Cena €4.12 €8.25

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

VIESU PIERAKSTIETIES PILDSPALVU.Tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, naudas sodu meistarība, izturīga pildspalvu klipu, ar neslīdošu rokturi, ļoti piemērots viesu pierakstieties pildspalvu, biroja parakstīšanas pildspalvu, bizness giveaway pildspalvas, utt.

NAV IZBALĒJIS & ILGSTOŠA.Plaša zib, rakstīt, raiti, ilgstošu, ātri žāvēšanas.Nē smearing & ne fedings.Izturīga metāla pildspalva klips, jums ērtā clip uz jūsu notebook, notepad, u.c.

2 IN 1 Dizains: Universāls stylus pildspalva un lodīšu pildspalva, kas atbilst jūsu dažādu rakstīšanas vajadzībām, gan elektronisko ierīču un papīra.

PLAŠI IZMANTOŠANU.Šie stylus pildspalvas ir piemērotas capacitive pieskaroties ekrāna ierīces, tostarp izmērs, automašīnas un visu pieskaroties ekrāna ierīces.

BRĪNIŠĶĪGO DĀVANU.Elegants dāvanu vadītājiem, draugiem, skolēniem, skolotājiem, biznesa sievietēm un vīriešiem, Ziemassvētki, Pateicības, Jaunais Gads, dzimšanas dienas utt.Piezīme:

Sīkas detaļas, kas nav paredzēti bērniem līdz 3 gadu vecumam.

Specifikācijas:

Materiāls: Metāla

Daudzums: 6 Gab

Krāsa: Jauktas Krāsas

Tips: 1; 2; 3;

Izmērs: Apm. 14.5 cm/5.71 gadā

Svars: Apm.70g

Komplektā Ietilpst:

6 Gabali 2-in-1 Lodīšu Pildspalvu Irbuli

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Modeļa Numurs: 87HE10SC500810
  • Zīmola Nosaukums: ZHUTING
  • Veids: Lodīšu pildspalvas
  • Jaunums: No
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Materiāls: Metāla
  • Rakstīšanas Punkts: -

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Drēbnieku Krīts Šūšanas Piederumi Profesionālā Auduma Krīta Zīmuli, Šūšanas Krīta Marķieriem Audumu Marķējums Drēbes, Audekla Somas
€1.75 €0.96

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: krāsains drēbnieku krīts ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un profesionālo lietošanu. 【perfektu dizainu] aicina: krīta trīsstūra formas, viegli grip un lietot, un ideāli piemērots šūšanas roku darbs diy crafting rīki. 【size] aicina: izmērs 6cmx6.1cm/2.36inchx2.40inch, viegli uzglabāt, spēcīga un izturīga. 【plašu)

Izskatās arī
Izpildu Dāvanu ar Pudeli, 6 GAB. Zib
€9.28 €8.16

(funkcijas: ootdty 【visgaršīgāko kvalitātes] aicina - nekustamā spalvu padarīt mūsu pildspalva jāuzglabā ilgāku laiku, 6 nerūsējošā tērauda zīmuļi, un irīdija sakausējuma, lai novērstu rūsēšanu un nodrošina izturību. 【antīks stils] aicina-izsmalcinātu dāvanu kastē, elegants appearence,lojāls, lai gars senās eiropas veidošanā, pildspalvas,tātad tas ir nozīmīgs un luksusa)

Izskatās arī
Jaunu Ratu Rotaļlieta Pieaugušajiem Bērniem, Stress, Atbrīvot Vērpšanai Pildspalvu Radošo Plastmasas Anti-slip Rokas Ratu Rotaļlieta, Studentiem, Bērnu Stacionārā
€1.98 €1.38

(specifikācija izmērs: aptuveni 192mm garums materiāls: plastmasa galvenā izmantošana: biroja, kancelejas preces pildspalvas krāsa: random krāsa tintes krāsa: melna komplektācija: 1x ripu pildspalvu)

Izskatās arī
30/50/100gab Cute Ziemassvētku Bagāžnieka Gēla Pildspalva 0.5 mm, Melna Tinte Ziemassvētki Santa Claus, Sniegavīrs Rakstāmpiederumi Skolas Kancelejas Ziemassvētku Dāvanu
€14.57 €9.18

(produkta informācija sērija: karikatūra ziemassvētku gadījumā, ja materiāls: plastmasas pildspalvu piepildīt krāsa: melna pildspalvas galu biezums: 0.5 mm garums: 14cm iepakojumā: 30/50/100gab opp maisā)

Izskatās arī
Beramkravu 5 Gab Lodīšu Pildspalva Ēģiptes Formas Gudrs Tinte Rakstīšanai, Pildspalvas, Kancelejas Piederumi Biroja Apgādes Dāvanu Puses Dod Priekšroku Izlases Modelis
€16.70 €7.85

(apraksts - krāsa:. - materiāls:. - izmērs: aptuveni..5x2.6x2. paketi, ieskaitot 5 x - point pildspalvas funkcijas šī pildspalva ir lodīšu pildspalvu līdzīga forma ēģiptes raksturs faraons.tas ir skaisti un ziņkārīgi izskatu.tā ir laba izvēle cilvēkiem, un tas ir arī ļoti labs jūsu pašu lietošanai. |viegli un ērti lietot.piemērots mājām vai skolu lietošanai.)

Izskatās arī
DXAB Viltotu Rēķinu Detektoru Marķieri, Pildspalvas Naudu, Marķieri, Viltotu Naudu, Dambrete
€0.39 €0.19

(funkcijas: ootdty naudas viltojumu detektors pildspalva ir piemērota ikvienam, apstrādes usd,eur,rmbs valūtas ātri un viegli atklāt viltus rēķinu tikai ar vienkāršu zīmi! izgatavots no izturīgas plastmasas, šo pildspalvu ir projektēts, lai izturētu smago izmantot aizņemts mazumtirdzniecības vidē, padarot to par būtisku instrumentu kasieri un uzņēmumu īpašniekiem. ideāls ikvienam,)

Izskatās arī
Kawaii Kancelejas Piederumi Gudrs Mūžīgo Zīmulis ar Dzēšgumiju, HB 0.5 mm Pildspalva Skolas Skolēnu
€16.46 €9.88

(izmērs: par 15.7*7cm,zīmuļa garumu, 14.3 cm. (1cm=0.39 collas, 1inch=2.54 cm) komplektā: 1 gab zīmuli, 1pc papildu gumijas un nomaiņa svina zīmuli paziņojums: krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
24 Gab. Auduma Rožu Lodīšu Pildspalva Jauku Ziedu Paraksts Pildspalva ar Sudrabu Rozā, Zilā Skolotāju Diena
€14.99 €10.19

(jums ir dzēsts saistīto tirdzniecības veidnes logo, lūdzu, nospiediet taustiņu kombināciju ctrl+z, lai atsauktu izmaiņas, kas rezervēts templat)

Izskatās arī
Iepakojumā 10 Sublimācijas Pildspalvu Sagataves Ar Plēves Apvalkā Pārklājumu Alumīnija Cauruli Sublimācijas Drukas Lodīšu Pildspalvas
€20.66

(iepakojumā 10 sublimācijas pildspalvu sagataves ar plēves apvalkā pārklājumu alumīnija cauruli sublimācijas drukas lodīšu pildspalvas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. šīs tukšās sublimācijas pildspalvas ir ideāli piemērots sublimācijas apdrukai, izmantojot parastās krāsnis un plēves apvalkā.mēs)

Izskatās arī
Kaigelu Naginata kaligrāfijas Nib 35mm 316 356 spilgtu punktu rafinēta pulēšana garo nažu asināšanas piederumi
€37.18 €18.59

(kaigelu naginata kaligrāfijas nib 35mm par 316 356 ,utt. izmērs: garums:35mm apakšdaļas platums: 5,5 mm pagāja kaigelu gadā, lai trīs izmaiņas.top tērauda uzgalis lineup 316 nerūsējošā tērauda un 818 irīdija daļiņas tika izvēlēts, un pelējuma pastāvīgi tika koriģēts.tīra mašīna radīja asu kaligrāfijas rīks - zib karalis yue ir zobens. man ir zobens un asu asmeni, un)

Izskatās arī
0.5 mm Studentu Rakstīt Eksāmenu, Kancelejas preces, Pildspalvas Home Office Gēla Pildspalvas Rakstīšanas Rīks
€4.94

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir videi draudzīgi,nav kaitējums,droša un praktiska. gēla pildspalva ir viegli, un to var izmantot vietās, kur rakstīt, var izdarīt, birojos un skolās. viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami, kas ir viegli izmantot, un pildspalva ir skaistu un dāsnu. dzēst)

Izskatās arī
Sanrio 12/24pcs Izdzēšami Gēla Pildspalva Kawaii Hello Kitty Nospiežot Augsta Vērtība, Lai Studenti Prakses Kaligrāfijas Jābūt vismaz 0,5 mm, Zilas
€12.66 €8.86

(sanrio 12/24pcs izdzēšami gēla pildspalva kawaii hello kitty nospiežot augsta vērtība, lai studenti prakses kaligrāfijas jābūt vismaz 0,5 mm, zilas)

Izskatās arī
Biroja Piederumi, Kancelejas 2.6 mm 3.4 mm Studentu Krāsu Tintes Tintes Pildspalvu Uzpilde Tintes Pildspalvu tintes Kasetne
€1.89 €0.91

(darbības joma: dienas rakstiski krāsa:kā picture rādīt diametrs :2.6 mm 3.4 mm garums:52mm pakete ietver:10pcs krāsu tintes tintes daļiņas ir labi, labu plūstamību, viegli plug pildspalvu vienreizējās lietošanas neatkarīgu žults tintes viegli pārnēsājams)

Izskatās arī
4 1 Multicolor Lodīšu Pildspalvas Krāsas Melna Zila Zaļa Sarkana Tinte Lodīšu Pildspalvas Rakstīšanai Skolas, Biroja Piederumi, Kancelejas 4gab
€3.10 €1.92

(4 1 multicolor lodīšu pildspalvas krāsas melna zila zaļa sarkana tinte lodīšu pildspalvas rakstīšanai skolas, biroja piederumi, kancelejas 4gab apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes! krāsa: piemēram, attēlu tintes krāsa: sarkana, zila, melna un zaļa pildspalvas izmērs: 0.7 mm materiāls: plastmasa daudzums: 4gab emegency paziņojums:1: starptautisks)

Izskatās arī
Kawaii Karikatūra Lācis Mehāniskais Zīmulis 0.5 0.7 mm Automātiskā Zīmuļi Bērniem Slavēt Dāvanas Rakstīšanas Rīks Skolai, Biroja Piederumi
€4.24 €2.12

(materiāls:plastmasa krāsa:random svars:30g iepakojums saraksts: 2gab mehāniskie zīmuļi piezīme: 1.faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var būt no 0-2mm starpība. 3.izlases krāsu nosūtītas, lūdzu, esiet laipni norādīja, paldies!)

Izskatās arī
2X Pen Spinning Rotējošo Pirkstu Pildspalvu Noņemams Vērpšanai Mod Samazināta Spiediena Bērniem Un Pieaugušajiem, Biroja, Skolas Piederumi
€5.76

(2x pen spinning rotējošo pirkstu pildspalvu noņemams vērpšanai mod samazināta spiediena bērniem un pieaugušajiem, biroja, skolas piederumi vērpšanai pildspalva ir pieņēmusi vidū dinamisko līdzsvaru, balsta gredzenu, un spin pildspalvas korpuss ir izgatavots no abs materiāla, kas ir viegls, spēcīgs, ērti turēt un viegli apkalpot un izmantot. abas puses pen spinning mod tiek svērts, lai uzlabotu līdzsvaru)

Izskatās arī
Biroja Piederumi, Kancelejas Divreiz Devās Skolas Piederumi Marķieri, Pildspalvas Komplekts Marķieriem, Pildspalvu Mākslas Dienasgaismas Marķieri Marķieri
€3.76 €2.41

(tips:atzīmētājs materiāls:plastmasa izmērs:15cm krāsa:5 krāsas komplektā ietilpst: 5gab x atzīmētājs funkcijas: -marķieriem, ir studenta labākais draugs. -marķiera piedāvā unikālu krāsu, kas rāda uz augšu, nosusina uz papīra. tā ir tikai tiesības ēnā, lai piesaistītu jūsu uzmanību, bet nebūs apbērt jums ar spilgti --fluorescences. -marķiera)

Izskatās arī
Venus 707 visi tērauda stencilling fountain pen nostalgic classic pildspalvu BEZMAKSAS piegāde
€11.36 €9.09

(pagājušā gadsimta 90 's classic pildspalvu, jaunu, neizmantota, bet tāpēc, ka laiks ir pārāk garš, tur ir varbūt dažas pazīmes nodilumu.)

Izskatās arī
12pcs Krāsas Bezgalīgs Zīmulis ar Dzēšgumiju Ilgstošas Rakstīšanas, Zīmēšanas Ne Asināt Mūžīgo Zīmuli Skolai, Biroja Piederumi
€12.02 €8.54

(produkta apraksts nosaukums: infinity zīmuli materiāls: plastmasa cietība: hb uzpilde: 0.5 iepakojumā: 12 krāsu zīmuļu ---------------------------------------------------- funkcijas: 1. no ink (nav tintes un nav pamata, nav nepieciešams, lai asināt zīmuli, nepārtrauktas rakstīšanas (apmēram 16 000 vārdus pēc kārtas), kas ir ērti bērniem rakstīt)

Izskatās arī