Tagi: skatīties

Cena €4.10 €5.13

Pilns apraksts

Funkcijas:

- 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes;

- Piemērots uzlabot un nomainīt skatīties;

- Ādas un nerūsējošā tērauda sprādze;

- Lielu caurlaidību, kas piemērots ikdienas valkāšanai;

- Krāsa:Brūns,melns.

- Fit rokas izmērs:155-210mm;

- Komplektā ietilpst:

1 x Siksna

2 x Screen protector

PIEZĪME:Nav ietverta smart skatīties,tikai siksna joslā.

Specifikācijas

  • Valodas: Angļu, Krievu
  • Iepakojums: Maisiņā
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Funkcijas: Passometer, fitnesa tracker, miega tracker
  • Stili: Āra sporta
  • Krāsa: Melns, brūna
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas
  • Zīmola Nosaukums: COMLYO

Komentāri

  1. / Anon - 2023-08-11

    Towar Labi.

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

USB Magnētiskas Uzlādes Kabelis 4pin 9mm Telpu JEEP P03/MT1 Skatīties Piederumu
€5.72 €2.86

(funkcijas: ootdty magnētiskā absorbcijas uzlāde, vienkārši pievienojiet lādētāja kabeli uz skatīties un baudīt bez piepūles lietotāja pieredzi, viegli darboties. materiālu kvalitāte, zemas pretestības,pretoties lieces pretestības un nodiluma, ne likvidācijas, ne lauzt, un pilns ar izturību. viedo mikroshēmu proetctions, tas var pasargāt no sargiem, tiek bojātas, stabilu pašreizējo)

Izskatās arī
Bold Karabīne Kempings Klipu Komplekts Alumīnija Sakausējuma Tūrisma Āķu Zvejas karabīne Sprādzes Turētājs Keychain Mugursoma sprādzes
€6.45 €3.23

(produkta apraksts 1. izgatavots no cietā alumīnija sakausējuma, spēcīgs un izturīgs 2. izmantojot d-veida alumīnija sakausējuma pulēšana ārstēšana, ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs 3.izmanto: karājās pie mugursomas, atslēgu riņķi, ūdens pudeles, teltis, virves un citiem savienojumiem, un viss, kas nepieciešams 4. īpaša piezīme: drošības apsvērumu dēļ, tas nav ieteicams,)

Izskatās arī
Metāla+Lietā aizsargs Redmi Skatīties 3 Aktīvo Nerūsējošā tērauda aproce par Xiaomi Skatīties 3 Lite Metāla siksniņu nosedzošais ietvars
€10.83 €5.41

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. personalizētu siksna ar šo rafinēta nomaiņa rokas joslā.skatīties nav iekļautas. premium metāla materiālu ar mērenu maigumu un soda amatniecības padarīt to ērti valkāt un izturīgs. modes dizains, ērti valkāt. izstrādātas ar iebūvētu adatas, viegli uzstādīt un noņemt piezīme: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu)

Izskatās arī
TPU, lai GADĪJUMĀ, Anker-Soundcore Dzīvi-P3 Trieciena izturīgs Aizsargs Triecienizturīgs C
€1.59 €1.32

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot elastīgu tpu augstas caurlaidības materiālu, soft un droši, bezšuvju fit, ādai draudzīgas jūtas. triecienu absorbciju un nometiet pretestību, vispusīgu aizsardzību, lielāku stingrību un izturīgāks. reālā mašīna atver pelējuma, lai nodrošinātu precīzu fit, un to var uzlādēt, nenoņemot piedurknēm. droša)

Izskatās arī
1~8PCS Siksnu Mi Grupa 5 4 3 6 Nerūsējošā Metāla Opaska Correa Mi Līkumu 4 Miband 5 Aproces Aproce Globālo Versiju, NFC
€94.19 €55.57

(1~8pcs siksnu mi grupa 5 4 3 6 nerūsējošā metāla opaska correa mi līkumu 4 miband 5 aproces aproce globālo versiju, nfc apraksts: gadījumā modelis: galaxy fit2 sm-r220 svars: 65 grami piemērots rokas apkārtmērs: 5.5-8.7 collas materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba, melnā, zelta, pieauga zelta process: šis produkts ir izgatavots no nerūsējošā)

Izskatās arī
1/2GAB Silikona Siksniņu, lai Joslas 6 Nomaiņa Skatīties Siksna par Godu Band 6 Siksna ar TPU Pilna Ekrāna Aizsargs, Ja
€4.44 €2.22

(1/2gab silikona siksniņa band 6 nomaiņa skatīties siksna par godu band 6 siksna ar tpu pilna ekrāna aizsargs, ja apraksts: produkta nosaukums: pulksteņu siksniņas piemērojamie modeļi: piemērots aproce 6, piemērots slava 6 aproce materiāls: tpe svars: 15g iezīmes: nodiluma izturīgs, augstas temperatūras izturīgs, nekādas deformācijas specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Vāks Jbl 2 Anti-scratch Austiņu Triecienizturīgs Apvalks-Aizsardzības Gadījumā
€1.96 €1.18

(funkcijas: ootdty augsta caurlaidība-tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. čaumalas ir mīksta, amortizācijas un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, pretapaugšanas, netīrumiem, izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums)

Izskatās arī
Smart Skatīties Lādētāju Smartwatch Uzlādes Kabelis USB Iekasējams Adapteris-Lenovo S2/S2 Pro
€1.77 €1.22

(ātri, lādētāju, usb adapteris, smart skatīties uzlādes kabelis vads-lenovo s2/s2 pro iekasējams līnijas ootdty iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un novecošanas pretestība. multi-aizsargāt tehnoloģija nodrošina īssavienojumu aizsardzība, pārmērīga slodze un pārsprieguma aizsardzību. mazu dc ripple,)

Izskatās arī
20mm Neilona Skatīties Siksnu Garmin Vivoactive 5 3 Venu 2 Plus SQ 2 Mūzika Aproce Priekštecis 645 245 Mūzikas 158 55 Band Aproce
€2.84 €1.42

(20mm neilona skatīties siksnu garmin vivoactive 5 3 venu 2 plus sq 2 mūzika aproce priekštecis 645 245 mūzikas 158 55 band aproce iezīmes: zīmols 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.īpašu izstrādātas savienotājs, ātri atbrīvot rokas joslā maigumu ir mērens, valkāt ļoti ērti compression molding, izturīga un izturīga izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas, ņemiet vērā,: 1.sakarā)

Izskatās arī
USB C Tipa Skatīties Lādētāju Garmin Venu 2 plus vivosmart 5 Fenix 765 TACTIX 7 instinkts 2 EPIX 2 Enduro Ātrās Uzlādes Kabelis Vadu
€1.85 €1.30

(izejas īssavienojumu aizsardzība.pārsprieguma un pārslodzes aizsardzību.reālā testa novecošanās, augstu drošības līmeni.labs anti-darbības traucējumus.augsta darba efektivitāte un ātra uzlādes ātrumu.zema darba temperatūra un ilgu darbmūžu.specifikācija: krāsa: melna līnijas garums: 100cm/3.3 pēdas saderīgu modelis: par garmin vivosmart 5 par garmin fenix 7 par garmin tactix 7 par garmin fenix 7s par garmin)

Izskatās arī
2X USB Lādētāja Kabeli Statīvu (Dock Maksas Huawei Honor Joslas 4 3 2 PRO Aproce Aproce Lādētāju
€6.22 €4.23

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! tips: lādētāji saderība: visas saderīgās valoda: angļu pieteikumu vecuma grupa: pieaugušie amats:)

Izskatās arī
USB Uzlādes Kabelis Priekš Fitbit maksa 6 5 Watch Lādētāju Strāvas Adapteris Stabila Lādēšanas Vairākas Aizsardzību Fitbit luxe
€12.65 €4.04

(saderība: par fitbit luxe par fitbit charge5 par fitbit charge6 packageing tostarp: 1 x lādētājs adaptera vadu (neietilpst pulksteņi) funkcijas: 1.pārnēsājams un viegls svars: piemērots ceļotājiem, uzņēmējs, sieviešu. 2.garums: 50cm un 1m pieejama. 3.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 4.pārsprieguma aizsardzība. 5.īssavienojumu)

Izskatās arī
Siksnu Garmin Pieeja S20 Melnbaltās Watchband Par Garmin Pieeja S20 Silikona Nomaiņa Modes Aproce Garmin
€7.06 €3.53

(siksnu garmin pieeja s20 melnbaltās watchband par garmin pieeja s20 silikona nomaiņa modes aproce garmin apraksts: funkcijas materiāla kvalitāte: drošu un videi draudzīgu augstas kvalitātes silikona materiāls process: atslēga ir izgatavoti no cinka sakausējumu liešanai, un virsma ir electroplated un apsmidzina.visi materiāli ir bez kaitējuma cilvēka ādas, vides)

Izskatās arī
QuickFit Siksniņu Rokassprādze Par Garmin Fenix 7 7X Pro 5 5X 6 6X Pro Siksna Watchband Band 22mm 26mm Ātri Atbrīvot Silikona Rokas Joslā
€6.17 €2.46

(quickfit siksniņu rokassprādze par garmin fenix 7 7x pro 5 5x 6 6x pro siksna watchband band 22mm 26mm ātri atbrīvot silikona rokas joslā spalvu: *joslas platums:22/26mm *materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona , veselīgu un videi draudzīgu *compression molding, spēcīgs un izturīgs *materiāls: silikona *maigumu ir mērens, ļoti ērti valkāt viegli)

Izskatās arī
Mīksto TPU Aizsargs Gadījumā Ticwatch pro5 Ekrāna Vāka Apvalku Ticwatch pro 5 Pulksteņu Siksniņas Rokassprādze Silikona Joslas Piederumu
€22.78 €4.79

(paketē iekļauts: 1 x (siksna+vāks) (skatīties nav iekļauta) produkta apraksts: 1.materiāls: silikona siksniņa, tpu gadījumā 2.sprādzes tips: sprādzes 3.100%.pilnīgi jauns ar labu kvalitāti 5.multi-krāsu jūsu izvēles. 6.elpojošs, ērts un mīksts, 7.smart skatīties siksnu nomaiņa aproces piederumi 8.pilna vāciņš, kas aizsargā virsmas no)

Izskatās arī
Smart Skatīties, Lādētājs, Turētājs, Statīvs 360 3rd Gen Uzlādes Kabelis, Strāvas Adapteri 1m Dropship
€5.93 €4.74

(magnētiskā usb ātrās uzlādes vadu turētājs strāvas lādētājs adapteris doks turētājs šūpulis 360 3rd gen smartwatch dropship funkcijas: magnētisko uzlāde ir viegli pielāgot uzlādes zona ar jūsu smartwatch, nodrošina uzlādes efektivitāti un ātrumu.un jūs varat plug to usb portam, datoru, portatīvo datoru vai klēpjdatoru. izgatavots no augstas kvalitātes stieples; nodrošina lielisku)

Izskatās arī
1PC GPS atrašanās vietas Mazo un Spēcīgu Magnētisko Auto Bērns Anti Theft Zaudējumu Rezervācijas Transportlīdzekļa Uzskaites Instruments, Auto Izsekošana Dievs GF07
€1.72 €0.87

(aprakstīt(gf-07): maza izmēra, viegls svars un viegli veikt. melns apvalks ir ideāli piemērots transportlīdzekļu izsekošanas, pusaudžiem, sievas, senioriem vai aktīvi.iebūvēts divi jaudīgi magnēti var viegli un stingri nostiprināts uz transportlīdzekļa bez papildu iekārtas. jums ir nepieciešama tikai derīga sim karte (nav komplektā!) ir ievietota ierīcē, un pēc tam jūs varat izsekot,)

Izskatās arī
2GAB Pulksteņu Siksniņas Savienotāja Adapteri Nomaiņa Metāla Savienotājs Saites stiprinājums X iaomi Mi Joslā 8 Pro Aproce Piederumi
€2.87 €1.43

(aizzīmju punktiem:1.drošu fit: šo pulksteņu siksniņas savienotāja adapteri nav viegli atlaist vai nokrist, padarot tos ideāli piemērots jūsu xiaomi mi joslā 8 pro.tie ir iekšējo diametru 20mm, kas perfekti pieguļ joslā un nodrošina spēcīgu pielāgošanās spējas.2.izturīga un gluda: šo pulksteņu siksniņas savienotāja adapteri ir izgatavoti no augstas kvalitātes metāla materiālu, kas ir smalki samalta un)

Izskatās arī
Par Amazfit Gepards Pro Grūti PC Bampers Bez NEVIENA Screen Protector Anti-scratch seguma Rāmis Amazfit Gepards Pro
€7.68 €3.46

(par amazfit gepards pro grūti pc bampers bez neviena screen protector anti-scratch seguma rāmis amazfit gepards pro apraksts: materiāls: tpu izmērs: apmēram 5cm piemērojamie modeļi: piemērojamas gepards pro, kas piemērojami amazfit gepards produkta svars: 5 grami krāsa: vairākas krāsas pieejamas funkcijas: 1. šo skatīties gadījums ir izgatavota no augstas kvalitātes)

Izskatās arī