Cena €5.38 €10.76

Pilns apraksts

Dot humoru, lai jūsu darba vietā ar mūsu smieklīgi pildspalvas!Pieejamas dažādu bagāts stilu un daudzumiem, šīs pildspalvas ir paredzēti, lai nevar viegli deformēties vai bojājumiem, kas padara tos ideāli piemērota lietošanai uz dažādiem dokumentiem.Mazs un viegls, tie arī padarīs izsmalcinātu dāvanu.Smejoties darbā nekad nav bijusi tik vienkārša!

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Fun Pildspalvas Pieaugušajiem

Materiāls: ABS

Izmērs: 14*1cm | 5.51*0.39 collas

Iezīmes: Smieklīgi un funny

Saraksts:

5gab*Rakstīšanas Pildspalvas

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Īpaša Dizaina: Atklāt vairāk iespējas radošumu ar mūsu Smieklīgi Pildspalvas Bērniem.Izvēlēties no pārpilnība dažādu tēmu dizainu.Šīs pildspalvas ir ne tikai radoši un skaisti, bet arī nāk uzkrītošā spilgtas krāsas, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.

2.Spēcīga un Izturīga: augstas izturības ABS shell šo funny, pildspalvas pasargā no deformācijas un bojājumiem, kas nodrošina ilgu un stabilu rakstīšanas rīks.Ar izbalināt izturīgs tinte un naudas sodu-kvalitātes materiāliem, tās nodrošina vienmērīgu un komfortablu rakstīšanas pieredzi jūsu maz ones.

3.Rakstīšanas Jautri, lai Bērniem: Pieredze prieku rakstīšanas ar mūsu Lodīšu Pildspalvas.Vienmērīgu 0.5 mm padoms nodrošina tīru rakstiski un samazināja starpību, kamēr tinte nav asiņošana, izmantojot papīru.Veicināt salasāmā rokrakstā un radošumu, ar šo ir-ir kancelejas preces vienību.

4.Viegli Veic: Dodiet jūsu bērnam jautrību un funkcionāls līdzeklis, lai savus ikdienas uzdevumus ar mūsu Smieklīgi Pildspalvas Darbu.Šīs pildspalvas ar ērtu rokturi un maza izmēra pievienot touch prieka, lai jebkurš rakstīšanas darbību, padarot to vieglāk, lai jūs varētu veikt apmēram pārāk.

5.Lieliski Draugi Dāvanas: Padarīt savu bērnu rakstot jautri un iesaistoties ar mūsu Smieklīgi Pildspalvas Bērniem.Mūsu unikālo dizainu iedvesmos radošumu un iztēli, padarot to unikālu un praktisku dāvanu dzimšanas dienām, Ziemassvētkiem, Halloween, vai jebkurā gadījumā.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Smieklīgi, Pildspalvas Bērniem
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4gab/daudz 4 Krāsu Lodīšu Pildspalvu Gudrs Kawaii Rullīšu un Lodīšu Lodīšu Pildspalvas Rakstīšanai Skolas Piederumi Biroja Piederumi, Kancelejas preces
€4.33

(apraksts: vienība:4 1 b a l a p o. i n t p lv materiāls:plastmasa krāsa:zils,zaļš,zils,sarkans rakstīšanas punkts:0.7 mm daudzums:4gab iepakojums: 4gab x rullīšu un lodīšu pildspalvu)

Izskatās arī
Disney Cartoon Princess Candy Krāsas Pildspalvu Stienis Krāsains Neitrāls Ūdens Krāsu Pildspalvu Rokas Grāmatas Un Kancelejas Preces Karikatūra Pildspalvu Vairumtirdzniecības Dāvanas
€19.79 €12.86

(padomi 1.vairumtirdzniecības un dropshipping ir gan apsveicama. 2.par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides. 3.par dropshipping,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. pakalpojumu laika pekinā laiks: no 9:00 līdz 18:00 pm; londona laiks: no 2:00 līdz 11:00 pm; maskavas laiks: no 4:00 līdz 13:00)

Izskatās arī
12Pcs Dubultā Līnijas Kontūru Pildspalvas Mākslas un Amatniecības, Mirdzoša Malas Pildspalvas Spīguļi, Pildspalvas Bērniem Karšu Pieņemšanas Lūžņi Rezervāciju
€6.84 €5.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar šo komplektu 12pcs dubultu līniju metāla kontūra marķieri kontūra pildspalvas. paredzēti, lai nodrošinātu vienmērīgu plūsmu un vieglu vadāmību, un šīs pildspalvas ir ideāls dažādos mākslinieciskos uzdevumus. piemērots māksliniekiem, studentiem un profesionāļiem, šīs pildspalvas ir universāls)

Izskatās arī
6PCS Ins Izdzēšami, Neitrāls, Pildspalvas, Puķu Ainavu Dizains Gēla Pildspalva Kawaii Nospiediet Pildspalva Ar Dzēšgumijas Skolu Office korejiešu Kancelejas preces
€2.05 €0.92

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plastmasa zib: 0,5 mm/melna, 0,5 mm/zila krāsa: kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 6pcs izdzēšami gēla pildspalvas (izņemot aksesuāriem) piezīme: kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
50GAB Radošo Macaron 6 krāsu lodīšu pildspalvu, vienkrāsainu, daudzkrāsainu, tauki, tinte, meitenes sirds, krāsu, roku kontu pildspalvu
€21.66

(感谢各位朋友光临义乌市柳锦日用品厂,本公司位于世界小商品之都的中国义乌,我们专门提供各种意想不到的超低价精品,我们的产品得到了全国各地的零售商和代理的认可,在消费者心目中享有较高地位。公司与多家零售商和代理商建立了长期稳定的合作关系。 未来,公司将继续以 分享 作为企业的核心价值观;秉持 合作共赢 的经营理验,不断满足用户的个性需求,为客户提供更具竞争力的产品和优质的售后服务保证。)

Izskatās arī
1Set Ekskursijas Lasījumā Sloksnes Pirkstu Atzīmētājs Disleksija Rīku, Lai Bērni Agri Reade
€0.87 €0.58

(apraksts: 1. autisms mācību materiāli: mūsu lasīšanas tracker var palīdzēt studentiem ar disleksiju process sarežģīti vārdi un teksti, un ir praktisks izcelt joslu nolasīšanas uz pirkstiem, 2. priekšmetus, kas vajadzīgi, lai bērnudārza klasēs: sākumā lasot, var celt spiedienu, un mūsu skaisto krāsu pirkstu rādītāji var palīdzēt bērniem, lasīt vairāk interesantu un vieglāk pārvaldīt.šie)

Izskatās arī
10 Krāsas Ziemassvētku Eglīte Gēla Pildspalva Gudrs Kawaii Lodīšu Daudzkrāsains Pildspalvu, Lai Bērni Skolā Rakstīšanas Piederumi Kancelejas Preces Biroja
€0.74 €0.46

(apraksts: 1. multi-krāsu izvēle: karikatūra ziemassvētku ten-krāsu lodīšu pildspalvu ir desmit dažādās krāsās, ieskaitot pamata melnā, zilā un sarkanā krāsā, kā arī vairāk spilgtu un unikālu krāsas, piemēram, rozā, lillā, oranžs, utt.tas nozīmē, ka jūs varat mainīt krāsu, rakstiski vai glezna, nemainot pildspalvu. 2. ziemassvētku motīvu dizains: šīs pildspalvas ir izstrādāta)

Izskatās arī
1~10PCS Radošo Vērpšanai Pildspalvu Ripu Pieaugušo Rotaļlietu Bērniem, Stress, Atbrīvot Rotējošo Gēla Pildspalvas Anti-slip Puses, Ripu Studentu Stacionārā
€11.36 €8.07

(1~10pcs radošo vērpšanai pildspalvu ripu pieaugušo rotaļlietu bērniem, stress, atbrīvot rotējošo gēla pildspalvas anti-slip puses, ripu studentu stacionārā apraksts: nosaukums: rotējošā pildspalvu iezīmes: tērauda bumbiņas abās pusēs, palielinātu svaru un saglabātu līdzsvaru svars: aptuveni 19-20 grami garums: apmēram 19cm piezīme: visi var rakstīt funkcijas: 1.100%)

Izskatās arī
96 Gab Prēmijas Zīmēšanas Zīmuļu Komplekts ,kurā ietilpst 72 Krāsainu Zīmuļi un 24 Skiču Komplektu,Mākslas Zīmuļu Komplektu Zippered Ceļojumu Gadījumā, Dāvanu
€48.30 €20.56

(96pcs mākslinieku zīmēšanas komplekts:sastāv no 72 krāsas zīmuli(ar ne.uz zīmuli ķermeņa), 12 ieskicējot zīmuli(5h 4h 3h 2h hb b 2.b 3.b 4.b 5.b 6.b 8.b); 3 ogli, zīmuli(mīksts, vidēji, grūti), 1 grafīta zīmuli(6.b), 8 zīmēšanas piederumi(3blending celma, 1metal asināmais, 1vinyl dzēšgumiju, 1pencil paplašinātāju, 1sandpaper bloks, 1sketching pad); augstas kvalitātes core/svins:katra zīmuļa)

Izskatās arī
12pcs Karikatūra Gēla Pildspalva ar Krāsainu Koala Apvalks, 05mm Melnas un Zilas Tintes Pildspalvas DIY Japāņu Biroja Kancelejas piederumi un Skolas Piederumi
€10.60 €4.24

(apraksts ar radošo dzīvnieku formas, dizaina, pildspalva ir perfekta, lai bērni un studenti izmantot studiju.šādu skaisto dizainu var ievērojami rosināt viņu interesi par rakstīšanu.ar tā palīdzību, mājasdarbs un uzdevums ir vairs murgs par tām. izvēlēties vienu, kā dāvana jūsu bērniem, un es uzskatu, ka tas var pievienot vairāk jautrības par viņiem. funkcijas - krāsa: kā)

Izskatās arī
3pcs Jaunu Japāna Zebra Gēla Pildspalvas Komplekts Tikai Gudrs Raksts, Melna Pildspalva Maināmiem Rollerball Pildspalvu Studentu Piederumi Biroja un Kancelejas preces
€34.25 €20.55

(3pcs jaunu japāna zebra gēla pildspalvas komplekts tikai gudrs raksts, melna pildspalva maināmiem rollerball pildspalvu studentu piederumi biroja un kancelejas preces zebra disney tikai gēla pildspalva melna pildspalva)

Izskatās arī
0.5 mm Papildu Soda Punktu Rollerball Pildspalvas Taisni Šķidrās Želejas Pildspalvas un Rakstīšanas
€3.91 €1.95

(funkcijas: ootdty modes dizainu: ar rollerball pildspalvu caurules ir unikāli dizaini; un arī ir labas kvalitātes un nav noplūdes, pat ja jūs izmantojat ilgu laiku. unlimited izmanto: rullīšu un lodīšu pildspalvas ir piemērots, lietojot klasē, marķējums dažādu vārdu un darīt dažas svarīga piezīme.labākais rakstīšanai, piezīmju veikšanas, un vairāk. ātrā žāvēšana funkciju:)

Izskatās arī
Biroja Piederumi, Kancelejas 2.6 mm 3.4 mm Studentu Krāsu Tintes Tintes Pildspalvu Uzpilde Tintes Pildspalvu tintes Kasetne
€1.89 €0.91

(darbības joma: dienas rakstiski krāsa:kā picture rādīt diametrs :2.6 mm 3.4 mm garums:52mm pakete ietver:10pcs krāsu tintes tintes daļiņas ir labi, labu plūstamību, viegli plug pildspalvu vienreizējās lietošanas neatkarīgu žults tintes viegli pārnēsājams)

Izskatās arī
Anti Āķa Rokas Korektoru, Regulējams Zīmuli, Turot Pozas Korekcijas Iesācējiem Bērnudārzs, Pirmsskolas vecuma Bērniem Klasē
€3.29 €1.68

(apraksts: 【anti āķa rokas korektoru] aicina: anti āķa rokas korekcijas pildspalvu turētājs, kuru var koriģēt stāju, turot pildspalvu, un anti āķa rokas korekcijas un vietas, tajā pašā laikā. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: anti āķa rokas lencēm ir izgatavoti no pp un silikonu, ir ērti turēt pildspalvu, rokas montāžas dizainu, ir mīksts un ērts, ir liela gaisa caurlaidība, ir)

Izskatās arī
4 1 Multicolor Lodīšu Pildspalvas Krāsas Melna Zila Zaļa Sarkana Tinte Lodīšu Pildspalvas Rakstīšanai Skolas, Biroja Piederumi, Kancelejas 4gab
€3.10 €1.92

(4 1 multicolor lodīšu pildspalvas krāsas melna zila zaļa sarkana tinte lodīšu pildspalvas rakstīšanai skolas, biroja piederumi, kancelejas 4gab apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes! krāsa: piemēram, attēlu tintes krāsa: sarkana, zila, melna un zaļa pildspalvas izmērs: 0.7 mm materiāls: plastmasa daudzums: 4gab emegency paziņojums:1: starptautisks)

Izskatās arī
50GAB 6 in 1 Rīks Plastmasas Lodīšu Pildspalvu Skrūvgriezis Lineāls, līmeņrādis daudzfunkcionālu Touch Ekrāna Irbulis
€53.44 €26.72

(produkta nosaukums: plastmasas multi funkcionāls rīks, pildspalva materiāls: plastmasa tintes krāsa: melna produkta svars: 12g produkta izmērs: 14.9 * 1cm viena opp maisiņu iepakojums. klavierēm krāsotas, stilīgu izskatu pat ar tinti produkcija un gludu rakstīšanu.)

Izskatās arī
Jauns Tintes Pildspalva Caurspīdīgs Eyedropper EF F M Zīmuļi Tintes Pildspalvu Skolai Biroja Rakstot Pildspalvas Xmas Dāvanas ar Oriģinālajā Kastē
€2.52 €2.19

(caurspīdīgs skaidrs, eyedropper fountain pen ef/f nib augstas ietilpības rakstīšana ar tinti pildspalvas skolai, rakstot biroja piederumi, kancelejas specifikācija: nepārsniedzamā pildspalvu garums: 137mm diametrs: 14mm postenis svars: 13g materiāls: akrils rakstīšanas punkts: 0.5 mm, 0.38 mm krāsa: caurspīdīga sērija, starriness sērija pakete ietver:)

Izskatās arī