Cena €0.71 €2.02

Pilns apraksts

Uzlabot Samsung Skatīties ar mūsu ūdensizturīgs rotācijas gredzenus!Ar skaidru mēroga dizaina, tas ir viegli uzstādīt un noņemt, vienlaikus parādot savu pulksteņa unikalitāti.Pacelt savu stilu ar mūsu praktisku un funkcionālu aksesuāru.

Specifikācija:

Materiāls: PC

Veids: apaļa skala bezel

Produkta izmērs: 43mm/47mm

Piemērojamie modeļi: Pielietojams Samsung watch6 Classic

Produkta svars: 3 grami

Piemērojamie modeļi:

Samsung Watch6 Classic43mm R950

Samsung Watch6 Classic47mm R960

Saraksts:

1*Bezel Gredzens

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Tālu no Universālās: Optimizēt jūsu pulksteņa funkcijas ar mūsu unikālo rotējošās konstrukcijas.Pārslēgties starp vairākiem skalu iespējas un iestatījumus ar vieglumu, netraucējot skatīties pamatfunkcijas.Atbilst visām jūsu vajadzībām, ārā ar mūsu Skatīties Bezel Gredzenu.

2.Veiktspēja: Mūsu Skatīties Bezel Gredzens lepojas ar nepārspējamu izturību un izturību, izgatavots no materiāliem, kas iztur deformācijas un bojājumiem, vienlaikus piedāvājot ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs īpašības.Sagaidīt maksimālu izturību un ilgstošu valkāt.

3.Lielākas Ērtības: Pateicoties pat digitālo skalu uz slīpā mala, Skatīties Bezel Gredzens nodrošina precīzu nolasījumiem, nodrošinot izcilu korekciju jūsu skatīties.Skaidrs mērogā ļauj jums pārbaudīt laika īsumā, bet viegli konstatēt, pareizā virzienā, lai valkāt jūsu skatīties.

4.Viegli uzstādīta Konstrukcija: Pārveidot jūsu hronometrs, bez piepūles, ar mūsu Skatīties Bezel Gredzenu.Bez papildu rīkiem, kas nepieciešami, vienkārši rindā un viegli piespiediet gludu jaunu izskatu.Ietaupiet laiku un pūles, un lietošanas ērtumu.

5.Uzlabota Eleganci: Paaugstināt jūsu hronometrs izskatu ar mūsu izsmalcinātu Skatīties Bezel Gredzenu.Vertikālo slokšņu dizaina maisījumi skaisti ar skatīties, lai demonstrētu savu unikālo šarmu, vienlaikus pievienojot touch of elegance jūsu rokas.

Specifikācijas

  • Veids: Gadījumos,
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Rondaful

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

22mm Siksnu Turētājs par Fenix7/6/5/5 Silikona Aproce Turētājs Stiprinājums
€5.29 €3.44

(funkcijas: ootdty viegli salikt un izjaukt. compression molding, spēcīgs un izturīgs. 10 gab./iepak, 2 veidu izvēlēties, atbilstību jūsu vajadzībām. izgatavoti no augstas kvalitātes silikagēla, izturīgs un ērti valkāt. nav toksisks, bez garšas, maiga tekstūra, labas puses sajūta, super nodilumu un spēcīgu saķeri. specifikācijas: materiāls: silikona izmērs:)

Izskatās arī
Mini Alumīnija Sakausējuma Uzlādes Doks Stāvēt Stacijas Gudrai Skatīties Uzlādes Statīva Stiprinājuma Smart Skatīties Lādētāju Turētājs
€4.77 €2.33

(mini stabils anti-slip alumīnija sakausējuma smart skatīties uzlādes statīva turētājs specifikācijas: izgatavots no alumīnija sakausējuma, smart skatīties kronšteins ir anti-scratch un izturīgs tā ir mini kompakts izmērs, kas ir pārnēsājamas. ar anti-slīdēšanas dizains, tas ir stabilāks, kad uzlādes. posteņa nosaukums: skatīties turētājs materiāls: alumīnija)

Izskatās arī
D905 Četrkodolu WiFi Smart TV KASTĒ Tīkla Spēlētājs 4K 1080P Video Spēli Lietā 2G Cortex-A53 Četrkodolu Top Box Media Player
€42.92 €21.46

(funkcijas: 1. ar d905 smart tv box ir aprīkots ar 100% oriģināls pavisam jaunu flash un ddr3 mikroshēmas un vēlāk quad-core arm cortex-a53 cpu līdz 2 ghz, uhf, sniedzot jums super-ātru braukšanas ātrumu un profesionālās grafikas apstrādes jaudu. 2. ar d905 tv kastē izmanto ātri un spēcīgi darbojas sistēma, lai viegli piekļūt visu rīki, spēles un programmas ir pieejamas play store. 3.)

Izskatās arī
Bold Karabīne Kempings Klipu Komplekts Alumīnija Sakausējuma Tūrisma Āķu Zvejas karabīne Sprādzes Turētājs Keychain Mugursoma sprādzes
€6.45 €3.23

(produkta apraksts 1. izgatavots no cietā alumīnija sakausējuma, spēcīgs un izturīgs 2. izmantojot d-veida alumīnija sakausējuma pulēšana ārstēšana, ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs 3.izmanto: karājās pie mugursomas, atslēgu riņķi, ūdens pudeles, teltis, virves un citiem savienojumiem, un viss, kas nepieciešams 4. īpaša piezīme: drošības apsvērumu dēļ, tas nav ieteicams,)

Izskatās arī
ioio iepakojumā 50gab Sporta Plāksteris Aizsargs Līmes Plankumi Ūdensizturīgs Aizsardzības Vāks Duša
€6.30 €4.04

(funkcijas: ootdty elpojošs & ūdensizturīgs: ūdensnecaurlaidīgs un elpojošs, ļaujot jūsu ādai, lai tā brīvi, vienlaikus nodrošinot vislabāko aizsardzību spēcīga saķere: pieturās ir uzņēmums, tāpēc jums nav'for t jāuztraucas par nokrist, kad jūs valkā to ar dušu. viegli premium kvalitāte-izgatavoti no augstas kvalitātes elastīga auduma materiāla, cieši pieguļošs)

Izskatās arī
Austiņu Anti-scratch Mājokļu JABRA Elite 4 Triecienizturīgs-Apvalks ar neslīdošu Segumu
€3.38 €2.74

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipi ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli krist-off.ir-nav nepieciešams, lai pacelšanās austiņu uzmavas un tas neietekmēs-uzlādes. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un)

Izskatās arī
Open-ear Austiņas ar Auss Klipsi Atvērt Auss Kaula Vadāmība Earbuds Mini Kaula Vadāmība Austiņas Atvērt Ausu Austiņas Zilā Zoba
€5.48 €2.19

(funkcijas: blue tooth austiņas' iebūvētā skaļruņa draiveris, kas var sasniegt dziļu basu un izteiksmīgu treble, baudīt augstas precizitātes skaņas kvalitāti. vienkārši atveriet maksas lietā un izvēlieties šo zilo zobu nosaukums jūsu zilais zobs saraksts, tas izveidos savienojumu ar jūsu ierīci automātiski. blue tooth austiņas bezvadu piemērota gan ausis, un katru touch virsmas, kas)

Izskatās arī
Matēta Siksnu Mi Grupa 7 6 5 4 3 Aproce TPU Aproce Delnas Siksniņas, Mi Josla Sporta Cilpa Putekļu Izturīgs Band 6 Joslu 7
€3.81 €2.28

(matēta siksnu mi grupa 7 6 5 4 3 aproce tpu aproce delnas siksniņas, mi josla sporta cilpa putekļu izturīgs band 6 joslu 7 apraksts: produkta nosaukums: prosa aproce 7 siksniņu, matēts prosa aproce siksniņas materiāls: tpu krāsa: dažādas krāsas, var izvēlēties piemērojamo: prosa aproce 5/6/7 specifikācijas: 1. jūsu skatīties no putekļiem, skrāpējumiem,)

Izskatās arī
Smartwatch Anti-Scratch Gadījumā PC Ūdensizturīgs Aizsargs Triecienizturīgs Korpuss Grūti Piedurknēm Kadru Buferi Apvalka Coros Tempu 3
€3.05 €2.45

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skatīties ar šo augstas kvalitātes un izturīgas datoru gadījumā.tā ir izstrādāta, lai garantijas jūsu smartwatch no skrāpējumiem, gružu, un ietekmi, nodrošinot tās longevitys. precīzu caurumu izgriezt ir viegli pieejams viss, pogas un sensori, un tā viegla un segtu nav pievienot svaru vai taras. paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, šī stilīgs)

Izskatās arī
Piemērots ZeblazeAres 3 Magnētiskas Strāvas Adapteris USB Uzlādes Vadu Līnijas Turētājs Stāvēt Smartwatch Turētājs Stacijas R2LB
€4.41 €3.13

(funkcijas: ootdty ar smartwatch uzlādes doks ir izstrādāta ar magnētisko bāzi, lai bez piepūles un droša uzlāde.izgatavota no izturīga plastmasas materiāla, tas uzlādes doks nodrošina ilglaicīgu sniegumu un drošu enerģijas pārvades. ātrā uzlāde: ātra datu pārsūtīšanas ātrums.augsta lietošanas biežums, mīkstas līnijas, nodiluma izturība, līkums-pretestība ar ilgu izturību. drošas)

Izskatās arī
Aizsardzības Gadījumā, Samsung Galaxy SmartTag 2 Izturīgs Silikona Aizsargs Vāciņš Samsung Galaxy Gudru Frāzi, 2 GPS Piederumi
€1.79 €0.45

(aizsardzības gadījumā, samsung galaxy smarttag 2 izturīgs silikona aizsargs vāciņš samsung galaxy gudru frāzi, 2 gps piederumi saderīgas samsung galaxy smarttag 2 materiāls tracker aizsardzības pārklājums ir izgatavota no premium imitācija silikona.unikālo procesu padara protector gadījumā vairāk ādu-draudzīgs.tostarp 10 dažādi spilgti un moderns krāsas, lai jūs varētu izvēlēties.drošības un anti-zaudēja,)

Izskatās arī
Jauns Apple AirTags Bērniem Aproces Mīksta Silikona Siksniņa Anti-Scratch Segtu Piederumi Gaisa Frāzi Airtag Pulksteņu Siksniņas Rokassprādze
€5.54 €2.16

(jauns apple airtags bērniem aproces mīksta silikona siksniņa anti-scratch segtu piederumi gaisa frāzi airtag pulksteņu siksniņas rokassprādze funkcijas: 1. tpu + metāla materiāls, mīksts un ērts, nodilumizturīga un nontoxic, ir ilgs kalpošanas laiks. 2. tā var aizsargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, bojājumus un tā tālāk. 3. multi-krāsas izvēli, lai atbilstu jūsu vajadzībām,)

Izskatās arī
2023 Jaunu Jakcom R5 Smart Gredzens 6 RFID Kartes Smart Apmaiņas Smart Valkājamas Ierīces GPS ID IC NFC IOS Android, WP Mobilie Telefoni
€48.46 €24.23

(aizzīmju punktiem: 1,universāls funkcija: jūs varat koplietot failus, atbildēt uz zvaniem, dalīties ar jūsu kontakta informāciju un funkciju piešķiršana komandām, gredzena drošības sistēma tiks nosūtīt, gps signālu, lai jūsu kontaktu. 2,griešanas mala tehnoloģija: r5 smart gredzens ir izgatavots, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, kurās uzlabotas datu apstrādes sistēmas un algoritmisko funkcijas,)

Izskatās arī
Rokas Joslā, Lai Ticwatch Pro 2020. Gadam Siksnu Ticwatch Pro 3 GPS/GTX/E2/S2 Neilona Aproce Aizstāt Jostas Smart Skatīties Piederumi
€5.23 €2.61

(rokas joslā, lai ticwatch pro 2020. gadam siksnu ticwatch pro 3 gps/gtx/e2/s2 neilona aproce aizstāt jostas smart skatīties piederumi iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.veikti ar piemaksu neilona kodolīgi un vogue stils un pievienot krāsu uz savu attēlu.viegli uzstādīt un noņemt, ideāls darbs, vai ceļojumu. 22mm saderīgs ar: par ticwatch pro 3 lte par ticwatch pro 3 gps ticwatch pro 3 ticwatch)

Izskatās arī
Dubultā krāsu Siliconen Par Polar V800 GPS Smartwatch Nomaiņa Skatīties josla Sporta Siksna watchband Aproce Accessorie
€10.42 €7.09

(dubultā krāsu siliconen skatīties joslas polar v800 gps smartwatch nomaiņa skatīties josla sporta siksna watchband aproce accessorie funkcijas: 1. izmēru var pielāgot saskaņā ar nosacījumu, rokas. 2. pārtikas klases silikona, videi draudzīga, mīksta un ērta. 3. pavisam jauna duālā krāsas, vienkāršs un elegants. specifikācijas: materiāls: silikona band)

Izskatās arī
1/2/3PCS 22 20MM Silikona Skatīties Joslas Siksnas Garmin Fenix 6X 6 6S 7X 7 Easyfit Aproce Fenix 5 5X 5S Plus Smartwatch
€23.01 €16.33

(1/2/3pcs 22 20mm silikona skatīties joslas siksnas garmin fenix 6x 6 6s 7x 7 easyfit aproce fenix 5 5x 5s plus smartwatch apraksts: motīvs: pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegli pielāgot garumu, lai jūsu rokas visu acu aproces pagājis stiepes tests compression molding, spēcīgs un izturīgs noslēgti līgumi dizaina stilā, ar kuru jūs dzīvojat līgumi, un nav)

Izskatās arī
M5TD par Jbl MELODIJA 220TWS Austiņu Uzglabāšanas Soma Portatīvo Segtu Ceļa Carring Aizsardzības Kārba Ādas GADĪJUMĀ
€5.34 €3.42

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: izturīgs ādas materiāls aizsargātu jūsu austiņas no skrāpējumiem, putekļu necaurlaidīgs un triecienizturīgs. tas ļauj viegli piekļūt ostām, nav nepieciešams noņemt, lai gadījumā, ja jūs uzlādes ierīce. uz jūsu austiņas, pilnīgi,ļoti ērts, lai atvērtu uzlādes lodziņu,drošu fit un viegli noņemams. ir)

Izskatās arī
USB Uzlādes Kabelis, Lādētājs, Kabeļi + Screen Protector Vairogs Filmu Par Garmin Priekštecis 35 Forerunner35 Smart Skatīties Piederumi
€18.59 €16.55

(modname=ckeditor (lādēšanas vads) produkta apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nomaiņas lādētājs garmin priekštecis 35. tas ir liels ceļotājiem un biznesa lietotājiem ar kompakts un pārnēsājamo dizains. ar varu aizsardzības ķēde iekļauti. krāsa: melna materiāls: abs garums: 1m saderīgs ar: par garmin priekštecis 35 (ekrāna)

Izskatās arī
22mm Siksnu Polar Skatu M2 M Grants X X Pro Titan Aproce Mīksta Silikona Siksniņa Aproce Nomaiņa Correa
€6.43 €2.57

(22mm silikona siksna polar skatu m/m2/smiltis x/x pro soft aproce aproce par polar smiltis x pro titan correa jostas funkcijas: joslas platums: 22mm materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, veselīgu un videi draudzīgu compression molding, spēcīgs un izturīgs materiāls: silikona mīkstums ir mērens, ļoti ērti valkāt viegli pielāgot garumu, lai atbilstu)

Izskatās arī
Skatīties Joslas Aizdare 20mm 22mm Tauriņš Aizstāj lieljaudas Locīšanas Viegli Uzstādīt Izvietošanas Aizdare Nerūsējošā Tērauda Vīrieši Sievietes
€6.43 €3.53

(apraksts: 【materiāls] aicina skatīties joslas aizdare, kas izgatavoti no cieta nerūsējošā tērauda, izturīgs. 【size] aicina 20mm un 22mm, vāciņu izmērs 30mmx24mm, biezums 7mm, garums sprādze 43mm. 【paketi] aicina 1pc sprādzes aizdare, nāk ar 4gab pavasara bārs. 【viegli lietojams] aicina vienkārša un tieša montāža un demontāža. 【ideāls] aicina izsmalcinātu)

Izskatās arī