Cena €0.57 €1.20

Pilns apraksts

Nosaukums:2024 Kalendārs

Materiāls:Papīrs

Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

Derīguma Termiņš: 2023.9-2024.12

Izmērs:Kā Parādīts Attēlā

Pakete Ietver:1 Gab 2024. Gadam Kalendārs Apraksts:

1. Unikāls karikatūra dizains: mūsu mini desktop mazo galda kalendārs, izmantojot gudrs un spilgts animācijas filmu dzīvnieku attēlus, kas palielina prieku un vitalitāti.Vai mājās, skolā vai birojā, tā var celt smaidu uz jūsu ikdienas dzīvi.

2. Izsmalcināti un praktiski: galda kalendārs pieņem augstas kvalitātes papīrs un skaidrs, drukāšanas tehnoloģija lai rāda datumu, nedēļas un mēneša skaidri, kas ir ērts, lai jūs varētu organizēt un izsekot jūsu darba, studiju un dzīves plānu.Tajā pašā laikā, tā mazā izmēra, var arī saglabāt jūsu darbvirsmas vietu.

3. Pieejami visu gadu: mūsu mini desktop kalendārs aptver visu gadu, kas var palīdzēt jums uzturēt pienācīgu dzīves vienošanos visu gadu.

4. Ideāla dāvana: unikāls un skaists karikatūra galda kalendārs ir ideāla dāvana dzimšanas dienā, jaunajā gadā, Ziemassvētkos vai jebkurā citā īpašā gadījumā.Vai bērniem, draugiem vai kolēģiem, tas būs patīkams pārsteigums.

Specifikācijas

  • Veids: Drukāšanas Kalendārs
  • Reklāmas: No
  • Stils: Galda Kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Koka Priecīgus Ziemassvētku Adventes Kalendārs Dekoratīvi Rotājumi Mājās Ziemassvētki Galda Dekori Jauno Gadu Gudrs Biroja Galda Piederumi
€6.75 €4.18

(produkta apraksts: ziemassvētku mini koka kalendāra ziemassvētku rotājumu mājas apdare amatniecības dāvanu funkcijas: **tas būs pievienot vairāk atmosfēru puses. **siltu māju apdare un biroja atpakaļskaitīšanas kalendāra. **labākā dāvana jūsu bērniem. **parādīt gadījumā lielveikalā, produktu skaitītāji, ziemassvētku, ziedu vīna, ziemassvētku eglītes,)

Izskatās arī
Estētiskās Albums Komplektu, Vintage Scrapbooking Piegādēm Komplektu Par Junk Vēstnesis, A6 Tīkla Grāmatiņa Journaling Piederumi
€18.09 €13.03

(estētiskās albums komplektu, vintage scrapbooking piegādēm komplektu par junk vēstnesis, a6 tīkla grāmatiņa journaling piederumi [ estētika clipbook komplekts] katrā komplektā ietilpst dāvana kaste (9.06. p x 7.48 collas).ietver papildu a6 estētisko tīkla piezīmjdatoriem (256 loksnes) un grāmatu vākiem. 8 washi+pet uzlīmes, 10 sagrieztas uzlīmes, 5 papīra atgriezumus, 5 pergamenta papīrs, 30 salokāms papīrs,)

Izskatās arī
Custom 9*15 cm * cute karikatūra auskars maisa plastmasas dāvanu maisu mazo mini rotaslietas maisiņā akciju
€1.53

(postenis vērtība zīmolu slavēt-e modeļa numurs 10 virsmas apstrādes ofseta druka rūpnieciskai izmantošanai, patērētāju elektronikas materiāla struktūru, pe soma tipa soma ar vārstu blīvējuma & rīkoties karstumā pasūtījuma rīkojumu pieņemt iezīme izmantojamo krāsu pielāgot krāsu izmēra custom izmēri pieņemts logo pieņemt pielāgotu logo moq 500pcs iepakojuma kartona pielāgot produkta nosaukumu plastmasas)

Izskatās arī
Tradicionālo Sienas Kalendārs 2024 Gads Pūķis Sienas Kalendārs Svētku Mājas Dekoru ar Auspicious Mēness kalendāra Datumiem, Ķīniešu Jaunā Labas
€3.47 €2.08

(tradicionālo sienas kalendārs 2024 gads pūķis sienas kalendārs svētku mājas dekoru ar auspicious mēness kalendāra datumiem, ķīniešu jaunā labas apraksts: gada pūķis sienas kalendārs ar detalizētu mēness kalendāra datumiem. svētku un labvēlīgs tēmu, domājams, nes veiksmi. klasisks dizains un skaidras izdrukas par elegants un tradicionāla. ērta auklu un āķi, lai)

Izskatās arī
Līmi Kaklarota Kabatas Rotaslietas Aploksnē Soma Vāku savāca Aploksnes Zīmogi
€8.74 €4.72

(apraksts šis ir mini aploksnē s, kas ir izgatavota no premium pergamenta papīra materiāls.to var izmantot dažādiem nolūkiem, piemēram, kā uzglabāt gredzeni, kuloni, mazās kartes, paskaidrojuma tagus, utt.piemērots veikala lietošanu. funkcijas - krāsa: balta - materiāls: pergamenta papīra - izgatavoti no premium materiāls, ar izsmalcinātu meistarība. - ideāls mini)

Izskatās arī
2024 Angļu Kalendārā Mēneša Atpakaļskaitīšanas Brīvdienu Sienas (20237-202412) Akvareļu Stila Mājsaimniecības Galda Kalendāri Karājas Dienas
€20.12 €9.46

(apraksts šis kalendārs atpakaļskaitīšanas ir izgatavots no izturīga, kompakta un viegli veikt.svaigas un vienkāršs dizains stils ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.tas ir arī labs sienu apdari.ideāls palīgs, lai atcerētos kaut ko svarīgu.kalendārs ļauj jums ierakstīt savu grafiku, jebkurā laikā, jebkurā vietā, varat vienkārši ierakstīt ziņojumus, piezīmes, svarīgiem jautājumiem)

Izskatās arī
2X MAGICYOYO Atsaucīgi Yoyo K1-Plus Ar Yoyo Maiss + 10 Stīgas Un Yo-Yo Cimdu Gif,Zils
€22.12 €10.84

(gaismas atsaucīgi yoyo, yoyo bumbiņas mirdzumu k1-plus nāk ar regulāru flating gultnis veikts ar abs, stila string triks (1.a, 3.a, 5.a), izturīgs un ir ar augstu veiktspēju saglabāt noctilucent yoyo gaismā vai saules gaismā uz dažām minūtēm, lai uzlādētu ēnas efektu smagāks nekā agrāk, un ir vairāk fun bez svēršanas gredzeni.lieliska rotaļlieta bērniem, draugiem, ģimenēm, utt.;)

Izskatās arī
Pūķa Gadā Pārsteigums Žalūziju Kastes Kabatas Pūķis Modeļus Veiksmi jaungada Aploksne 2024. Gadam Labākajiem Vēlas Izdarīt Daudz Sarkanā Aploksnē
€3.23

(produkta veids: red aploksnes materiāls: papīrs krāsa: sarkana stils: ķīniešu pakete ietver: 1box sarkano aploksnes(12 kabatām) 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.bērni 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,)

Izskatās arī
100gab Portatīvo caurspīdīgas Plastmasas Tekne Maisiņš Plastmasas Maisiņš Šķidruma Dzert Maisiņš Noslēgtā Iepakojumā, Soma
€28.10 €20.23

(100gab portatīvo caurspīdīgas plastmasas tekne maisiņš plastmasas maisiņš šķidruma dzert maisiņš noslēgtā iepakojumā, soma uzticams un kvalitāti: šo slepeno blašķes dzērienu ir izgatavots no pārtikas kategorijas plastikāta materiāla, ar plastmasas ieliktni un piltuves, viegls un nav viegli pārtraukuma, atkārtoti un droši izmantot, kas var dot jums jauka izmantošanas pieredze plaši lieto:)

Izskatās arī
6 Grāmatas Memo Spilventiņi Lipīga Memo Dokumentus Jauki Lipīga Cilnes Atmiņa piezīmju bloknoti pašlīmējošas Saraksti
€12.39 €4.84

(apraksts viena no galvenajām iezīmēm šajā grāmatas ir tās radošo un unikāls dizains.ar tā uzkrītošā un jautri dizains, tā piebilst pieskārienu personību un stilu, lai jūsu darba vieta.līmi, ņemiet vērā, dizains padara to viegli un ērti lietot, ļaujot jums ātri pierakstītu piezīmes un atgādinājumus, bez nepieciešamības meklēt pildspalvu un papīru. funkcijas -krāsa:kā parādīts)

Izskatās arī
10pcs Cute Karikatūra Meitene Aploksnes Apsveikuma Kartītes DIY Pastkarti Svētību Ziņu Kartes, Dāvanu rakstāmpapīrs Kawaii Kancelejas preces Biroja
€5.48 €2.74

(apraksts: materiāls: papīrs krāsa:kā picture rādīt izmērs: 97*73mm iepakojums saraksts: 10pcs apsveikuma kartītes (nav iekļauts citi aksesuāri) piezīme: 1. nelielas krāsu atšķirības ir pieļaujama, pamatojoties uz dažādiem gaismas un monitori 2.sakarā ar manuālo mērījumu, tur būs 0-1cm kļūda, lūdzu, esiet laipni norādīja, paldies!)

Izskatās arī
2024 Mēness Kalendāra Tumšo Mežu Kalendāra Radošās Ilustrēts Sienas Mēness Kalendāri Astroloģija Tauriņš Suns, Kaķis Sēņu Kalendārs
€4.04 €2.82

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. laika vadības rīks: tas 2024. gadam tumšo mežu kalendārs ir ideāls līdzeklis, lai jūs varētu pārvaldīt savu ikdienas dzīvi un darba uzdevumus.tur ir telpas, lai jūs varētu ierakstīt svarīgas lietas, sīkāk katru mēnesi, lai uzlabotu savas laika vadības efektivitāti. 2. lielisks dizains: tumšā meža kalendārā pieņēma unikālu meža tēmu)

Izskatās arī
Albums Papīra Sadalītāji, Beramkravu Pārdales 12 X 12 Collu Albums Papīra Uzglabāšanas Cardstock Cilnes Sadalītāji Failu Bibliotēku, Izturīga
€37.74 €20.38

(ērta dalītāju un cilnes komplekts: iepakojums containsscrapbook papīra organizatori viegli organizācija, kas piedāvā ērtu šķirošanas pieredzi, kas ir pietiekams, lai dalītos lielumam, kas piemērots īsu paziņojumu albums papīrs: mūsu albums uzglabāšanas pasākumus, kas par 12.8 x 12,2 collas ar tab augstums 0.59 collas, kas nodrošina pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu īsu paziņojumu albums papīrs)

Izskatās arī
2024 Fun Suns Sienas Kalendārs Kalendārs Dāvana Draugiem, Ģimenei, Kaimiņiem, Kolēģiem Radiniekiem, Mīļajiem
€11.11 €7.23

(organizēt savu gadu ar mūsu 2024. gadam dog kalendāra!attēloti gudrs dizains, kas būs atdzīvināt savu dienu.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla un viegli pakārt ar caurumu.ideāls mājdzīvnieku īpašniekiem, kas vēlas pārvaldīt savu laiku, baudot suns-tematiskas mākslas darbu. specifikācija: produkta materiāls: papīra produkta svars: aptuveni 150g produkta izmērs: (apm.)30.5*30.5)

Izskatās arī
4GAB Atkārtoti Magnētiskās Tāfeles, Ledusskapja, Magnētisko Ziņojumu dēli Uzlīme
€9.80 €4.71

(apraksts šo preci ir ierakstāms sausās tīrīšanas magnēti.izgatavota no premium materiāls, tas ir spēcīgs magnētisms un praktiskas.tā var pielipt magnētiskās dzīvoklis gludas virsmas, piemēram, black dēļi, ledusskapji, metāla organizators, metāla skapji utt. funkcijas - krāsa: melna - materiāls: gumijas magnēts, pp - izmērs: aptuveni 21.00x14.80x0.10 cm/8.25x5.82x0.04in -)

Izskatās arī
Naudas Taupīšanas Uzdevums Komplekts, 100 Aploksnes Izaicinājums Saistvielu Ietaupīt 5050 Naudas Aploksnes Budžeta Plānošanas Viegli Izmantot
€14.72 €9.86

([ūdensizturīgs un izturīgiem materiāliem]: mūsu budžeta grāmatu ar naudas aploksnes ir izgatavotas no mīksta, ūdensnecaurlaidīga, un nopietni izturīgs materiāls.tas nebūs asaru, kas viegli, saglabājot jūsu svarīgus dokumentus, rēķinus un naudas līdzekļu drošu un skaņu.šis budžets papīra tāfele aploksnē ir jūsu draugs, lai organizētu savu naudas uzkrājumu. [izturīga ietaupījumu saistvielu]:)

Izskatās arī
Ķīna, Ķīniešu Tradicionālā Mēness Kalendāra Gadā Mēness Sienas Pūķis Gadus Karājas Pie Sienas Kalendāru Sadzīves Kalendārs
€9.85 €4.92

(apraksts šī ir tradicionālā ķīniešu mēness kalendārs 2024. gadam. šis kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir labi un izturīgi.tas piedāvā jums displejs datums un divdesmit četras saules noteikumiem.labu dāvanu, lai jūsu ģimene un draugi pēc jaunā gada.klasiskās tradicionālo kalendāra vērtē jauno un atbrīvo vecs. funkcijas - krāsa: random krāsa -materiāls:papīra -)

Izskatās arī
20PCS Klasiskā Kraft Tukšs Mini Papīra Logu Aploksnes Kāzu Ielūgums Aploksnes Dāvanu Aploksnes
€3.97 €2.78

(20pcs klasiskā kraft tukšs mini papīra logu aploksnes kāzu ielūgums aploksnes dāvanu aploksnes klasisks, vintage un vienkāršs dizains. ideāls, izmantojot ar savu kāzu un puse ielūgumus. šīs aploksnes ir liels saimniecību vizītkartes, paldies piezīmes, dāvanu kartes, un scratch off spēles kartes! tā būs laba dāvana sev un savam draugam. krāsa: melna/balta/brūna materiāls:)

Izskatās arī
4gab/set Kancelejas Piederumi Sarkanā Aploksnē Pavasara Svētku Apsveikuma kartiņu Naudu Kabatā Ķīniešu Pūķa Gadā Puse ielūgumi
€4.02 €1.93

(produkta veids:ķīnas sarkano aploksnes izmērs:16.8*8.8 cm(6.61*3.46 gadā) krāsa:jauktas krāsas materiāls:papīrs pakete ietver:4gab/set ķīnas sarkano aploksnes sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirība 1-2 cm. pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Rotā Ornamenti, Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.46 €15.88

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda rotā ornamenti, nedēļu, mēnesi, datumu displejs premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu)

Izskatās arī
3 GAB. Paldies Skolotājs Dāvanas, Skolotāju Grāmatzīmi Sudraba Skolotāju Atzinību Dāvanas Izlaiduma Dāvana, Vecuma, Dzimšanas dienu
€13.66 €7.79

(3 gab. paldies skolotājs dāvanas, skolotāju grāmatzīmi sudraba skolotāju atzinību dāvanas izlaiduma dāvana, vecuma, dzimšanas dienu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. lielisku dzimšanas dienas vai izdienas dāvanas skolotājiem, audzinātājiem, direktoru, profesoru, docentu, dod grāmatzīmes, lai jūsu skolotāji, un pateikt viņiem, cik daudz jūs novērtēt tos! šī grāmatzīme)

Izskatās arī