror Sier rose gold Busins Automašīnas u tukšs
€1.53

(zināšanai sr: e ir ar veikalu, ing par aking etal auto, ja jums ir kādi custoition requireents, plse ep mums,elcoe, lai !ngding ir illing, lai ake frien i jums! prcts dcription copany profilu)

Izskatās arī