Cena €1.07 €2.67

Pilns apraksts

Svarīga Informācija

Materiāls:Plastmasa

Iepakojuma Lielums:

Garums: 23 cm/9.06. p" (Apm.) Platums: 6cm/2.36" (Apm.)

Apskats:

Šī Ziemsvētki koks cilindrs, kas pieņem ķirbis formas un sniegpārslas drukas dizains ir ļoti uzkrītošā un izsmalcinātas, tāpēc jūs varat to izmantot kā decoration, lai padarītu jūsu Ziemassvētku koku vairāk burvīgs un pievilcīgu.

Izmantojot Ziemassvētku eglītes cilindrs gaismas svētku atmosfēru, tas padara jūsu mājas skaistāku.

Skaisti Ziemassvētku eglītes dekori ir ražoti ar premium un izturīga plastmasas materiāla, izturīga un ilgstošu izmantošanu.

Garums šis produkts ir 23 cm un platums ir 6cm.

Ziemassvētku topper var plaši izmantot, veikali, biroji, viesnīcas un restorāni, bāri un dažas citas vietas, ka jūs vēlaties, lai izdaiļot.

Piezīme:

Lūdzu, skatiet mūsu izmēri un izvēlēties pareizo izmēru.Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Specifikācijas:

Iezīmes: Ķirbis Forma, Norādīja Top, Sniegpārsliņu Drukāt

Iepakojuma Saturs:

1 x Ziemsvētki Koks Cilindrs (Citiem, kas Nav Iekļautas)

Specifikācijas

  • Gaismas: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Tēma Modelis: Ziedu
  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Iestatīt Tipu: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemassvētku LED String Light Aizkars LED Garland USB Tālvadības Gaismas, Jaunais Gads X'mas Koku Puse Mājas Guļamistabas Logu noformēšana
€5.37 €0.77

(ziemassvētku led string light aizkars led garland usb tālvadības gaismas, jaunais gads x'mas koku puse mājas guļamistabas logu noformēšana specifikācija: gaismas tips: led string lukturi ar 10 āķiem gaismas krāsa: silti/balts/multicolor izmērs: 5m(garums) 50led 3x1m(platums*augstums) 100led 3x2m(platums*augstums) 200led 3x3m(platums*augstums) 300led varavīksnes)

Izskatās arī
6Pcs/set Eid Mubarak Banner Moon Star Stērste Griestiem Karājas Rotājumu Fona Ramadāna Kareem Islāmu Musulmaņu Puse Rotājumi
€6.09 €4.15

(posteņa nosaukums: eid banner materiāls: papīrs izmērs: kā rādīt iepakojums: 6pcs/komplekts)

Izskatās arī
5 GAB. Ilgi, Varš, Augu Dārzs, Mieti Electroculture Vara Spoles Antenas Audzēšanas Dārzs Daļas Komplekts
€19.25 €6.74

(5 gab. ilgi, varš, augu dārzs, mieti electroculture vara spoles antenas audzēšanas dārzs daļas komplekts palielināt augu augšanu: pieredze transformējošo spēku electroculture dārzkopības ar mūsu premium antenas kopumu, kas paredzēti, lai optimizētu augu vitalitāti un izaugsmi. augstas kvalitātes konstrukcija: katra antena ir rūpīgi izstrādāts ar augstas kvalitātes vara stieples un funkcijas)

Izskatās arī
Priežu Skuju Svečturis Vainags Ziemassvētku Galda Dekorēšana Mākslīgā Atstāj Sveci Gredzenu Svečturis Vainags Mājas Dekoru
€1.57

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: plastmasa krāsa: zaļa izmērs: diametrs apmēram 20cm iepakojums: 1x svečturis vainags piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet dažas mērījumu kļūdu dēļ rokasgrāmata pasākums.paldies)

Izskatās arī
Dzīvnieku Puķu Pods Sveķu Stādāmās par Sulīgs Augu Pot Corgi Žirafe Hippo Darbvirsmas puķu pods Mājas Dekoru, Dāvanu
€11.40 €7.98

(produkta informācija izgatavots no sveķu materiāliem.izmērs: aptuveni 12cm x 9cm x 11cm 6 dzīvniekiem pieejams: corgi, žirafe, lauva, hippo.zaķis, zilonis.radošā sveķu puķu podi, liels mini sukulenti un kaktusi vai citu mazo augiem.ar drenāžas caurumu aizbāzni un uz leju.roku apgleznoti atšķirīgu, funny, ornamentu, kam patīk dārza darbi.pievilcīgs maz poda,padara jūsu galda unikāls.var izmantot kā)

Izskatās arī
600Pcs Krāsainas Kartiņas,3.4X5Inch Lēma Kartiņas ar Gredzenu,Izklāta Kartiņas Smags, Ņemiet vērā, Kartes Pētot Birojs
€32.80 €21.32

(kopā 600 krāsu indeksa kartītes, 6 krāsas, 100 indeksa kartes uz vienu krāsu, kas ir pietiekami, lai jūsu ikdienas lietošanai.gluda virsma, nav viegli saplēst, viegli rakstīt, zīmuļi, pildspalvas, lodīšu pildspalvas, marķieriem, utt.var izmantot, lai uzrakstīt uz kartiņas, tintes nebūs asiņot uz otru pusi.izmēru, krāsu indeksa kartes ir par 85x125mm, mazo un portatīvie, viegli uzglabāt, un tas ir aprīkots)

Izskatās arī
Putnu Eglīšu Rotājumi, Ziemas Rotājumi 3PCS Putnu Rotājumi Ar Virvi, Roku darbs Rotājumi Kolibri Jutos Ornaments
€7.81 €3.13

(uzlabot skaistumu jūsu mājās vai dārzā ar mūsu jutos kolibri.izgatavots no izvēlēto materiālu, tas piedāvā augstākās kvalitātes, un to var viegli pieslēgt, lai kaut ko.tā ir lieliska dāvanu izvēle too!dot savu dzīves telpu pieskārienu dabas un krāsains apdare ar šo skaisto kolibri. specifikācija: materiāls: filcs produkta izmērs: melnā un zaļā tits: 13.5*7.5 cm balts)

Izskatās arī
21cm Dzelzs Stieples Piestiprināja Rāmis Sulīgs Pot Metāla Karājas Poda Augu Turētājs
€6.20 €3.41

(apraksts: liels rotājumi laikā un citus svētkos vai pasākumos, kuros izturīga bāzi vainags, svaigi, žāvēti vai mākslīgā skaisti zemniecisks dekoratīvās karājas / brīvi stāvošās metāla pods iekštelpām, dārzu vai terasi. ļauj pakārt šo pods podu no kāda filiāle, eave, vai griestiem funkcijas vadi būs viegli aptīt ap ziediem un citiem rotājumiem pievienot, lai)

Izskatās arī
3 Līmeņa Kāpņu Stils Metāla Augu Stends, Iekštelpu Dzīvojamās Istabas Stūrī Melns
€20.62 €12.37

(apraksts: apraksts: metāla augu stāvēt: augu stends ir veidots no rūsas izturīgs metāla gludu apdari un ir piemērots gan iekštelpu un āra lietošanai.viegli uzstādīt:augšējo un apakšējo iekavās ir ievietota dizains, nostiprināts ar skrūvēm, un uzstādīšana ir vienkārša un stabila.neparasts dizains:putns, apdare, putnu piekārtiem rotājumi uz augšu izrotā dažādās vidēs; kopējā pozīcija ir)

Izskatās arī
Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Somas Uzstādīt Ziemassvētku Saldumu Dāvanu Maisiņi 24 Dienas Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas aiz rupjš audekls Somas, Bērnu Dzimšanas dienu
€5.29 €3.70

(svinēt svētku sezonā ar mūsu unikālā ziemassvētku aukliņu, dāvanu maisiņi.tos izmanto, lai uzglabātu mazu priekšmetu, katru dienu vai kā diezgan rotājumi.nāk ar maisiem, klipus, 10m virvēm, kartēm - ideāls uzpildes kabatas ar uzkodām, nelielas dāvanas, un kas vēlas pudeles.viegls veids, lai pievienotu touch jautrības, lai jūsu svētku galda. specifikācija: materiāls: lins izmērs: soma: s:)

Izskatās arī
Smilšu Komplekts Smilšu Inžektora Sprauslas Piederumi K Sērijas Šļūteni, Augstspiediena Mazgāšanas Iekārtu Nomaiņa Smilšu Strūklu Rezerves Daļas
€20.60 €14.42

(funkcijas: * jūs iegūt pavisam jaunu un augstas kvalitātes spridzināšanas mazgātājs jauda rīks! * izgatavotas no augstas kvalitātes materiāli, augstas kvalitātes un ražošanas procesa, spēcīgs un izturīgs, lieliski kalpošanas laiku. * piemērots noņemot eļļas, rūsas un grūti netīrās,viegli tīrīt noturīgiem traipiem *var izmantot uz spiediena mazgātāju. specifikācijas)

Izskatās arī
6pcs Dzimumu Atklāj, Zēns vai Meitene Popkorna Kaste Komanda, Zēns, Meitene Candy Ārstēt Baby Box Dušas Dzimšanas dienas svinības Dekoru, Iepakojuma, Piegādes,
€2.74

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš. dzimumu atklāt popkorna kārbas izmērs(aptuveni):kā attēlu piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība,)

Izskatās arī
1 Gabals Halloween Āra Apdare, LED Roating Gaismas Spider Joslā Mājas Puse Dekori ASV Plug
€77.08 €59.35

(nosaukums:halloween piepūšamās rotājumi built-in led gaismas: build-in spilgtu gaismu, kas spīd tumsā, radot ļoti svētku un biedējošu atmosfēru, tuvojas jūsu acīm, no pirmā acu uzmetiena. viegli uzstādīt: uzpūst uzspridzināt halloween rotājumi, kamēr ir pietiekami daudz gaisa iekšā.tad noteikt to zemes ar likmēm, lai saglabātu stable.zip uz augšu apakšējo rāvējslēdzēju, lai izvairītos)

Izskatās arī
Santa Kamanas Licences Santa Autovadītāja Apliecība Rotājumu Santa Kamanas Braukšanas Licences Santa Zaudējis Autovadītāja Apliecību Savākšanas Kartes
€4.65 €2.33

(attēloti skaidrs, drukāšanas un atkārtoti dizains, tas ir ideāls, lai saglabājot jūsu bērna fantāzijas par santa claus.pakārt to uz jūsu ziemassvētku eglīte pievienots fun. produkta svars: 6g produkta izmērs: 5.5*8.5 cm/2.16*3.34 gadā produkta materiāls: pvc produkta iepakojums: opp maisā veida padomus: 1. iemeslu dēļ, piemēram, monitora krāsu temperatūru, kamera,)

Izskatās arī
Musulmaņu Islama Kuģiem, Mājas Dekoru Svētku Galda Rotājumu Islāma Musulmaņu Puse Dekori
€7.99 €4.31

(apraksts šo akrila rotājumu dos lielāku festivāls skaistumu jūsu telpā.vienkārši uzlieciet to uz galda, plaukta vai jebkurā vietā jūsu vēlas, lai rotā, viegli rada unikālu, īpašu ramadan mubarak atmosfēru.piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba, biroja galda dekorēšanai utt. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:akrils -izmērs:20.00x16.00x6.00cm/7.86x6.29x2.36in -)

Izskatās arī
90CM Mākslīgo Zaļo Augu Karājas Efejas Lapu Aļģu Redīsi Mākslīgo Ziedu Vīnkopības Mājas, Dārza Mūra Sētas Puses Apdare
€7.25 €0.45

(nosaukums: augu sienas karājas apraksts: zaļā mākslīgā plastmasas efejas lapu vainags augu rotangpalmas lapu ziedu mājas apdare 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mākslīgā karājas leaf ir labi veikts un spilgtas krāsas.tas izskatās spilgti un skaisti lapas ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un viegli tīrāma ideāls dekorēšana, kāzu personām,)

Izskatās arī
Radošā Jautri Apdare Banānu Cilvēks Sveķu Rokdarbu Ornamentu Rotājumu Jauns Modes Un Minimālisma Mājas Mēbeles, 2023
€13.75 €7.15

(radošā jautri apdare banānu cilvēks sveķu rokdarbu ornamentu rotājumu šī kašķīgs banānu attēls ir izgatavots no sveķu materiāls. smieklīgi banānu attēls būs jauks vizuālais papildinājums jūsu virtuvē vai dzīvojamā istabā. izstrādāt rakstzīmes satur: 1*banānu cilvēks ornaments)

Izskatās arī
36 Gabali Halloween Dekorēšanai Kulons Koka uz dzīvojamo Istabu, Dārza
€10.87 €5.54

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: halloween dekorēšanai kulons ir izgatavotas no augstas kvalitātes koka materiāla, uzticamas kvalitātes un izturīgas. 【halloween dekorēšanai] aicina: halloween piekārtiem rotājumi pieņemt dažādu dizainu, piemēram, ķirbju lampas, un kaķi, utt., lai palīdzētu izrotāt savu vietu un pievienot spēcīgu svētku atmosfēru, lai jūs. 【pakete)

Izskatās arī