Cena €1.89 €2.18

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Kvalitātes īstenošanu atbildīgās valsts struktūras, gluda rakstīšana bez traucēšanas, īpašu zib, ievērojami palielinās izturība un stingrība rakstiski.

2. Aprīkots ar berzes galvas, lai padarītu rakstīt ērtāk.Siltuma tintes materiāli, ērti un ātri.

3. Metāla pildspalva clip dizains: nerūsējošais tērauds pildspalvu klips, viegli pārvadāt, izvairītos no nejaušas zaudējumi, pat tad, ja pildspalva ir noliec uz galda, tas nav ruļļu pie galda!

4. Ergonomisks dizains, nav noguris pēc tam, izmantojot uz ilgu laiku.Tintes vizualizācijas dizains, vairāk lietotājam draudzīgu pieredzi, lai jūs zināt, daudzums tintes jebkurā laikā un jebkurā vietā.

5. Šī izdzēšami pildspalva ir lieliska dāvana bērniem, studentiem, Ziemassvētki, Pateicības, dzimšanas dienas un citi svētki.

Paziņojums:

1.Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu

2.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Apraksts:

Materiāls: ABS , speciālo siltuma tintes sac

Rakstīšana ar tinti metode: īpaša tinte sac

Pildspalvas galu: 0.38 mm Dzēšana metode: tieši izmantot berzes galvas noslaucīt ar nepareizi rakstīts vārdiem, neatstājot pēdas, vai atliekām, bez patērē berzes galvas.

Specifikācijas

  • Tintes Pildspalva ir Padoms Materiāls: Citi Metāli
  • Rakstīšanas Punkts: 0.38 mm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Nib Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Īpašu Pieteikumu: Rakstīšana
  • Modeļa Numurs: 5063
  • Zīmola Nosaukums: MONTE MOUNT
  • Nib Tips: Standarta Tips
  • Materiāls: Metāla
  • Veids: Tintes Pildspalva
  • Iepakojums: BRĪVS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

0.5 mm Nospiediet Rakstot Automātisko Zīmuli Karikatūra Kawaii Arhitekts Mehāniskā Zīmuļa Ieskicējot, kas Dzen Zīmuli
€1.32 €0.63

(vienība : mehāniskā zīmuļa krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: aptuveni 160mm(6,30) specifikācijas: 0.5 mm(0.02 gadā) iepakojums:1pc mehānisko zīmuli 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
Jaunu 12Pcs 0.7 mm Lodīšu Pildspalva Rullīšu Bumbu Zilā Biroja, Skolas Piederumi, Kancelejas
€9.16 €4.49

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: līdzeklis ērti, lateksa, bez gumijas grips un gludu planēšana par izcilu rakstīšanas pieredzi. pildspalvas klipsis ir ērts dizains un tas ir viegli veikt notebook vai grāmatu. neslīdošs rokturis, nodrošina un stabilitāti. taukainai rakstiski ir gluda, gluda pildspalvu biezumu, nepārtrauktu modernu biroju,)

Izskatās arī
Burvju Pildspalva Ar Dzēšgumiju, Siltuma Izdzēšami, Strūklakas Pildspalvas Kaligrāfija Pildspalvu Stāja Korekcija Nospiediet Fountain Pen 0.38 mm
€1.51 €0.73

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nosaukums: izdzēšami, strūklakas pildspalvas rakstīšanas punkts: 0.38 mm tintes krāsa: zila materiāls: plastmasa iepakojums: 1pc izdzēšami, strūklakas pildspalvas 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana,)

Izskatās arī
Drift Smiltis Ar Gaismas Led Rakstīšanas Piederumi Neitrāls Pildspalvu Karikatūra Pildspalvas Melnu Tintes Pildspalvu Kaķu Ķepu Gēla Pildspalvu, Paraksts Ar Pildspalvu Rakstīt Ar Pildspalvu
€1.96 €1.25

(izmērs:garums: aptuveni 20.5 cm materiāls: plastmasa tintes krāsa:melna rakstīšanas punkts:0.38 mm krāsa: kā attēlu daudzums:1 gab. iepakojuma saraksts: 1pc gēla pildspalvas piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru. mērot ar roku,varbūt par 1~2cm atšķirība.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Beramkravu 5 Gab Lodīšu Pildspalva Ēģiptes Formas Gudrs Tinte Rakstīšanai, Pildspalvas, Kancelejas Piederumi Biroja Apgādes Dāvanu Puses Dod Priekšroku Izlases Modelis
€16.70 €7.85

(apraksts - krāsa:. - materiāls:. - izmērs: aptuveni..5x2.6x2. paketi, ieskaitot 5 x - point pildspalvas funkcijas šī pildspalva ir lodīšu pildspalvu līdzīga forma ēģiptes raksturs faraons.tas ir skaisti un ziņkārīgi izskatu.tā ir laba izvēle cilvēkiem, un tas ir arī ļoti labs jūsu pašu lietošanai. |viegli un ērti lietot.piemērots mājām vai skolu lietošanai.)

Izskatās arī
Hongdian H1 Metāla Fountain pen Izsmalcinātu Melna-zelta Nib EF/F zīmuļi Rakstot Tintes Pildspalvu office Biznesa radošo dāvanu pildspalvas
€18.84

(specifikācija: *ražotājs: hongdian *modelis: h1 *ierobežota garums:138mm; svars: 19g; diametrs:11mm *pildspalvas vāciņš: push tips *rakstot nib : ef/f(apmēram 0,4/0,5 mm) tinte: darba pudelēs ar tinti vai 3.4 mm patronas *iepakojumā iekļauti:fountain pen x 1(nav iekļautas tintes); konvertētājs x 1;)

Izskatās arī
1+4gab/Komplekts Birojam, Pildspalvas Metāla Lodīšu Pildspalva Ar Piepildīt Dāvanu Kancelejas preces, Rakstot Tekoši Lodīšu Pildspalva Skolas Office Tintes Zils Melns
€2.87 €2.18

(1+4gab/komplekts birojam, pildspalvas metāla lodīšu pildspalva ar piepildīt dāvanu kancelejas preces, rakstot tekoši lodīšu pildspalva skolas office tintes zils melns produkts: lodīšu pildspalvu iepakojumā:1 pen plus 4 uzpildes kāpēc izvēlēties mūs: 1 rūpnīcas tiešā pārdošana (nav starpniecības izmaksas, viegli kontrolēt visas pasūtīt rezerves daļas) 2 vislabāko)

Izskatās arī
27 PACK Krāsains Tukša Caurule Peldošās DIY Pildspalvas Lodīšu Pildspalvas, veidojot Savu Mīļāko Šķidruma Smilšu Pildspalvas Dāvanu
€31.19 €21.52

(27 pack krāsains tukša caurule peldošās diy pildspalvas lodīšu pildspalvas, veidojot savu mīļāko šķidruma smilšu pildspalvas dāvanu [materiāls] šie tukša caurule peldošās pildspalvas ir izgatavotas no metāla, un nav nokrist.augšējā galā pildspalva ir tukšu mēģeni.jūs varat aizpildīt zelta pulveris dažādas krāsas, peldēt šķidrumu, vai aizpildīt sausie ziedi, gliemežvāki, jūras aļģu un tā)

Izskatās arī
OFBK 6/12PCS Halloween Zīmuli ar Dzēšgumijas Halloween Pusei par Labu Dāvanu Maisu Pildvielas
€6.37 €3.18

(funkcijas: ootdty mūsu halloween zīmuļi kancelejas piederumu komplekts ietver 6 vai 12 gab. koka zīmuļi, tostarp halloween, piemēram, ķirbji, bat, ragana, skelets.pietiekamā daudzumā tiksies ikdienas lietošanai un nomaiņa, jūs arī varat dalīties ar saviem draugiem un ģimenei. šajā halloween zīmuļi bērniem pasākumu par 7.87 collu.šo halloween tēmu zīmuļi ir izstrādāta ar koka struktūra)

Izskatās arī
6PCS/Set Trušu Mini Dienasgaismas Marķieri, Pildspalvas Kawaii Krīta Marķieris Pildspalvas, Kancelejas Materiāla Skolas Papelaria Skolas Supplie
€5.69 €1.71

(apraksts: stāvoklis: brand new + augstas kvalitātes !materiāls:plastmasa svars: apmēram:25g krāsa:kā parādīts attēlā izmērs garums:6.5 cm, platums:1cm iepakojumu sarakstu: 6 * marķiera piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.)

Izskatās arī
Izskatās arī
1Set Bambusa Lodīšu Pildspalvu Reklāmas Pildspalvas Vides Aizsardzības Pildspalvu Rakstīšanas Rīki
€31.03 €18.31

(1set bambusa lodīšu pildspalvu reklāmas pildspalvas vides aizsardzības pildspalvu rakstīšanas rīki piemērots darba vieta un adrese izmēri: apm. 13.5 x 1.1 cm nosaukums: augstas kvalitātes koka lodīšu pildspalvas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:bambuss iepakojuma saturs: 50 x bambusa lodīšu pildspalvu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
6Pcs/set Ziemassvētku Kancelejas piederumu Komplekts Bērniem ir Gudrs Karikatūra Skolas Piederumi Dzimšanas dienas Dāvana Bērnu Diena Bērniem, Kancelejas preces, Dāvanu Komplekts
€2.67 €1.73

(apraksts: funkcijas: pilnīgs funkcijas un naudas sodu meistarība. tā ir labākā dāvana students (dzimšanas dienas, bērnu svētki, jaunā semestra utt. cute karikatūra monēta maku kancelejas piederumu komplekts dāvanu kastē skolas piederumi portatīvo mazo dāvanu komplektu bērnu dzimšanas dienas dāvanu balvas. gluda rakstīšana.pildspalva ir slim un viegli saprast. izmantot)

Izskatās arī
Iepakojums 12 Asorti Krāsas Kontūru, Pildspalvas Spīguļi, Pildspalvas, Dubultā Līnijas Kontūru Pildspalvas
€15.42 €7.56

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar šo komplektu 12pcs dubultu līniju metāla iezīmē marķieri kontūra pildspalvas. paredzēti, lai nodrošinātu vienmērīgu plūsmu un vieglu vadāmību, un šīs pildspalvas ir ideāls dažādos mākslinieciskos uzdevumus. piemērots māksliniekiem, studentiem un profesionāļiem, šīs pildspalvas ir universāls)

Izskatās arī
Sanrio 6pcs Kawaii Caneta Nospiediet Gēla Pildspalva Kancelejas preces Karikatūra Hello Kitty Kuromi Mymelody Cinnamonroll Skolas Adrese Vairumtirdzniecība
€4.20 €2.94

(sanrio 6pcs kawaii caneta nospiediet gēla pildspalva kancelejas preces karikatūra hello kitty kuromi mymelody cinnamonroll skolas adrese vairumtirdzniecība)

Izskatās arī
Jauns Tintes Pildspalva Caurspīdīgs Eyedropper EF F M Zīmuļi Tintes Pildspalvu Skolai Biroja Rakstot Pildspalvas Xmas Dāvanas ar Oriģinālajā Kastē
€2.52 €2.19

(caurspīdīgs skaidrs, eyedropper fountain pen ef/f nib augstas ietilpības rakstīšana ar tinti pildspalvas skolai, rakstot biroja piederumi, kancelejas specifikācija: nepārsniedzamā pildspalvu garums: 137mm diametrs: 14mm postenis svars: 13g materiāls: akrils rakstīšanas punkts: 0.5 mm, 0.38 mm krāsa: caurspīdīga sērija, starriness sērija pakete ietver:)

Izskatās arī